- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ayy ne kadar şanslısın sevdiceğine kavuşuyorsunKuzenimle teyzoşumu otobüse bindirdimama sevdiceğim gelecek mutluyum
@belcimim bi seni göremedim albüm ekleyenlerden.
@Huzurvermeyolunda seni göremedim ama başka sefere inşallah
Her pazar geliyor saolsun 1 saatlik mesafeAyy ne kadar şanslısın sevdiceğine kavuşuyorsundarısı başıma artık
Siz farklı şehir sayılmazsınız o zamanHer pazar geliyor saolsun 1 saatlik mesafe
günaydın canımm bugun bler yapıcaksın tatil diye yat yuvarlan valla :)
Gunaydın genc bayan
boyun kadar yabruların var masallah bizimkiler o zamana gelene kadar biz ne halde oluruz kimbilir ben simdşden yaslandık valla senin masallahın var :)
minik kız ben kendimi yaslı hissettim boyle diyince sen :)
Günaydın 6. Takımın güzelleri bugün nasılsınız? Yoksa pazar günü iş güce mi gömüldünüz.Ben keyif yapıyorumBakalım sefam kaç dakika sürecek.
Yokkk kızz öyle olmuyo işte bazen çok göresim geliyor ama göremiyorum.Bazen de kırk yıl görmesem göresim gelmiyorSiz farklı şehir sayılmazsınız o zaman
afiyet olsun canım.Adetin diyettten de biraz gecikmiş olab
Allah oğluna sağlık sıhhat versin, ikinci için bence de erken.Sağlıklı sıhhatle mutlulukla ikincisini istediğiniz zamanda olsun inşallah.
Ayyy ne meraklı çıktık yahu
O aynı şehirdeykende o kadar oluyodur heralde yaYokkk kızz öyle olmuyo işte bazen çok göresim geliyor ama göremiyorum.Bazen de kırk yıl görmesem göresim gelmiyorhep aşktan heppp
Dilimi ısırdım,totomu kaşıdım ve bi saattir ohhh yan gelip yattım sayılır.Kahve keyfi faslındayım ve kahveden sonra keyif kısmını zirvede bırakacağım sanırım.Aman dilini ısırbugün bütün gün keyif yap haftaiçi hep iş hep iş zaten
Teşekkür ederim10 yas gencleşmişsin resnen ya kibarlık degil hakikat :))
Ohhhmis gibi bi hafta sonu geçirmişsin maşallah canımKuzenimle teyzoşumu otobüse bindirdimama sevdiceğim gelecek mutluyum
@belcimim bi seni göremedim albüm ekleyenlerden.
@Huzurvermeyolunda seni göremedim ama başka sefere inşallah
Darısı başına kuzum.Ayy ne kadar şanslısın sevdiceğine kavuşuyorsundarısı başıma artık
Ben hafta sonu cumartesi fink fink gezerim pazar günü iş yaparım da ondan şey ettiydim.Vallahi anneciğim kardeş ben geziyoruz, sabah erkenden kalktık günü öldürmedik :)
Günaydııın canııımm, iş güç mü? :) geziyoruz hava rüzgarlı ve biraz kapalı ama yine de mis gibi :)
Seni o kadar çok iyi anlıyorum kiYokkk kızz öyle olmuyo işte bazen çok göresim geliyor ama göremiyorum.Bazen de kırk yıl görmesem göresim gelmiyorhep aşktan heppp
Benimki ilk kez bu ay 8 gün gecikti ki maksimum 3 gün gecikirdi.Bu ay hayatımdaki tek değişiklik diyet olmuştu ben ona bağladım.Seninki de öyle olabilir yada stresten,mevsim değişimi vs gibi sebeplerle olabilir canım.Bilmiyorm ki diyetten de olablir dediğin gbi canım
Amin canım hele bi 2 yaşına gelsin de kayra. İnşallah bide esila'm olur :)
Hahha aynen merak adamı öldürür
Aynı evdeyken bile olabiliyorO aynı şehirdeykende o kadar oluyodur heralde ya
Dilimi ısırdım,totomu kaşıdım ve bi saattir ohhh yan gelip yattım sayılır.Kahve keyfi faslındayım ve kahveden sonra keyif kısmını zirvede bırakacağım sanırım.
Teşekkür ederim
Ohhhmis gibi bi hafta sonu geçirmişsin maşallah canımAşk böcüğün ile de kavuştun mu hayat sana güzel
Darısı başına kuzum.
Ben hafta sonu cumartesi fink fink gezerim pazar günü iş yaparım da ondan şey ettiydim.
İyi gezmeler
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki
Benimki ilk kez bu ay 8 gün gecikti ki maksimum 3 gün gecikirdi.Bu ay hayatımdaki tek değişiklik diyet olmuştu ben ona bağladım.Seninki de öyle olabilir yada stresten,mevsim değişimi vs gibi sebeplerle olabilir canım.
Belki de tek sebep kayınvalidendir
Ooo sen baya baya keyif yapmışsınAynı evdeyken bile olabiliyor
Maşallah de kızOoo sen baya baya keyif yapmışsın
Hep bu şehir dışı çalışmalı işlerden oluyo işte
Sana katılıyorum dozunda oldukça özlem çok güzel ama fazlası zarar o da ilişkiyi yıpratıyorMaşallah de kızHazır kahvaltıya bile uyandım bugün
Biz eşimle evlendiğimizden bu senenin başına kadar doğru düzgün hiç ayrı kalmadık,
hep döt döte git öte pozisyonundaydık.Bu sene her hafta mecburi olarak 2-3 gün şehir dışına çıkmaya başladı özlem duymaya başladık.Özlem dozunda olursa ilişkiyi besliyor .Bize bu kısa ayrılıklar iyi geldi.
Ben burdayim canimBizim kızlar yine kayıp
Hahhaha bak çok doğru söylüyosun tatlımBenimki ilk kez bu ay 8 gün gecikti ki maksimum 3 gün gecikirdi.Bu ay hayatımdaki tek değişiklik diyet olmuştu ben ona bağladım.Seninki de öyle olabilir yada stresten,mevsim değişimi vs gibi sebeplerle olabilir canım.
Belki de tek sebep kayınvalidendir
Hoşgeldin abla ses ver burdaysan :)Ben burdayim canim
Sesim cok kötü ablam hala kisik birazHoşgeldin abla ses ver burdaysan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?