Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla bu söylediklerin beni kendime getirdi cidden yarın kendime çeki düzen veriyorum yeter artık ya yıllardır şişmanım
Çok sevindim canım kendine gelmene canım.sen yaz menünü biz gerekeni söyleriz
Teşekkür efenim

Haklısın olmasaydı iyiydi ama yarın telafi ederim inşallah
Yarın daha güzel olacak canım.Kan ter içinde kala kala yaptığın sporunu gereksiz şeylere heba etme.
Ona azcik yemek yedir kilo alsin. Desunlerki ayyy cocuga bak kapmis bal gibi kizi tersini dedirtme az ye
kenafir gozluuuuu ben onu goreyim sorcam ona gidicem ustunde ziplicam gorcek gununu
Komşun kesin rakip takımlara çalışıyor. Komşun olmayaydı birinciydik zati

Benim yapmayı sevdiğim tek iş yemek yapmak.
Çamaşırı boylarına göre asmayı yapmayı bırak hiç de düşünmemiştim
Aaa ama olnaz beyazlar en one sonra varsa renkliler en son koyularr camasr asmanin adabi bii aaaa benim annemle kaynanam 1 numaradr bu knuda bnde onlarin yaninda dikjat ediyorm yoksa evde kim ugraacak onla en sevmedigim is mkinaya atmayi bile sevmm ama cok tuhaf utuyu seviyorum ben bana terapi gibi geliyorrr coguna iskence gibi

Kız havluları 40ta yıkasan yeter rüzgar tam damat almalık ha
Rüzgar damat almalık ama anası biraz fena onu ne yapacağuk Gelin çamaşır asar Elif gelir düzeltirse,gelini bdv’ye kaynanam donumu asıyor diye başlık açar biz de bilmeden taşlamaya gideriz

Bn beyazlara az cizgili birsey bile karistrmam tamamiyle beyaz olck hepsi ama koyularla kirmizi bile atoyorum ona dikkt etmiyorm valla

Sen böyle anlatınca ,annemin çamaşır asma adabıyla ilgili dediklerini hayal meyal hatırladım.İşime gelmemiş can kulağıyla dinlememişim demek ki
Ben tembelim ayol Her işin en kolayını bulmak benim işim
Bi yemek işinde kolaycı değilim ,çok severim yemek yapmayı.Hele tv’deki aşçılar gibi soğanı sebzeyi tıktıktık diye doğramaya bayılırım.

Kiz esperenza zine ayrilmadan hergun spir yapardi izine ayrildi geldi biseler olmus buna degismis havalanmis bi
Çok haklısın canım ya.İzin öncesi ve hatta sonrası bile deli gibi spor yapardım.Aslında sebebim biraz da ben diyete başlar başlamaz spor yapmam hiç.Önce diyete vücudumu alıştırır sonra başlamayı tercih ederim.Bu pazartesi başların kesin.
Hıı demek ki gittiği yerler yaramamış
Gittiğim yerler yaramaz mı canum.Bilakis çok yaradı.Popoma,göbeğime 3 kilocuk kadar bişi yaramıştı Aldıklarımı verdim gibi şimdi artık spora dönme zamanım geldi.

Valla bu söylediklerin beni kendime getirdi cidden yarın kendime çeki düzen veriyorum yeter artık ya yıllardır şişmanım
Esra sana suj soyliyeyim gecmise donup baktigimda pisman old iki sey var 1.uni okumamak 2.dugunumde sisman olmam kafami duvarlara carpiyorum suan dugunumden daha zayifim ve o zmn bu kadar kilodan inmemistim cok az siksam vericekmisim ama etrafin yuzun vok gzel lafari esimin beni her halimle kabul edip sevmesi resmen gozumunn onunde perde olmus kendimide kandirip inanmisim gormemisim gercegi yani resmen gelinlikli halimin hic fotosu yok evimde albumlerim bile dolap icinde ki gelinkn ki halim ekstra gzel halim ama sismann istee sismann lutfen ver kilolarini S smygnc sende kuzum asil diyetine gelinliginizin icinde kugu gibi olun ve sonrasinda hic oismanliginiz olmasin

O kadar güzel anlatmışsın ki canım

İyi geceler arkadaşlar.
Mutlu ve kaçamaksız bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

kizin olursa goruselim ama evi arabasi bankada milyondolarlari olcak obur turlu kabul edemem
Oldu canım sana fıstık gibi kız verecem bide üstüne ev araba ne biçim dünür çıktın be

E gobegi girnis diyon ya zayiflamis iste geri gelsin o gobek
Hee o gittide omuzlar kollar falan var eskiden çelimsiz zayıf bişeydi

Dusa gircem birakip gidemiyom bitlenirsem sprumlusu sizsiniz
Bi kaptan olarak çekirgelerini bırakıp gidemezsin

Tabi hele ben her etap birinci olur paylasacak sir bulamazdim
İnşallahh. İradeni korursan yaparsn.. ne zmn tıkanırsan görecek olanların yüzünü hayal et :)
Ayy o kenafir gorumcemin yuzunu merak ediyorum
Rüzgar damat almalık ama anası biraz fena onu ne yapacağuk Gelin çamaşır asar Elif gelir düzeltirse,gelini bdv’ye kaynanam donumu asıyor diye başlık açar biz de bilmeden taşlamaya gideriz
;D ay yok karismam isterse beyazlarla siyahlari beraber yikasin
Bn beyazlara az cizgili birsey bile karistrmam tamamiyle beyaz olck hepsi ama koyularla kirmizi bile atoyorum ona dikkt etmiyorm valla
Ayyy bitane daha benden bende karistirmam acik pembe bile koymam. Bende siyahlara kirmizi katiyorum renklilere ozenmiyorum okdr
Hıı demek ki gittiği yerler yaramamış
demekkiii

annen ne demisti soyle bizde yararlanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…