Super vermissinAhhahaha canım senin eşin çok uyanıkOlursun canım ben sana inanıyorum.Ben tam bir sene önce 89’dum şimdi 69.İstedikten sonra yapamayacağın şey yok. Yeter ki iste gerisi gelir kuzum.
Masallah ne guzel vermissin kilolarini :)Ahhahaha canım senin eşin çok uyanıkOlursun canım ben sana inanıyorum.Ben tam bir sene önce 89’dum şimdi 69.İstedikten sonra yapamayacağın şey yok. Yeter ki iste gerisi gelir kuzum.
Afiyet olsun cnmMenum
9 30 limonlu su
11 biberli omlet 5 dilim peynir 4 zeytin bi dilim ekmek sut
14 sutlu kahve
15 30 10 fıstık 10 badem 2 gun kurusu birazda kuru üzüm cayla
1900 adana bol salata ayran
2 litre su
800 ip 160p
300 bolgesel 180p
340 p toplmKanguru_
@Huzurvermeyolunda
Bende mayisda 92y dim simdi 82Ahhahaha canım senin eşin çok uyanıkOlursun canım ben sana inanıyorum.Ben tam bir sene önce 89’dum şimdi 69.İstedikten sonra yapamayacağın şey yok. Yeter ki iste gerisi gelir kuzum.
ay yok yaaa :) yuzum zayif geri kalan masallah kadraja sigmiyoBence resimde gayet zayifsin
Esi izin verirse gorcez insallah :)Huzuru goremedik
sen bu fotoyu daha oncede atmistin gruba :) zayifladikca yuzun bile daha bi guzellesmis bu kilo insani yasli gosterito vallaEnnn şişko halimi attım kızlar.
Geçen yıl nisanda oy kullanırken.
Zayiflayinca daha guzellesmissiEnnn şişko halimi attım kızlar.
Geçen yıl nisanda oy kullanırken.
Gruba değil de yazın sana atmıştım canım.Kiloluyken hem çok yaşlı görünüyoruz hem de giyecek, yakışacak bişey bulamıyoruz ya.Kabustu resmen.Allahım düşmanıma yaşatmasın.Herkes tığ gibi istediği kiloda olsun.Esi izin verirse gorcez insallah :)
sen bu fotoyu daha oncede atmistin gruba :) zayifladikca yuzun bile daha bi guzellesmis bu kilo insani yasli gosterito valla
Iyi geceleeeerrIi geceler kizlar
aaa banami atmistinGruba değil de yazın sana atmıştım canım.Kiloluyken hem çok yaşlı görünüyoruz hem de giyecek, yakışacak bişey bulamıyoruz ya.Kabustu resmen.Allahım düşmanıma yaşatmasın.Herkes tığ gibi istediği kiloda olsun.
En çok da takımımız tığ gibi olsun
Iyi gecelerrrIyi geceler kizlar
AminnnnIyi geceleeeerr
aaa banami atmistin
Valla bulamiyoz magazaya gidip bise begeniyosun bedeni yok olsada duduk gibi oluyo alamiyosun gozun vitrinde kaliyo
6.takimda kimse sisman kalmasin insallahhjj
Valla oyle. 75 olmadan bisey almicam dememin sebebu bu soylediklerin iste. Pantolon bile alsan olmuyo gobegini sikistiriyo dusuk bel zatwn giyemezsinbide simdj bedenlerde cok kiculdu sankiAminnnn
Oysa vitrinde ne güzel duruyorlardı, beğenip de abla büyük bedeni yok dediklerinde yada bedeni olur sanıp kabinde debelenmek hele bir de yazın terden iyice içine zorlanıp ağdaki balık gibi kıvranıp o kıyafete girmeye çalışmak ölüm ya.
6. Takım incecik olsun giydikleri çuval bile olsa yakışsın inşallah.
Yok kiz arkadaşımla görüntülü konuşuyodum sen napıyonfattylamb94 uyudun mu nerdesin
Alma canım.Aldıkça insan o kıyafetin içinde rahatsa ayyy ne olacak böyle de güzel oluyor diye kendini kandırıyor.Ben 15 kilo verene kadar doğru düzgün bişey almamıştım.Hatta çok beğendiğim bir iki şeyin küçük bedenlerini hedef olarak almıştım içine girmeye başladıkça mutluluktan uçmuştum.Don bile alma kız ben almamıştımValla oyle. 75 olmadan bisey almicam dememin sebebu bu soylediklerin iste. Pantolon bile alsan olmuyo gobegini sikistiriyo dusuk bel zatwn giyemezsinbide simdj bedenlerde cok kiculdu sanki
Alma canım.Aldıkça insan o kıyafetin içinde rahatsa ayyy ne olacak böyle de güzel oluyor diye kendini kandırıyor.Ben 15 kilo verene kadar doğru düzgün bişey almamıştım.Hatta çok beğendiğim bir iki şeyin küçük bedenlerini hedef olarak almıştım içine girmeye başladıkça mutluluktan uçmuştum.Don bile alma kız ben almamıştımDonsuz gezmedim ama eski donlarımla idare etmiştim.
Yok kiz arkadaşımla görüntülü konuşuyodum sen napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?