Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gezdik tozduk evime döndüm ama ne dönüş.. Reglim erken geldi 3 gün, çok ağırlığım.. Ve bir o kadar da duygusal..

Bizim kızlar yine kayıp

Hellloooooo

Sabah babami aramistim sesimi duyunca üzüldü tereyagi isit ic iyi gelir dedi ictim bende bakalim iyi gelir insallah

Tereyağı iyi mi geliyormuş ses kısıklığına? İlk defa duydum..

Kizlaaarr netim bitmiş. Şu an wifi buldum hemen koptum geldim. Ben bugun Detox yapıyorum. Şimdi yine gidiyorum. Netim gece yenilenir girerim. Opuldunuz

Allah yardımcın olsun bacımm

Yaa ne kadar güzel ama yemekten ödül olmaz. Git kendine 36 beden pantolon al ne bileyim bluz al ya da kendine bir cilt bakımı ısmarla ama yemek yeme bence :)

Selam kizlaaaaaarrrrr
Gezdim dolastim geldim siz neler yaptinkz

Selammm kaptanım bende gezdim tozdum dolaştım ve evime döndüm.

Hee alcaksa iyi anneminde doğumgünü geliyo ve ne alsam diye kara kara düşünüyorum ya
Armine aker yada vakkodan esarpla canta kombini yapabilirsin hosuna gidee yada canta cuzdan
bnm ikiside kuduruk. Bugun ruzgara baktimda aldi basini gidiyo hic bakmiyo arkasina

Bende geldim eve.Bugün bizde o bahçe senin bu bahçe benim gezdik.Kına için açık havada bi mekan beğendim.Müdürleri yoktu hafta içi fiyat alacağım.Keşke sizde gelsemiz kınama düğünüme

Armine aker yada vakkodan esarpla canta kombini yapabilirsin hosuna gidee yada canta cuzdan
bnm ikiside kuduruk. Bugun ruzgara baktimda aldi basini gidiyo hic bakmiyo arkasina

Offf valla çok zor ya her sene onu yapiyorum zaten kadın bıktı farklı olsun dedim ama farklı biseyde aklıma gelmiyo

Bende geldim eve.Bugün bizde o bahçe senin bu bahçe benim gezdik.Kına için açık havada bi mekan beğendim.Müdürleri yoktu hafta içi fiyat alacağım.Keşke sizde gelsemiz kınama düğünüme
ay sumeyyecim keske ya sen bursadaydın dimi keske mumkun olsa da gelsek cok cok sevinirdim ben seni öyle grğnce

Ee tabiki de.Bende o zaman albüm oluştururum
aaa bak suppeeer ozaman kesin yap bşzde canlı canlı sahit olalım

ay sumeyyecim keske ya sen bursadaydın dimi keske mumkun olsa da gelsek cok cok sevinirdim ben seni öyle grğnce

aaa bak suppeeer ozaman kesin yap bşzde canlı canlı sahit olalım
Canım ben Bursa da oturmuyorum ki.
İnşallah canım oluştururum bi albüm.Bana hayal gibi geliyor.Sanırım nikah masasına oturana kadar da inanamıycam

18 mart menü

09:00

1 kk peynir
2 yk menemen
Domates salatalık bol maydonoz

10:30

Sütlü Nescafe

13:30

Izgara tavuk (150 gram)
1 dilim ekmek

15:30

2 adet gün kurusu

19:30

1 kase sarımsaklı yoğurt

3 litre su

Spor: yok. (Regli olduğum için ne yemek yiyelim var ne de spor yapasım. bugünlük böyle oldu.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…