Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende ver bigün bebişi babasına onlar takılsın sen mışıl mışıl uyu

Aynen canım seviyorum uzun kahvaltıları keyifli bide kuzenim teyzem geldi daha bi güzel oldu

Yok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarim
ohh afiyet olsun :) kap sevgilinj gotur onada ismarla :)

AhSen_2504 alt limit 4000 ona gore
Kaptanım sefgilim cumartesi çalışıyor ayrıca aynı şehirde değiliz

o cok hizlidir her konuda

Yaa minnoslar :) wp profil fotonu gordum cok yakisiyosunuz ya senin yanaklarini sikip cekistirmek istedim

huylarida ayni ben analari gibi catlaklar
Ay teşekkür ederiz haftaya yeni fotoğraflar çekiniriz artık bu sefer yırtık pantul giycem

Sağol canım benim :)

Hay mübarek öyle tiple söyledi ki içime işledi yimiycem :)
Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
Oo sümeyyecim hadi yine iyidin senn diyetisyrni sevdim ben ya sonunda frekansı tutturdunuz galiba

Yok cnm daha baslayamadim kahvaltiydi ortaligi toplamakti derken. Simdi eceyi uyutuyorum o uyuynca baslarim

rızgar oglen uykusunu bıraktımı
Ben de simdş benimkilerş uyutmaya cslılıyorum ama birbirlerini tepiklemekten uyumuyolar

Selaaaammmmmmmmm 6.takimin fit olma yolundaki tas gibi hatunlariii. Bol hareketli 0 kacamakli bi hafta sonu olsun
İnş kacamaksız olur ya canım tatlı krşzlerindeyim yine
Kanguru_ kaptanım çocukların senin kopyan maşallah kuzulara
Yaa nerden görütorsunuz birbirinizi ben de cok merak edioeum hepiniZi
Ay teşekkür ederiz haftaya yeni fotoğraflar çekiniriz artık bu sefer yırtık pantul giycem
esraa instagramınız mı var

ahh ahh bnmde hayalim :) yarin alisverise gidicez cocuklara esime biseler alcaz. Esim sende kendne bseler al dedi yok didim ama icin gidecek yarin vitrinlere alirsam sal esarp canta fln alirim 75 olmadan don bile almam

ruzgarin uykulari dogdugundan beri sorunlu cnm 2 yasina kdr oglen uyutana kdr canim cikiyodu arrik uyutmuyorum bazen krndi uyuyo bazen uyumuyo

Yok kız whatsap var

Aynen çanta al ayakkabı şal zayıflasanda olacak şeyler :) kendini ödüllendir alışveriş yapınca insanın motivasyonu yerine geliyo

Canlarım diyetisyencim 1,700 kilo verdiğim için öğün ödülü olarak serpme kahvaltı verdi
2

harikasin canımm böyle devam

anammm ben okadar yapamam en fazla 1500 atlarım çok yoruyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…