Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kiz enistede oyle cok zayif degil. Oyle demezler merak etme. cok guldum mesajina

kiz bacim sen 70 mesaj icinmi konusuyon. Mesaj limiti koymasak ugramican heralde

Kız o da tombiş ama göbek var sadece gerçi son gördüğümde göbüşüde gitmişti. Ünide ben 18 kilo civarı aldım o da 20 falan

Teşekkür ederim canım
Aslında atliyodum ama spiral kayar korkusuyla ama sağolsun Esra bugün aydınlatıcı mesaj yazmıştı bundan sonra atlarım
Sen de mi korktun canım
Kanguru_ senin o komşuyu yolman farz oldu.Tüm takım neredeyse onun lafına zıplayamaz olduk. Komşun takımımızı yaktı yaw.

Ben de bugüne kadar zaten olmayan spiralim kayacak diye spor yapamıyordum

Valla bu söylediklerin beni kendime getirdi cidden yarın kendime çeki düzen veriyorum yeter artık ya yıllardır şişmanım

Aman iki çocukla onla mı uğraşcan kız canını yolda mı buldun
Ruzgara bile ogrettim bacim nd diyon sen sepetten o veriyo diyorum once pantlonlari esofmanlari ver oyle veriyo bana
Saka bi yana takinti oldu bende cnm. Beyaz camasirlari yikarken bile anormalim makine bozulcak bnm yuzmden
Once sadece atlet ve kilotlari yikiyorum 80 de camasirsuyuyla sonra diger beyazlari atiyorum 60 da yikiyorum sonra havlulari atiyorum 60 da tam kopukluyken 3 4 saar bekletiyorum snra calistiriyorum tekrar. Annemdan bulasti bu bana oda takintili camasir konusunda

Teşekkür efenim

Menün de sporun da güzel,çekirdek olmayaydı daha iyiydi canım.

Haklısın olmasaydı iyiydi ama yarın telafi ederim inşallah

Kız o da tombiş ama göbek var sadece gerçi son gördüğümde göbüşüde gitmişti. Ünide ben 18 kilo civarı aldım o da 20 falan
Ona azcik yemek yedir kilo alsin. Desunlerki ayyy cocuga bak kapmis bal gibi kizi tersini dedirtme az ye
kenafir gozluuuuu ben onu goreyim sorcam ona gidicem ustunde ziplicam gorcek gununu

Kız havluları 40ta yıkasan yeter rüzgar tam damat almalık ha

Ona azcik yemek yedir kilo alsin. Desunlerki ayyy cocuga bak kapmis bal gibi kizi tersini dedirtme az ye
kenafir gozluuuuu ben onu goreyim sorcam ona gidicem ustunde ziplicam gorcek gununu
Kız daha ne kadar alcak 20 kilo aldı zaten benden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…