Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasıl sıra gelsin 35 kilo patates çuvali taşıyorum her allahın günü siz benden şanslı siniz yine sirf su icsem anca
Çok büyütüyosun gözünde. Bir kere 35 kilo deme hiç öyle düşününce benimde hedefime 20 kilo var. Sen bugüne bak sadece. Bu hafta 1 kilo vermek istiyorum de. Çok uzun vadeli düşünme max önümüzdeki aya hedef koy. Yoksa böyle gözünde çok büyütürsün. Hem ben 24 yaşındayım belki 5 sene sonra 100 olcam. Yaş faktörüde önemli. 1 senede herşey değişiyo. 23 yaşındayken ne kadar yesemde max 68 olurdum 22 yaşındayken max 65. Yani kimseyle kendini kıyaslama. Hepimizin şartları farklı

vay arkadas ne hayatlar yasıyn var görüyomusun elif keyfi

Ahh ahhh yapalım, valla Benim kociko bana eliptik bisiklet aldı sağolsun toz oluyo siliyorum tek o işe yarıyorbekliyorum adam kg almıyor bana vermek düştü hehe
canım bence de esrayla beraber 10 ar dakikadan baslayın sonra bagımlılık yapıyor zaten gun asırı yapınca bırakamıyosun

Yok yook kiyaslama yapmiyorum 32 yasindayim yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor diye dedim hedefe daha yakinsiniz diyom kuzum hedefim her cuma artik ne giderse kar artik hem 02 martta 120.5 dim 9.9kilo verdim 1 ay once 45 di simdi 35kaldi

Yok yook kiyaslama yapmiyorum 32 yasindayim yas ilerledikce kilo vermek zorlasiyor diye dedim hedefe daha yakinsiniz diyom kuzum hedefim her cuma artik ne giderse kar artik hem 02 martta 120.5 dim 9.9kilo verdim 1 ay once 45 di simdi 35kaldi
Maşallah hızlı veriyosun yine de haziranda 95 olsan mesela süper olur

Kesinlikle doğru canım da işte ev işi, kızın ödevi, bebeğin ağlaması vs. Bolunuyor illa ki. Ama hedefim tabi ki bırakmadan yapmak.

Cidden olmuyo. Az kalori alıyoruz ama onu da yakmadan yağlara zor sıra geliyo
doğru

Etim sıkı suan ama zayıfladigim da salicak kendini mecbur yapıcaz tatlım başla yolu yok
Aynen canım başka yolu yok. Etin sikiysa bi adım ondesin. Benim hep etim yumusaktir. Hiç şöyle taş gibi hatun olamadım
İşlerim var canım,arada bakıyorum ama müsait değilim pek.
Kolay gelsin canım

Basen ve bacakları da şnceltiyor canım benimkiler eridi resmen gitmez denen kalca oldu salca
Oooo süper o zaman. Benim sıkıntı iç bacaklarda canım. Çok yumuşak. Sallanıyor bildiğin. Gobegimden bile neredeyse o kadar şikayetçi değilim. Sen çok iyi ip atliyorsun, hayatta senin gibi atlayamam
500 kulvarlarinda yüzüyorum ben

Cidden çok iyi vermişsin bravo

Maşallah hızlı veriyosun yine de haziranda 95 olsan mesela süper olur

Ayyy agzin bal yesin temmuz 13 bakalim nolcak oglusumun dogum gunu 3 lu kombin ozeniyorum... ve en onemlisi oglum beni sisman hatirlasin istemiyorum... kaydiraga bineyim salincaga bineyim yada onunla koserken sisip kalmayayim istiyorum benimde hayalim bunlar beni ayakta tutan

Cook sagol canim yakinda yavaslar onun icin kedime yukleneyim... rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Ohh ellerine sağlık mis olmuşlardır benimde başlamam lazım ama ev tadilata girecek ve nasıl olucak bilmiyorum ev kople bosaltimasi lazım

Kuzum ekmedim çünkü bahçede çok böcek var bi çare bulamadık benim böceklere karşı tikim var sivrisinekten bile korkan biriyim. Eşim bişey olmaz falan dedi ama ben yapamam sulaması benden bakması toplaması senden dedim ama yok öyle bi dünya deduuu gicik şeyy

esperenzaa @smygnc Huzurvermeyolunda @Rzgrece AhSen_2504 @belcimim nerelerdesiniz hatunlar ses soluk yok boş bırakmayın takımı

Geldim kuzumm.
benim kız kardeşimin yaza düğünü var çeyiz yapıyorum dantel falan günüm çoğu ona yaa

canım su iç bavak hareketi varya bilşyoeundur ben her aksam ondan yapıyorum en az 100 en cok 200 bence o cok ise yarıyor arkadaslar daha iyi bşlşr tabş de

Eğer şu azmini kaybetmezsen temmuz 13te kesinlikle 88i görürsün istediklerinide giyersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…