Butun takimlar yaris halinde canim. Yuzdesi yuksek olan takimlar ilk uce giriyo. En cok kilo veren kisi birinci oluyo ve neler yaptigini anlatiyo. Bugun Paylasim alanina bakarsan anlarsin birazkarsik gibi duruyo ama degil yakinda alisir mantigi kavrarsin:)
Çok iyi gerçekten, tebrikler
Çok iyi gerçekten, tebrikler
canım haftasonu bunalımlardaydım hatırladınmı chesseckae maceram olmustu malım ondan kaybaklı yani 66.600 görmüitüm tertıda pazargunu sabbah oyuzden bşrazını vermişim enazıdan cumaya kadar diiyp sukrediyrm daha dikkatli olucam buhafta toparlarım inş 65 olayım en azındanEvet ben üzülcem ama gerçekten bahane değil o kadar zor ki su tesisatı yok sadece banyodan su geliyo bulaşık sorun herşey sorun çok sıkıntı çekiyorum
Huzurcum niye artı geldin acaba ilk defa oluyo böyle senin
hımm kac haftalık emek 2 hafta civarı gitti galiba bı hsfta dikkatetseydin 64 lü bişey görürdüm saflıgım iste nayapalım bu hafta toparlarım inş kaptancım sösanladim cnm buda sana ders olsun kac haftalik emegin cop olduhaftaya guzel sonuclar gelicek senden eminim
bugin tartildiysan donus yapabilirsin 2 hafta oldumu sen izind cikaliSevgili kaptanım izinden dönüş için pazartesi mi yapacağım kilo bildirimini
kiz hic akrabanjz fln yok mu orda kalsanValla saçma diceksin ama peyniri zeytini koyduğum şeyi yıkayamıyorum. Yani bütün sorun o aslında. Yoksa demistim ya yemek yaptım konserve yaptım. Yemek var ama kirlenen tabağı çanağı yıkayabileceğim bi yer yok. Bıktım artık ya 1 ay nasil geçer ki böyle
Canım şimdi bildiriyorum da :)Kuzum adasim ben senin durumu göremedim aradim taradim bulamadim :)
Guzel rakam :) tebrik ederim
Valla saçma diceksin ama peyniri zeytini koyduğum şeyi yıkayamıyorum. Yani bütün sorun o aslında. Yoksa demistim ya yemek yaptım konserve yaptım. Yemek var ama kirlenen tabağı çanağı yıkayabileceğim bi yer yok. Bıktım artık ya 1 ay nasil geçer ki böyle
Neyse arkana değil önüne bak. Herkesin böyle dönemleri oluyor sonuçta. O kadar da fazla değil bence aldığın kilocanım haftasonu bunalımlardaydım hatırladınmı chesseckae maceram olmustu malım ondan kaybaklı yani 66.600 görmüitüm tertıda pazargunu sabbah oyuzden bşrazını vermişim enazıdan cumaya kadar diiyp sukrediyrm daha dikkatli olucam buhafta toparlarım inş 65 olayım en azından
hımm kac haftalık emek 2 hafta civarı gitti galiba bı hsfta dikkatetseydin 64 lü bişey görürdüm saflıgım iste nayapalım bu hafta toparlarım inş kaptancım sös
Yazdim cnm duzrnlerken silmisim yanlislikla :)
Halamlar amcamlar var ama o kadar ters ki işe gitmem çok zor burda bile 6.10da çıkıyorum düşün. Dün gece oturdum ağladım ya çok bunalttı bu durum benibugin tartildiysan donus yapabilirsin 2 hafta oldumu sen izind cikali
kiz hic akrabanjz fln yok mu orda kalsan
BakHalamlar amcamlar var ama o kadar ters ki işe gitmem çok zor burda bile 6.10da çıkıyorum düşün. Dün gece oturdum ağladım ya çok bunalttı bu durum beni
Plastik tabak çok mantıklı bugün eve giderken alırım. Ama bizim mutfağa hiç girilmiyo şuan. Tezgah lavoba hiç birşey yok bomboş oda yerler sökülmüş icerde sadece insaat malzemeleri vatKuzum merhaba benim ev tadilattaydi 1 hafta bi banyoda su vardi ev sahibi duzeltti evi baya neyse ben köpük tabak kagit bardak plastik catal kasik aldiydim yedik attim yedik attim bir tencere banyodan sicak su alip mutfakta yikadiydim... bilgi amacli paylastim
Suyu akıtacak bi yer lazım yoksa ben banyodanda su alırım ki tiksinmem aynı suBakmedgic26 dedigi gibi yapabilirsin kullan at tabak bardak fln al. Bi de 5 kg su al pryniri fln yikamak icin. Oyle yap.1 ayda cok uzun ya
Gerçekten çok zor yaa, Allah sabır versin. İnşallah bir aydan önce biter. Yani bana afakanlar bastı senin halini düşündükçe. Allah yardımcın olsunHalamlar amcamlar var ama o kadar ters ki işe gitmem çok zor burda bile 6.10da çıkıyorum düşün. Dün gece oturdum ağladım ya çok bunalttı bu durum beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?