Eğer şu azmini kaybetmezsen temmuz 13te kesinlikle 88i görürsün istediklerinide giyersin
Adaşım gözünde büyütme yaa. Sen azimlisin, gidecek o kilolar emin ol. Bebisinin doğum gününde de fit anne olacaksın. Bir yaşına mi girecek bebisin. Benimki de nasipse 22 mayısta bir yaşına girecek. Emzirmiyor musunAyyy insallah adasim 85 den sonra son 10 kg derim bende gururla daha coook var ama
Senden bi öncesi sonrasi bekliyoruz :) şimdi bol bol çek sonra ararsın bu halleriniAyy insallah o zaman foto yuklerim buraya allahim o gunleri gostersin coook aminhepimiz hedefimize ulasicaz allahin izni ile
Anaa ne güzelOhh ellerine sağlık mis olmuşlardır benimde başlamam lazım ama ev tadilata girecek ve nasıl olucak bilmiyorum ev kople bosaltimasi lazım
Kuzum ekmedim çünkü bahçede çok böcek var bi çare bulamadık benim böceklere karşı tikim var sivrisinekten bile korkan biriyim. Eşim bişey olmaz falan dedi ama ben yapamamsulaması benden bakması toplaması senden dedim ama yok öyle bi dünya deduuu gicik şeyy
Geldim kuzumm.
benim kız kardeşimin yaza düğünü var çeyiz yapıyorum dantel falan günüm çoğu ona yaa
Anaa ne güzelkız sen daha küçücüksün kardeşin kaç yaşındaki evleniyo dantel de benim hiç yok
Bizim buralarda bir söz var Kız beşikte çeyiz sandıkta :)) Kardeşinin de öyle olmuş.Emeğinize sağlık.Kardeşimin dünya kadar ceyizi var annem hala yaptırıyo yaa. Benden büyük abim var ve evlenen kiz kardeşim oda 18 yaşında
Kuzum benim sana yapar yollarım söz bu yazı atlatayım yapar kargolararim sana..♡♡♡
Senden bi öncesi sonrasi bekliyoruz :) şimdi bol bol çek sonra ararsın bu hallerini
Kız dantel ne işe yarıyo ben bilmiyorum ki hic anlamam öyle şeylerdenKardeşimin dünya kadar ceyizi var annem hala yaptırıyo yaa. Benden büyük abim var ve evlenen kiz kardeşim oda 18 yaşında
Kuzum benim sana yapar yollarım söz bu yazı atlatayım yapar kargolararim sana..♡♡♡
Bende çekiyorum ama hep önceki halim daha zayıfKuzum neyini arayayim kusur kalsinallah korusun heheheh aynen cekeyim bol bol
Adaşım gözünde büyütme yaa. Sen azimlisin, gidecek o kilolar emin ol. Bebisinin doğum gününde de fit anne olacaksın. Bir yaşına mi girecek bebisin. Benimki de nasipse 22 mayısta bir yaşına girecek. Emzirmiyor musun
Bende çekiyorum ama hep önceki halim daha zayıf
Bizim buralarda bir söz var Kız beşikte çeyiz sandıkta :)) Kardeşinin de öyle olmuş.Emeğinize sağlık.
Kız dantel ne işe yarıyo ben bilmiyorum ki hic anlamam öyle şeylerdenkuzum çok küçük 18 yaşında ya
Şuan başladığım kiloya geri döndümKac kilo verdin kuzum sen ? Nasil oyle olur sporsuz oldugu icin mikesinlikle vardir fark olmami yaa
Niye kız dantelsiz havluyla yüz silinmez miAynen bebeğim çok doğru söz.
teşekkür ederim canım baya bi ugrastik biraz eksikleri var onlari tamamlamaya çalışıyoruz şimdilik
Allah seni ne etmiye nasıl bilmiyon aaa,
her kızın ceyizinde danteller havlu kenarları lifler olmali yanii. Kız cidden yokmu seninkiler
Malesef biraz öyle oldu ama kader işte
Şuan başladığım kiloya geri döndüm
Niye kız dantelsiz havluyla yüz silinmez mişaka yapıyorum tabi 550 çeşit lifim var havlu kenarı bikac tane var ama kullanmayacağım için hiç birini götürmem ben pek sevmiyorum öyle şeyleri kuzucum.
Keşke ailen izin vermeseydi daha çocuk o çok üzüldüminşallah pişman olmaz mutlu olur
Şuan başladığım kiloya geri döndüm
Yok canım benimki de emmiyor. Aynen 3 aylıkken bıraktı o da. Zar zor emiyordu zaten. Amin canımEvet 1 yasina girecek teyzosu hayir benim minigim hic emmedi 3 aya kadar sagip verdim sonra bitti gitti formul sutle buyuyor sipa yavastan yiyor herseyden allahim yavrularimizi korusun senin minik emiyormu
miiikemmel bir menü görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
SABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta yagsız tavada + 3 çeridomates + 2 yeşil ve 4 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 armut 3 kasık ev yogurdu 1 tk kasıgı tarcın karıştım yuvarladım mideye :)
ARA: 1 fincan yesılcay
AKSAM:1 çorba kasesi ((pirinçsiz)) ıspanak yemeği + 3 kaşık yogurt + 1 çorba kasesı salata
SON ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
3 lt su ve SIFIR KALORİ SPOR hehehehe
Afiyet olsun canımmiiikemmel bir menü görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
SABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta yagsız tavada + 3 çeridomates + 2 yeşil ve 4 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 armut 3 kasık ev yogurdu 1 tk kasıgı tarcın karıştım yuvarladım mideye :)
ARA: 1 fincan yesılcay
AKSAM:1 çorba kasesi ((pirinçsiz)) ıspanak yemeği + 3 kaşık yogurt + 1 çorba kasesı salata
SON ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
3 lt su ve SIFIR KALORİ SPOR hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?