Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende bufun oyle dedim zaten don bile almam zayiflayincada almam zaten cekmece don dolu kucuk kucik onlari giyerim
Hahaha
nasil arkadas bu

Ben napim zayiflama hayalleri kuruyorun
benden uzun yaşayacaksın tam ben de bu saatte nasıl arkadaş bu diyecektim
Zayıflayacaksın canım ben inanıyorum sana.Bak geçen yıl silkelendin 10 kilo verdin ,şimdi kalanı için harekete geçme zaman.

Hahaha

benden uzun yaşayacaksın tam ben de bu saatte nasıl arkadaş bu diyecektim
Zayıflayacaksın canım ben inanıyorum sana.Bak geçen yıl silkelendin 10 kilo verdin ,şimdi kalanı için harekete geçme zaman.

Ya verdikden sonra korumakda zor olcak o yuzden asil istedigin kilonun 2 3 kilo altina inmek lazim

İnşallaah tez zamanda başlayabilirsin arkadaşım

Selaaaammmmmmmmm 6.takimin fit olma yolundaki tas gibi hatunlariii. Bol hareketli 0 kacamakli bi hafta sonu olsun

Amiiiin ve öyle de oldu kaptanım çok şükür :)

İşlenmiş gıdalar iyi değildir ama kp yaptıysa illa yedirtir bilirim o duyguyu. Afiyet olsun canım

Menum
Sabah 11.3p
2 ymurta
2 kabak baharatli yogurtlu
Peyjir
Cay
Labne

Ogle 16.00
Q porsyon izgara kofte
Piyaz
Ayrn

Aksam 19.20
2 tabak pirasa havuclarini yemedim

Su 1.5 lt
Spor 10 dkk yuruyus (ip atlicam bitinxe yazarim)

Kaptanım birşey az geldi ama ne? Buldum akşam yemeğin

Yarin herkes boydan resim cekilsin

yokum diyooooor :)

Afiyet olsun canımm

17 mart menü

10:00

1 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık

12:30

Sade Nescafe

15:30

2 köfte
Yarım kase yoğurt

20:30

2 çatal Fava
1 adet çanak enginar
1 adet orta boy dana noar

3 litre su
Spor: 4 saat boyunca halay, oyun havaları

Şirket galamız vardı, börekler pastalar dondurmalar havalarda uçuştuu ama ben yer miyim, yemem.. :))
Kaçamaksız bir haftasonuuuu

Gunaydin kizlar mutlu haftasonlari

Esim torene gitti sabah erkenden kizimda dersaneye gitti oglusla basbasa kaldik. Kahvaltimi yaptim simdi cay keyfi yapiyorum. Biraz islerim var onlari bitirip spora basliycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…