- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sende ver bigün bebişi babasına onlar takılsın sen mışıl mışıl uyuHafta sonu ve temizlik klişe oluyor.Temizlik yapabileceksen kolay gelsin canım ama çanaşır suyunu mümkün olduğu kadar az kullan olur mubenin minik de beni ve babasını peşinden sürükleyeli bir saat oluyor.
maşallah canım verdiğin kiloya ve afiyet olsun benim için de serpme kahvaltı en büyük ödül olurdu herhalde.Geniş geniş ,dolu dolu kahvaltı en büyük zevkimdir.
Çocuk olduğunda uyuyamadığı bu günleri mumla arar.Beni bıraksalar 6 ay kış uykusuna yatardım 3 yılın uykusuzluğu ancak çıkardı
Oğlum maalesef doğdu doğalı uykuyu seven bir çocuk olmadıHafta içi spor için daha müsait olur da başlarım artık.
Hoşgeldinn uyuttun mu eceyiSelaaaammmmmmmmm 6.takimin fit olma yolundaki tas gibi hatunlariii. Bol hareketli 0 kacamakli bi hafta sonu olsun
Aynen canım seviyorum uzun kahvaltıları keyifli bide kuzenim teyzem geldi daha bi güzel olduHafta sonu ve temizlik klişe oluyor.Temizlik yapabileceksen kolay gelsin canım ama çanaşır suyunu mümkün olduğu kadar az kullan olur mubenin minik de beni ve babasını peşinden sürükleyeli bir saat oluyor.
maşallah canım verdiğin kiloya ve afiyet olsun benim için de serpme kahvaltı en büyük ödül olurdu herhalde.Geniş geniş ,dolu dolu kahvaltı en büyük zevkimdir.
Çocuk olduğunda uyuyamadığı bu günleri mumla arar.Beni bıraksalar 6 ay kış uykusuna yatardım 3 yılın uykusuzluğu ancak çıkardı
Oğlum maalesef doğdu doğalı uykuyu seven bir çocuk olmadıHafta içi spor için daha müsait olur da başlarım artık.
Kaptanım sefgilim cumartesi çalışıyor ayrıca aynı şehirde değilizYok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarim
ohh afiyet olsun :) kap sevgilinj gotur onada ismarla :)
AhSen_2504 alt limit 4000 ona gore
Ohooo uyuttumda uyandi bileHoşgeldinn uyuttun mu eceyi
aaaa o kotuymus bak :/ neyse sen kiminle yaptin kahvaltiyi ne yedinAynen canım seviyorum uzun kahvaltıları keyifli bide kuzenim teyzem geldi daha bi güzel oldu
Kaptanım sefgilim cumartesi çalışıyor ayrıca aynı şehirde değiliz
Aaa ece hızlı çıktı deseneOhooo uyuttumda uyandi bile
aaaa o kotuymus bak :/ neyse sen kiminle yaptin kahvaltiyi ne yedin
İstanbuldan teyzemle kuzenim geldi onlarla kahvaltı yaptık çok güzel olduOhooo uyuttumda uyandi bile
aaaa o kotuymus bak :/ neyse sen kiminle yaptin kahvaltiyi ne yedin
o cok hizlidir her konudaAaa ece hızlı çıktı desene
huylarida ayni ben analari gibi catlaklarKanguru_ kaptanım çocukların senin kopyan maşallah kuzulara
Ay teşekkür ederizo cok hizlidir her konuda
Yaa minnoslar :) wp profil fotonu gordum cok yakisiyosunuz ya senin yanaklarini sikip cekistirmek istedim
huylarida ayni ben analari gibi catlaklar
Hay mübarek öyle tiple söyledi ki içime işledi yimiycem :)Sağol canım benim :)
Oo sümeyyecim hadi yine iyidin senn diyetisyrni sevdim ben ya sonunda frekansı tutturdunuz galibaCanlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
rızgar oglen uykusunu bıraktımıYok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarim
İnş kacamaksız olur ya canım tatlı krşzlerindeyim yineSelaaaammmmmmmmm 6.takimin fit olma yolundaki tas gibi hatunlariii. Bol hareketli 0 kacamakli bi hafta sonu olsun
Yaa nerden görütorsunuz birbirinizi ben de cok merak edioeum hepiniZiKanguru_ kaptanım çocukların senin kopyan maşallah kuzulara
esraa instagramınız mı varAy teşekkür ederizhaftaya yeni fotoğraflar çekiniriz artık bu sefer yırtık pantul giycem
Hay mübarek öyle tiple söyledi ki içime işledi yimiycem :)
ahh ahh bnmde hayalim :) yarin alisverise gidicez cocuklara esime biseler alcaz. Esim sende kendne bseler al dedi yok didim ama icin gidecek yarin vitrinlereAy teşekkür ederizhaftaya yeni fotoğraflar çekiniriz artık bu sefer yırtık pantul giycem
ruzgarin uykulari dogdugundan beri sorunlu cnm 2 yasina kdr oglen uyutana kdr canim cikiyodu arrik uyutmuyorum bazen krndi uyuyo bazen uyumuyoHay mübarek öyle tiple söyledi ki içime işledi yimiycem :)
Oo sümeyyecim hadi yine iyidin senn diyetisyrni sevdim ben ya sonunda frekansı tutturdunuz galiba
rızgar oglen uykusunu bıraktımı
Ben de simdş benimkilerş uyutmaya cslılıyorum ama birbirlerini tepiklemekten uyumuyolar
İnş kacamaksız olur ya canım tatlı krşzlerindeyim yine
Yaa nerden görütorsunuz birbirinizi ben de cok merak edioeum hepiniZi
esraa instagramınız mı var
Yok kız whatsap varHay mübarek öyle tiple söyledi ki içime işledi yimiycem :)
Oo sümeyyecim hadi yine iyidin senn diyetisyrni sevdim ben ya sonunda frekansı tutturdunuz galiba
rızgar oglen uykusunu bıraktımı
Ben de simdş benimkilerş uyutmaya cslılıyorum ama birbirlerini tepiklemekten uyumuyolar
İnş kacamaksız olur ya canım tatlı krşzlerindeyim yine
Yaa nerden görütorsunuz birbirinizi ben de cok merak edioeum hepiniZi
esraa instagramınız mı var
Aynen çanta al ayakkabı şal zayıflasanda olacak şeyler :) kendini ödüllendir alışveriş yapınca insanın motivasyonu yerine geliyoahh ahh bnmde hayalim :) yarin alisverise gidicez cocuklara esime biseler alcaz. Esim sende kendne bseler al dedi yok didim ama icin gidecek yarin vitrinlerealirsam sal esarp canta fln alirim 75 olmadan don bile almam
ruzgarin uykulari dogdugundan beri sorunlu cnm 2 yasina kdr oglen uyutana kdr canim cikiyodu arrik uyutmuyorum bazen krndi uyuyo bazen uyumuyo
2Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
Yok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarim
2
harikasincanımm böyle devam
Aynen ya bende 1000 geçemedim henuz
anammm ben okadar yapamam en fazla 1500 atlarım çok yoruyo beni
Aynen ya bende henuz 1000 gecemedim2
harikasincanımm böyle devam
anammm ben okadar yapamam en fazla 1500 atlarım çok yoruyo beni
Kız var ya instagramYok kız whatsap var
Kız ne diyon o kilo almiş halim lise boyunca 43 kiloydum nasıl çirkindim ya o zamanda kilo almak için uğraşıyodum ama durduramadım almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?