- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Böyle bir karar aldığın için üzüldüm.Sen aramızda en güzel kiloyu veren ve bireysel derecesi olanımızsın.Benim senin için yapabileceğim birşey var mı?Sevgili kaptanım ve takım arkadaslarım ben cuma gunu izine ayrılmak istiyorum musaadenizle biraz kafamı dinlemek sakinleşmek istiyorum takımı kötü etkiliyorum bu gelgitlerimle takımda listedeysek vay söyle vay böyle diye sızlanmaya gerek yok diye dusunuyorum biraz liste dısı takılıp kendime gelmek istiyorum sonra kaldıgım yerden devam ederim inş @Rzgrece
Allah razı olsun canım bu aralar kendimi kötü hissediyorum yalnız mutsuz degersiz ..yasam enerjim kalmadı sanki çevremde hiç arkqdasım kalmadı cogu baska sehirde yasıyor okuyor yada evli telefondan bile görğşemiyoruz coguyla ailem uzakta bende gidemiyorum yalnızım yani ev iş cocuk döngüsünden kurtulmustum bşraz burası sayesinde ama simdş tekrar kötü hissedşyoeum böyle cıkmazlardaykennde ne yiyim icim ne yapim sporuydu vs ysi dusunmek listeyi kötğ etkilemek kaygısını tasıyamıyorum malesefBöyle bir karar aldığın için üzüldüm.Sen aramızda en güzel kiloyu veren ve bireysel derecesi olanımızsın.Benim senin için yapabileceğim birşey var mı?
Anlıyorum canım.Moralin düzeltmek biraz senin elinde.Hepimizin sıkıntıları var ama takıldığımızda burası var birimizden biri tökezlediğimiz an elini uzatıyoruz.Çok güzel kilo verdin.Allah razı olsun canım bu aralar kendimi kötü hissediyorum yalnız mutsuz degersiz ..yasam enerjim kalmadı sanki çevremde hiç arkqdasım kalmadı cogu baska sehirde yasıyor okuyor yada evli telefondan bile görğşemiyoruz coguyla ailem uzakta bende gidemiyorum yalnızım yani ev iş cocuk döngüsünden kurtulmustum bşraz burası sayesinde ama simdş tekrar kötü hissedşyoeum böyle cıkmazlardaykennde ne yiyim icim ne yapim sporuydu vs ysi dusunmek listeyi kötğ etkilemek kaygısını tasıyamıyorum malesef
Huzur yalma canim sen cokk guclu bayansin lutfen salma kendiniAllah razı olsun canım bu aralar kendimi kötü hissediyorum yalnız mutsuz degersiz ..yasam enerjim kalmadı sanki çevremde hiç arkqdasım kalmadı cogu baska sehirde yasıyor okuyor yada evli telefondan bile görğşemiyoruz coguyla ailem uzakta bende gidemiyorum yalnızım yani ev iş cocuk döngüsünden kurtulmustum bşraz burası sayesinde ama simdş tekrar kötü hissedşyoeum böyle cıkmazlardaykennde ne yiyim icim ne yapim sporuydu vs ysi dusunmek listeyi kötğ etkilemek kaygısını tasıyamıyorum malesef
görüyorsunuz mükemmel bir menü goruyorsunuz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Yok canım benimki de emmiyor. Aynen 3 aylıkken bıraktı o da. Zar zor emiyordu zaten. Amin canım
Cidden mükemmel bir menü ya harikaamiiikemmel bir menü görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
SABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta yagsız tavada + 3 çeridomates + 2 yeşil ve 4 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 armut 3 kasık ev yogurdu 1 tk kasıgı tarcın karıştım yuvarladım mideye :)
ARA: 1 fincan yesılcay
AKSAM:1 çorba kasesi ((pirinçsiz)) ıspanak yemeği + 3 kaşık yogurt + 1 çorba kasesı salata
SON ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
3 lt su ve SIFIR KALORİ SPOR hehehehe
Menün çook güzel afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah (8.45)
1 kase ezogelin çorbası
1/2 dlm kızartılmış ekmek
Öğlen (12.30)
7 yk fasulye yemeği
3 yk haşlama ıspanaklı yoğurt
Ara (15)
1/2 sb kefir
Akşam (18.45)
Yeşillikli salatalıklı yoğurt
3 yk yumurtalı taze fasulye
Ara (21.00)
1 kupa y.çay
Sıvılar:2,5 lt su, 1 fincan T.kahvesi
Spor : 7300 adım
Bugün ki menüm
Sabah (8.45)
1 kase ezogelin çorbası
1/2 dlm kızartılmış ekmek
Öğlen (12.30)
7 yk fasulye yemeği
3 yk haşlama ıspanaklı yoğurt
Ara (15)
1/2 sb kefir
Akşam (18.45)
Yeşillikli salatalıklı yoğurt
3 yk yumurtalı taze fasulye
Ara (21.00)
1 kupa y.çay
Sıvılar:2,5 lt su, 1 fincan T.kahvesi
Spor : 7300 adım
Sabah
3 galeta 10 zeytin bir parça beyaz peynir
Öğlen
6 top sulu köftenin köftesi
1 kase mercimek çorba
1 kase mevsim salata
Akşam
Yulaf ezmesi yoğurt karışımı
Çilek
Teşekkür ederim hepimize bol sağlıklı geri dönüşü olmayan eksiler diliyorumafiyet olsun bol eksi olsun :)
Cidden mükemmel bir menü ya harikaa
Bol karbonhidratlı menü afiyet olsun :)Sabah kahvaltı
2 dlm ekmek
1 h. Yum.
Kıvırcık
1 zeytin, zeytin kadar küçük parça peynir
Öğlen 15:00
1 porsiyon Tavuklu bulgur pilavı
Kayısı hoşafı (şekeri baya aZdı)
Akşam
1 kase işkembe çorbası
1 kase yoğurt
Birazdan soda içicem bir de
Spor yok bugün
Su 2 lt
Menün çok güzel akşam aç kalmışsın resmen tebrik ederimSabah
3 galeta 10 zeytin bir parça beyaz peynir
Öğlen
6 top sulu köftenin köftesi
1 kase mercimek çorba
1 kase mevsim salata
Akşam
Yulaf ezmesi yoğurt karışımı
Çilek
Teşekkür ederim hepimize bol sağlıklı geri dönüşü olmayan eksiler diliyorum
Kilo almamızın tek sebebi hamile olmak olsun
Ay yok hahahhaaaaaaaa hamişmisin ? ayyy ne guzel
görüyorsunuz mükemmel bir menü goruyorsunuz
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?