- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Dilimi ısırdım,totomu kaşıdım ve bi saattir ohhh yan gelip yattım sayılır.Kahve keyfi faslındayım ve kahveden sonra keyif kısmını zirvede bırakacağım sanırım.
Teşekkür ederim
Ohhhmis gibi bi hafta sonu geçirmişsin maşallah canımAşk böcüğün ile de kavuştun mu hayat sana güzel
Darısı başına kuzum.
Ben hafta sonu cumartesi fink fink gezerim pazar günü iş yaparım da ondan şey ettiydim.
İyi gezmeler
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki
Benimki ilk kez bu ay 8 gün gecikti ki maksimum 3 gün gecikirdi.Bu ay hayatımdaki tek değişiklik diyet olmuştu ben ona bağladım.Seninki de öyle olabilir yada stresten,mevsim değişimi vs gibi sebeplerle olabilir canım.
Belki de tek sebep kayınvalidendir
Bizim kızlar yine kayıp
Sabah babami aramistim sesimi duyunca üzüldü tereyagi isit ic iyi gelir dedi ictim bende bakalim iyi gelir insallah
Kizlaaarr netim bitmiş. Şu an wifi buldum hemen koptum geldim. Ben bugun Detox yapıyorum. Şimdi yine gidiyorum. Netim gece yenilenir girerim. Opuldunuz
Şuan deli gibi mutluyuuuuum !!
Nikahımda giydiğim elbisem olmuyordu. Bi deniyim dedim kii cuuk diye giriverdim içine.Allahh off yaa ne mutlu oldumm. Elbise 36 bedendi
Ya bi ödül hakettim ama dimi kaptanım.
İstediğim birşey yiyebilir miyiiim ?Kanguru_
Selam kizlaaaaaarrrrr
Gezdim dolastim geldim siz neler yaptinkz
Armine aker yada vakkodan esarpla canta kombini yapabilirsin hosuna gidee yada canta cuzdanHee alcaksa iyianneminde doğumgünü geliyo ve ne alsam diye kara kara düşünüyorum ya
bnm ikiside kuduruk. Bugun ruzgara baktimda aldi basini gidiyo hic bakmiyo arkasinaEvet ya esim haftasomu calısıyor cumaları izinleri o gun canına okuyoruz ziyadesiyle acil durunlarda bırakıyrm yşne ona ama eekeklerşn cocuk bakma yontemlerini bilirsiniz 3t ile bakıyorlar cocuklaraoyuzden pek göndermiyorum onunla
Her hafta bişey yapoyoruz gecen hafta uzumlu fındıklı kek yaptık bu haftada kek istiyorlar tarcınlı havuclu yapıcaz yaprken herseyini ona bırakıyorum aetık peofesyonel oldu bi eliyle kaseyi tutup digeriyle karıstırıyo
Ay valla gunde 12345748 kere kaybetme korkusu yasıyorum oglan akıllandı efendileşti de kız tam bi kuduruk yaa
Armine aker yada vakkodan esarpla canta kombini yapabilirsin hosuna gidee yada canta cuzdan
bnm ikiside kuduruk. Bugun ruzgara baktimda aldi basini gidiyo hic bakmiyo arkasina
Keşke bütün kızlar bir araya gelmiş olurdukBende geldim eve.Bugün bizde o bahçe senin bu bahçe benim gezdik.Kına için açık havada bi mekan beğendim.Müdürleri yoktu hafta içi fiyat alacağım.Keşke sizde gelsemiz kınama düğünüme
ozaman tunik fln al giyiyosa :)Offf valla çok zor ya her sene onu yapiyorum zaten kadın bıktıfarklı olsun dedim ama farklı biseyde aklıma gelmiyo
Ee tabiki de.Bende o zaman albüm oluştururum
Neyse bakicem artıkozaman tunik fln al giyiyosa :)
Evet senden bi düğün albümü bekliyoruzEe tabiki de.Bende o zaman albüm oluştururum
ay sumeyyecim keske ya sen bursadaydın dimi keske mumkun olsa da gelsek cok cok sevinirdim ben seni öyle grğnceBende geldim eve.Bugün bizde o bahçe senin bu bahçe benim gezdik.Kına için açık havada bi mekan beğendim.Müdürleri yoktu hafta içi fiyat alacağım.Keşke sizde gelsemiz kınama düğünüme
aaa bak suppeeer ozaman kesin yap bşzde canlı canlı sahit olalımEe tabiki de.Bende o zaman albüm oluştururum
Matmazel de super indirim vardı cantalarına bayılırım da ben :)Neyse bakicem artık
Evet senden bi düğün albümü bekliyoruz
Canım ben Bursa da oturmuyorum ki.ay sumeyyecim keske ya sen bursadaydın dimi keske mumkun olsa da gelsek cok cok sevinirdim ben seni öyle grğnce
aaa bak suppeeer ozaman kesin yap bşzde canlı canlı sahit olalım
Aaa annemde matmezeli çok sever ve çanta hastasidir bi bakayımMatmazel de super indirim vardı cantalarına bayılırım da ben :)
İyi söylediniz bende bakayım.Bi ayakkabı beğendim günlük kullanmak için 170 lira dedi.Bide marka değildiAaa annemde matmezeli çok sever ve çanta hastasidir bi bakayım
Valla marka olmadikca verme o kadar degmezİyi söylediniz bende bakayım.Bi ayakkabı beğendim günlük kullanmak için 170 lira dedi.Bide marka değildi
Hakiki deriydi yumuşacık ve çok rahattı.Valla marka olmadikca verme o kadar degmez
Öyleyse iyiymişHakiki deriydi yumuşacık ve çok rahattı.
Yaaaane odulu 1 cay kasigi helvaya ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?