Valla bana orta kati dedi cnm bnde en alti sunnete tutmayi dusuyodm oyleyse tutmm bnde o kadar para vermmKız ne biliyim zaten gold falan orta yollu ya geçen yaz kuzenim 6bine tuttu goldu hemde tam sezonda. Şimdi goldda çok salon var ya sizin tanıdık biraz daha lüx olanını tutmuş olabilir bence.
Aminn canımAllah seni ıslah etsin derler bizim orda
yok ya yakın degiliz cok sukur cok da dunya tatlısı biri güler konusur sen sakraktır dedigin gibi kızı gibi olamam arada hep sınır vardır arada zli bizli de konusurm annecim diyerek tabi oyle bşr sınırımız var birazda benden önce evlenmiş eltim var onunla araları cok bozuk surekli kavga gürğltğ oyuzden bana cok iyi davranıyorlar esimin yorumu bana takılarak der ölümü gördüler sıtmaya razı oluyorlar
masallah sana canım biz böyle böyle karsılıgını alacagız bu işin haZirana herkesler manken gibi olacak işşşşşşaaaalllaaah
Canım nerelerdesin kuzumSelam kizlar nasilsiniz gecmise gideyim dedim ama masallah uzun uzun yazismissiniz hoopp atladim geldim bu gune bugun tartidan once son gun kizlar aksam yemeklerini hafif yiyelim ac yatalim canlar.
Afiyet olsun canım.Ben bugun oglen yogurtlu tavuk slatası yedim tas gibi oldum aksama bşley yiyemem diyorum ama bakalım ne gösterecek gun bize sen nasılsın canım nasıl gecşyor günğn
Yaparlar cnm merak etme :) sen yine beklentini dusuk tutki fazlasi geldiginde mutlu olasin :)Inşallah iki tarafında durumu kötü değil içlerinden geliyosa yapsınlar sonradan kimse başımıza kakmayacaksa tabi
Güzel değişim vardır kesin.
Maşallah hemen bebiş yapmışsınız:)?
Ben evlendim 4 yıl eşimle sevgili gibi fink atıp sonra tedaviye başlamıştık.Ben biraz keyif insanıydım ondan hep erteleyip durmuştum.
Ben çektim benim de gelinim çekecekgelenek göreneklerimizi korumamız yaşatmamız lazım Şaka bir yana inşallah o günleri görürüz.
Aynı şekilde düşünüyorum ben de,Çok yüklenme kendine @Tugceilker canım.
Az yada çok kakıyorlar tınnn deyip geçtikten sonra sorun olmuyor
Atma dur kız daha seni telinle duvağınla gelin edeceğiz.Delikanlıya söyle seni bizden de istemesi gerekSana burada kına gecesi yaparız,kınayı getir kaptaaannn parmağın batır kaptan diye türkü söyleyip seni ağlatacağız bizden öyle kolay kurtulamazsın
Teşekkürler canımmm
buyuk bir sinav seni bekliyo desenee. Hemde tam tarti oncesiiHanııımlarrr. Daha totom yeni oturak gördü. Şimdiden 7000'e yakın adım attım. Eee naparsınız bakalım? Yarın tartı günü kaçamak yapmıyoruz değil mi? Benim bir iş arkadaşımın bugün doğumgünü yemeğe gidebiliriz. Yemek yerim ama pasta yemem söz.
Afiyet olsun cnmSelam kizlar :))
Dun ki menum:
Kahvalti:
- Musli + yogurt
Ogle:
- Noodle soupe
Ara ogun:
Aksam:
- Misir bir fincan kadar
- 3 adet cig findik
- 3 adet cig badem
- 3 adet kuru erik
Ara ogun:
- Musakka 6 kasik, bulgur pilavi 3 kasik
- Latte
ay cenemiz dustu bizim dun geceden beriSelam kizlar nasilsiniz gecmise gideyim dedim ama masallah uzun uzun yazismissiniz hoopp atladim geldim bu gune bugun tartidan once son gun kizlar aksam yemeklerini hafif yiyelim ac yatalim canlar.
Aa bende aynisini yedim aksam da aynisi olacak :)) engec 17 de yerim :))Ben bugun oglen yogurtlu tavuk slatası yedim tas gibi oldum aksama bşley yiyemem diyorum ama bakalım ne gösterecek gun bize sen nasılsın canım nasıl gecşyor günğn
Ben daha olamadim malesef canim yaaAminn canım
Allah beni ıslah etsin hem de fit etsin
Canım nerelerdesin kuzum
Ben regl oldum hadi darısı başına
Afiyet olsun canım.
Bende temizlik yapiyom gecmiside merak ediyom ama daha okuyamadimAa bende aynisini yedim aksam da aynisi olacak :)) engec 17 de yerim :))
Canim ufaktan firsat buldukca bahar temizligine basladim kayiplara karistim dimi dun yoktum anladiniz mi
Bide regl gwcikti coj agresifim hic gecikmezdi nazar deydi :))
Hahahaa valla herkes derdini anlatmis heralde ben hic anlatmiyim aklima getirince eski olaylari daha cok uzulyyorum herkes yaptigindan sorumlu Allaha havale ettim rahatimYaparlar cnm merak etme :) sen yine beklentini dusuk tutki fazlasi geldiginde mutlu olasin :)
buyuk bir sinav seni bekliyo desenee. Hemde tam tarti oncesii
Afiyet olsun cnm
ay cenemiz dustu bizim dun geceden beribdv ye dondu burasi
Valla dertlesmisler bacim bosver sen yamacima gel.Bende temizlik yapiyom gecmiside merak ediyom ama daha okuyamadim
Kaç gün gecikti, benim 8 gün gecikmişti. Patlamaya hazır bomba gibi dolanıyordum gerçekten çok rahatladım .Gecikmen çoksa bir doktora gitsen iyi olur canım.Diyet,stres,hava değişimi vs de geciktirebiliyor ama başka başka sebepler de olabiliyor.Haftaya kadar olmazsan bi git canım doktora.Ben daha olamadim malesef canim yaa
Sen iyi olmussun yarin yine eksi gorursun ben bu saba 400 gr. Artidaydim yarina sabit olsam sevinicem :)
Tutabiliyosan kendini problem yok canım benim bazen gözüm dönüyor ve ortama kaptırıyorum kendimi
masallah sana canım biz böyle böyle karsılıgını alacagız bu işin haZirana herkesler manken gibi olacak işşşşşşaaaalllaaah
Selam kizlar nasilsiniz gecmise gideyim dedim ama masallah uzun uzun yazismissiniz hoopp atladim geldim bu gune bugun tartidan once son gun kizlar aksam yemeklerini hafif yiyelim ac yatalim canlar.
Mevsim degisikliginde bende oluyor boyle canim bugunle birlikte 4 gun geciktiKaç gün gecikti, benim 8 gün gecikmişti. Patlamaya hazır bomba gibi dolanıyordum gerçekten çok rahatladım .Gecikmen çoksa bir doktora gitsen iyi olur canım.Diyet,stres,hava değişimi vs de geciktirebiliyor ama başka başka sebepler de olabiliyor.Haftaya kadar olmazsan bi git canım doktora.
Kilomda eksilme var gibi bakalım yarın ne olacak. Akşamı hafif geçir ,güzel bi uyku çek.Yorgunluk ve uykusuzluk da ödem yapabiliyor canım.
En kısa zamanda sen de olursun inşallah.
Tamam canim bugun pro yaptim zaten acikmam insallah :)Ayy dikkat et canım. Sende 21 gün şekersiz diyeti denesene. İnan vücut alışıyor. Hatta istersen 7 günlük başla. Yapabilirsen bir 7 daha yaparsın bir bakmışsın 21 olmuş. Uyku kaliten bile değişiyor. Resmen uyuduğumu hissediyorum. Arınmış gibiyim.
İnşallah bacım inşallahhhh :)
Çok da aç yatma bacım. Yani gece yemeklere saldırmayacağın şekilde ye :)
Tamam canim bugun pro yaptim zaten acikmam insallah :)
Bende anlatmiyorum daha anlatikca sinirleniyorumHahahaa valla herkes derdini anlatmis heralde ben hic anlatmiyim aklima getirince eski olaylari daha cok uzulyyorum herkes yaptigindan sorumlu Allaha havale ettim rahatim
ay bende temizlik yaptim 2 gun bugunde camlari silcektim ama yagmurlu diye biraktim. Halilarida yikamaya verdim ruzgar sagolsun dun altina kacirdi onlarin gelmesino beklim diyorum geldiginde halilsri sermeden yine dipkose siler sererim insallahValla dertlesmisler bacim bosver sen yamacima gel.
Eeee ne asamadasin bakiyim hangi odalari yaptin kapi cam duvar
Tamam kız kv iyiymiş daha ne istiyon sendeAllah seni ıslah etsin derler bizim orda
yok ya yakın degiliz cok sukur cok da dunya tatlısı biri güler konusur sen sakraktır dedigin gibi kızı gibi olamam arada hep sınır vardır arada zli bizli de konusurm annecim diyerek tabi oyle bşr sınırımız var birazda benden önce evlenmiş eltim var onunla araları cok bozuk surekli kavga gürğltğ oyuzden bana cok iyi davranıyorlar esimin yorumu bana takılarak der ölümü gördüler sıtmaya razı oluyorlar
Yani sünnet oldugu icin hic gerek yok bence ilerde en güzel düğünleri yaparsın çocuklarınaValla bana orta kati dedi cnm bnde en alti sunnete tutmayi dusuyodm oyleyse tutmm bnde o kadar para vermm
Yapmak istiyorum ama hep araya bişeyler giriyo ya minik bişeyde olsa yiyorum bu araAyy dikkat et canım. Sende 21 gün şekersiz diyeti denesene. İnan vücut alışıyor. Hatta istersen 7 günlük başla. Yapabilirsen bir 7 daha yaparsın bir bakmışsın 21 olmuş. Uyku kaliten bile değişiyor. Resmen uyuduğumu hissediyorum. Arınmış gibiyim.
İnşallah bacım inşallahhhh :)
Çok da aç yatma bacım. Yani gece yemeklere saldırmayacağın şekilde ye :)
Burada hava acti 2 gun yagisliydi bugun gunesli aman dinlene dinlene yap canim cocyklarla zor olur. Bak sen sipaya kac yasjndaydi wc egitimini aldi dimi oyuna daliyolar canim hatirlatmak gerekiyor bizimki 5 yasinda anca gidip kendi yapmaya basladi erkek cocuklari cok tembel :) kizimda cok rahat etmistim :)Bende anlatmiyorum daha anlatikca sinirleniyorum
ay bende temizlik yaptim 2 gun bugunde camlari silcektim ama yagmurlu diye biraktim. Halilarida yikamaya verdim ruzgar sagolsun dun altina kacirdi onlarin gelmesino beklim diyorum geldiginde halilsri sermeden yine dipkose siler sererim insallah
Yapmak istiyorum ama hep araya bişeyler giriyo ya minik bişeyde olsa yiyorum bu ara
Bozulacaksan böyle bozulO araya giren şeyler büyük sıkıntı yaa. Yok şunun doğumgünü, yok bu araba almış onun tatlısı, aman ötekinin bebeği olmuş baklava... Yeter daa diyesim geliyor. Allahtan alıştılar ısrar etmiyorlar. Ama bende bu sırada yalancı oldum çıktım o ayrı bir konuPasta kesilir krema sevmiyorum derim, çikolata ikram edilir yedim der cebe atarım akşam çoluğa çocuğa veririm... Bu diyet beni pek bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?