- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
günaydın canımm bugun bler yapıcaksın tatil diye yat yuvarlan valla :)Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Gunaydın genc bayanGünaydın güzellikler
boyun kadar yabruların var masallah bizimkiler o zamana gelene kadar biz ne halde oluruz kimbilir ben simdşden yaslandık valla senin masallahın var :)Ah ah 31 i devirdim ablasi hatta temmuzda 32 diyecem artik:)
minik kız ben kendimi yaslı hissettim boyle diyince sen :)Topiğin en güççüğü bnm herkese abla dycm
Yani Elif senden 2 3 yaş büyük sadeceAy ne bliym yaa saygıdan saygıdann :)
Huzur ya yine göremedik senigünaydın canımm bugun bler yapıcaksın tatil diye yat yuvarlan valla :)
Gunaydın genc bayan
boyun kadar yabruların var masallah bizimkiler o zamana gelene kadar biz ne halde oluruz kimbilir ben simdşden yaslandık valla senin masallahın var :)
minik kız ben kendimi yaslı hissettim boyle diyince sen :)
Yok yaa bn saygıdan diyorumm :)günaydın canımm bugun bler yapıcaksın tatil diye yat yuvarlan valla :)
Gunaydın genc bayan
boyun kadar yabruların var masallah bizimkiler o zamana gelene kadar biz ne halde oluruz kimbilir ben simdşden yaslandık valla senin masallahın var :)
Hahha olsunn saygıdan saygıdanYani Elif senden 2 3 yaş büyük sadece
Yo bence orda bile gayet iyisin canım :)Ennn şişko halimi attım kızlar.
Geçen yıl nisanda oy kullanırken.
Huzur ya yine göremedik seni
Ay tokatın mercimkeli yarmalı baklalı sarması eksili meksili harika ya bayılıyorum o tarafın sarmasına ilk cocuga hamileyken bir yere bayram ziyaretine gştmiştik dibinde kemikli guvecte bu sarmadan yapmıslardı allahım bir iki yedim ama ayıp olamsın diye fazla yemedim nasıl canım cekmişti sana anlatamam hala yerim ama o tadı alamam yaTünaydın kızlar
@Rzgrece menüm
Kahvaltı
Haşlanmış bol yeşillikli yumurta salatası( yağsız)
1 yk çökelek
1 bardak light süt
1 çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım muz
Öğle
3 yaprak sarma ( mercimekli)
1 kase yoğurt
Ara
Yeşilçay+ceviz
Akşam
Kıymalı ıspanak yemeği yarım tabak
Yarım kase sarımsaklı yoğurt
Bol salata
Gece
Light süt ile yapılmş türk kahvesi
Spor
3 saat tempolu yürüyş. ( 1er saatlik olarak 3 kere ) 450 puan
20 dk merdiven çıkma 100 puan
Yürüyüş harici 7.000 adım 105 puan
Toplam 655 puanHuzurvermeyolunda
Bu arada hala adet olmadım hiç kekitmezdi. 2 gün geçti
Ayy valla aynı öyle yaptık bizde.. güveçte altınada kemik koyduk enfea oldu ama sınırlı sayıda tüketmekte yarar var :)Yo bence orda bile gayet iyisin canım :)
Ay tokatın mercimkeli yarmalı baklalı sarması eksili meksili harika ya bayılıyorum o tarafın sarmasına ilk cocuga hamileyken bir yere bayram ziyaretine gştmiştik dibinde kemikli guvecte bu sarmadan yapmıslardı allahım bir iki yedim ama ayıp olamsın diye fazla yemedim nasıl canım cekmişti sana anlatamam hala yerim ama o tadı alamam ya
Kııız ikinci mi geliyor yoksaa
Yok be huzur boyum kadar olmadılar en büyüğüm 5.5da daha :)günaydın canımm bugun bler yapıcaksın tatil diye yat yuvarlan valla :)
Gunaydın genc bayan
Nasip canım bilemezsin ben de 21 ay sonra olmustum 2. Ameliyatı daha kolay kalkmıstım ayaga hiçbşrsey olmadı cok sukurAyy valla aynı öyle yaptık bizde.. güveçte altınada kemik koyduk enfea oldu ama sınırlı sayıda tüketmekte yarar var :)
Aman allah önce olmayana versin. Ben sezaryan doğum yaptım daha 8 ay oldu. Dikişim fln patlar matlar aaaaayyy
Yaa dur ben seni nehirin fotosuyla karıstırmısııım allah beniiiYok be huzur boyum kadar olmadılar en büyüğüm 5.5da daha :)
Nasip canım bilemezsin ben de 21 ay sonra olmustum 2. Ameliyatı daha kolay kalkmıstım ayaga hiçbşrsey olmadı cok sukur
Bizde seni görmeyi çok isriyoruz ama amaesperenzaa ay hatlar karısmıs canım benim yine sen beni twkip etsnee bende göreyim senii
Teşekklür ederim canım kibarlık ediyorsun:)) çok kötü duruyordum çok kiloluykenYo bence orda bile gayet iyisin canım :)
Ay tokatın mercimkeli yarmalı baklalı sarması eksili meksili harika ya bayılıyorum o tarafın sarmasına ilk cocuga hamileyken bir yere bayram ziyaretine gştmiştik dibinde kemikli guvecte bu sarmadan yapmıslardı allahım bir iki yedim ama ayıp olamsın diye fazla yemedim nasıl canım cekmişti sana anlatamam hala yerim ama o tadı alamam ya
Kııız ikinci mi geliyor yoksaa
afiyet olsun canım.Adetin diyettten de biraz gecikmiş olabTünaydın kızlar
@Rzgrece menüm
Kahvaltı
Haşlanmış bol yeşillikli yumurta salatası( yağsız)
1 yk çökelek
1 bardak light süt
1 çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Yarım muz
Öğle
3 yaprak sarma ( mercimekli)
1 kase yoğurt
Ara
Yeşilçay+ceviz
Akşam
Kıymalı ıspanak yemeği yarım tabak
Yarım kase sarımsaklı yoğurt
Bol salata
Gece
Light süt ile yapılmş türk kahvesi
Spor
3 saat tempolu yürüyş. ( 1er saatlik olarak 3 kere ) 450 puan
20 dk merdiven çıkma 100 puan
Yürüyüş harici 7.000 adım 105 puan
Toplam 655 puanHuzurvermeyolunda
Bu arada hala adet olmadım hiç kekitmezdi. 2 gün geçti
Allah oğluna sağlık sıhhat versin, ikinci için bence de erken.Sağlıklı sıhhatle mutlulukla ikincisini istediğiniz zamanda olsun inşallah.Senin gene 21 ay. Hadi bnmde 15 ay olsn onada razıyımda 8 çom erken yaaa. Bazen acıyo dikiş yerim hala şiş inmedi bile..
Aslında bir oğlum var birde kızım olmasnı çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum..
Korunuyoruz ya olmaz ona eminim
Takip ettim canımesperenzaa ay hatlar karısmıs canım benim yine sen beni twkip etsnee bende göreyim senii
Ayyy ne meraklı çıktık yahuBizde seni görmeyi çok isriyoruz ama ama
Beşikte Yatan KuzundanBizde seni görmeyi çok isriyoruz ama ama
Aman dilini ısırGünaydın 6. Takımın güzelleri bugün nasılsınız? Yoksa pazar günü iş güce mi gömüldünüz.Ben keyif yapıyorumBakalım sefam kaç dakika sürecek.
10 yas gencleşmişsin resnen ya kibarlık degil hakikat :))Teşekklür ederim canım kibarlık ediyorsun:)) çok kötü duruyordum çok kiloluyken
afiyet olsun canım.Adetin diyettten de biraz gecikmiş olab
Allah oğluna sağlık sıhhat versin, ikinci için bence de erken.Sağlıklı sıhhatle mutlulukla ikincisini istediğiniz zamanda olsun inşallah.
Takip ettim canımbiz seni görelim kuzum.
Ayyy ne meraklı çıktık yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?