- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Nasl bi dizi cnmBn bu ara la casa de pepel izliyom 7.bolumde falnim
Yapcam insallah mayisa kadar 75 hedefim ramazandada 3 4 kilo versem bayramda super olur gorenleri sasirtirimOlsuunn hedefe ulaşabilmen için ne yapman grektğni bliyorsn hç değilsee. Yaparsn sen yaparsııınn :)
Çok sevindim canım kendine gelmene canım.sen yaz menünü biz gerekeni söylerizValla bu söylediklerin beni kendime getirdi cidden yarın kendime çeki düzen veriyorum yeter artık ya yıllardır şişmanım
Yarın daha güzel olacak canım.Kan ter içinde kala kala yaptığın sporunu gereksiz şeylere heba etme.Teşekkür efenim
Haklısın olmasaydı iyiydi ama yarın telafi ederim inşallah
Komşun kesin rakip takımlara çalışıyor. Komşun olmayaydı birinciydik zatiOna azcik yemek yedir kilo alsin. Desunlerki ayyy cocuga bak kapmis bal gibi kizitersini dedirtme az ye
kenafir gozluuuuu ben onu goreyim sorcam ona gidicem ustunde ziplicam gorcek gununu
Vardır biye olmasn aslında romantik dram filmlerni dizilerini severm. Bi araştıraym bakayımSoyle guzel ask dizisi yokmuaglatcak turden :)
bizde seni sevdik cnm mezun olcan az kaldi
İnşallahh. İradeni korursan yaparsn.. ne zmn tıkanırsan görecek olanların yüzünü hayal et :)W2
Yapcam insallah mayisa kadar 75 hedefim ramazandada 3 4 kilo versem bayramda super olur gorenleri sasirtirim
Aaa ama olnaz beyazlar en one sonra varsa renkliler en son koyularr camasr asmanin adabi bii aaaa benim annemle kaynanam 1 numaradr bu knuda bnde onlarin yaninda dikjat ediyorm yoksa evde kim ugraacak onla en sevmedigim is mkinaya atmayi bile sevmm ama cok tuhaf utuyu seviyorum ben bana terapi gibi geliyorrr coguna iskence gibiBenim yapmayı sevdiğim tek iş yemek yapmak.
Çamaşırı boylarına göre asmayı yapmayı bırak hiç de düşünmemiştim
Rüzgar damat almalık ama anası biraz fena onu ne yapacağukKız havluları 40ta yıkasan yeterrüzgar tam damat almalık ha
Bn beyazlara az cizgili birsey bile karistrmam tamamiyle beyaz olck hepsi ama koyularla kirmizi bile atoyorum ona dikkt etmiyorm vallaBalkona asarken hala oyle asarim mesela once pantolonlari buyukten kucuge sonra kszaklari sonra coraplari mandal renklerine bile dikat ediyorum bende takinti oldu bu ishatta disarda yururken milletin camasirlarina bakiyorum nasil asmis diyem beyazlara bakarim beyazmi yoksa grimi beyazlarla baska renk yikamismi okb olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum :)
3 ve 5 haric hepsiiBuyrun kızlar peki ya siz ?
Hıı demek ki gittiği yerler yaramamışKiz esperenza zine ayrilmadan hergun spir yapardi izine ayrildi geldi biseler olmus buna degismis havalanmis bi
Sen böyle anlatınca ,annemin çamaşır asma adabıyla ilgili dediklerini hayal meyal hatırladım.İşime gelmemiş can kulağıyla dinlememişim demek kiAaa ama olnaz beyazlar en one sonra varsa renkliler en son koyularr camasr asmanin adabi bii aaaa benim annemle kaynanam 1 numaradr bu knuda bnde onlarin yaninda dikjat ediyorm yoksa evde kim ugraacak onla en sevmedigim is mkinaya atmayi bile sevmm ama cok tuhaf utuyu seviyorum ben bana terapi gibi geliyorrr coguna iskence gibi
Çok haklısın canım ya.İzin öncesi ve hatta sonrası bile deli gibi spor yapardım.Aslında sebebim biraz da ben diyete başlar başlamaz spor yapmam hiç.Önce diyete vücudumu alıştırır sonra başlamayı tercih ederim.Bu pazartesi başların kesin.Kiz esperenza zine ayrilmadan hergun spir yapardi izine ayrildi geldi biseler olmus buna degismis havalanmis bi
Gittiğim yerler yaramaz mı canum.Bilakis çok yaradı.Popoma,göbeğime 3 kilocuk kadar bişi yaramıştıHıı demek ki gittiği yerler yaramamış
Esra sana suj soyliyeyim gecmise donup baktigimda pisman old iki sey var 1.uni okumamak 2.dugunumde sisman olmam kafami duvarlara carpiyorum suan dugunumden daha zayifim ve o zmn bu kadar kilodan inmemistim cok az siksam vericekmisim ama etrafin yuzun vok gzel lafari esimin beni her halimle kabul edip sevmesi resmen gozumunn onunde perde olmus kendimide kandirip inanmisim gormemisim gercegi yani resmen gelinlikli halimin hic fotosu yok evimde albumlerim bile dolap icinde ki gelinkn ki halim ekstra gzel halim ama sismann istee sismann lutfen ver kilolarini S smygnc sende kuzum asil diyetine gelinliginizin icinde kugu gibi olun ve sonrasinda hic oismanliginiz olmasinValla bu söylediklerin beni kendime getirdi cidden yarın kendime çeki düzen veriyorum yeter artık ya yıllardır şişmanım
Bi soygunu anlatiyor cnm aylarca planlanmis baya zeka isi vauv dedrtiyorr ama iste sizinle burda yazismaktan bos olan bu saatlerimdede izleyip ilerliyemiyorumNasl bi dizi cnm
O kadar güzel anlatmışsın ki canımEsra sana suj soyliyeyim gecmise donup baktigimda pisman old iki sey var 1.uni okumamak 2.dugunumde sisman olmam kafami duvarlara carpiyorum suan dugunumden daha zayifim ve o zmn bu kadar kilodan inmemistim cok az siksam vericekmisim ama etrafin yuzun vok gzel lafari esimin beni her halimle kabul edip sevmesi resmen gozumunn onunde perde olmus kendimide kandirip inanmisim gormemisim gercegi yani resmen gelinlikli halimin hic fotosu yok evimde albumlerim bile dolap icinde ki gelinkn ki halim ekstra gzel halim ama sismann istee sismann lutfen ver kilolarini S smygnc sende kuzum asil diyetine gelinliginizin icinde kugu gibi olun ve sonrasinda hic oismanliginiz olmasin
Oldu canım sana fıstık gibi kız verecem bide üstüne ev araba ne biçim dünür çıktın bekizin olursa goruselimama evi arabasi bankada milyondolarlari olcak obur turlu kabul edemem
Hee o gittide omuzlar kollar falan varE gobegi girnis diyon ya zayiflamis iste geri gelsin o gobek
Bi kaptan olarak çekirgelerini bırakıp gidemezsinDusa gircem birakip gidemiyom bitlenirsem sprumlusu sizsiniz
Tabi hele ben her etap birinci olur paylasacak sir bulamazdimÇok sevindim canım kendine gelmene canım.sen yaz menünü biz gerekeni söyleriz
Yarın daha güzel olacak canım.Kan ter içinde kala kala yaptığın sporunu gereksiz şeylere heba etme.
Komşun kesin rakip takımlara çalışıyor. Komşun olmayaydı birinciydik zati
Ayy o kenafir gorumcemin yuzunu merak ediyorumİnşallahh. İradeni korursan yaparsn.. ne zmn tıkanırsan görecek olanların yüzünü hayal et :)
Rüzgar damat almalık ama anası biraz fena onu ne yapacağukGelin çamaşır asar Elif gelir düzeltirse,gelini bdv’ye kaynanam donumu asıyor diye başlık açar biz de bilmeden taşlamaya gideriz
Ayyy bitane daha bendenBn beyazlara az cizgili birsey bile karistrmam tamamiyle beyaz olck hepsi ama koyularla kirmizi bile atoyorum ona dikkt etmiyorm valla
demekkiiiHıı demek ki gittiği yerler yaramamış
annen ne demisti soyle bizde yararlanalimSen böyle anlatınca ,annemin çamaşır asma adabıyla ilgili dediklerini hayal meyal hatırladım.İşime gelmemiş can kulağıyla dinlememişim demek ki
Ben tembelim ayolHer işin en kolayını bulmak benim işim
Bi yemek işinde kolaycı değilim ,çok severim yemek yapmayı.Hele tv’deki aşçılar gibi soğanı sebzeyi tıktıktık diye doğramaya bayılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?