En iyisini yapiyorsun canim diyet teyim dersen daha cok israr ederler cunku.O araya giren şeyler büyük sıkıntı yaa. Yok şunun doğumgünü, yok bu araba almış onun tatlısı, aman ötekinin bebeği olmuş baklava... Yeter daa diyesim geliyor. Allahtan alıştılar ısrar etmiyorlar. Ama bende bu sırada yalancı oldum çıktım o ayrı bir konuPasta kesilir krema sevmiyorum derim, çikolata ikram edilir yedim der cebe atarım akşam çoluğa çocuğa veririm... Bu diyet beni pek bozdu
ay ne guZel ya ben de istiyorum ama nerden baslim bilmşyorum bi oraya bi buraya saldırıp duruyorum bi duzende gitmşyor valla cocullar yuzunden camları tülleri elden gecirmek istşyorum ama daha 1.5 ay oldu yapsammıki yavastan ne dersinAa bende aynisini yedim aksam da aynisi olacak :)) engec 17 de yerim :))
Canim ufaktan firsat buldukca bahar temizligine basladim kayiplara karistim dimi dun yoktum anladiniz mi
Bide regl gwcikti coj agresifim hic gecikmezdi nazar deydi :))
Oo kolay gelsin canımBende temizlik yapiyom gecmiside merak ediyom ama daha okuyamadim
Oh en guzeli anlat anlat aynı zaten bişey degişmiyor bende hemen unuturum köyü seyleri sorsalar zr hatırlarım vallaHahahaa valla herkes derdini anlatmis heralde ben hic anlatmiyim aklima getirince eski olaylari daha cok uzulyyorum herkes yaptigindan sorumlu Allaha havale ettim rahatim
ay bizim oglan da aynı nerdeyse bir yıl olcak yeni yeni kendş söylüyor cisim var diye buyugunde hiç sıkıntı yasamadıkta cisi konauunda deilirşyordum bşr aya kadar heegun makine calışıyordu valla kızımda diyorumki 3.5 yasında baslicamBurada hava acti 2 gun yagisliydi bugun gunesli aman dinlene dinlene yap canim cocyklarla zor olur. Bak sen sipaya kac yasjndaydi wc egitimini aldi dimi oyuna daliyolar canim hatirlatmak gerekiyor bizimki 5 yasinda anca gidip kendi yapmaya basladi erkek cocuklari cok tembel :) kizimda cok rahat etmistim :)
Tulleri en sona birak o zaman canim yeni sayiliray ne guZel ya ben de istiyorum ama nerden baslim bilmşyorum bi oraya bi buraya saldırıp duruyorum bi duzende gitmşyor valla cocullar yuzunden camları tülleri elden gecirmek istşyorum ama daha 1.5 ay oldu yapsammıki yavastan ne dersin
Oo kolay gelsin canım
Oh en guzeli anlat anlat aynı zaten bişey degişmiyor bende hemen unuturum köyü seyleri sorsalar zr hatırlarım valla
ay bizim oglan da aynı nerdeyse bir yıl olcak yeni yeni kendş söylüyor cisim var diye buyugunde hiç sıkıntı yasamadıkta cisi konauunda deilirşyordum bşr aya kadar heegun makine calışıyordu valla kızımda diyorumki 3.5 yasında baslicam
Bozulacaksan böyle bozulbende senin gibiyim ama herkes diyette olduğumu biliyor bişey dağıtılınca Esra sen al dolabına koy ben acıkınca yerim diyolar yemekhanede Esra tatlını ben yerim al sen diyolar iş ortamı diyete düşman ya evde olsam ne güzel yaparım valla canım ne istiyosa onu hazırlarım kendime ama biz çıkan yemeğe talimiz
En iyisini yapiyorsun canim diyet teyim dersen daha cok israr ederler cunku.
Mecbur birakiyorlar yalan soylemeye pembe yalan bunlar sonunda mutluluk var sonucta yaza fit olunca ooo sen ne yaptin boyle nasil kilo verdin derler o zamanda :)
Evet o konuda haklısın bütün gözler üstünde oluyo en ufak bişey yesen böyle kilo veremezsin ki oluyo.Vallaha ben diyette olduğumu söylemedim o yüzden kafam rahat. Benim bir arkadaşım söyledi. Ne yese, ne içse bakıyorlar. Yok şunu yeme, yok bunu yeme diye bilmiş bilmiş tavsiyeler. Birde kilo veremeyince dalga geçiyorlar. Kadın söylediğine söyleyeceğine pişman oldu. Hiç çekemem vallaha.
Aynen öyle tatlım. Ne diyeti yaa deyip adamı deli ediyorlar. Öyle diyecekleri zamanları iple çekiyorum. Şimdi kilo verdiğim anlaşılmasın diye bol kıyafetlerimi giyiyorum.
Benimkisi ayaklarinden usuyunce tutamiyor onun 0disinda hic sikinti yasamadikkBurada hava acti 2 gun yagisliydi bugun gunesli aman dinlene dinlene yap canim cocyklarla zor olur. Bak sen sipaya kac yasjndaydi wc egitimini aldi dimi oyuna daliyolar canim hatirlatmak gerekiyor bizimki 5 yasinda anca gidip kendi yapmaya basladi erkek cocuklari cok tembel :) kizimda cok rahat etmistim :)
Acıkırsan salata yoğurt hafif bişeylerle bastır açlığını canım.Tamam canim bugun pro yaptim zaten acikmam insallah :)
Benim en büyük kozun şekerim biraz yüksek diyorum ki bu doğru aslında.Pkosluyum ve onun yan etkisi olarak şekerim insülinlik olmasa da yüksek biraz.Diyetteyim deyimce diyet kırmaya yemin etmişler gibi bi taneden bişey olmazdan girip zaten kilo verdin boş verden çıkıyorlar.O araya giren şeyler büyük sıkıntı yaa. Yok şunun doğumgünü, yok bu araba almış onun tatlısı, aman ötekinin bebeği olmuş baklava... Yeter daa diyesim geliyor. Allahtan alıştılar ısrar etmiyorlar. Ama bende bu sırada yalancı oldum çıktım o ayrı bir konuPasta kesilir krema sevmiyorum derim, çikolata ikram edilir yedim der cebe atarım akşam çoluğa çocuğa veririm... Bu diyet beni pek bozdu
kızlar daha çabuk öğreniyor canım. Ben oğlumda 25 aylıktı başladım bir haftada üstüme başıma kadar çişini yaptı ve öğrendi.bebekken de az zıçmamıştı üstüme kerataay ne guZel ya ben de istiyorum ama nerden baslim bilmşyorum bi oraya bi buraya saldırıp duruyorum bi duzende gitmşyor valla cocullar yuzunden camları tülleri elden gecirmek istşyorum ama daha 1.5 ay oldu yapsammıki yavastan ne dersin
Oo kolay gelsin canım
Oh en guzeli anlat anlat aynı zaten bişey degişmiyor bende hemen unuturum köyü seyleri sorsalar zr hatırlarım valla
ay bizim oglan da aynı nerdeyse bir yıl olcak yeni yeni kendş söylüyor cisim var diye buyugunde hiç sıkıntı yasamadıkta cisi konauunda deilirşyordum bşr aya kadar heegun makine calışıyordu valla kızımda diyorumki 3.5 yasında baslicam
Vallaha ben diyette olduğumu söylemedim o yüzden kafam rahat. Benim bir arkadaşım söyledi. Ne yese, ne içse bakıyorlar. Yok şunu yeme, yok bunu yeme diye bilmiş bilmiş tavsiyeler. Birde kilo veremeyince dalga geçiyorlar. Kadın söylediğine söyleyeceğine pişman oldu. Hiç çekemem vallaha.
Aynen öyle tatlım. Ne diyeti yaa deyip adamı deli ediyorlar. Öyle diyecekleri zamanları iple çekiyorum. Şimdi kilo verdiğim anlaşılmasın diye bol kıyafetlerimi giyiyorum.
ay valla ne sinir bozucu hem kendileri yiyip hemde karsıdaki kisiyi elstşriyoelar ya cok anlarlarmıs gibi deliriyorum kadın elinden geleni yapıyor belki yureklendşrecegine vırvır ediyorlar yaVallaha ben diyette olduğumu söylemedim o yüzden kafam rahat. Benim bir arkadaşım söyledi. Ne yese, ne içse bakıyorlar. Yok şunu yeme, yok bunu yeme diye bilmiş bilmiş tavsiyeler. Birde kilo veremeyince dalga geçiyorlar. Kadın söylediğine söyleyeceğine pişman oldu. Hiç çekemem vallaha.
Ay evet benim kızım 18 aylık abisini takip edşyoruz ya kendisi de ögrenmiş buyuk tuvaletini yapınca anne pooopom diyip benş cagırıyor degiştir diyeAcıkırsan salata yoğurt hafif bişeylerle bastır açlığını canım.
Benim en büyük kozun şekerim biraz yüksek diyorum ki bu doğru aslında.Pkosluyum ve onun yan etkisi olarak şekerim insülinlik olmasa da yüksek biraz.Diyetteyim deyimce diyet kırmaya yemin etmişler gibi bi taneden bişey olmazdan girip zaten kilo verdin boş verden çıkıyorlar.
Benim slogan şeker bana dokanıyor
kızlar daha çabuk öğreniyor canım. Ben oğlumda 25 aylıktı başladım bir haftada üstüme başıma kadar çişini yaptı ve öğrendi.bebekken de az zıçmamıştı üstüme kerata
hahaha söyleme canım.mideyi bozdum de ,motoru bozdum de, şekerim var de ama diyetteyim deme
3 yasinda ablasi grcen yaz ogrendik cok sukur ama oyuna dalinca unutuyo bazen. Seneye yazada kiza ogretcem bakalim insallah kolay ogrwnirBurada hava acti 2 gun yagisliydi bugun gunesli aman dinlene dinlene yap canim cocyklarla zor olur. Bak sen sipaya kac yasjndaydi wc egitimini aldi dimi oyuna daliyolar canim hatirlatmak gerekiyor bizimki 5 yasinda anca gidip kendi yapmaya basladi erkek cocuklari cok tembel :) kizimda cok rahat etmistim :)
Evet evett ama hala regl olamadmm çok fazla şiştiiimm ellerin bile şişti yahuuSelam kizlar nasilsiniz gecmise gideyim dedim ama masallah uzun uzun yazismissiniz hoopp atladim geldim bu gune bugun tartidan once son gun kizlar aksam yemeklerini hafif yiyelim ac yatalim canlar.
Bol bol kaynanaları çekiştirdikBende temizlik yapiyom gecmiside merak ediyom ama daha okuyamadim
Afiyet olsun canım.Sabah
1 haslanmıs yukurta
Domates salatalık
2 ceviz
5 zeytin
1 kk peynir
Oglen
5 ymk kasıgı yogurtlu tavuk ( sltlk tursu sogan maydonoz dereotu 1 kasık kadr da sehrşye vardı)
Aksam
3 ymk kasıgı yogurtlu tavuk
2 litre su
Acıkırsan salata yoğurt hafif bişeylerle bastır açlığını canım.
Benim en büyük kozun şekerim biraz yüksek diyorum ki bu doğru aslında.Pkosluyum ve onun yan etkisi olarak şekerim insülinlik olmasa da yüksek biraz.Diyetteyim deyimce diyet kırmaya yemin etmişler gibi bi taneden bişey olmazdan girip zaten kilo verdin boş verden çıkıyorlar.
Benim slogan şeker bana dokanıyor
kızlar daha çabuk öğreniyor canım. Ben oğlumda 25 aylıktı başladım bir haftada üstüme başıma kadar çişini yaptı ve öğrendi.bebekken de az zıçmamıştı üstüme kerata
hahaha söyleme canım.mideyi bozdum de ,motoru bozdum de, şekerim var de ama diyetteyim deme
ay valla ne sinir bozucu hem kendileri yiyip hemde karsıdaki kisiyi elstşriyoelar ya cok anlarlarmıs gibi deliriyorum kadın elinden geleni yapıyor belki yureklendşrecegine vırvır ediyorlar ya
Ay evet benim kızım 18 aylık abisini takip edşyoruz ya kendisi de ögrenmiş buyuk tuvaletini yapınca anne pooopom diyip benş cagırıyor degiştir diye
ne hayırlı arkadassın ya senin gibi bi tane de bana lazım masallah saglıklı tatlılar da var aslında yulafla bşr kasık balla yaoılan onlardan olabşlir o kadar kestirip atma bende hedefime ulasınca dusunuyorum :)Bende pcosluyum cnm. Seni gayet iyi anlıyorum. Benim şekerim yok ama insülin direncim vardı. Karatayla onu hallettim. Şekersiz 21 günle de şeker açlığımı giderdim. Başta çok zorlandığım doğru. Hemde inanılmaz çok. Ağlayarak yatağa girdiğim günler olurdu düşün. Sonra kendime ne yapmışım. Ne kadar bağımlı olmuşum dedim. Şimdi kendimi daha mutlu hissediyorum. Ve artık aramıyorum. Çok çok eskiden kola içerdim hemde öyle böyle değil. Sonra bir bıraktım. Aylar sonra bir yerde 1 yudum içtim. Amanın o kola bir tatsız geldi. Bir şekerli geldi anlatamam. Kurtulmak lazım şeker illetinden.
Ay birde eleştirenler erkek. Ben ona dedim. Söylemeyin dedim. Bende bazen uyarıyorum ama onun diyetini bozmaması için uğraşıyorum. Ay şu kadar kilo vermişim. Kendime ödül tatlı alacağım diyor. Tatlıdan ödül olmaz dedim. Geçen haftada bir arkadaşımızın doğum gününde pasta yiyeceğim diye tutturdu. Hayır dedim. Millet pastayı bitirip ona kalmayıncaya kadar bekledim resmen. Ben gitsem yiyecekti.
Afiyet olsun cuma oncesine yakisir bir menu olmusSabah
1 haslanmıs yukurta
Domates salatalık
2 ceviz
5 zeytin
1 kk peynir
Oglen
5 ymk kasıgı yogurtlu tavuk ( sltlk tursu sogan maydonoz dereotu 1 kasık kadr da sehrşye vardı)
Aksam
3 ymk kasıgı yogurtlu tavuk
2 litre su
Bende pcosluyum cnm. Seni gayet iyi anlıyorum. Benim şekerim yok ama insülin direncim vardı. Karatayla onu hallettim. Şekersiz 21 günle de şeker açlığımı giderdim. Başta çok zorlandığım doğru. Hemde inanılmaz çok. Ağlayarak yatağa girdiğim günler olurdu düşün. Sonra kendime ne yapmışım. Ne kadar bağımlı olmuşum dedim. Şimdi kendimi daha mutlu hissediyorum. Ve artık aramıyorum. Çok çok eskiden kola içerdim hemde öyle böyle değil. Sonra bir bıraktım. Aylar sonra bir yerde 1 yudum içtim. Amanın o kola bir tatsız geldi. Bir şekerli geldi anlatamam. Kurtulmak lazım şeker illetinden.
Ne guzel bende yapayim bu seker diyeti mensim baslasin bitsinde
Ay birde eleştirenler erkek. Ben ona dedim. Söylemeyin dedim. Bende bazen uyarıyorum ama onun diyetini bozmaması için uğraşıyorum. Ay şu kadar kilo vermişim. Kendime ödül tatlı alacağım diyor. Tatlıdan ödül olmaz dedim. Geçen haftada bir arkadaşımızın doğum gününde pasta yiyeceğim diye tutturdu. Hayır dedim. Millet pastayı bitirip ona kalmayıncaya kadar bekledim resmen. Ben gitsem yiyecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?