- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Ne detoksu yapiyosun ayran detoksumuKizlaaarr netim bitmiş. Şu an wifi buldum hemen koptum geldim. Ben bugun Detox yapıyorum. Şimdi yine gidiyorum. Netim gece yenilenir girerim. Opuldunuz
Geçmiş olsun abla o zamanla geçiyo naparsan yap düzelmiyoSesim cok kötü ablam hala kisik biraz
Bol sarımsaklı olursa enfeees :)Sabah kahvalti yapildi aksama yogurtlu kabak düsünüyorum bakalim hafif olsun diyerekten
Deme kiz kendjmi yasli hissediyorumTopiğin en güççüğü bnm herkese abla dycm
Ya bnm ikinci cok zor oldu aglayarak uyandim fenaydiNasip canım bilemezsin ben de 21 ay sonra olmustum 2. Ameliyatı daha kolay kalkmıstım ayaga hiçbşrsey olmadı cok sukur
ne odulu 1 cay kasigi helvaya ne dersinŞuan deli gibi mutluyuuuuum !!
Nikahımda giydiğim elbisem olmuyordu. Bi deniyim dedim kii cuuk diye giriverdim içine.Allahh off yaa ne mutlu oldumm. Elbise 36 bedendi
Ya bi ödül hakettim ama dimi kaptanım.
İstediğim birşey yiyebilir miyiiim ?Kanguru_
Ben saatlerce yayıldım ,keyif yaptım şimdi iş yapıyorum.Selam kizlaaaaaarrrrr
Gezdim dolastim geldim siz neler yaptinkz
Yapmasaydin bugun is bugun tatil olsaydi :)Ben saatlerce yayıldım ,keyif yaptım şimdi iş yapıyorum.
Nereleri gezdin kızSelam kizlaaaaaarrrrr
Avmdeydik kuzu :) ruzgsr oyun parkina girdi babasiyla biz eceyle oturduk sonra ruzgara ayakkabi pantolon fln aldik gezdik ben magazalara baktimNereleri gezdin kız
Kuzenimle teyzoşumu otobüse bindirdimama sevdiceğim gelecek mutluyum
@belcimim bi seni göremedim albüm ekleyenlerden.
Huzurvermeyolunda seni göremedim ama başka sefere inşallah
Genel anestiziden uyanmak herzöaam sancılı oluyor canım ben ikincisini lokal yaptırdım birincisindede oyle ysptırabilseydim keske acil olsugu icin sormadılar bileDeme kiz kendjmi yasli hissediyorum
Ya bnm ikinci cok zor oldu aglayarak uyandim fenaydi
ne odulu 1 cay kasigi helvaya ne dersin
Brnim ilkidr geneldi cnm onda uyandikdan snra anlamadim bile ameliyat oldugumu karnimi tytmustum dogurmadimmi ben daha diyeGenel anestiziden uyanmak herzöaam sancılı oluyor canım ben ikincisini lokal yaptırdım birincisindede oyle ysptırabilseydim keske acil olsugu icin sormadılar bile
Sen benim iş yapıyorum dediğime aldanıp da kendimi paralıyorum sanmaYapmasaydin bugun is bugun tatil olsaydi :)
Ben yine sokaklar ben yine karalar park bahce top havızu geziyorum 7ye kadar giremem yine eveSelam kizlaaaaaarrrrr
Oyyy canım kolay gelsin.Eşin çalışıyor mu canım.Oğlanı babaya itekleseydin yaBen yine sokaklar ben yine karalar park bahce top havızu geziyorum 7ye kadar giremem yine evebu aksam oglanın mutfak etkinliği var yine bana sans dileyin canlarım
Sen benim iş yapıyorum dediğime aldanıp da kendimi paralıyorum sanmaÜstten üste topladım ve süpürdüm.çamaşır makinesini çalıştırdım hepsi bu Birazdan yemeği de yaptım mı benden keyiflisi yok.
ikisiyle nasil basa cikiyosun cnmBen yine sokaklar ben yine karalar park bahce top havızu geziyorum 7ye kadar giremem yine evebu aksam oglanın mutfak etkinliği var yine bana sans dileyin canlarım
Olsun kız en azından gezmişsin havan değişmiş :) niye şal falan almadınAvmdeydik kuzu :) ruzgsr oyun parkina girdi babasiyla biz eceyle oturduk sonra ruzgara ayakkabi pantolon fln aldik gezdik ben magazalara baktimelim bos gozum yas geldim eve
Bulamadim ya askitoskom alcak hafta iciOlsun kız en azından gezmişsin havan değişmiş :) niye şal falan almadın
Hee alcaksa iyiBulamadim ya askitoskom alcak hafta ici
Evet ya esim haftasomu calısıyor cumaları izinleri o gun canına okuyoruz ziyadesiyle acil durunlarda bırakıyrm yşne ona ama eekeklerşn cocuk bakma yontemlerini bilirsiniz 3t ile bakıyorlar cocuklaraOyyy canım kolay gelsin.Eşin çalışıyor mu canım.Oğlanı babaya itekleseydin yaHafta içi eşim 2-3 gün olmadığı için hafta sonu çocuk seni çok özledi hadi biraz keyifli vakitler geçirin diyerek babaya veriyorum ben de bitmeyen dünya işleri ile uğraşıyorum
Mutfak etkinliğinde ne yapacaksınız bize de tüyo olur:))
Ay valla gunde 12345748 kere kaybetme korkusu yasıyorum oglan akıllandı efendileşti de kız tam bi kuduruk yaabende sandim ki buyuk temizlik fln yapiyosun
ikisiyle nasil basa cikiyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?