Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım afiyet olsun canım, fırında kabak mücveri ne kadar yedin

İyi geceler
10:00 limonlu su
10:30 sahanda iki yumurta,3 ceviz,süzme peynir,5 ceviz, nane,maydonoz,tere,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz duble Türk kahvesi
16:00 Büyük Bardak ayran
19:00 Yumurtalı Ispanak,yoğurt
Su:2,5 lt civarı
Spor:30 dk tempolu yürüyüş ve 1 saatcik temizlik

@Rzgrece kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.

Malzemeler:

bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz

Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)

Eklentiler

• 1521398391952.webp
    17 KB · Görüntüleme: 35
Eline sağlık olsun gayet güzel görünüyor tadı da güzeldir kesin.Kaç tane yedin aceba

Eline sağlık olsun gayet güzel görünüyor tadı da güzeldir kesin.Kaç tane yedin aceba

Yemedim canım Detoks yaptım bugün. Daha sonra da yemem. Hem cezam olduğu hem de evdeki malzemelerin değerlemesi için yaptım. Büyük ihtimal anneannem Çaylarının yanında yer. Zaten 10 -15 tane çıktı.

Yemedim canım Detoks yaptım bugün. Daha sonra da yemem. Hem cezam olduğu hem de evdeki malzemelerin değerlemesi için yaptım. Büyük ihtimal anneannem Çaylarının yanında yer. Zaten 10 -15 tane çıktı.
Anneanneciğine afiyet olsun a zamanDetoksun kolay geçti mi bari canım.

Afiyet olsun çok guzel menü

Eline sağlık tadi nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…