Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahh ahhh yapalım, valla Benim kociko bana eliptik bisiklet aldı sağolsun toz oluyo siliyorum tek o işe yarıyorbekliyorum adam kg almıyor bana vermek düştü hehe

Arkadaşlar hiç Leslie yapmamış ve izlememiş biri olarak soruyorum.
1 mil 1.6 km
Bu günlük yetersiz gelmez mi?
Hani belki etkili hareketleri vardır diye soruyorum.

Arkadaşlar hiç Leslie yapmamış ve izlememiş biri olarak soruyorum.
1 mil 1.6 km
Bu günlük yetersiz gelmez mi?
Hani belki etkili hareketleri vardır diye soruyorum.
1 mil yetersiz ama 100lü kilolarda ve çok hareketsiz insanlar için başlagıç olabilir. Çünkü dizlerine daha fazla yük biniyor daha fazla efor sarfediyolar. Bence 80 kilonun altına en az 3 mil olması gerekiyor

1 mil yetersiz ama 100lü kilolarda ve çok hareketsiz insanlar için başlagıç olabilir. Çünkü dizlerine daha fazla yük biniyor daha fazla efor sarfediyolar. Bence 80 kilonun altına en az 3 mil olması gerekiyor
O zaman ben günlük 10bin adım atmaya çalışayım. Bu arada zıplamak cidden karın kaslarını çalıştırıyor.

O zaman ben günlük 10bin adım atmaya çalışayım. Bu arada zıplamak cidden karın kaslarını çalıştırıyor.
Leslie 3 mili tavsiye ederim gerçektsn terletiyo ve etkili. 10bin adımı gün içine yaymadan bir anda yaparsan daha iyi olur

Benden bahsediyor 110.6 kg olduğum için bana 1 mill bile cok 0.5mill varsa onu yapım

Benden bahsediyor 110.6 kg olduğum için bana 1 mill bile cok 0.5mill varsa onu yapım
Yok artık 1 mil gayet iyi. Bir anda zorlamanın anlamı yok. Ben 3 mille başlayınca birden zorladığım için sıkılıyorum 1 hafta sonra bırakıyorum. O yüzden sana 1 mille başlamanı tavsiye ederim

Haklısın. Yaymadan yapmak gerek. Hiç yaymadan yapamadım o başka
Adım sayarlar zaten 2bin 3bin fazla gösteriyo her hareketini adım olarak algılıyo. O 7 8 binide gün içine yayınca çok anlamı olmuyo. Vaktin varsa 45 dakikanı ayır günde pişman olmazsın

Adım sayarlar zaten 2bin 3bin fazla gösteriyo her hareketini adım olarak algılıyo. O 7 8 binide gün içine yayınca çok anlamı olmuyo. Vaktin varsa 45 dakikanı ayır günde pişman olmazsın
Yok canım adım sayar sürekli belimde durmuyor. Ona özen gösteriyorum. Bıraktığımda adım sayari da bırakırım. Yani o ara 10-20 adim saydiracagim bi işle ugrastiysam hemen telafi ediyorum vs. Yani çok dikkat ediyorum, sonuçta ne yaparsam kendime

Yok artık 1 mil gayet iyi. Bir anda zorlamanın anlamı yok. Ben 3 mille başlayınca birden zorladığım için sıkılıyorum 1 hafta sonra bırakıyorum. O yüzden sana 1 mille başlamanı tavsiye ederim

Aman iyi yahu yaparız 1 mill hehehehe şaka dedim kuzum eşşek gibi yapıcam yoksa olmuyor sporsuz

Öyleyse tam 10000 oluyodur çok güzel ama bir anda yaparsan daha güzel olur. Bizim isyerinde bi adam 30 kilo verdi de ona sordum sırrın ne diye egzersiz yapıyomuş evde. Dinlenme sürelerini çok kısa tuttum diyor. Eğer sadece vucut ısınacak kadar yaparsan çok erimezsin ama zorlarsan yağ eriyip sıkılaşırsın dedi. O yüzden bende artık daha tempolu spor yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…