Ama nasil olurGecen hafta 65.4
Bugun 65.8
Fark +400 gram
Ceza verecektiniz heralde kaptanım iki lere artı yada sabit gelene izin gibi siz bilirsiniz takımın ahengini bozmak istemem
Sen daha dur asil listede gorcez seni 2 hafta sonra :) daha sonra ikili rakamlara geliceksin onu kutlcaz burda :)
Iyilesene kdr spor yapma. Bol bol su ic bu surede hem hastaligi atarsin hemde fazla odem olmaz
Günaydınlar
Geçen cuma:68
Bugün:67
Fark :1
Yüzde:1,470
Dün az yediğim için giden bir kilo gözükse de aslında 400-500 gram vermiştim.:))
geldimmmmmm :) buyursunlar efendim
BAŞLAMA TARİH : 04.04.18
BAŞLAMA KİLOM : 111.9 ----->>> HEDEFİM :75 KG
CUMA KİLOM: 110.6
FARK :1.3 kg
YÜZDE:1.16 dan 1.2 yuvarlayınca sanırım
inanılmaz.. Yolun uzun unutma, yanındayız. İlk haftadan çok güzel[/QUO
yaaa ne tatlısınız... çok çok pek çok eskısehırden doğu sınırana kadar herhaldeama 13 temmuz sabahı ne gelıcem onu çok merak edıyorum çok teşekkür ederim kuzum
kızlar bir bildirimde benden.
geçen cuma:55
bu cuma:54
fark:-1000
Yüzde:%1.81
başlamak bitirmenin yarısı canım.. yaş kaçtı senin?kuzummm hedefe 4 kilomu helal olsun yahubenımde 40 felan herhalde 36 kilocuk aman ne kalmış demi hehehehe
Gecen haftasonu yuzunden oldu canım chesscae maceram vardıya o gunden sonra 66.600 olmustum bu vermiş halim malesefAma nasil olur
Evet ben üzülcem ama gerçekten bahane değil o kadar zor ki su tesisatı yok sadece banyodan su geliyo bulaşık sorun herşey sorun çok sıkıntı çekiyorumoyle deme canım yerim yok yapamam vs al kucagına dpgra salatanı icine peynşr koy ceviz koy kuru uzun koy oldu bitti besleuici ogun yoksa sen uzuleceksşn emeklerine
Olsuj giden gitmiştir gittigi gün birmiştir geri almazsın inş
Takım olmayı idrak edemeyen ben oluyorum heralde bu durumumda :)
başlamak bitirmenin yarısı canım.. yaş kaçtı senin?
anladim cnm buda sana ders olsun kac haftalik emegin cop olduGecen haftasonu yuzunden oldu canım chesscae maceram vardıya o gunden sonra 66.600 olmustum bu vermiş halim malesefne diyim herkes hakkını helal etsin bu hafta cok dikkatli olucam takımı etkilememek icin
Esracim izgara fln yesen ? Salata yada. Sabahlarida normal kahvalti yapsan yumurta olmadan domates slatalik prynir zeytin vs. Simit yemeEvet ben üzülcem ama gerçekten bahane değil o kadar zor ki su tesisatı yok sadece banyodan su geliyo bulaşık sorun herşey sorun çok sıkıntı çekiyorum
Huzurcum niye artı geldin acaba ilk defa oluyo böyle senin
Butun takimlar yaris halinde canim. Yuzdesi yuksek olan takimlar ilk uce giriyo. En cok kilo veren kisi birinci oluyo ve neler yaptigini anlatiyo. Bugun Paylasim alanina bakarsan anlarsin birazBiz kendi kilomuz haricinde kimle yarisiyoz onu anlamadim :) kuzular cok soru soruyom ama kusura bakmayin artik
Çok iyi gerçekten, tebriklergeldimmmmmm :) buyursunlar efendim
BAŞLAMA TARİH : 04.04.18
BAŞLAMA KİLOM : 111.9 ----->>> HEDEFİM :75 KG
CUMA KİLOM: 110.6
FARK :1.3 kg
YÜZDE:1.16 dan 1.2 yuvarlayınca sanırım
Valla saçma diceksin ama peyniri zeytini koyduğum şeyi yıkayamıyorum. Yani bütün sorun o aslında. Yoksa demistim ya yemek yaptım konserve yaptım. Yemek var ama kirlenen tabağı çanağı yıkayabileceğim bi yer yok. Bıktım artık ya 1 ay nasil geçer ki böyleEsracim izgara fln yesen ? Salata yada. Sabahlarida normal kahvalti yapsan yumurta olmadan domates slatalik prynir zeytin vs. Simit yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?