Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vallahi anneciğim kardeş ben geziyoruz, sabah erkenden kalktık günü öldürmedik :)

Günaydın 6. Takımın güzelleri bugün nasılsınız? Yoksa pazar günü iş güce mi gömüldünüz.Ben keyif yapıyorum Bakalım sefam kaç dakika sürecek.

Günaydııın canııımm, iş güç mü? :) geziyoruz hava rüzgarlı ve biraz kapalı ama yine de mis gibi :)

Bilmiyorm ki diyetten de olablir dediğin gbi canım

Amin canım hele bi 2 yaşına gelsin de kayra. İnşallah bide esila'm olur :)

Hahha aynen merak adamı öldürür

Aman dilini ısır bugün bütün gün keyif yap haftaiçi hep iş hep iş zaten
Dilimi ısırdım,totomu kaşıdım ve bi saattir ohhh yan gelip yattım sayılır.Kahve keyfi faslındayım ve kahveden sonra keyif kısmını zirvede bırakacağım sanırım.
10 yas gencleşmişsin resnen ya kibarlık degil hakikat :))
Teşekkür ederim
Kuzenimle teyzoşumu otobüse bindirdim ama sevdiceğim gelecek mutluyum
@belcimim bi seni göremedim albüm ekleyenlerden.
@Huzurvermeyolunda seni göremedim ama başka sefere inşallah
Ohhhmis gibi bi hafta sonu geçirmişsin maşallah canım Aşk böcüğün ile de kavuştun mu hayat sana güzel
Ayy ne kadar şanslısın sevdiceğine kavuşuyorsun darısı başıma artık
Darısı başına kuzum.
Vallahi anneciğim kardeş ben geziyoruz, sabah erkenden kalktık günü öldürmedik :)

Günaydııın canııımm, iş güç mü? :) geziyoruz hava rüzgarlı ve biraz kapalı ama yine de mis gibi :)
Ben hafta sonu cumartesi fink fink gezerim pazar günü iş yaparım da ondan şey ettiydim.
İyi gezmeler
Yokkk kızz öyle olmuyo işte bazen çok göresim geliyor ama göremiyorum.Bazen de kırk yıl görmesem göresim gelmiyor hep aşktan heppp
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki
Bilmiyorm ki diyetten de olablir dediğin gbi canım

Amin canım hele bi 2 yaşına gelsin de kayra. İnşallah bide esila'm olur :)

Hahha aynen merak adamı öldürür
Benimki ilk kez bu ay 8 gün gecikti ki maksimum 3 gün gecikirdi.Bu ay hayatımdaki tek değişiklik diyet olmuştu ben ona bağladım.Seninki de öyle olabilir yada stresten,mevsim değişimi vs gibi sebeplerle olabilir canım.
Belki de tek sebep kayınvalidendir

Aynı evdeyken bile olabiliyor
Ooo sen baya baya keyif yapmışsın
Hep bu şehir dışı çalışmalı işlerden oluyo işte

Ooo sen baya baya keyif yapmışsın
Hep bu şehir dışı çalışmalı işlerden oluyo işte
Maşallah de kız Hazır kahvaltıya bile uyandım bugün
Biz eşimle evlendiğimizden bu senenin başına kadar doğru düzgün hiç ayrı kalmadık,
hep döt döte git öte pozisyonundaydık.Bu sene her hafta mecburi olarak 2-3 gün şehir dışına çıkmaya başladı özlem duymaya başladık.Özlem dozunda olursa ilişkiyi besliyor .Bize bu kısa ayrılıklar iyi geldi.

Sana katılıyorum dozunda oldukça özlem çok güzel ama fazlası zarar o da ilişkiyi yıpratıyor

Hahhaha bak çok doğru söylüyosun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…