- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Huzur seni çok iyi anlıyorum insan monotonluktan çok sıkılıyo. Bende bugün düşündüm burda canım sıkılınca bi kahve içmeye gideceğim arkadaşım yok yakında bi komşum yok. Insanın bi dosta arkadaşa ihtiyacı oluyo. Ama sen son zamanlarda burdan da çok uzaklaştın. En azından burda bir dost meclisimiz var. Bizden kopma lütfenAllah razı olsun canım bu aralar kendimi kötü hissediyorum yalnız mutsuz degersiz ..yasam enerjim kalmadı sanki çevremde hiç arkqdasım kalmadı cogu baska sehirde yasıyor okuyor yada evli telefondan bile görğşemiyoruz coguyla ailem uzakta bende gidemiyorum yalnızım yani ev iş cocuk döngüsünden kurtulmustum bşraz burası sayesinde ama simdş tekrar kötü hissedşyoeum böyle cıkmazlardaykennde ne yiyim icim ne yapim sporuydu vs ysi dusunmek listeyi kötğ etkilemek kaygısını tasıyamıyorum malesef
Maşallah canımyenı jenarasyon çok fena doğdugu gun ıttırdı 2 elıyle sıpam olsun varsın maşallah ıyı kilosu boyu felan
Ay yok hahahha
Olur da bir gün verdiğim kiloları alırsam
Tek sebebi hamile olmak olsun diye geleceğe dair temennide bulundum
Yoksa şu an öyle bir şey yok
Diye biliyorum :))))
Sabah kahvaltı
2 dlm ekmek
1 h. Yum.
Kıvırcık
1 zeytin, zeytin kadar küçük parça peynir
Öğlen 15:00
1 porsiyon Tavuklu bulgur pilavı
Kayısı hoşafı (şekeri baya aZdı)
Akşam
1 kase işkembe çorbası
1 kase yoğurt
Birazdan soda içicem bir de
Spor yok bugün
Su 2 lt
Henüz bebek planımız yok ama günün birinde nasip olursa kola cips vs hariç yicem valla. :))ben temmuzda doğurdum :) 105 le hamıle kaldım 125 le dogurdum tam 20 kılo aldım :):):):) ama çok yedım ya her ay papaz olduk dr la şükür 4 kg oğlanı dogurdum sımdıde ınmeye çalışıyoz :) hamiş kalırsan ıstedıgını ye iç keyfı bı baska valla
Sabah kahvaltı
2 dlm ekmek
1 h. Yum.
Kıvırcık
1 zeytin, zeytin kadar küçük parça peynir
Öğlen 15:00
1 porsiyon Tavuklu bulgur pilavı
Kayısı hoşafı (şekeri baya aZdı)
Akşam
1 kase işkembe çorbası
1 kase yoğurt
Birazdan soda içicem bir de
Spor yok bugün
Su 2 lt
Kız nasıl akıl veriyonben temmuzda doğurdum :) 105 le hamıle kaldım 125 le dogurdum tam 20 kılo aldım :):):):) ama çok yedım ya her ay papaz olduk dr la şükür 4 kg oğlanı dogurdum sımdıde ınmeye çalışıyoz :) hamiş kalırsan ıstedıgını ye iç keyfı bı baska valla
Ben hamileyken karatay diyeti yaptım, kilo da verdim ama son üç hafta fena ödem yaptı ve üç haftada 3 kilo aldım. 35 haftaya kadar 5 kilo almıştım. 8 le kapattık. Oğlum 3450 doğdu ama vitaminleri falan hiç eksik etmedim.ben temmuzda doğurdum :) 105 le hamıle kaldım 125 le dogurdum tam 20 kılo aldım :):):):) ama çok yedım ya her ay papaz olduk dr la şükür 4 kg oğlanı dogurdum sımdıde ınmeye çalışıyoz :) hamiş kalırsan ıstedıgını ye iç keyfı bı baska valla
Henüz bebek planımız yok ama günün birinde nasip olursa kola cips vs hariç yicem valla. :))
Şimdi bak sen yanlış anladım ya ben kendimden şüphelendim :))
Bu arada Allah bağışlasınsağlıkla huzurla büyüt.
valla ben diyet riskine hıc gırmedım ne bılım dr onermedı ama hep kızdı hahahahBen hamileyken karatay diyeti yaptım, kilo da verdim ama son üç hafta fena ödem yaptı ve üç haftada 3 kilo aldım. 35 haftaya kadar 5 kilo almıştım. 8 le kapattık. Oğlum 3450 doğdu ama vitaminleri falan hiç eksik etmedim.
Afiyet olsun güzel görünüyor menünMenüm
07.30
Yarım elma
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
Kıymalı karnabahar yemeği
Haydari
Salata ( mor lahana marul havuç)
Patlıcan salatası
16.00
1 y.kaşığı kuru üzüm
5 6 çiğ fındık
19.30
4 adet kasap köfte (ızgara)
Ayran
8 mi duyduğım en minik rakam gebeyken kilo alma konusunda! :)Ben hamileyken karatay diyeti yaptım, kilo da verdim ama son üç hafta fena ödem yaptı ve üç haftada 3 kilo aldım. 35 haftaya kadar 5 kilo almıştım. 8 le kapattık. Oğlum 3450 doğdu ama vitaminleri falan hiç eksik etmedim.
Hayalimdeki hamilelik ya o dönemi insan güzel atlatırsa bir daha çok kilo alınacak bi dönem olmuyoBen hamileyken karatay diyeti yaptım, kilo da verdim ama son üç hafta fena ödem yaptı ve üç haftada 3 kilo aldım. 35 haftaya kadar 5 kilo almıştım. 8 le kapattık. Oğlum 3450 doğdu ama vitaminleri falan hiç eksik etmedim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun güzel görünüyor menün
Ben tahlillerimi her ay doktor dese de demese de yaptırdım hep. Doktorun diyetten haberi yoktu. Hamileliğin yarısında, çok iyi gidiyorsun, napıyorsan devam et tarzında konuştu. Ben de üstü kapalı bahsettim. Ama dediğim gibi tahliller, vitaminler ve ultrason iyi çıktıkça devam ettim.valla ben diyet riskine hıc gırmedım ne bılım dr onermedı ama hep kızdı hahahah
Evet canım, kizimda 10.5 kilo aldım. Oğlumda 8. Oğlumun kilolarini verdim, -4.5tayim. kiziminkilere de 6.5 kaldı. Sonra da evlendigim kilo50-51 e inmek istiyorum inşallah.Hayalimdeki hamilelik ya o dönemi insan güzel atlatırsa bir daha çok kilo alınacak bi dönem olmuyo
Menüm
07.30
Yarım elma
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
Haydari
Patlıcan salatası
16.00
1 y.kaşığı kuru üzüm
5 6 çiğ fındık
19.30
Ayran
Hafif görünüyor ama gün içinde ben bu kadar çok yemek yersem diyet psikolojisinde olamam sanırım :)Menüm
07.30
Yarım elma
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
Haydari
Patlıcan salatası
16.00
1 y.kaşığı kuru üzüm
5 6 çiğ fındık
19.30
Ayran
Evet canım, kizimda 10.5 kilo aldım. Oğlumda 8. Oğlumun kilolarini verdim, -4.5tayim. kiziminkilere de 6.5 kaldı. Sonra da evlendigim kilo50-51 e inmek istiyorum inşallah.
Hamileliğin hafif geçerse sen de huzurlu oluyorsun, bebek de. Çok daha aktif oluyorsun. Ben doğuma 3 hafta kala duvar temizligimi falan yaptım sildim yani. Bahar, hamilelik temizliklerim bitti, cam sildim vs. Zorlanmadim, rahattim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?