Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun cnm
Ahhahaha canım senin eşin çok uyanıkOlursun canım ben sana inanıyorum.Ben tam bir sene önce 89’dum şimdi 69.İstedikten sonra yapamayacağın şey yok. Yeter ki iste gerisi gelir kuzum.
Bende mayisda 92y dim simdi 82 izine cikmasam suan 75 olurdum cok zaman kaybettim ama artik daha fazla zaman kaybedemem. Ramazana kadar 75 olcam insallah
Bence resimde gayet zayifsin
ay yok yaaa :) yuzum zayif geri kalan masallah kadraja sigmiyo

Esi izin verirse gorcez insallah :)
sen bu fotoyu daha oncede atmistin gruba :) zayifladikca yuzun bile daha bi guzellesmis bu kilo insani yasli gosterito valla
Gruba değil de yazın sana atmıştım canım.Kiloluyken hem çok yaşlı görünüyoruz hem de giyecek, yakışacak bişey bulamıyoruz ya.Kabustu resmen.Allahım düşmanıma yaşatmasın.Herkes tığ gibi istediği kiloda olsun.
En çok da takımımız tığ gibi olsun

Ii geceler kizlar
Iyi geceleeeerr
aaa banami atmistin

Valla bulamiyoz magazaya gidip bise begeniyosun bedeni yok olsada duduk gibi oluyo alamiyosun gozun vitrinde kaliyo
6.takimda kimse sisman kalmasin insallahhjj

Iyi geceleeeerr
aaa banami atmistin

Valla bulamiyoz magazaya gidip bise begeniyosun bedeni yok olsada duduk gibi oluyo alamiyosun gozun vitrinde kaliyo
6.takimda kimse sisman kalmasin insallahhjj
Aminnnn
Oysa vitrinde ne güzel duruyorlardı, beğenip de abla büyük bedeni yok dediklerinde yada bedeni olur sanıp kabinde debelenmek hele bir de yazın terden iyice içine zorlanıp ağdaki balık gibi kıvranıp o kıyafete girmeye çalışmak ölüm ya.
6. Takım incecik olsun giydikleri çuval bile olsa yakışsın inşallah.

Valla oyle. 75 olmadan bisey almicam dememin sebebu bu soylediklerin iste. Pantolon bile alsan olmuyo gobegini sikistiriyo dusuk bel zatwn giyemezsinbide simdj bedenlerde cok kiculdu sanki

Valla oyle. 75 olmadan bisey almicam dememin sebebu bu soylediklerin iste. Pantolon bile alsan olmuyo gobegini sikistiriyo dusuk bel zatwn giyemezsinbide simdj bedenlerde cok kiculdu sanki
Alma canım.Aldıkça insan o kıyafetin içinde rahatsa ayyy ne olacak böyle de güzel oluyor diye kendini kandırıyor.Ben 15 kilo verene kadar doğru düzgün bişey almamıştım.Hatta çok beğendiğim bir iki şeyin küçük bedenlerini hedef olarak almıştım içine girmeye başladıkça mutluluktan uçmuştum.Don bile alma kız ben almamıştım Donsuz gezmedim ama eski donlarımla idare etmiştim.

bende bufun oyle dedim zaten don bile almam zayiflayincada almam zaten cekmece don dolu kucuk kucik onlari giyerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…