Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım
Aslında atliyodum ama spiral kayar korkusuyla ama sağolsun Esra bugün aydınlatıcı mesaj yazmıştı bundan sonra atlarım
Hadi sen ben elif kapısalım mı bugun ne dersin tatlıs

Huzurvermeyolunda bacim bana ordan 600 puan yaz hele 3000 ip atlama olaraktan
oo super 3000 ama bugun daha cok bekliyorum senden ben 5000 yaotım

Kız o da tombiş ama göbek var sadece gerçi son gördüğümde göbüşüde gitmişti. Ünide ben 18 kilo civarı aldım o da 20 falan
Hay masallah esra sizbşrbşrinşze yaramıssınız bebegim

Ay camamsır asasım geldi elif oyle bi anlatmıssınki

ay ben de yetiştirebilsem aslında cok guzel ütülemek herseyi beni usendiren ne biliyormusun nergiscim o ütümasasını acıp kapatmak :)

Sana cok gönülden katılıyorum nergiscim bende gelinlik secerken satan kadın kolu pelerin gibi olsun fazlalıklarınınkapatır demişti cok snir olmustum onunduyana kadar verseydim daha da guzel olurdu

burasi sanal manal ama ben cok seviyorum hepinizi valla
Aynen ya gercekten aile gibiyiz iyiki var burası

Ben yatiyorum kizlar hadi sizde yatij yarin dinc kalkip spor yapalim
Naptın basladınmııı

Bebek olmakta zor be hiç iş yok güç yok dert tasa yok napcan mecbur annene sarcaksın ecede sana sarıyo

Aynen çocuk gibiydi şuan diyorum nasıl bakmışım 58 kiloydu bende 49 falandım şimdi o 78 ben 68
Ayy esraa 49 nee sen bebek gibşymişssinn

Bi soygunu anlatiyor cnm aylarca planlanmis baya zeka isi vauv dedrtiyorr ama iste sizinle burda yazismaktan bos olan bu saatlerimdede izleyip ilerliyemiyorum
Hahha şikayet eder gbisin arkadşm :)
Olsn olsn bşy olmaaaz. Bizede uğraa

burasi sanal manal ama ben cok seviyorum hepinizi valla
Ben de canım ben de 3 haftalık süreçte çok alıştım hepinize
Şimdi ayıptır söylemesi yarın anam içli köfte yapacak onu kesin yerim yemem dersem yalan söylemiş olurum. Ama onu telafi etmek için söz spor yapcam
içli köfte kızaltılmadığı sürece çok da sorun değil aslında ana o meret de kızartılınca güzel oluyor.
Dengeleyip ve spor da yaparsan sorun olmaz bence.
Zaten yemek yapmayı sevmesek böyle şişko olmazdık bende bayılırım kız çok güzel valla yemek yapmak
hahaha çok haklısın canım
Günaydın kzlar
Bgn menü planlaması yapmadm. Ne yediysem akşama yazarm sporumla brlkte.
Günaydın canım.
Günaydın canımm

Günaydınnnnm mutlu çok mutlu hafta sonu geçirin emi
Ay hadi inş ama bana yorucu bir haftasınu olcak galibabahar temizliğine mi girişsem diyorum sonra cocuklar gunler uzadı park karsımızda hiç durmuyo bana tebelleş olcaklar yapamicam diyorum kafamda deli sorular canım camasır suyu koklamak istiyor oladar temizliğim geldi valla bugun

Olur kuzum kapışalım valla çok iyi olur

Kız ne diyon o kilo almiş halim lise boyunca 43 kiloydum nasıl çirkindim ya o zamanda kilo almak için uğraşıyodum ama durduramadım almayı

Ben tam tersi haşlanmış seviyorum 2 tane yerim o zaman bugün :)
Günaydınnnnm mutlu çok mutlu hafta sonu geçirin emi
Günaydın

Ya cumartesi bu saatte kalkılır mı 9a kadar uyu bari

Hani kendi aramizda da yarisiyoduk ya o ne oldu

Benimleee yarışan yandı yandı bu haftaa bomba gibi geliyorum

Oğlumun peşinde hopladım zıpladım taklalar attım ama spor yapmadım canım.

Oğluş uyuyunca yine hopla zıpla spor niyetine yaparsın birşeyler canım

Ben evlendikten sonra ev isine basladigim icin cok hevesliyim tum utulemeyede kendim 1 yil oldu ama cok duzgun duruyor:)

Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum çok nadir ütü yaparım, el ütüsü yaparak katlarım eşyaları :)

Dha yaşım 23. Çoluk çocuk sahbi oldm sanki 30 yaşnda gbi hssedyrm. Aramzda en genç km aceep

Sanırım sensin bende 24 yaşındayım

Afiyet olsun canımm

Hafta sonu ve temizlik klişe oluyor.Temizlik yapabileceksen kolay gelsin canım ama çanaşır suyunu mümkün olduğu kadar az kullan olur mubenin minik de beni ve babasını peşinden sürükleyeli bir saat oluyor.
Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
maşallah canım verdiğin kiloya ve afiyet olsun benim için de serpme kahvaltı en büyük ödül olurdu herhalde.Geniş geniş ,dolu dolu kahvaltı en büyük zevkimdir.
Ya cumartesi bu saatte kalkılır mı 9a kadar uyu bari
Çocuk olduğunda uyuyamadığı bu günleri mumla arar.Beni bıraksalar 6 ay kış uykusuna yatardım 3 yılın uykusuzluğu ancak çıkardı

Oğlum maalesef doğdu doğalı uykuyu seven bir çocuk olmadıHafta içi spor için daha müsait olur da başlarım artık.

Yok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarim
Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
ohh afiyet olsun :) kap sevgilinj gotur onada ismarla :)

AhSen_2504 alt limit 4000 ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…