merak etme seni mezun etmeden gitmeyiz biz :) hergun leslie 1 mil yap. Haftada birgun dinlenme gunun olsun. Zaten zmnla 1 mil yetmeyecek sana ozmn 3 e gecersin :)
Hiç 74 ü görmemişken gördüm sözde diyetteyim
Hergün 1 mil yap bir süre zaten seni hiç zorlamaz 15 dakikacık. Üstümüzden şu tembelliği atmamız lazim ben de senin gibiyim hiç spor yapmam ama olmaz boyle
Kız bak bende de eliptik var gel günde 10 dk ile başlayalım birlikteAhh ahhh yapalım, valla Benim kociko bana eliptik bisiklet aldı sağolsun toz oluyo siliyorum tek o işe yarıyorbekliyorum adam kg almıyor bana vermek düştü hehe
1 mil yetersiz ama 100lü kilolarda ve çok hareketsiz insanlar için başlagıç olabilir. Çünkü dizlerine daha fazla yük biniyor daha fazla efor sarfediyolar. Bence 80 kilonun altına en az 3 mil olması gerekiyorArkadaşlar hiç Leslie yapmamış ve izlememiş biri olarak soruyorum.
1 mil 1.6 km
Bu günlük yetersiz gelmez mi?
Hani belki etkili hareketleri vardır diye soruyorum.
O zaman ben günlük 10bin adım atmaya çalışayım. Bu arada zıplamak cidden karın kaslarını çalıştırıyor.1 mil yetersiz ama 100lü kilolarda ve çok hareketsiz insanlar için başlagıç olabilir. Çünkü dizlerine daha fazla yük biniyor daha fazla efor sarfediyolar. Bence 80 kilonun altına en az 3 mil olması gerekiyor
Kız bak bende de eliptik var gel günde 10 dk ile başlayalım birlikte
Leslie 3 mili tavsiye ederim gerçektsn terletiyo ve etkili. 10bin adımı gün içine yaymadan bir anda yaparsan daha iyi olurO zaman ben günlük 10bin adım atmaya çalışayım. Bu arada zıplamak cidden karın kaslarını çalıştırıyor.
1 mil yetersiz ama 100lü kilolarda ve çok hareketsiz insanlar için başlagıç olabilir. Çünkü dizlerine daha fazla yük biniyor daha fazla efor sarfediyolar. Bence 80 kilonun altına en az 3 mil olması gerekiyor
Haklısın. Yaymadan yapmak gerek. Hiç yaymadan yapamadım o başkaLeslie 3 mili tavsiye ederim gerçektsn terletiyo ve etkili. 10bin adımı gün içine yaymadan bir anda yaparsan daha iyi olur
Boyun kaçtı canım 70in üzerindeyse aşırı zorlamaz diye düşünüyorumBenden bahsediyor 110.6 kg olduğum için bana 1 mill bile cok 0.5mill varsa onu yapım
Yok artıkBenden bahsediyor 110.6 kg olduğum için bana 1 mill bile cok 0.5mill varsa onu yapım
Adım sayarlar zaten 2bin 3bin fazla gösteriyo her hareketini adım olarak algılıyo. O 7 8 binide gün içine yayınca çok anlamı olmuyo. Vaktin varsa 45 dakikanı ayır günde pişman olmazsınHaklısın. Yaymadan yapmak gerek. Hiç yaymadan yapamadım o başka
Yok canım adım sayar sürekli belimde durmuyor. Ona özen gösteriyorum. Bıraktığımda adım sayari da bırakırım. Yani o ara 10-20 adim saydiracagim bi işle ugrastiysam hemen telafi ediyorum vs. Yani çok dikkat ediyorum, sonuçta ne yaparsam kendimeAdım sayarlar zaten 2bin 3bin fazla gösteriyo her hareketini adım olarak algılıyo. O 7 8 binide gün içine yayınca çok anlamı olmuyo. Vaktin varsa 45 dakikanı ayır günde pişman olmazsın
Bence de grup bugün pek bi sessizesperenzaa S smygnc Huzurvermeyolunda @Rzgrece @AhSen_yarim B belcimim nerelerdesiniz hatunlar ses soluk yok boş bırakmayın takımı
Boyun kaçtı canım 70in üzerindeyse aşırı zorlamaz diye düşünüyorum
Sporsuz kilo vermiş gibi de durmuyor, bizzat yaşıyorum.170 boyvalla şaka yaptim kuzum eşşek gibi yapıcam sporcu olmuyor bu iş
Yok artık1 mil gayet iyi. Bir anda zorlamanın anlamı yok. Ben 3 mille başlayınca birden zorladığım için sıkılıyorum 1 hafta sonra bırakıyorum. O yüzden sana 1 mille başlamanı tavsiye ederim
Öyleyse tam 10000 oluyodur çok güzel ama bir anda yaparsan daha güzel olur. Bizim isyerinde bi adam 30 kilo verdi de ona sordum sırrın ne diyeYok canım adım sayar sürekli belimde durmuyor. Ona özen gösteriyorum. Bıraktığımda adım sayari da bırakırım. Yani o ara 10-20 adim saydiracagim bi işle ugrastiysam hemen telafi ediyorum vs. Yani çok dikkat ediyorum, sonuçta ne yaparsam kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?