- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Cidden olmuyo. Az kalori alıyoruz ama onu da yakmadan yağlara zor sıra geliyoAman iyi yahu yaparız 1 mill heheheheşaka dedim kuzum eşşek gibi yapıcam yoksa olmuyor sporsuz
Sporsuz kilo vermiş gibi de durmuyor, bizzat yaşıyorum.
Cidden olmuyo. Az kalori alıyoruz ama onu da yakmadan yağlara zor sıra geliyo
Çok büyütüyosun gözünde. Bir kere 35 kilo deme hiç öyle düşününce benimde hedefime 20 kilo var. Sen bugüne bak sadece. Bu hafta 1 kilo vermek istiyorum de. Çok uzun vadeli düşünme max önümüzdeki aya hedef koy. Yoksa böyle gözünde çok büyütürsün. Hem ben 24 yaşındayım belki 5 sene sonra 100 olcam. Yaş faktörüde önemli. 1 senede herşey değişiyo. 23 yaşındayken ne kadar yesemde max 68 olurdum 22 yaşındayken max 65. Yani kimseyle kendini kıyaslama. Hepimizin şartları farklıNasıl sıra gelsin 35 kilo patates çuvali taşıyorum her allahın günü siz benden şanslı siniz yine sirf su icsem anca
İşlerim var canım,arada bakıyorum ama müsait değilim pek.esperenzaa @smygnc Huzurvermeyolunda @Rzgrece AhSen_2504 @belcimim nerelerdesiniz hatunlar ses soluk yok boş bırakmayın takımı
vay arkadas ne hayatlar yasıyn var görüyomusun elif keyfiHey masallah
canım bence de esrayla beraber 10 ar dakikadan baslayın sonra bagımlılık yapıyor zaten gun asırı yapınca bırakamıyosunAhh ahhh yapalım, valla Benim kociko bana eliptik bisiklet aldı sağolsun toz oluyo siliyorum tek o işe yarıyorbekliyorum adam kg almıyor bana vermek düştü hehe
Basen ve bacakları da şnceltiyor canım benimkiler eridi resmen gitmez denen kalca oldu salcaO zaman ben günlük 10bin adım atmaya çalışayım. Bu arada zıplamak cidden karın kaslarını çalıştırıyor.
Kolay gelsinİşlerim var canım,arada bakıyorum ama müsait değilim pek.
Çok büyütüyosun gözünde. Bir kere 35 kilo deme hiç öyle düşününce benimde hedefime 20 kilo var. Sen bugüne bak sadece. Bu hafta 1 kilo vermek istiyorum de. Çok uzun vadeli düşünme max önümüzdeki aya hedef koy. Yoksa böyle gözünde çok büyütürsün. Hem ben 24 yaşındayım belki 5 sene sonra 100 olcam. Yaş faktörüde önemli. 1 senede herşey değişiyo. 23 yaşındayken ne kadar yesemde max 68 olurdum 22 yaşındayken max 65. Yani kimseyle kendini kıyaslama. Hepimizin şartları farklı
vay arkadas ne hayatlar yasıyn var görüyomusun elif keyfi
canım bence de esrayla beraber 10 ar dakikadan baslayın sonra bagımlılık yapıyor zaten gun asırı yapınca bırakamıyosun
Maşallah hızlı veriyosun yine deYok yook kiyaslama yapmiyorum 32 yasindayim yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor diye dedim hedefe daha yakinsiniz diyom kuzum hedefim her cuma artikne giderse kar artik hem 02 martta 120.5 dim 9.9kilo verdim 1 ay once 45 di simdi 35kaldi
Kesinlikle doğru canım da işte ev işi, kızın ödevi, bebeğin ağlaması vs. Bolunuyor illa ki. Ama hedefim tabi ki bırakmadan yapmak.Öyleyse tam 10000 oluyodur çok güzel ama bir anda yaparsan daha güzel olur. Bizim isyerinde bi adam 30 kilo verdi de ona sordum sırrın ne diyeegzersiz yapıyomuş evde. Dinlenme sürelerini çok kısa tuttum diyor. Eğer sadece vucut ısınacak kadar yaparsan çok erimezsin ama zorlarsan yağ eriyip sıkılaşırsın dedi. O yüzden bende artık daha tempolu spor yapmaya çalışıyorum
Cidden olmuyo. Az kalori alıyoruz ama onu da yakmadan yağlara zor sıra geliyo
Aynen canım başka yolu yok. Etin sikiysa bi adım ondesin. Benim hep etim yumusaktir. Hiç şöyle taş gibi hatun olamadımEtim sıkı suan ama zayıfladigim da salicak kendini mecbur yapıcaz tatlım başla yolu yok
Kolay gelsin canımİşlerim var canım,arada bakıyorum ama müsait değilim pek.
Oooo süper o zaman. Benim sıkıntı iç bacaklarda canım. Çok yumuşak. Sallanıyor bildiğin. Gobegimden bile neredeyse o kadar şikayetçi değilim. Sen çok iyi ip atliyorsun, hayatta senin gibi atlayamamBasen ve bacakları da şnceltiyor canım benimkiler eridi resmen gitmez denen kalca oldu salca
Cidden çok iyi vermişsin bravoYok yook kiyaslama yapmiyorum 32 yasindayim yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor diye dedim hedefe daha yakinsiniz diyom kuzum hedefim her cuma artikne giderse kar artik hem 02 martta 120.5 dim 9.9kilo verdim 1 ay once 45 di simdi 35kaldi
Maşallah hızlı veriyosun yine dehaziranda 95 olsan mesela süper olur
Kesinlikle doğru canım da işte ev işi, kızın ödevi, bebeğin ağlaması vs. Bolunuyor illa ki. Ama hedefim tabi ki bırakmadan yapmak.
doğru
Aynen canım başka yolu yok. Etin sikiysa bi adım ondesin. Benim hep etim yumusaktir. Hiç şöyle taş gibi hatun olamadım
Kolay gelsin canım
Oooo süper o zaman. Benim sıkıntı iç bacaklarda canım. Çok yumuşak. Sallanıyor bildiğin. Gobegimden bile neredeyse o kadar şikayetçi değilim. Sen çok iyi ip atliyorsun, hayatta senin gibi atlayamam
500 kulvarlarinda yüzüyorum ben
Cidden çok iyi vermişsin bravo
bence sen cok daha hızlı berirsin verdikce veresi geliyor insanın ben burası sayesinde bırakmadan devaö ettim sende yapacaksın eminim bitanem ben 3 ay pldu baslayalı 5-6 kilol dahha var sonrası koruma
ben bugun anş bşr kararla bahar temizliği gibi bişeye basladım vallacamşar tüller balkonlara giriştim aksam da mutfak dolaplarını elden geciricem yarına belki misafirim gelir simdi parktayız cpcuklarla sen napıyosun canım bahceyi nezaman ekip dikiyonuz
Hey masallah
esperenzaa @smygnc Huzurvermeyolunda @Rzgrece AhSen_2504 @belcimim nerelerdesiniz hatunlar ses soluk yok boş bırakmayın takımı
Bence daha 85 kiloya kadar senden hızlı gider.Cook sagol canim yakinda yavaslar onun icin kedime yukleneyim... rabbim hepimizin yardimcisi olsun
canım su iç bavak hareketi varya bilşyoeundur ben her aksam ondan yapıyorum en az 100 en cok 200 bence o cok ise yarıyor arkadaslar daha iyi bşlşr tabş deKesinlikle doğru canım da işte ev işi, kızın ödevi, bebeğin ağlaması vs. Bolunuyor illa ki. Ama hedefim tabi ki bırakmadan yapmak.
doğru
Aynen canım başka yolu yok. Etin sikiysa bi adım ondesin. Benim hep etim yumusaktir. Hiç şöyle taş gibi hatun olamadım
Kolay gelsin canım
Oooo süper o zaman. Benim sıkıntı iç bacaklarda canım. Çok yumuşak. Sallanıyor bildiğin. Gobegimden bile neredeyse o kadar şikayetçi değilim. Sen çok iyi ip atliyorsun, hayatta senin gibi atlayamam
500 kulvarlarinda yüzüyorum ben
Cidden çok iyi vermişsin bravo
Bence daha 85 kiloya kadar senden hızlı gider.
Eğer şu azmini kaybetmezsen temmuz 13te kesinlikle 88i görürsün istediklerinide giyersinAyyy agzin bal yesin temmuz 13 bakalim nolcak oglusumun dogum gunu 3 lu kombin ozeniyorum... ve en onemlisi oglum beni sisman hatirlasin istemiyorum... kaydiraga bineyim salincaga bineyim yada onunla koserken sisip kalmayayim istiyorum benimde hayalim bunlar beni ayakta tutan
Nasıl ki o, anlamadım. Ayyy bana öyle hareketler lazım canım yaa.canım su iç bavak hareketi varya bilşyoeundur ben her aksam ondan yapıyorum en az 100 en cok 200 bence o cok ise yarıyor arkadaslar daha iyi bşlşr tabş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?