- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Ellerine sağlık canım@Rzgrece kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.
Malzemeler:
bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz
Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun çok guzel menü
Bu kadar olur tam senin profili yokluyordumHayırlı akşamlar kızlar
Umarim hafta sonunuz güzel geçmiştir
Benimki hecc iyi geçmedi yani biraz kaçamaklı geçti biliyorumesperenzaa beni burdan taş sopalarla kovalayicak ama
Korkunun ecele faydası yok
Ellerine sağlık pazar kahvaltısında 1 tane yenebilir güzel bi tarif olmuş :)@Rzgrece kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.
Malzemeler:
bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz
Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)
Bu kadar olur tam senin profili yokluyordum
Ne yedin,ne kadar yedin ve telafi etmek için bi taraflarından ter akana kadar spor yaptın mı acaba cınım?
AhSen_2504 ikimiz şişko kalcaz bu gidişle
Motivasyonumuzu kaybettik kafada bitirmeden olmaz 1 gün yap 2 gün boz daha çok kilo alıyoruzVallaha doğru soyluyon ve ben niye kendimi toparlayamiyorum bilmiyorum
Esra kafayı yiyicem ya izinde olmamız bize dezavantaj malesef acilen bişeyler yapmamız lazım
Motivasyonumuzu kaybettik kafada bitirmeden olmaz 1 gün yap 2 gün boz daha çok kilo alıyoruz
Bende sözde nisanda 59 olacaktım ama hala 69..Aynen öyle yapıyoruz bende 1 gün iyi 2 gün kötü nereye kadar hep zaman kaybı.
Söyle ki kardeşimin düğüne 3 ay kaldı ve ben bu gidişle giyecek kıyafet bulamiycam
Kendime
Bende sözde nisanda 59 olacaktım ama hala 69..
Önce sporu görelimHiç spor yapmadim ve menülerimi paylaşamam çünkü birazcık canım seviyorumda
Ama sana yarın en temizinden ve yanına dadlu olarak şahane spor yapip paylasicam
Olurmu acaba
Hani menü canım???Bende sözde nisanda 59 olacaktım ama hala 69..
Bilmiyorum canım ama kararlı olmamız gerekiyor başka yolu yok. Kendimizi kandırıyoruz yarın başlarız pazartesi başlarız, en son şunuda yiyim tamam diyoruz ama yok hergün aynı şey. Yemenin sonu yok. Salatayla doyuyosun başka şeylede ama biz hep zararlı olanı tercih ediyoruz. Şu durumdan artık kurtulup kendimizi toparlamamız gerekiyorBende martta 70 olmayı hedefliyordum ama mehteran gibi 2 ileri 1 geri yapıyorum
Artık canıma tak etti yaa sıkıldım.
Kendimi biliyorum eğer kararli sekilde kac gun devam edersem kolay kolay bırakmam
Bakalım nasıl olucak
Hemen yazayım ama yüzüme tükürme lütfenHani menü canım???
Hep aynı hatayı yapıyorsun canım.Hemen yazayım ama yüzüme tükürme lütfen
09.00
1 dilim süzme peynir
5 6 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 ceviz 3 badem
1 havuç
1 dilim t.b ekmeği
12.30
1 sütlaç
16.00
Noodle( bi çocuk verdiler bana emanet ısrarlarına dayanamadım üzülmesin diye yedim)
Doğru söylüyosun ama hep ertelemek için bahanem var odaklanamıyorum şu diyete bu sene hep böyle geçtiHep aynı hatayı yapıyorsun canım.
Gayet güzel başlamışsın,devamını da getirsen çok daha iyi doyacakken yememen gereken bir yada birkaç şeyi yiyorsun sonra da aç kalıyorsun.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz derler ya sen de öyle yapıyorsun.Toparlan kendin için birşeyler yap.
Ve tartıl artık .Gram gram verdiklerini kilo kilo alacaksın sonra yürüdüğün aynı yolu tekrar yürüyeceksin ve bu sana daha çok koyacak.
Yapma bu kötülüğü kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?