Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Suyu akıtacak bi yer lazım yoksa ben banyodanda su alırım ki tiksinmem aynı su
Kova gibi biseyin icine akitcan suyu artik :) yada bak musluklu bidonlar oluyo ya onlardan al kucuklerinden daha rahat edersin. Altinada bi kova koy kova doldukca gider bi agacin gibine dokersin hem sevaba girersin

Plastik tabak çok mantıklı bugün eve giderken alırım. Ama bizim mutfağa hiç girilmiyo şuan. Tezgah lavoba hiç birşey yok bomboş oda yerler sökülmüş icerde sadece insaat malzemeleri vat

Biraz olsa rahatlatir seni kuzum uzulme sitresde yapma bunalirsan kendine yaparsin hersey olur biter kalici birsey bırakma kendine Muck kg larda durur arti olur bosver gül gec

Gerçekten çok zor yaa, Allah sabır versin. İnşallah bir aydan önce biter. Yani bana afakanlar bastı senin halini düşündükçe. Allah yardımcın olsun
Valla dün banada bastılar. Sinirden bi güzel ağladım. Hiç sevmiyorum ya şu tadilat işlerini
Kova gibi biseyin icine akitcan suyu artik :) yada bak musluklu bidonlar oluyo ya onlardan al kucuklerinden daha rahat edersin. Altinada bi kova koy kova doldukca gider bi agacin gibine dokersin hem sevaba girersin
Ölme eşeğim ölme apartmandan çıkıp elimde banyo kovasıyla gezcem şu detoks menüleri falan gönderiyolar ya onlara mı üye olsam

Olabilir. Yada eve donerken diyet yemekleri vs satan biyer yokmu oyle biyerdeb aksam yemegini alcan

Olabilir. Yada eve donerken diyet yemekleri vs satan biyer yokmu oyle biyerdeb aksam yemegini alcan
Ay bizim burda dürümcü var lahmacun pide etli ekmek kebap
Aaa bak aklima geldi balkon yok mu kiz o peyniri fln yikadigin suyu balkonun giderindede dokebilirsin
Yok kız yok daha doğrusu 2 tane kocaman balkonumuz var ama ikiside kapalı balkon birinde yemek odası var birinde de koltuk halı vs bildiğin oda gibi yani

Ay bizim burda dürümcü var lahmacun pide etli ekmek kebap

Yok kız yok daha doğrusu 2 tane kocaman balkonumuz var ama ikiside kapalı balkon birinde yemek odası var birinde de koltuk halı vs bildiğin oda gibi yani
Ozaman ya suyu disari dokcen yada disardan yicen baska bi cozum yok :)

5 aydır yerimde sayınca moralim bozuldu ama sayenizde biraz kendime geldim

5 ay uzun bir sure olmuş ama kilo almadan koruduysan bu yinede iyi birsey yaparsin yaparsin biz birbirimize inanicaz ve guvenicez ben sana inaniyorum ve güveniyorum kuzum yapacaksin

Yine bir soru ile karsinizdayim efenimmm su 1-3-5 mill spor hareketleri varya hani yananci hatunlar dovecek gibi konusup hareket yapanlar bunlar ne kadar yapılmali şahsen ben spor neyim hiccc sevmem yapmadım.. ama yapmam lazım 1 den baslamam gerekiyormus 15 dk oda hergun onu mu yapicam yada gunde 2 kez onu mu yapicam bi akil verin su tombik tospaya... yag kutlesi en cok bende herkes mezun olup gidecek ben sap gibi kalicam uzuluyorum mezun olunuyormus

merak etme seni mezun etmeden gitmeyiz biz :) hergun leslie 1 mil yap. Haftada birgun dinlenme gunun olsun. Zaten zmnla 1 mil yetmeyecek sana ozmn 3 e gecersin :)

Hey masallah

5 ay uzun bir sure olmuş ama kilo almadan koruduysan bu yinede iyi birsey yaparsin yaparsin biz birbirimize inanicaz ve guvenicez ben sana inaniyorum ve güveniyorum kuzum yapacaksin
Hiç 74 ü görmemişken gördüm sözde diyetteyim

Hergün 1 mil yap bir süre zaten seni hiç zorlamaz 15 dakikacık. Üstümüzden şu tembelliği atmamız lazim ben de senin gibiyim hiç spor yapmam ama olmaz boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…