Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rüzgar damat almalık ama anası biraz fena onu ne yapacağuk Gelin çamaşır asar Elif gelir düzeltirse,gelini bdv’ye kaynanam donumu asıyor diye başlık açar biz de bilmeden taşlamaya gideriz
Ahahahahha evet ben dünür olamam bu Elifle kızımı heder oralarda ben çektim o da çeksin der

Kiz sana cillop gibi damat veriyorum daha ne verim aaa evde kalmis kizini alcam ogluma tabi parada vercen

Erkegin cok zayifida iyi olmuyo ya cocuk gibi duruyo :)

Sizi biraksam evdeki cekirgeleri birakamiyorum tam soyundum suyu actim ece aglamya basladi yarin onlar uyurken dus alirm artik

Çok güzel yazmışsın nergiz ama sen şimdi güzel bi annesin öyle düşün. Ben de istemiyorum o şekilde evlenmek elimden gelenin fazlasını yapıp şu kilolari vericem beni kendime getirdiniz

Hahaha gene sonuc alinamayan dusa girme cabalari tipik kucuk cocugu olan anne

burasi sanal manal ama ben cok seviyorum hepinizi valla
Bende seviyorum hepinizi ya ailem gibi burasi artikk ❤❤❤❤
Hahaha gene sonuc alinamayan dusa girme cabalari tipik kucuk cocugu olan anne
sinir oluyorum boyle oldugunda uyumalaeini bekledim azcik keyifli dus alim diye olmadi

Bebek olmakta zor be hiç iş yok güç yok dert tasa yok napcan mecbur annene sarcaksın ecede sana sarıyo

Aynen çocuk gibiydi şuan diyorum nasıl bakmışım 58 kiloydu bende 49 falandım şimdi o 78 ben 68

Şimdi ayıptır söylemesi yarın anam içli köfte yapacak onu kesin yerim yemem dersem yalan söylemiş olurum. Ama onu telafi etmek için söz spor yapcam

Ütü yapan insan bence atomu parçalayabilir ben bi tarafını ütülerken diğer tarafı kırışıyo üç saate bir gömlek ütülüyorum valla çok zor iş tebrik ederim seni nergizcim

Zaten yemek yapmayı sevmesek böyle şişko olmazdık bende bayılırım kız çok güzel valla yemek yapmak

Günaydın canlarım.İyi hafta sonları diliyorum hepinize.
Yine güzel muhabbet dönmüş.Ağzınıza sağlık.
Cumartesi sabahı erken neden kalkarım bilmiyorum ki saat 6.20 den beri uyanığım Çoluğum çocuğum da yok uyandıranımda yok.Bari biriniz olaydınız iki kelam ederdik.

Wuhhhuuu 2. olmuşum.
Saol cnm evet öyledir bursa ne kadar gezdin bilemiyorum tabi ama dagimiz denizimiz ormanimiz yesilimiz herseyi olan bi sehir

Sadece merkezi gezebilmiştim tatlım ama güzel olduğunu görmeme yetti.

Kız rüyanda mı gördün halleyi :)

Kanguru_ canım 16 mart menüm

Sabah: 06.30

Kırmızı biberli omlet
1 kk süzme peynir
3 yeşil zeytin
2 ceviz
1 küçük süt

Öğlen: 12.30

Yarım kepçe süzme mercimek çorbası
3 yk orman kebabı
Ayran

Akşam: 19.50

Yarım kepçe mantar çorbası (Kremalı değildi-Ev yapımı)
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

2.9 lt su.
Huzurvermeyolunda
30 dk direnç hareketleri + 45 dk leslie = 675 puan

Afiyet olsun canım menünü de sporunuda çok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…