Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine sağlık canım

Bu kadar olur tam senin profili yokluyordum
Ne yedin,ne kadar yedin ve telafi etmek için bi taraflarından ter akana kadar spor yaptın mı acaba cınım?

Ellerine sağlık pazar kahvaltısında 1 tane yenebilir güzel bi tarif olmuş :)

Bu kadar olur tam senin profili yokluyordum
Ne yedin,ne kadar yedin ve telafi etmek için bi taraflarından ter akana kadar spor yaptın mı acaba cınım?

Hiç spor yapmadim ve menülerimi paylaşamam çünkü birazcık canım seviyorum da

Ama sana yarın en temizinden ve yanına dadlu olarak şahane spor yapip paylasicam
Olurmu acaba

Hiç spor yapmadim ve menülerimi paylaşamam çünkü birazcık canım seviyorum da

Ama sana yarın en temizinden ve yanına dadlu olarak şahane spor yapip paylasicam
Olurmu acaba
Önce sporu görelimOluruna öyle bakalım.

Canım listeye girmene kaç kilo var .Listeye gireceğin tarih konusunda net bir tarih ve söz istiyorum senden.
Liste dışı kalındı mı motivasyon düşüyor canım.Dön artık bir an önce.

Bilmiyorum canım ama kararlı olmamız gerekiyor başka yolu yok. Kendimizi kandırıyoruz yarın başlarız pazartesi başlarız, en son şunuda yiyim tamam diyoruz ama yok hergün aynı şey. Yemenin sonu yok. Salatayla doyuyosun başka şeylede ama biz hep zararlı olanı tercih ediyoruz. Şu durumdan artık kurtulup kendimizi toparlamamız gerekiyor

Hep aynı hatayı yapıyorsun canım.
Gayet güzel başlamışsın,devamını da getirsen çok daha iyi doyacakken yememen gereken bir yada birkaç şeyi yiyorsun sonra da aç kalıyorsun.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz derler ya sen de öyle yapıyorsun.Toparlan kendin için birşeyler yap.
Ve tartıl artık .Gram gram verdiklerini kilo kilo alacaksın sonra yürüdüğün aynı yolu tekrar yürüyeceksin ve bu sana daha çok koyacak.
Yapma bu kötülüğü kendine.

Doğru söylüyosun ama hep ertelemek için bahanem var odaklanamıyorum şu diyete bu sene hep böyle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…