Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şuan deli gibi mutluyuuuuum !!

Nikahımda giydiğim elbisem olmuyordu. Bi deniyim dedim kii cuuk diye giriverdim içine. Allahh off yaa ne mutlu oldumm. Elbise 36 bedendi

Ya bi ödül hakettim ama dimi kaptanım.
İstediğim birşey yiyebilir miyiiim ? Kanguru_

Topiğin en güççüğü bnm herkese abla dycm
Deme kiz kendjmi yasli hissediyorum
Nasip canım bilemezsin ben de 21 ay sonra olmustum 2. Ameliyatı daha kolay kalkmıstım ayaga hiçbşrsey olmadı cok sukur
Ya bnm ikinci cok zor oldu aglayarak uyandim fenaydi
ne odulu 1 cay kasigi helvaya ne dersin

Kuzenimle teyzoşumu otobüse bindirdim ama sevdiceğim gelecek mutluyum
@belcimim bi seni göremedim albüm ekleyenlerden.
Huzurvermeyolunda seni göremedim ama başka sefere inşallah

Deme kiz kendjmi yasli hissediyorum

Ya bnm ikinci cok zor oldu aglayarak uyandim fenaydi
ne odulu 1 cay kasigi helvaya ne dersin
Genel anestiziden uyanmak herzöaam sancılı oluyor canım ben ikincisini lokal yaptırdım birincisindede oyle ysptırabilseydim keske acil olsugu icin sormadılar bile

Genel anestiziden uyanmak herzöaam sancılı oluyor canım ben ikincisini lokal yaptırdım birincisindede oyle ysptırabilseydim keske acil olsugu icin sormadılar bile
Brnim ilkidr geneldi cnm onda uyandikdan snra anlamadim bile ameliyat oldugumu karnimi tytmustum dogurmadimmi ben daha diye ikincj fenaydi. Bide doktordan dotkora degisiyo heralde

Yapmasaydin bugun is bugun tatil olsaydi :)
Sen benim iş yapıyorum dediğime aldanıp da kendimi paralıyorum sanmaÜstten üste topladım ve süpürdüm.çamaşır makinesini çalıştırdım hepsi buBirazdan yemeği de yaptım mı benden keyiflisi yok.

Ben yine sokaklar ben yine karalar park bahce top havızu geziyorum 7ye kadar giremem yine eve bu aksam oglanın mutfak etkinliği var yine bana sans dileyin canlarım
Oyyy canım kolay gelsin.Eşin çalışıyor mu canım.Oğlanı babaya itekleseydin yaHafta içi eşim 2-3 gün olmadığı için hafta sonu çocuk seni çok özledi hadi biraz keyifli vakitler geçirin diyerek babaya veriyorum ben de bitmeyen dünya işleri ile uğraşıyorum
Mutfak etkinliğinde ne yapacaksınız bize de tüyo olur:))

bende sandim ki buyuk temizlik fln yapiyosun
Ben yine sokaklar ben yine karalar park bahce top havızu geziyorum 7ye kadar giremem yine eve bu aksam oglanın mutfak etkinliği var yine bana sans dileyin canlarım
ikisiyle nasil basa cikiyosun cnm

Avmdeydik kuzu :) ruzgsr oyun parkina girdi babasiyla biz eceyle oturduk sonra ruzgara ayakkabi pantolon fln aldik gezdik ben magazalara baktim elim bos gozum yas geldim eve
Olsun kız en azından gezmişsin havan değişmiş :) niye şal falan almadın

Evet ya esim haftasomu calısıyor cumaları izinleri o gun canına okuyoruz ziyadesiyle acil durunlarda bırakıyrm yşne ona ama eekeklerşn cocuk bakma yontemlerini bilirsiniz 3t ile bakıyorlar cocuklara oyuzden pek göndermiyorum onunla

Her hafta bişey yapoyoruz gecen hafta uzumlu fındıklı kek yaptık bu haftada kek istiyorlar tarcınlı havuclu yapıcaz yaprken herseyini ona bırakıyorum aetık peofesyonel oldu bi eliyle kaseyi tutup digeriyle karıstırıyo

bende sandim ki buyuk temizlik fln yapiyosun
ikisiyle nasil basa cikiyosun cnm
Ay valla gunde 12345748 kere kaybetme korkusu yasıyorum oglan akıllandı efendileşti de kız tam bi kuduruk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…