Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mağdur olan sensin arkadaşım biz sana yardımcı olalım müsadenle
Kendini anlat bari biraz mesajları böle böle nerde yaşarsın ne iş yaparsın kaç yaşindasın vs vs anlat işte

Hahaha Allah razı olsun. Güzel yüreğinize teşekkürler. Bir an mağdur olan sensin deyince "Mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum" repliği geldi aklıma

Neyse kendimi tanıtacak olursam 25 yaşındayım. Makine mühendisiyim.Bekarım. (Baya bildiğiniz sapım). Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. Taliplerimi bekliyorum Evet sizler kendinizden bahsedin azıcık da :)

Canım bir çay içelim o zaman

Bende 24 yaşındayım, İzmir’de yaşıyorum.. 11 ay oldu evleneli, çocuğum yok henüz.. Eşimi askere uğurladım Çarşamba günü.. Bendeki durumlar böyle canım

Merhabaaa hoşgeldiin
Daha yeni evlisin bebek de yok hazır vatanş görevini yeptıgı iyi olmul canım coluk coculla beklemek daha da zor oluyor isnan daha cok ihtiyac hissediyor cunki eşine kısa dönemmi yapacak sen kimle kalıcaksın bu surecte tek mi kalcaksın

Tanisip kaynasalim diye bu uygulamayi yaptik ztn cnm :) 2 tane muhendis var takimda. Ogretmenimizde var. Bide jinekologla cocuk doktoru bulsak
Kizlar benim kilom sabit kalmis ben yazmayi unuttum :)

56.500

Kanguru_
haftaya 1 kilo gder insallah :)

Bende çok yakın zamanda 24 yaşına girecek makine ve imalat mühendislerinden biriyim aynı zamanda hala okulum devam etmekte son 2 dersim. Bursada özel sektörde çalışıyorum. Monoton hayatım bu şekilde

Bende çok yakın zamanda 24 yaşına girecek makine ve imalat mühendislerinden biriyim aynı zamanda hala okulum devam etmekte son 2 dersim. Bursada özel sektörde çalışıyorum. Monoton hayatım bu şekilde

Biri monotonluktan mı bahsetti Aha benim hayatımın tek kelimeyle özeti bu

Dur menümü de yazayım gencler

Sabah
1 yumırtqdan omlet
salatalık
Az peynir
5-6 zeytin
1 hurma
1 cykasıgı ballı ıhlamur (bogazım icin )

Oglen
2 avux fıstık
1 ymk kasıgı tuzlu yogurt
Domates slaatalık
Ceyrek lahmacun ( piknikteydik bukadarla atlatabildim (

Aksam
1 avuc fıstık
Sekersiz kahve
1 kase ketentohumlı yogurt

Su 2 litre olur inş sporbitince yazıcam

Kiz bekarsin hayatina renk katsana

Ahh kaptanım sanayide nereye renk katıyorsun? Bir pazarım tatil onu da genelde ailemle geçiriyorum. Akşamları bazen şeflerle sinemaya veya yemeğe gidiyoruz. Tek sosyal hayatım bu :) Siz bekleyin ben 2 dk depresyona girip geliyorum

Akşam çok az olmuş sanki canım. Diyetisyen menüsü uyguluyorsan karışmam ama bana az geldi.

Abooooww hemen kalktim
Kalk kalk 1000 yaptım bile ben aksam dizi izlerken de bölgesel yaoıcam bu hafta topuklarımızdan ter cıkana kadar spor yapcaz taaammı kanka

Kizzz sen yarim bulusuyonmu manitanla
Aaa kız esraaa hakikaten beklenen bulusma yarın öı esra erolldeki bulusmalardan daa heycanlı bizim icin sizin muhabbetiniz bak :))
fattylamb94
Biri monotonluktan mı bahsetti Aha benim hayatımın tek kelimeyle özeti bu
Aaah ben senin yerinde olsam bu zamanlarımın kıymetini bilirdim kafana göre arkadasların varsa yazın tatile cık yurtdısı turu ayarla ne bilin izimli olacagını bildigin zamanlar icin erkenden bilet al rezrv. Yap ak kok uc bacım durma yerinde sonra cok daha zor valla gez dolas yi paraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…