Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili kaptanım ve takım arkadaslarım ben cuma gunu izine ayrılmak istiyorum musaadenizle biraz kafamı dinlemek sakinleşmek istiyorum takımı kötü etkiliyorum bu gelgitlerimle takımda listedeysek vay söyle vay böyle diye sızlanmaya gerek yok diye dusunuyorum biraz liste dısı takılıp kendime gelmek istiyorum sonra kaldıgım yerden devam ederim inş @Rzgrece

Sabah kahvaltı
2 dlm ekmek
1 h. Yum.
Kıvırcık
1 zeytin, zeytin kadar küçük parça peynir

Öğlen 15:00
1 porsiyon Tavuklu bulgur pilavı
Kayısı hoşafı (şekeri baya aZdı)

Akşam
1 kase işkembe çorbası
1 kase yoğurt

Birazdan soda içicem bir de
Spor yok bugün
Su 2 lt

Böyle bir karar aldığın için üzüldüm.Sen aramızda en güzel kiloyu veren ve bireysel derecesi olanımızsın.Benim senin için yapabileceğim birşey var mı?

Böyle bir karar aldığın için üzüldüm.Sen aramızda en güzel kiloyu veren ve bireysel derecesi olanımızsın.Benim senin için yapabileceğim birşey var mı?
Allah razı olsun canım bu aralar kendimi kötü hissediyorum yalnız mutsuz degersiz ..yasam enerjim kalmadı sanki çevremde hiç arkqdasım kalmadı cogu baska sehirde yasıyor okuyor yada evli telefondan bile görğşemiyoruz coguyla ailem uzakta bende gidemiyorum yalnızım yani ev iş cocuk döngüsünden kurtulmustum bşraz burası sayesinde ama simdş tekrar kötü hissedşyoeum böyle cıkmazlardaykennde ne yiyim icim ne yapim sporuydu vs ysi dusunmek listeyi kötğ etkilemek kaygısını tasıyamıyorum malesef

Anlıyorum canım.Moralin düzeltmek biraz senin elinde.Hepimizin sıkıntıları var ama takıldığımızda burası var birimizden biri tökezlediğimiz an elini uzatıyoruz.Çok güzel kilo verdin.

Huzur yalma canim sen cokk guclu bayansin lutfen salma kendini

Sabah
3 galeta 10 zeytin bir parça beyaz peynir

Öğlen
6 top sulu köftenin köftesi
1 kase mercimek çorba
1 kase mevsim salata

Akşam
Yulaf ezmesi yoğurt karışımı
Çilek

Cidden mükemmel bir menü ya harikaa
Menün çook güzel afiyet olsun yarın diyetisyene gidiyo musun

afiyet olsunnn yaramasın da kilo ver :) eksi kılolar olsun ınsallah

Akşam yemeği 18.30’dan sonraya kalınca geçmek bilmeyen bir şişkinlik oluyor bende :/
Akşam karnım kocaman
Sabah hiçbir şey yok.

Bol karbonhidratlı menü afiyet olsun :)

Sabah
3 galeta 10 zeytin bir parça beyaz peynir

Öğlen
6 top sulu köftenin köftesi
1 kase mercimek çorba
1 kase mevsim salata

Akşam
Yulaf ezmesi yoğurt karışımı
Çilek
Menün çok güzel akşam aç kalmışsın resmen tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…