Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hehhh tamda boyle dusunur davranirsan cnm emin ol en fazlasi olucak ben etrafimdan hep bunu gordm nerde iatemeyen var hem takilari cok oldu hemde borclari olmadi masallah bende bikac blezik yapsinlar dugujden sonra onlarla borclari oderiz yeter dedim valla ne bi kurus borcumuz oldu cok sukur dugunde takilanlarda bana yapilanlarda yanimiza kaldi kimsede zorlanmadi cok sukur allah birsekilde yardim ediyor cnm merak etme bi bakmisin hepsi geride kalmis borctu taksitti onemli olan bu surecte kendinizi yipratmayin iliskinizi yipratmayin

biz cok mutluyuz senin yorumlarınla burası ayrı bşr renkli arkadasım :))

Herkes elinden gelenş yapıyor benim eşimin babası sadece 5 bilesik aldı geri herseyi biz yaptık salonu biz tuttuk arabamızı biz süslettik aklına ne gelirse ustelik 3 dügün yapmıstık kına eşimin tarfı bir de ist da yapmıstık nikahımızı ama cok sukur dugununde bereketi olmuatur altınlarımla da arabamı aldım ben de

Abi bu kv ler de gelin olmadı mı yav ben anlamıyorum
Ay esra en iyisi en ben cektim o cekmesin diyeni bile tam oalrwk memnun edemiyor geleni benim kv cok iyidir hastıe va ama bakıyorum kendi kızının yanına gidince kndini parcalıyo iş yapıcam diye yerşnde oturmuyor yeminedetim ama bşze gelince cayı doldurulsun sofrası kurulsun yemegi yapılsın modunda tatile geliyor bana yapıyor tabi bendede allah razı olsun yaptagımı salar elinden gelenş yapar ama olmuyor yani tam manasıyla

Valla bizim memlekette kazanlar kaynatılır dolu dolu sofralar kurulur gızel bir hava guzel bir bahcen bir de organizasyon yardımı alırsan ne den olmasın

Vaaay bee ne kp kv onlar birbirini bulmus anam sen yat kalk eşinle iyi olmaya bak önemli olan senin evinin huzuru

Huzurvermeyolunda ayy cnm bizimde kocaman harman var ve oğlanın sünneti orda olck :)
En guzeli canım bnce organizasyon destegi de alırsan harika olur

Ayben ben diyecektim ona sen yazmıssın ilerde bencede asırı rajat olma tatlım korkudan degil bosuna tadın kacmasın epey cekiştirdik kp kv haklı da olsan haksız duruma dusme cok ayrıntıya girme :)) Tugceilker

Eki Görüntüle 2123971

Alın size motivasyon olsun Öncesi ve sonrası fotolarına bayılırım zaten favorim bu.
Allahım ben de baktım baktım bulamadım bişey : D

Inşallah iki tarafında durumu kötü değil içlerinden geliyosa yapsınlar sonradan kimse başımıza kakmayacaksa tabi
Evet o ihtimalde oluyor dimi bazı ailelerde benim teyzem gelinine herseyi aldı takı vs 5 tası tek tası vs sknrada kıza surekli cencen vay yuzugunu niye takmıyon sunu nşye takmıyon sanane kardesim kız ister takar ister takmaz sorup durma kız da en son demişki al anne sen tak şstersen bu kadar spruyorsun diye takmıs bizimki de alıp

Tez zmanda bi before after yapıcam bnde. 5 ay önceki halim ve şimdi halim ile :)
Güzel değişim vardır kesin.
Yok yok yormuyorm kendmii

Kmse yüznden bozmam eşimle aramı eşimi çok seviyorm

2016 haziranda evlendm 4 ay snra hamile kaldm.. :)
Maşallah hemen bebiş yapmışsınız:)?
Ben evlendim 4 yıl eşimle sevgili gibi fink atıp sonra tedaviye başlamıştık. Ben biraz keyif insanıydım ondan hep erteleyip durmuştum.
Nesilden nesil aktarılan kv lik bakalım sende son bulacak mı yoksa törelere mi uyacaksın bekleyip görelim
Ben çektim benim de gelinim çekecek gelenek göreneklerimizi korumamız yaşatmamız lazımŞaka bir yana inşallah o günleri görürüz.
Bence senin icin saat basin10 cok cnm gunde dort ker3 olucak sekilde ayarla yeter bide adimda atiyorsun yuklenme geme kendine
Aynı şekilde düşünüyorum ben de,Çok yüklenme kendine Tugceilker canım.
Inşallah iki tarafında durumu kötü değil içlerinden geliyosa yapsınlar sonradan kimse başımıza kakmayacaksa tabi
Az yada çok kakıyorlar tınnn deyip geçtikten sonra sorun olmuyor
Kendimi nerden atsam kiii
Atma dur kız daha seni telinle duvağınla gelin edeceğiz.Delikanlıya söyle seni bizden de istemesi gerekSana burada kına gecesi yaparız,kınayı getir kaptaaannn parmağın batır kaptan diye türkü söyleyip seni ağlatacağız bizden öyle kolay kurtulamazsın
Teşekkürler canımmm

Hanııımlarrr. Daha totom yeni oturak gördü. Şimdiden 7000'e yakın adım attım. Eee naparsınız bakalım? Yarın tartı günü kaçamak yapmıyoruz değil mi? Benim bir iş arkadaşımın bugün doğumgünü yemeğe gidebiliriz. Yemek yerim ama pasta yemem söz.

En gzli cnm..

Ne yapalım canım sen orada totoyu parçalarken biz de burada atomu parçalayıp ,bilimsel tartışmalar yapıyorduk

Haha ya bebeğim süpriz yaptıı bnde beklemiyodum :) 23 yaşımda anne oldm bide rhatıma düşkünken oldu bu vaya zorlandm

Evet nergizcim çok doğru soyluyosun gözü tok olana bi yerden bi şekilde geliyor. Bazen bu düşüncelerin içinde boğuluyorum sonra diyorum kendimi bu kadar yipratmanın ne anlamı var herşey olur zamanla

Kv ile yakın değilsen çokta sorun yapma kırk yılın başı geliyosa belki işine karışmak istemiyodur. Şimdi ne kadar kızım gibi görüyorum desede kızı deģilsin sonuçta belki iş yapsa niye karışıyosun dersin diye çekiniyodur. Sen az çok halinden tavrından anlıyosundur zaten.

Evet öyle tipler çok var lafını eden benim ailem asla ama asla öyle şeylerin lafını yapmaz neleri varsa bize harcarlar. Ben bu kadar dert ediyorum ama eminim çok destek olacaklardır bana. Şimdi bile ben borç ödüyorum diye çalıştığım halde babam harçlık verir kredi kartı benim cüzdanımdadır. Allah razı olsun bin kere. Sevgiliminde ailesi şimdilik öyle ev araba herşey alınırken destek oldular sağolsunlar ama zaman ne gösterir bilmiyoruz. Sanmıyorum burdaki kimsenin kv si ilk günden kötü olacağını zamanla çıkıyo gerçek yüzler

Sen ailenize yaraşır sana hizmet edecek kocasına maddi destek olacak aynı zamanda oğluşunun elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacak bir gelin bulursun

Kız valla hepinizi davet ediciğim kınamada düğünümede :) burayada geçici olarak üye yaparız artık napalım ister sizden

Bu akşam iyi bir imtihandan geçeceksin desene

Eki Görüntüle 2123990 Atomu parçalamak nedir ki gülüm
Albert Eniştemin dediği gibi ‘totoyu parçalamak atomu parçalamaktan daha zor’.

Desene zoru başarıyorum

Bu akşam iyi bir imtihandan geçeceksin desene

Yok yaa alıştım. Geçen haftada şefimin doğumgünüydü. Şirkette pasta kestik. Krema sevmiyorum dedim yalan söyledim Allah affetsin Artık dayanıyorum. Şekersiz 21 gün diyeti yapmıştık arkadaşlarla. Aramıyorum öyle şeyleri.

Tutabiliyosan kendini problem yok canım benim bazen gözüm dönüyor ve ortama kaptırıyorum kendimi

Eki Görüntüle 2123990 Atomu parçalamak nedir ki gülüm
Albert Eniştemin dediği gibi ‘totoyu parçalamak atomu parçalamaktan daha zor’.
Allah seni ıslah etsin derler bizim orda

yok ya yakın degiliz cok sukur cok da dunya tatlısı biri güler konusur sen sakraktır dedigin gibi kızı gibi olamam arada hep sınır vardır arada zli bizli de konusurm annecim diyerek tabi oyle bşr sınırımız var birazda benden önce evlenmiş eltim var onunla araları cok bozuk surekli kavga gürğltğ oyuzden bana cok iyi davranıyorlar esimin yorumu bana takılarak der ölümü gördüler sıtmaya razı oluyorlar

masallah sana canım biz böyle böyle karsılıgını alacagız bu işin haZirana herkesler manken gibi olacak işşşşşşaaaalllaaah

Selam kizlar nasilsiniz gecmise gideyim dedim ama masallah uzun uzun yazismissiniz hoopp atladim geldim bu gune bugun tartidan once son gun kizlar aksam yemeklerini hafif yiyelim ac yatalim canlar.
Ben bugun oglen yogurtlu tavuk slatası yedim tas gibi oldum aksama bşley yiyemem diyorum ama bakalım ne gösterecek gun bize sen nasılsın canım nasıl gecşyor günğn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…