- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hoşgeldin bol bol kalori yakmışsındırMrb hatunlar kosturmali bi pazardi
Aaaa bencede bencedeeeeYaa ne kadar güzel ama yemekten ödül olmaz. Git kendine 36 beden pantolon al ne bileyim bluz al ya da kendine bir cilt bakımı ısmarla ama yemek yeme bence :)
Menü
Sabah:haslanmis yumurta bol zeytin iki dilim ekmek yesillik paprika cay
Ara:sütlü kahve
Aksam:firin mücver yogurtlu kabak salatasi iki ceviz bir tabak mercimek corbasi
Esimin yegenine caya gidiyoruz cekirdek filan cayin yanina
Su:1,5 litre
Spor:yok malesef
Ne detoksu yapiyosun ayran detoksumu
Siliniyor canım,bir de ayarlardan sadece izlediklerim görsün diye ayarla senin izlediklerin haricinde kimse göremesinGenc kızlar bakın hele bu albume foto eklenince siliniyormu geri size bi asansör pozu atim de silim sonra
Eline sağlık olsun gayet güzel görünüyor tadı da güzeldir kesin.Kaç tane yedin aceba@Rzgrece kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.
Malzemeler:
bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz
Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)
Eline sağlık olsun gayet güzel görünüyor tadı da güzeldir kesin.Kaç tane yedin aceba
Anneanneciğine afiyet olsun a zamanYemedim canım Detoks yaptım bugün. Daha sonra da yemem. Hem cezam olduğu hem de evdeki malzemelerin değerlemesi için yaptım. Büyük ihtimal anneannem Çaylarının yanında yer. Zaten 10 -15 tane çıktı.
Anneanneciğine afiyet olsun a zamanDetoksun kolay geçti mi bari canım.
Ya aslinda benim hergunum kosturmali oldugu icin vucud yakmiyo sanirimHoşgeldin bol bol kalori yakmışsındır
Merakla bekliyoruzGenc kızlar bakın hele bu albume foto eklenince siliniyormu geri size bi asansör pozu atim de silim sonra
Afiyet olsun çok guzel menüİyi geceler
10:00 limonlu su
10:30 sahanda iki yumurta,3 ceviz,süzme peynir,5 ceviz, nane,maydonoz,tere,3 bardak siyah çay
13:00 Şekersiz duble Türk kahvesi
16:00 Büyük Bardak ayran
19:00 Yumurtalı Ispanak,yoğurt
Su:2,5 lt civarı
Spor:30 dk tempolu yürüyüş ve 1 saatcik temizlik
Eline sağlık tadi nasıldı@Rzgrece kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.
Malzemeler:
bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz
Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)
Eline sağlık tadi nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?