Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aa guzel bahceli bir evşn varsa neden olmasıın bizim harmanımız var kocaman oglumun sünnetinş orda yapıcaz masa sandlayeler gydirilip getirlcek bşde oegabizasyon ohh
Benim annem ne diyo biliyormusun bos bi yer tutalim etrafini ortturelim istedigin organizasyonu tut suslet yemegni de dolu dolu ver gonlunuzce eglenjn diyor salonlara bosuna para vermemis olursun dio ama bana daha sicak gelmio bu fikir isin icine girip masraflar gozum3 cok gelmeye baslayinca sicak grlmeye baslayabilir

Evett evettt bnm kaynanada gıcık olduğm bşy. Evde yapılacak iş varsa bizmki hmn oğlumu alıyo seviyo. Bnde iş yapıyorum. Ama iş yokken oğlumu 1 kere almaz. Verde sn dinlen dmz hiç. Kollarım kopuyo gün boyu kucakta oğlan. Totosnda kurt kaynıyo toto yer görmyck. Bi uyuduğnda rhatlıyrm. Onuda hmn sesleniyo kayınpedere, işte şu işvr gelde yardm et. Tuğçe uyuyo diyo. Halbki duyuyorum..

Bzm kaynana çok hayin. Hyatta et doğramaz. Hep kp doğrar. Turşuları kp ypar. Etleri kp pişirir balık vs. Kp çok gzl ymek yapıyo. Kaynanada sinsi şeytaan. Şeker tansiyon herşy vr. Allah elime düşürmeden alsın dcm de yaşı da genç 53 yaşında anaamm..

Kısadan keşmişsin olayı. Eşin ne diyo peki. Bnm eşimde annecilk var birazz bn pek gürleyemiyorm öyle
Aslında kısadan kesmedim. Benim avantajım uzak olmalarıydı.Senede bir iki kez gidiyorduk eşimin yüzü suyu hürmetine 6 yıl laflarını duymazlıktan geldim hiç oralı olmadım.oğlum doğduktan sonra lohusalığım kabus gibi geçerken daha 40’ım çıkmamışken bebeği görmeye kayınpederim ve görümcemin iki çocuğunu katakulli ile bebek görmeye gönderdi. Göğsümün ucu yok sağmaktan ikisi yara olmuş evde memeler fora dolanıyorken misafir ağırlayacak psikolojide değilken misafir itekledi başıma ce telefonda yalan söyledi. Bu olay ve lohusalığımda oğlum uyumuyor çok ağlıyordu bunu bilmesine rağmen senin sütün çocuğa dokunuyor,zehirliyor mama ver dedi. Ondan sonra ona iyice bilendim.oğlum bi yaş civarındayken onlara gittiğimizde oğluma bana soktuğu laflara sakin sakin laflarımı sokarak cevap verdim:))
Oradayken yaptıkları bardağı taşırınca konuşmamaya karar verdim.
Eşim olanları bildiği için bişey demedi. Eşim arada gider görmeye ben telefonda bile konuşmam.

Vay anasını kaynanaya bkk. Anladm cnm. Boşver vlla konuşmayarak en gzli kafan rhaat

Vay anasını kaynanaya bkk. Anladm cnm. Boşver vlla konuşmayarak en gzli kafan rhaat
Canım yanlış anlamazsan burada rahat rahat yazıyoruz ya.Nickini değiştirip fotonu da kaldırsan sanki daha iyi olur.Kime neye nerede denk geleceğimiz hiç belli olmuyor. Sanal alem sandığımız kadar büyük değil.Bir de bunlardan sebep başın ağrımasın.
Ben görümcemin burada kk’da olduğunu bildiğim için bazı spesifik şeyleri söyleyemiyorum.

Dşündğün için sağol cnm da bşy olmz bnm kmseden korkum yokk :)

Cok yorma kendini cnm sutun gitmesin yine
konustukca hirslaniyorum o yuzden susuyorum artik
hepsimi ayni bunlarin yaa

Zaten onlar elinden geleni yaparlar cnm sonucta bi anne babanin en buyuk mutlulugu cocugunu evlendjrmek
Cunki haksizz bende olsam aynisini yaparim kimse kusurabakmasin once herk3s kendine bi baksinn ondan sonra karsidakinde kusur arasinn
Ama yok onlar sutten cikms ak kasik
evinde kocanla mutluysan kv kp yuzundrn aranixi bozmayin cnm

seni alnindan opuyorum o neguzel bi laftir oyle oturdugum yerde 5 kilo verdim icimin yaglari eridi
Kısadan keşmişsin olayı. Eşin ne diyo peki. Bnm eşimde annecilk var birazz bn pek gürleyemiyorm öyle
kac senelik evlisin cnm zamanla o annecilik bitiyo esinde annesinin sana karsi tutumunu gordukce degisir merak etme

Sende oyle dediginde duyma yat uyu bi iki duymamis gibi yaparsan sana duyurmaktan vazgecer
Eki Görüntüle 2123971

Alın size motivasyon olsun Öncesi ve sonrası fotolarına bayılırım zaten favorim bu.
ya ben fark goremedim

Yok yok yormuyorm kendmii

Kmse yüznden bozmam eşimle aramı eşimi çok seviyorm

2016 haziranda evlendm 4 ay snra hamile kaldm.. :)

Nesilden nesil aktarılan kv lik bakalım sende son bulacak mı yoksa törelere mi uyacaksın bekleyip görelim

Bence senin icin saat basin10 cok cnm gunde dort ker3 olucak sekilde ayarla yeter bide adimda atiyorsun yuklenme geme kendine

Inşallah iki tarafında durumu kötü değil içlerinden geliyosa yapsınlar sonradan kimse başımıza kakmayacaksa tabi

Annemle abimin esi oyle cnm ayni evdeler aralarinda hep mesafe vardr bu gelinden de annemden de kaynakli olunca sorun olmuyor ama kuafore sac boyatmaya bakima abimnyurt disindaykn alisverise falan hep birlikte cikarlar en iyisi ic ice olup lacka olmamak

Ay resmen burasi bdv ye dondu yaaa bebek gormeye gec gelen gorumce kaynanalar icine kayinvalide kacmis kpler dugun masraflari almis basini gitmislerr

Ay resmen burasi bdv ye dondu yaaa bebek gormeye gec gelen gorumce kaynanalar icine kayinvalide kacmis kpler dugun masraflari almis basini gitmislerr
Bu konuları bdv ye yazsak kimse bizi haklı bulmaz bizde birbirimizden destek alıyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…