- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Aman iki çocukla onla mı uğraşcan kız canını yolda mı buldunBende camasira gicik oluyorum onceden asmayi cok sever boylarina cinslerine gore siniflandirarak asardim simdi elime ne gelirse asiyirumhelede katlayip yerlestimesi beni olduruyo
Tabi tabi muhabbete gelcemYok kiz nisan ortasi mezunsun sen kinani yakip yollicaz senibidaha kilo vermek icin gelme sohbete gel kilomu korumaya gel
kiz enistede oyle cok zayif degil. Oyle demezler merak etme.cok guldum mesajina
kiz bacim sen 70 mesaj icinmi konusuyon. Mesaj limiti koymasak ugramican heralde
Sen de mi korktun canımTeşekkür ederim canım
Aslında atliyodum ama spiral kayar korkusuyla ama sağolsun Esra bugün aydınlatıcı mesaj yazmıştı bundan sonra atlarım
Onu dedirtmemek için hatta bak sen şu uyanık damada şu çıtırı nasıl da kafalamış dedirtmek senin elinde.
Halley vs gibi zıkkımlar yerine çok daha doyurucu şeyler yiyebilirsin canım.Menünü yazdıkça kaçamakların azalır.
sen kızarsın da ben hiç oralı olmamcanım bi nasıl asılacağını öğret diye çamaşırı senin eline tutuşturabilirim
Ruzgara bile ogrettim bacim nd diyon sen sepetten o veriyo diyorum once pantlonlari esofmanlari ver oyle veriyo banaAman iki çocukla onla mı uğraşcan kız canını yolda mı buldun
benim camasir asisima apartman hasta oluyo cok ozeniyorum
Evet buharli utulerle daha kolay dimi
aaaa bak ben senin astigin camasirlari gorsem kizarim nasil asmis diye
Bende 26 yasindayim kendimi 46 gibi hissediyorumm en genc esrayla sen heralde
eferim boyle devam :)
Menün de sporun da güzel,çekirdek olmayaydı daha iyiydi canım.
Amann sen ceza için bizimle sohbet ediyon,mezun olunca pisss şişkolar der suratımıza bile bakmazsınTabi tabi muhabbete gelcem
Sen de mi korktun canım
Kanguru_ senin o komşuyu yolman farz oldu.Tüm takım neredeyse onun lafına zıplayamaz olduk. Komşun takımımızı yaktı yaw.
Ben de bugüne kadar zaten olmayan spiralim kayacak diye spor yapamıyordum
Bn bu ara la casa de pepel izliyom 7.bolumde falnimAranızda yabancı dizi izleyen var mı?
Ona azcik yemek yedir kilo alsin. Desunlerki ayyy cocuga bak kapmis bal gibi kiziKız o da tombiş ama göbek var sadece gerçi son gördüğümde göbüşüde gitmişti. Ünide ben 18 kilo civarı aldım o da 20 falan
kenafir gozluuuuu ben onu goreyim sorcam ona gidicem ustunde ziplicam gorcek gununuSen de mi korktun canım
Kanguru_ senin o komşuyu yolman farz oldu.Tüm takım neredeyse onun lafına zıplayamaz olduk. Komşun takımımızı yaktı yaw.
Ben de bugüne kadar zaten olmayan spiralim kayacak diye spor yapamıyordum
Cok ayip hic oyle yaparmiyim:)Amann sen ceza için bizimle sohbet ediyon,mezun olunca pisss şişkolar der suratımıza bile bakmazsın
Kız havluları 40ta yıkasan yeterRuzgara bile ogrettim bacim nd diyon sen sepetten o veriyo diyorum once pantlonlari esofmanlari ver oyle veriyo bana
Saka bi yana takinti oldu bende cnm. Beyaz camasirlari yikarken bile anormalimmakine bozulcak bnm yuzmden
Once sadece atlet ve kilotlari yikiyorum 80 de camasirsuyuyla sonra diger beyazlari atiyorum 60 da yikiyorum sonra havlulari atiyorum 60 da tam kopukluyken 3 4 saar bekletiyorum snra calistiriyorum tekrar. Annemdan bulasti bu bana oda takintili camasir konusunda
Kiz esperenza zine ayrilmadan hergun spir yapardi izine ayrildi geldi biseler olmus buna degismis havalanmis biHerşey spiral içindi dimi yoksa günde en bin ip vardı
Kız daha ne kadar alcak 20 kilo aldı zaten benden sonraOna azcik yemek yedir kilo alsin. Desunlerki ayyy cocuga bak kapmis bal gibi kizitersini dedirtme az ye
kenafir gozluuuuu ben onu goreyim sorcam ona gidicem ustunde ziplicam gorcek gununu
kizin olursa goruselimKız havluları 40ta yıkasan yeterrüzgar tam damat almalık ha
E gobegi girnis diyon ya zayiflamis iste geri gelsin o gobekKız daha ne kadar alcak 20 kilo aldı zaten benden sonra
Olsuunn hedefe ulaşabilmen için ne yapman grektğni bliyorsn hç değilsee. Yaparsn sen yaparsııınn :)Ahh ne guzel masallah sana :) babamda hep 18 yasindaym der. Ben babamdan yasliyim
evet ama orda ince bi ayrinti var " kisinca"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?