- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hahahabende bufun oyle dedim zaten don bile almam zayiflayincada almam zaten cekmece don dolu kucuk kucik onlari giyerim
benden uzun yaşayacaksınnasil arkadas bu
Ben napim zayiflama hayalleri kuruyorun
Hahaha
benden uzun yaşayacaksıntam ben de bu saatte nasıl arkadaş bu diyecektim
Zayıflayacaksın canım ben inanıyorum sana.Bak geçen yıl silkelendin 10 kilo verdin ,şimdi kalanı için harekete geçme zaman.
Iyi geceler cnm bende yatim artikİyi gecelerr canım canım takım arkadaşlarım
Normal kız arkadaşnasil arkadas bu
Ben napim zayiflama hayalleri kuruyorun
Hafta sonu ve temizlik klişe oluyor.Temizlik yapabileceksen kolay gelsin canım ama çanaşır suyunu mümkün olduğu kadar az kullan olur mubenin minik de beni ve babasını peşinden sürükleyeli bir saat oluyor.
maşallah canım verdiğin kiloya ve afiyet olsun benim için de serpme kahvaltı en büyük ödül olurdu herhalde.Geniş geniş ,dolu dolu kahvaltı en büyük zevkimdir.
Çocuk olduğunda uyuyamadığı bu günleri mumla arar.Beni bıraksalar 6 ay kış uykusuna yatardım 3 yılın uykusuzluğu ancak çıkardı
Oğlum maalesef doğdu doğalı uykuyu seven bir çocuk olmadıHafta içi spor için daha müsait olur da başlarım artık.
Selaaaammmmmmmmm 6.takimin fit olma yolundaki tas gibi hatunlariii. Bol hareketli 0 kacamakli bi hafta sonu olsun
MenümKanguru_
Kahvaltı
2 yk Sosisli yumurta ( kp yapmıştı )
1 dilim tam buğday ekmği
1 bardak light süt
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
Öğlen
Ispanak yemeği kıymalı yarım tabak
Yarım kase yoğurt
Akşam
Ton balıklı byük kasede salata
Gece
1 muz
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
40 dk merdiven çıkma 200 puan
13.000 adım 195 puan
Toplam 545 puan
@Huzurvermeyolunda
Menum
Sabah 11.3p
2 ymurta
2 kabak baharatli yogurtlu
Peyjir
Cay
Labne
Ogle 16.00
Q porsyon izgara kofte
Piyaz
Ayrn
Aksam 19.20
2 tabak pirasa havuclarini yemedim
Su 1.5 lt
Spor 10 dkk yuruyus (ip atlicam bitinxe yazarim)
Yarin herkes boydan resim cekilsin
Afiyet olsun canımmSelam kızlar ,eve geleli 30 dk oldu oğlumu uyutup kocayı yatağa gönderip ancak yazabiliyorum,
önce menümü yazayım da sonra yapabildiğim kadar geçmiş yapayım
09:30 Limonlu su
10:00 2 sahanda yumurta,3 ceviz,çeri domates,yeşillik ,süzme ve burgu peynir,5 zeytin ,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz Duble Türk kahvesi
16:00 büyük bardak ayran
19:30 Karışık kebap ,acılı ezme,bir tane çiğ köfte,ayran,salata,pimiş soğan ve zehir gibi acı biber
Su:2,5 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.
Ah ah 31 i devirdim ablasi hatta temmuzda 32 diyecem artik:)
:)Evt bende farkli bekliodum
Bu arada sende cok zayifsin tartin mi yanliski guzelligin zaten maslh su gibisin
Topiğin en güççüğü bnm herkese abla dycmAblami
Tesekkur ederim canim
sen nasil birini beklyodun :)
31 daha gencecik :)Ah ah 31 i devirdim ablasi hatta temmuzda 32 diyecem artik:)
Teşekkür ederim :) orda biraz daha zayıf çıkmışımBu arada sende cok zayifsin tartin mi yanliski guzelligin zaten maslh su gibisin
Yok kız bende senle aynı yaştayım ama hepsi gencecik daha ne ablasıTopiğin en güççüğü bnm herkese abla dycm
Ay ne bliym yaa saygıdan saygıdann :)Yok kız bende senle aynı yaştayım ama hepsi gencecik daha ne ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?