Hehhh tamda boyle dusunur davranirsan cnm emin ol en fazlasi olucak ben etrafimdan hep bunu gordm nerde iatemeyen var hem takilari cok oldu hemde borclari olmadi masallah bende bikac blezik yapsinlar dugujden sonra onlarla borclari oderiz yeter dedim valla ne bi kurus borcumuz oldu cok sukur dugunde takilanlarda bana yapilanlarda yanimiza kaldi kimsede zorlanmadi cok sukur allah birsekilde yardim ediyor cnm merak etme bi bakmisin hepsi geride kalmis borctu taksitti onemli olan bu surecte kendinizi yipratmayin iliskinizi yipratmayinKimseden bişey istemem ben herkes gönlünden ne geçiyosa onu yapsın. Bir tek yaparlarsa düğünü yapsınlar. Yoksa takı falan umrumda değil. Tabi olsa güzel olur ilerde üstüne ekler ev peşinatı yaparız ama kimse zorlanmasın çocuk evlendircez diye
biz cok mutluyuz senin yorumlarınla burası ayrı bşr renkli arkadasım :))Offf Allah kolaylık versin de keşke başka yolu olabilseydi.
bazen tutuyor deli yanım o zaman aklıma geleni yazıyorumbir de takımımızı çok seviyorum ondan rahat rahat gelişine
Erkekler çekilen psiklojik sıkıntıları anlayamıyorlar bazen.Taş mı taşıyacaksın demesi de ondan.Bir kaç sene zorlu geçecek ama sabretmekten başka çaren yok canım.Evinin huzuru bozulacağına sabretmen en iyisi.çok çok üstüne gelirlerse üslubunu bozmadan sok lafını.Eşinin yanında hiç yapma,eşini de çok olaya karıştırma kendin sakin sakin hallet bildiğini oku:)) biraz politik ol ya
Açlık bizim gibi pis boğazlara yapılmış en büyük işkence yaw
ben de lohusalığımda aç kaldım ama yanımda kimse olmadığı için. Oğlum gazlı ve kokikti ve gazı 1,5 yaşında azaldı koliği 9. Aylıkken geçti. Hiç uyumazdı saatlerce ağlardı.beynimi sürekli torun torun diye yiyen kayınvalidem torununu 9 aylıkken görmeye geldi.3 gün kalıp lafını sokup da gitti
Herkes elinden gelenş yapıyor benim eşimin babası sadece 5 bilesik aldı geri herseyi biz yaptık salonu biz tuttuk arabamızı biz süslettik aklına ne gelirse ustelik 3 dügün yapmıstık kına eşimin tarfı bir de ist da yapmıstık nikahımızı ama cok sukur dugununde bereketi olmuatur altınlarımla da arabamı aldım ben deKimseden bişey istemem ben herkes gönlünden ne geçiyosa onu yapsın. Bir tek yaparlarsa düğünü yapsınlar. Yoksa takı falan umrumda değil. Tabi olsa güzel olur ilerde üstüne ekler ev peşinatı yaparız ama kimse zorlanmasın çocuk evlendircez diye
Ay esra en iyisi en ben cektim o cekmesin diyeni bile tam oalrwk memnun edemiyor geleni benim kv cok iyidir hastıe va ama bakıyorum kendi kızının yanına gidince kndini parcalıyo iş yapıcam diye yerşnde oturmuyor yeminedetim ama bşze gelince cayı doldurulsun sofrası kurulsun yemegi yapılsın modunda tatile geliyor bana yapıyor tabi bendede allah razı olsun yaptagımı salar elinden gelenş yapar ama olmuyor yani tam manasıylaAbi bu kv ler de gelin olmadı mı yav ben anlamıyorum
Valla bizim memlekette kazanlar kaynatılır dolu dolu sofralar kurulur gızel bir hava guzel bir bahcen bir de organizasyon yardımı alırsan ne den olmasınBenim annem ne diyo biliyormusun bos bi yer tutalim etrafini ortturelim istedigin organizasyonu tut suslet yemegni de dolu dolu ver gonlunuzce eglenjn diyor salonlara bosuna para vermemis olursun dio ama bana daha sicak gelmio bu fikir isin icine girip masraflar gozum3 cok gelmeye baslayinca sicak grlmeye baslayabilir
Vaaay bee ne kp kv onlar birbirini bulmus anam sen yat kalk eşinle iyi olmaya bak önemli olan senin evinin huzuruEvett evetttbnm kaynanada gıcık olduğm bşy. Evde yapılacak iş varsa bizmki hmn oğlumu alıyo seviyo. Bnde iş yapıyorum. Ama iş yokken oğlumu 1 kere almaz. Verde sn dinlen dmz hiç. Kollarım kopuyo gün boyu kucakta oğlan. Totosnda kurt kaynıyo toto yer görmyck. Bi uyuduğnda rhatlıyrm. Onuda hmn sesleniyo kayınpedere, işte şu işvr gelde yardm et. Tuğçe uyuyo diyo. Halbki duyuyorum..
Bzm kaynana çok hayin. Hyatta et doğramaz. Hep kp doğrar. Turşuları kp ypar. Etleri kp pişirir balık vs. Kp çok gzl ymek yapıyo. Kaynanada sinsi şeytaan. Şeker tansiyon herşy vr. Allah elime düşürmeden alsın dcm de yaşı da genç 53 yaşında anaamm..
En guzeli canım bnce organizasyon destegi de alırsan harika olurHuzurvermeyolunda ayy cnm bizimde kocaman harman var ve oğlanın sünneti orda olck :)
Ayben ben diyecektim ona sen yazmıssın ilerde bencede asırı rajat olma tatlım korkudan degil bosuna tadın kacmasın epey cekiştirdik kp kv haklı da olsan haksız duruma dusme cok ayrıntıya girme :))Canım yanlış anlamazsan burada rahat rahat yazıyoruz ya.Nickini değiştirip fotonu da kaldırsan sanki daha iyi olur.Kime neye nerede denk geleceğimiz hiç belli olmuyor. Sanal alem sandığımız kadar büyük değil.Bir de bunlardan sebep başın ağrımasın.
Ben görümcemin burada kk’da olduğunu bildiğim için bazı spesifik şeyleri söyleyemiyorum.
Allahım ben de baktım baktım bulamadım bişey : DEki Görüntüle 2123971
Alın size motivasyon olsunÖncesi ve sonrası fotolarına bayılırım zaten favorim bu.
Evet o ihtimalde oluyor dimi bazı ailelerde benim teyzem gelinine herseyi aldı takı vs 5 tası tek tası vs sknrada kıza surekli cencen vay yuzugunu niye takmıyon sunu nşye takmıyon sanane kardesim kız ister takar ister takmaz sorup durma kız da en son demişki al anne sen tak şstersen bu kadar spruyorsun diye takmıs bizimki de alıpInşallah iki tarafında durumu kötü değil içlerinden geliyosa yapsınlar sonradan kimse başımıza kakmayacaksa tabi
Güzel değişim vardır kesin.Tez zmanda bi before after yapıcam bnde.5 ay önceki halim ve şimdi halim ile :)
Maşallah hemen bebiş yapmışsınız:)?Yok yok yormuyorm kendmii
Kmse yüznden bozmam eşimle aramı eşimi çok seviyorm
2016 haziranda evlendm 4 ay snra hamile kaldm.. :)
Ben çektim benim de gelinim çekecekNesilden nesil aktarılan kv lik bakalım sende son bulacak mı yoksa törelere mi uyacaksın bekleyip görelim
Aynı şekilde düşünüyorum ben de,Çok yüklenme kendineBence senin icin saat basin10 cok cnm gunde dort ker3 olucak sekilde ayarla yeter bide adimda atiyorsun yuklenme geme kendine
Az yada çok kakıyorlar tınnn deyip geçtikten sonra sorun olmuyorInşallah iki tarafında durumu kötü değil içlerinden geliyosa yapsınlar sonradan kimse başımıza kakmayacaksa tabi
Atma dur kız daha seni telinle duvağınla gelin edeceğiz.Delikanlıya söyle seni bizden de istemesi gerekKendimi nerden atsam kiii
Teşekkürler canımmmbiz cok mutluyuz senin yorumlarınla burası ayrı bşr renkli arkadasım :))
Herkes elinden gelenş yapıyor benim eşimin babası sadece 5 bilesik aldı geri herseyi biz yaptık salonu biz tuttuk arabamızı biz süslettik aklına ne gelirse ustelik 3 dügün yapmıstık kına eşimin tarfı bir de ist da yapmıstık nikahımızı ama cok sukur dugununde bereketi olmuatur altınlarımla da arabamı aldım ben de
Ay esra en iyisi en ben cektim o cekmesin diyeni bile tam oalrwk memnun edemiyor geleni benim kv cok iyidir hastıe va ama bakıyorum kendi kızının yanına gidince kndini parcalıyo iş yapıcam diye yerşnde oturmuyor yeminedetim ama bşze gelince cayı doldurulsun sofrası kurulsun yemegi yapılsın modunda tatile geliyor bana yapıyor tabi bendede allah razı olsun yaptagımı salar elinden gelenş yapar ama olmuyor yani tam manasıyla
Valla bizim memlekette kazanlar kaynatılır dolu dolu sofralar kurulur gızel bir hava guzel bir bahcen bir de organizasyon yardımı alırsan ne den olmasın
Vaaay bee ne kp kv onlar birbirini bulmus anam sen yat kalk eşinle iyi olmaya bak önemli olan senin evinin huzuru
En guzeli canım bnce organizasyon destegi de alırsan harika olur
Ayben ben diyecektim ona sen yazmıssın ilerde bencede asırı rajat olma tatlım korkudan degil bosuna tadın kacmasın epey cekiştirdik kp kv haklı da olsan haksız duruma dusme cok ayrıntıya girme :))Tugceilker
Allahım ben de baktım baktım bulamadım bişey : D
Evet o ihtimalde oluyor dimi bazı ailelerde benim teyzem gelinine herseyi aldı takı vs 5 tası tek tası vs sknrada kıza surekli cencen vay yuzugunu niye takmıyon sunu nşye takmıyon sanane kardesim kız ister takar ister takmaz sorup durma kız da en son demişki al anne sen tak şstersen bu kadar spruyorsun diye takmıs bizimki de alıp
Yürüyüş + merdiven yapıcam cnm bundan snra. Bölgesel çalışmycmBence senin icin saat basin10 cok cnm gunde dort ker3 olucak sekilde ayarla yeter bide adimda atiyorsun yuklenme geme kendine
En gzli cnm..Annemle abimin esi oyle cnm ayni evdeler aralarinda hep mesafe vardr bu gelinden de annemden de kaynakli olunca sorun olmuyor ama kuafore sac boyatmaya bakima abimnyurt disindaykn alisverise falan hep birlikte cikarlar en iyisi ic ice olup lacka olmamak
Hanııımlarrr. Daha totom yeni oturak gördü. Şimdiden 7000'e yakın adım attım. Eee naparsınız bakalım? Yarın tartı günü kaçamak yapmıyoruz değil mi? Benim bir iş arkadaşımın bugün doğumgünü yemeğe gidebiliriz. Yemek yerim ama pasta yemem söz.
Ne yapalım canım sen orada totoyu parçalarken biz de burada atomu parçalayıp ,bilimsel tartışmalar yapıyorduk
Güzel değişim vardır kesin.
Maşallah hemen bebiş yapmışsınız:)?
Ben evlendim 4 yıl eşimle sevgili gibi fink atıp sonra tedaviye başlamıştık.Ben biraz keyif insanıydım ondan hep erteleyip durmuştum.
Aynı şekilde düşünüyorum ben de,Çok yüklenme kendineTugceilker canım.
Az yada çok kakıyorlar tınnn deyip geçtikten sonra sorun olmuyor
Atma dur kız daha seni telinle duvağınla gelin edeceğiz.Delikanlıya söyle seni bizden de istemesi gerekSana burada kına gecesi yaparız,kınayı getir kaptaaannn parmağın batır kaptan diye türkü söyleyip seni ağlatacağız bizden öyle kolay kurtulamazsın
Teşekkürler canımmm
Haha ya bebeğim süpriz yaptıı bnde beklemiyodum :) 23 yaşımda anne oldm bide rhatıma düşkünken oldu bu vaya zorlandmGüzel değişim vardır kesin.
Ben evlendim 4 yıl eşimle sevgili gibi fink atıp sonra tedaviye başlamıştık.Ben biraz keyif insanıydım ondan hep erteleyip durmuştum.
Ben çektim benim de gelinim çekecekgelenek göreneklerimizi korumamız yaşatmamız lazım Şaka bir yana inşallah o günleri görürüz.
Atma dur kız daha seni telinle duvağınla gelin edeceğiz.Delikanlıya söyle seni bizden de istemesi gerekSana burada kına gecesi yaparız,kınayı getir kaptaaannn parmağın batır kaptan diye türkü söyleyip seni ağlatacağız bizden öyle kolay kurtulamazsın
Teşekkürler canımmm
Evet nergizcim çok doğru soyluyosun gözü tok olana bi yerden bi şekilde geliyor. Bazen bu düşüncelerin içinde boğuluyorum sonra diyorum kendimi bu kadar yipratmanın ne anlamı var herşey olur zamanlaHehhh tamda boyle dusunur davranirsan cnm emin ol en fazlasi olucak ben etrafimdan hep bunu gordm nerde iatemeyen var hem takilari cok oldu hemde borclari olmadi masallah bende bikac blezik yapsinlar dugujden sonra onlarla borclari oderiz yeter dedim valla ne bi kurus borcumuz oldu cok sukur dugunde takilanlarda bana yapilanlarda yanimiza kaldi kimsede zorlanmadi cok sukur allah birsekilde yardim ediyor cnm merak etme bi bakmisin hepsi geride kalmis borctu taksitti onemli olan bu surecte kendinizi yipratmayin iliskinizi yipratmayin
Hahahaha parçalayabildiniz mi bari?
biz cok mutluyuz senin yorumlarınla burası ayrı bşr renkli arkadasım :))
Herkes elinden gelenş yapıyor benim eşimin babası sadece 5 bilesik aldı geri herseyi biz yaptık salonu biz tuttuk arabamızı biz süslettik aklına ne gelirse ustelik 3 dügün yapmıstık kına eşimin tarfı bir de ist da yapmıstık nikahımızı ama cok sukur dugununde bereketi olmuatur altınlarımla da arabamı aldım ben de
Ay esra en iyisi en ben cektim o cekmesin diyeni bile tam oalrwk memnun edemiyor geleni benim kv cok iyidir hastıe va ama bakıyorum kendi kızının yanına gidince kndini parcalıyo iş yapıcam diye yerşnde oturmuyor yeminedetim ama bşze gelince cayı doldurulsun sofrası kurulsun yemegi yapılsın modunda tatile geliyor bana yapıyor tabi bendede allah razı olsun yaptagımı salar elinden gelenş yapar ama olmuyor yani tam manasıyla
Valla bizim memlekette kazanlar kaynatılır dolu dolu sofralar kurulur gızel bir hava guzel bir bahcen bir de organizasyon yardımı alırsan ne den olmasın
Vaaay bee ne kp kv onlar birbirini bulmus anam sen yat kalk eşinle iyi olmaya bak önemli olan senin evinin huzuru
En guzeli canım bnce organizasyon destegi de alırsan harika olur
Ayben ben diyecektim ona sen yazmıssın ilerde bencede asırı rajat olma tatlım korkudan degil bosuna tadın kacmasın epey cekiştirdik kp kv haklı da olsan haksız duruma dusme cok ayrıntıya girme :))Tugceilker
Allahım ben de baktım baktım bulamadım bişey : D
Evet o ihtimalde oluyor dimi bazı ailelerde benim teyzem gelinine herseyi aldı takı vs 5 tası tek tası vs sknrada kıza surekli cencen vay yuzugunu niye takmıyon sunu nşye takmıyon sanane kardesim kız ister takar ister takmaz sorup durma kız da en son demişki al anne sen tak şstersen bu kadar spruyorsun diye takmıs bizimki de alıp
Güzel değişim vardır kesin.
Ben çektim benim de gelinim çekecekgelenek göreneklerimizi korumamız yaşatmamız lazım Şaka bir yana inşallah o günleri görürüz.
Teşekkürler canımmm
Bu akşam iyi bir imtihandan geçeceksin deseneHanııımlarrr. Daha totom yeni oturak gördü. Şimdiden 7000'e yakın adım attım. Eee naparsınız bakalım? Yarın tartı günü kaçamak yapmıyoruz değil mi? Benim bir iş arkadaşımın bugün doğumgünü yemeğe gidebiliriz. Yemek yerim ama pasta yemem söz.
Eki Görüntüle 2123990 Atomu parçalamak nedir ki gülüm
Albert Eniştemin dediği gibi ‘totoyu parçalamak atomu parçalamaktan daha zor’.
Bu akşam iyi bir imtihandan geçeceksin desene
Tutabiliyosan kendini problem yok canım benim bazen gözüm dönüyor ve ortama kaptırıyorum kendimiDesene zoru başarıyorum
Yok yaa alıştım. Geçen haftada şefimin doğumgünüydü. Şirkette pasta kestik. Krema sevmiyorum dedim yalan söyledim Allah affetsinArtık dayanıyorum. Şekersiz 21 gün diyeti yapmıştık arkadaşlarla. Aramıyorum öyle şeyleri.
Allah seni ıslah etsin derler bizim ordaEki Görüntüle 2123990 Atomu parçalamak nedir ki gülüm
Albert Eniştemin dediği gibi ‘totoyu parçalamak atomu parçalamaktan daha zor’.
yok ya yakın degiliz cok sukur cok da dunya tatlısı biri güler konusur sen sakraktır dedigin gibi kızı gibi olamam arada hep sınır vardır arada zli bizli de konusurm annecim diyerek tabi oyle bşr sınırımız var birazda benden önce evlenmiş eltim var onunla araları cok bozuk surekli kavga gürğltğ oyuzden bana cok iyi davranıyorlar esimin yorumu bana takılarak der ölümü gördüler sıtmaya razı oluyorlarKv ile yakın değilsen çokta sorun yapma kırk yılın başı geliyosa belki işine karışmak istemiyodur. Şimdi ne kadar kızım gibi görüyorum desede kızı deģilsin sonuçta belki iş yapsa niye karışıyosun dersin diye çekiniyodur. Sen az çok halinden tavrından anlıyosundur zaten.
Evet öyle tipler çok var lafını eden benim ailem asla ama asla öyle şeylerin lafını yapmaz neleri varsa bize harcarlar. Ben bu kadar dert ediyorum ama eminim çok destek olacaklardır bana. Şimdi bile ben borç ödüyorum diye çalıştığım halde babam harçlık verir kredi kartı benim cüzdanımdadır. Allah razı olsun bin kere. Sevgiliminde ailesi şimdilik öyle ev araba herşey alınırken destek oldular sağolsunlar ama zaman ne gösterir bilmiyoruz. Sanmıyorum burdaki kimsenin kv si ilk günden kötü olacağını zamanla çıkıyo gerçek yüzler
masallah sana canım biz böyle böyle karsılıgını alacagız bu işin haZirana herkesler manken gibi olacak işşşşşşaaaalllaaahDesene zoru başarıyorum
Yok yaa alıştım. Geçen haftada şefimin doğumgünüydü. Şirkette pasta kestik. Krema sevmiyorum dedim yalan söyledim Allah affetsinArtık dayanıyorum. Şekersiz 21 gün diyeti yapmıştık arkadaşlarla. Aramıyorum öyle şeyleri.
Ben bugun oglen yogurtlu tavuk slatası yedim tas gibi oldum aksama bşley yiyemem diyorum ama bakalım ne gösterecek gun bize sen nasılsın canım nasıl gecşyor günğnSelam kizlar nasilsiniz gecmise gideyim dedim ama masallah uzun uzun yazismissiniz hoopp atladim geldim bu gune bugun tartidan once son gun kizlar aksam yemeklerini hafif yiyelim ac yatalim canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?