Bende 24 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum.. 11 ay oldu evleneli, çocuğum yok henüz.. Eşimi askere uğurladım Çarşamba günü.. Bendeki durumlar böyle canım
Allah kavustursun
Merhabaaa hoşgeldiin
Izmirede bahar gelmistir simdiBende 24 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum.. 11 ay oldu evleneli, çocuğum yok henüz.. Eşimi askere uğurladım Çarşamba günü.. Bendeki durumlar böyle canım
Merhabaaa hoşgeldiin
Ayyy hava güllük gülistanlık şahane vallahi :)Izmirede bahar gelmistir simdi
Mağdur olan sensin arkadaşım biz sana yardımcı olalım müsadenle
Kendini anlat bari biraz mesajları böle bölenerde yaşarsın ne iş yaparsın kaç yaşindasın vs vs anlat işte
Hahaha Allah razı olsun. Güzel yüreğinize teşekkürler. Bir an mağdur olan sensin deyince "Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum" repliği geldi aklıma
Neyse kendimi tanıtacak olursam 25 yaşındayım. Makine mühendisiyim.Bekarım. (Baya bildiğiniz sapım). Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Taliplerimi bekliyorumEvet sizler kendinizden bahsedin azıcık da :)
Daha yeni evlisin bebek de yok hazır vatanş görevini yeptıgı iyi olmul canım coluk coculla beklemek daha da zor oluyor isnan daha cok ihtiyac hissediyor cunki eşine kısa dönemmi yapacak sen kimle kalıcaksın bu surecte tek mi kalcaksınBende 24 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum.. 11 ay oldu evleneli, çocuğum yok henüz.. Eşimi askere uğurladım Çarşamba günü.. Bendeki durumlar böyle canım
Merhabaaa hoşgeldiin
Tanisip kaynasalim diye bu uygulamayi yaptik ztn cnm :) 2 tane muhendis var takimda. Ogretmenimizde var. Bide jinekologla cocuk doktoru bulsakVallaha o kadar uğraştım dolsun diye olmadı be kaptanım. Ama ceza değil de ödül diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı tanımış olurum.
Yok bacım. Benim az. Bahtıma siz çıktınız. Evet nasıl yardımcı olabilirim :)
haftaya 1 kilo gder insallah :)
hosgeldin cnm hadi baslayalimKaptaaan ben döndüm kız nerlerdesin covuklar yorgunluktan bayıldılar eve döner dönmez atlayalım haydi ipKanguru_
3.000 olsun haydi durmak yokhosgeldin cnm hadi baslayalimalt limit kac olsun
Bende çok yakın zamanda 24 yaşına girecek makine ve imalat mühendislerinden biriyimHahaha Allah razı olsun. Güzel yüreğinize teşekkürler. Bir an mağdur olan sensin deyince "Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum" repliği geldi aklıma
Neyse kendimi tanıtacak olursam 25 yaşındayım. Makine mühendisiyim.Bekarım. (Baya bildiğiniz sapım). Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Taliplerimi bekliyorumEvet sizler kendinizden bahsedin azıcık da :)
Abooooww hemen kalktim3.000 olsun haydi durmak yok
Kizzz sen yarim bulusuyonmu manitanlaBende çok yakın zamanda 24 yaşına girecek makine ve imalat mühendislerinden biriyimaynı zamanda hala okulum devam etmekte son 2 dersim. Bursada özel sektörde çalışıyorum. Monoton hayatım bu şekilde
Bende çok yakın zamanda 24 yaşına girecek makine ve imalat mühendislerinden biriyimaynı zamanda hala okulum devam etmekte son 2 dersim. Bursada özel sektörde çalışıyorum. Monoton hayatım bu şekilde
Kiz bekarsin hayatina renk katsanaBiri monotonluktan mı bahsettiAha benim hayatımın tek kelimeyle özeti bu
Kiz bekarsin hayatina renk katsana
Dur menümü de yazayım gencler
Sabah
1 yumırtqdan omlet
salatalık
Az peynir
5-6 zeytin
1 hurma
1 cykasıgı ballı ıhlamur (bogazım icin )
Oglen
2 avux fıstık
1 ymk kasıgı tuzlu yogurt
Domates slaatalık
Ceyrek lahmacun ( piknikteydik bukadarla atlatabildim(
Aksam
1 avuc fıstık
Sekersiz kahve
1 kase ketentohumlı yogurt
Su 2 litre olur inş sporbitince yazıcam
Kalk kalk 1000 yaptım bile ben aksam dizi izlerken de bölgesel yaoıcam bu hafta topuklarımızdan ter cıkana kadar spor yapcaz taaammı kankaAbooooww hemen kalktim
Aaa kız esraaa hakikaten beklenen bulusma yarın öı esra erolldeki bulusmalardan daa heycanlı bizim icin sizin muhabbetiniz bak :))Kizzz sen yarim bulusuyonmu manitanla
Aaah ben senin yerinde olsam bu zamanlarımın kıymetini bilirdim kafana göre arkadasların varsa yazın tatile cık yurtdısı turu ayarla ne bilin izimli olacagını bildigin zamanlar icin erkenden bilet al rezrv. Yap ak kok uc bacım durma yerinde sonra cok daha zor valla gez dolas yi paralarıBiri monotonluktan mı bahsettiAha benim hayatımın tek kelimeyle özeti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?