O kadar güzel anlatmışsın ki canım
AhahahahhaRüzgar damat almalık ama anası biraz fena onu ne yapacağukGelin çamaşır asar Elif gelir düzeltirse,gelini bdv’ye kaynanam donumu asıyor diye başlık açar biz de bilmeden taşlamaya gideriz
Kiz sana cillop gibi damat veriyorum daha ne verim aaa evde kalmis kizini alcam ogluma tabi parada vercenOldu canım sana fıstık gibi kız verecem bide üstüne ev araba ne biçim dünür çıktın be
Hee o gittide omuzlar kollar falan vareskiden çelimsiz zayıf bişeydi
Bi kaptan olarak çekirgelerini bırakıp gidemezsin
Çok güzel yazmışsın nergiz ama sen şimdi güzel bi annesin öyle düşün. Ben de istemiyorum o şekilde evlenmek elimden gelenin fazlasını yapıp şu kilolari vericem beni kendime getirdinizEsra sana suj soyliyeyim gecmise donup baktigimda pisman old iki sey var 1.uni okumamak 2.dugunumde sisman olmam kafami duvarlara carpiyorum suan dugunumden daha zayifim ve o zmn bu kadar kilodan inmemistim cok az siksam vericekmisim ama etrafin yuzun vok gzel lafari esimin beni her halimle kabul edip sevmesi resmen gozumunn onunde perde olmus kendimide kandirip inanmisim gormemisim gercegi yani resmen gelinlikli halimin hic fotosu yok evimde albumlerim bile dolap icinde ki gelinkn ki halim ekstra gzel halim ama sismann istee sismann lutfen ver kilolarini S smygnc sende kuzum asil diyetine gelinliginizin icinde kugu gibi olun ve sonrasinda hic oismanliginiz olmasin
Kiz sana cillop gibi damat veriyorum daha ne verim aaa evde kalmis kizini alcam ogluma tabi parada vercen
Erkegin cok zayifida iyi olmuyo ya cocuk gibi duruyo :)
Sizi biraksam evdeki cekirgeleri birakamiyorum tam soyundum suyu actim ece aglamya basladiyarin onlar uyurken dus alirm artik
Bende seviyorum hepinizi ya ailem gibi burasi artikk ❤❤❤❤burasi sanal manal ama ben cok seviyorum hepinizi valla
Hahaha gene sonuc alinamayan dusa girme cabalari tipik kucuk cocugu olan anne
Bebek olmakta zor be hiç iş yok güç yok dert tasa yok napcan mecbur annene sarcaksınKiz sana cillop gibi damat veriyorum daha ne verim aaa evde kalmis kizini alcam ogluma tabi parada vercen
Erkegin cok zayifida iyi olmuyo ya cocuk gibi duruyo :)
Sizi biraksam evdeki cekirgeleri birakamiyorum tam soyundum suyu actim ece aglamya basladiyarin onlar uyurken dus alirm artik
Şimdi ayıptır söylemesi yarın anam içli köfte yapacak onu kesin yerim yemem dersem yalan söylemiş olurum. Ama onu telafi etmek için söz spor yapcamÇok sevindim canım kendine gelmene canım.sen yaz menünü biz gerekeni söyleriz
Yarın daha güzel olacak canım.Kan ter içinde kala kala yaptığın sporunu gereksiz şeylere heba etme.
Komşun kesin rakip takımlara çalışıyor. Komşun olmayaydı birinciydik zati
Ütü yapan insan bence atomu parçalayabilirAaa ama olnaz beyazlar en one sonra varsa renkliler en son koyularr camasr asmanin adabi bii aaaa benim annemle kaynanam 1 numaradr bu knuda bnde onlarin yaninda dikjat ediyorm yoksa evde kim ugraacak onla en sevmedigim is mkinaya atmayi bile sevmm ama cok tuhaf utuyu seviyorum ben bana terapi gibi geliyorrr coguna iskence gibi
Zaten yemek yapmayı sevmesek böyle şişko olmazdıkSen böyle anlatınca ,annemin çamaşır asma adabıyla ilgili dediklerini hayal meyal hatırladım.İşime gelmemiş can kulağıyla dinlememişim demek ki
Ben tembelim ayolHer işin en kolayını bulmak benim işim
Bi yemek işinde kolaycı değilim ,çok severim yemek yapmayı.Hele tv’deki aşçılar gibi soğanı sebzeyi tıktıktık diye doğramaya bayılırım.
İyi geceler arkadaşlar.
Mutlu ve kaçamaksız bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
Ben atiyorum kizlar hadi sizde yatij yarin dinc kalkip spor yapalim
Wuhhhuuu 2. olmuşum.Sporrr
Nehir34 150 180 870 1200
Ahsenyarim. 350. 350
Huzur 596 100 780 780 100 560 = 2916
Allsony 461 280 841 780 165 = 2527
belcimim 280 390 280. =. 950
Seyhan 150 150 150. = 450
Tugce 597 647 150 300 416. = 2097
Kryenia 900. =. 900
Spor yarismasi birincisi
Huzurvermeyolunda
Spor yarismasi ikincisi
Allonsy
Spor yarismasi ucuncusu
Tugceilker
Tebrik eder,basarilarinizin devamini dilerim
Saol cnm evet öyledir bursa ne kadar gezdin bilemiyorum tabi ama dagimiz denizimiz ormanimiz yesilimiz herseyi olan bi sehir
Paylaşayımda döv beni
06.00
1 halley
12.30
1 kepçe şehriye çorbası(içinden 3 tane şehriye çıkı)
Salata (marul havuç mor lahana)
2 y.kaşığı kısır
19.30
1 tane tel peynir mi derler çeçil mi neyse ondan yedim.
Sevgilim işe baya yatkın annesi hep çalıştığı için kendisi yapmış. Zaten üniversiteyken hep birlikte yapardık işleri özellikle tuvalet-banyo ve mutfakta 1 numaradır
Günaydın canlarım.İyi hafta sonları diliyorum hepinize.
Yine güzel muhabbet dönmüş.Ağzınıza sağlık.
Cumartesi sabahı erken neden kalkarım bilmiyorum ki saat 6.20 den beri uyanığımÇoluğum çocuğum da yok uyandıranımda yok.Bari biriniz olaydınız iki kelam ederdik.
Gunaydın arkadaslarr
Kanguru_ canım 16 mart menüm
Sabah: 06.30
Kırmızı biberli omlet
1 kk süzme peynir
3 yeşil zeytin
2 ceviz
1 küçük süt
Öğlen: 12.30
Yarım kepçe süzme mercimek çorbası
3 yk orman kebabı
Ayran
Akşam: 19.50
Yarım kepçe mantar çorbası (Kremalı değildi-Ev yapımı)
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2.9 lt su.
Huzurvermeyolunda
30 dk direnç hareketleri + 45 dk leslie = 675 puan
Ya dedim açım midem bulanmasın bişey yiyim servise binene kadar ama yemeseydim keşkeWuhhhuuu 2. olmuşum.
Sadece merkezi gezebilmiştim tatlım ama güzel olduğunu görmeme yetti.
Kız rüyanda mı gördün halleyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?