- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Iyi masallah kilo almamissin :)
Sağol canım benim :)Afiyet olsun canım menünü de sporunuda çok begendim
Ya dedim açım midem bulanmasın bişey yiyim servise binene kadar ama yemeseydim keşke
Hadi sen ben elif kapısalım mı bugun ne dersin tatlısTeşekkür ederim canım
Aslında atliyodum ama spiral kayar korkusuyla ama sağolsun Esra bugün aydınlatıcı mesaj yazmıştı bundan sonra atlarım
oo super 3000 ama bugun daha cok bekliyorum senden ben 5000 yaotım
Hay masallah esra sizbşrbşrinşze yaramıssınız bebegimKız o da tombiş ama göbek var sadece gerçi son gördüğümde göbüşüde gitmişti. Ünide ben 18 kilo civarı aldım o da 20 falan
Ay camamsır asasım geldi elif oyle bi anlatmıssınkiRuzgara bile ogrettim bacim nd diyon sen sepetten o veriyo diyorum once pantlonlari esofmanlari ver oyle veriyo bana
Saka bi yana takinti oldu bende cnm. Beyaz camasirlari yikarken bile anormalimmakine bozulcak bnm yuzmden
Once sadece atlet ve kilotlari yikiyorum 80 de camasirsuyuyla sonra diger beyazlari atiyorum 60 da yikiyorum sonra havlulari atiyorum 60 da tam kopukluyken 3 4 saar bekletiyorum snra calistiriyorum tekrar. Annemdan bulasti bu bana oda takintili camasir konusunda
ay ben de yetiştirebilsem aslında cok guzel ütülemek herseyi beni usendiren ne biliyormusun nergiscim o ütümasasını acıp kapatmak :)Aaa ama olnaz beyazlar en one sonra varsa renkliler en son koyularr camasr asmanin adabi bii aaaa benim annemle kaynanam 1 numaradr bu knuda bnde onlarin yaninda dikjat ediyorm yoksa evde kim ugraacak onla en sevmedigim is mkinaya atmayi bile sevmm ama cok tuhaf utuyu seviyorum ben bana terapi gibi geliyorrr coguna iskence gibi
Sana cok gönülden katılıyorum nergiscim bende gelinlik secerken satan kadın kolu pelerin gibi olsun fazlalıklarınınkapatır demişti cok snir olmustum onunduyana kadar verseydim daha da guzel olurduEsra sana suj soyliyeyim gecmise donup baktigimda pisman old iki sey var 1.uni okumamak 2.dugunumde sisman olmam kafami duvarlara carpiyorum suan dugunumden daha zayifim ve o zmn bu kadar kilodan inmemistim cok az siksam vericekmisim ama etrafin yuzun vok gzel lafari esimin beni her halimle kabul edip sevmesi resmen gozumunn onunde perde olmus kendimide kandirip inanmisim gormemisim gercegi yani resmen gelinlikli halimin hic fotosu yok evimde albumlerim bile dolap icinde ki gelinkn ki halim ekstra gzel halim ama sismann istee sismann lutfen ver kilolarini S smygnc sende kuzum asil diyetine gelinliginizin icinde kugu gibi olun ve sonrasinda hic oismanliginiz olmasin
Aynen ya gercekten aile gibiyiz iyiki var burasıburasi sanal manal ama ben cok seviyorum hepinizi valla
Naptın basladınmıııBen yatiyorum kizlar hadi sizde yatij yarin dinc kalkip spor yapalim
Ayy esraa 49 nee sen bebek gibşymişssinnBebek olmakta zor be hiç iş yok güç yok dert tasa yok napcan mecbur annene sarcaksınecede sana sarıyo
Aynen çocuk gibiydi şuan diyorum nasıl bakmışım 58 kiloydu bende 49 falandımşimdi o 78 ben 68
Hahha şikayet eder gbisin arkadşm :)Bi soygunu anlatiyor cnm aylarca planlanmis baya zeka isi vauv dedrtiyorr ama iste sizinle burda yazismaktan bos olan bu saatlerimdede izleyip ilerliyemiyorum
Günaydın ballarım
Ben de canımburasi sanal manal ama ben cok seviyorum hepinizi valla
içli köfte kızaltılmadığı sürece çok da sorun değil aslında ana o meret de kızartılınca güzel oluyor.Şimdi ayıptır söylemesi yarın anam içli köfte yapacak onu kesin yerim yemem dersem yalan söylemiş olurum. Ama onu telafi etmek için söz spor yapcam
hahaha çok haklısın canımZaten yemek yapmayı sevmesek böyle şişko olmazdıkbende bayılırım kız çok güzel valla yemek yapmak
Günaydın canım.Günaydın kzlar
Bgn menü planlaması yapmadm. Ne yediysem akşama yazarm sporumla brlkte.
Günaydın canımmHadi sen ben elif kapısalım mı bugun ne dersin tatlıs
Hay masallah esra sizbşrbşrinşze yaramıssınız bebegim
Ay camamsır asasım geldi elif oyle bi anlatmıssınki
ay ben de yetiştirebilsem aslında cok guzel ütülemek herseyi beni usendiren ne biliyormusun nergiscim o ütümasasını acıp kapatmak :)
Sana cok gönülden katılıyorum nergiscim bende gelinlik secerken satan kadın kolu pelerin gibi olsun fazlalıklarınınkapatır demişti cok snir olmustum onunduyana kadar verseydim daha da guzel olurdu
Aynen ya gercekten aile gibiyiz iyiki var burası
Naptın basladınmııı
Ayy esraa 49 nee sen bebek gibşymişssinn
Ay hadi inş ama bana yorucu bir haftasınu olcak galibabahar temizliğine mi girişsem diyorum sonra cocuklar gunler uzadı park karsımızda hiç durmuyo bana tebelleş olcaklar yapamicam diyorum kafamda deli sorular canım camasır suyu koklamak istiyor oladar temizliğim geldi valla bugunGünaydınnnnm mutlu çok mutlu hafta sonu geçirin emi
Hadi sen ben elif kapısalım mı bugun ne dersin tatlıs
ay ben de yetiştirebilsem aslında cok guzel ütülemek herseyi beni usendiren ne biliyormusun nergiscim o ütümasasını acıp kapatmak :)
Sana cok gönülden katılıyorum nergiscim bende gelinlik secerken satan kadın kolu pelerin gibi olsun fazlalıklarınınkapatır demişti cok snir olmustum onunduyana kadar verseydim daha da guzel olurdu
Naptın basladınmııı
Kız ne diyon o kilo almiş halim lise boyunca 43 kiloydum nasıl çirkindim ya o zamanda kilo almak için uğraşıyodum ama durduramadım almayıHadi sen ben elif kapısalım mı bugun ne dersin tatlıs
Naptın basladınmııı
Ben tam tersi haşlanmış seviyorum 2 tane yerim o zaman bugün :)Ben de canımben de 3 haftalık süreçte çok alıştım hepinize
içli köfte kızaltılmadığı sürece çok da sorun değil aslında ana o meret de kızartılınca güzel oluyor.
Dengeleyip ve spor da yaparsan sorun olmaz bence.
hahaha çok haklısın canım
Günaydın canım.
Günaydın canımm
GünaydınGünaydınnnnm mutlu çok mutlu hafta sonu geçirin emi
Ya cumartesi bu saatte kalkılır mıGünaydın canlarım.İyi hafta sonları diliyorum hepinize.
Yine güzel muhabbet dönmüş.Ağzınıza sağlık.
Cumartesi sabahı erken neden kalkarım bilmiyorum ki saat 6.20 den beri uyanığımÇoluğum çocuğum da yok uyandıranımda yok.Bari biriniz olaydınız iki kelam ederdik.
Ooo harika gözün aydınCanlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
Hani kendi aramizda da yarisiyoduk ya o ne oldu
Oğlumun peşinde hopladım zıpladım taklalar attım ama spor yapmadım canım.
Ben evlendikten sonra ev isine basladigim icin cok hevesliyim tum utulemeyede kendim 1 yil oldu ama cok duzgun duruyor:)
Dha yaşım 23. Çoluk çocuk sahbi oldm sanki 30 yaşnda gbi hssedyrm. Aramzda en genç km aceep
Bugünkü menum
Uyanınca
Limonlu sirkeli su
Kahvalti: 11
Peynir Zeytin
1 cay k. Tereyagi
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik
1 bardak yoğurt suyu
Ara 16
1 elma
Yarim armut
Akşam 19
Sebzeli balık bugulama
1 dilim ekmek
Ara 21.30
Yarım avuç kadar karışık çekirdek
Sivilar
1.5 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dakika leslie 3mil*135 puan
Kanguru_ esperenzaa Huzurvermeyolunda
Hafta sonu ve temizlik klişe oluyor.Temizlik yapabileceksen kolay gelsin canım ama çanaşır suyunu mümkün olduğu kadar az kullan olur muAy hadi inş ama bana yorucu bir haftasınu olcak galibabahar temizliğine mi girişsem diyorum sonra cocuklar gunler uzadı park karsımızda hiç durmuyo bana tebelleş olcaklar yapamicam diyorum kafamda deli sorular canım camasır suyu koklamak istiyor oladar temizliğim geldi valla bugun
maşallah canım verdiğin kiloya ve afiyet olsun benim için de serpme kahvaltı en büyük ödül olurdu herhalde.Geniş geniş ,dolu dolu kahvaltı en büyük zevkimdir.Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
Çocuk olduğunda uyuyamadığı bu günleri mumla arar.Beni bıraksalar 6 ay kış uykusuna yatardım 3 yılın uykusuzluğu ancak çıkardıYa cumartesi bu saatte kalkılır mı9a kadar uyu bari
Oğlum maalesef doğdu doğalı uykuyu seven bir çocuk olmadıBenimleee yarışan yandı yandı bu haftaa bomba gibi geliyorum
Oğluş uyuyunca yine hopla zıpla spor niyetine yaparsın birşeyler canım
Ben ütü yapmayı hiç sevmiyorum çok nadir ütü yaparım, el ütüsü yaparak katlarım eşyaları :)
Sanırım sensin bende 24 yaşındayım
Afiyet olsun canımm
Yok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarimHadi sen ben elif kapısalım mı bugun ne dersin tatlıs
Naptın basladınmııı
ohh afiyet olsun :) kap sevgilinj gotur onada ismarla :)Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?