Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de kizimda yaşadım benzer durumu :)
Pazardan doktora gittim, çatı muayenesi yapicam dedi. Bakti 3cm açılma var doğum başlamış dedi, hemen yatırıyorum. Yatamam, benim daha ağrım falan yok dedim. İzinli eve gittim, ertesi gün de doğdu kızım :)

Çok güzel ya zaten benim kadın doğumcu arkadaşım var. O hep der bi kadın hamileyken 6 - 11 kilo alınır. Gerisi yemekten tembellikten hamilelikle ilgisi yok

Çok güzel ya zaten benim kadın doğumcu arkadaşım var. O hep der bi kadın hamileyken 6 - 11 kilo alınır. Gerisi yemekten tembellikten hamilelikle ilgisi yok
Kesinlikle canım. Bebek de en fazla doğacağı 4-4.5 kilo zaten. Boşuna o kilo alsın diye cevredekilerin baskısına uyup da yemeyin sakın.

Bu arada kahvaltı
Dereotu-maydanoz
Peynir
15 kadar zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Yeşil biber

Akşam
Ciğer
Yoğurtlu Marul salatası

3200 su
900ml bitki çayı
Sporu daha tamamlayacağım

ya benım cok komıktı dedıkı nts baktı sonra alttan muayene ettı dedıkı çiğdem kafasını hıssetmıyorum ınmemış kılosuda yuksek normal donum sıkıntı olabılır dedı saat 12 sen dedı bı dusun karar ver ona gore yapalım dedı bızde gıttık esımle yemek yedık felan 3 de gıttım dr dedıkı aksam 6 da alıcam ne yedın dedı dedım fırında meşamel soslu et makarna yuh dedı heheheh sonra kızdı yıne bana 6.40 da oğlum oldu bız o 3 saat ıcınde ben ıkramlık cup keklerımı yaptım esım lousa şerbetı yaptı çok komıktık ya annem dıyor onlarıda kusur kalmadı yanı hıcmı panıklemedın dıyo :)

Bu arada kahvaltı
Dereotu-maydanoz
Peynir
15 kadar zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Yeşil biber

Akşam
Ciğer
Yoğurtlu Marul salatası

3200 su
900ml bitki çayı
Sporu daha tamamlayacağım

15 zeytın mı kız ben 6 tane yıyomda fazla gelıyor gozume :) afıyet olsun bol bol eksi olsun insallah

Paniklemeye gerek yok ki, bebeğe de yansır, strese girer. Bebiş geliyor işte, ne paniklemesi dimi :) insan sadece seviniyor, heyecanlanıyor. Farklı duygular tabi. Allah isteyen herkese yaşatsın evlat sevgisini.

Hafif görünüyor ama gün içinde ben bu kadar çok yemek yersem diyet psikolojisinde olamam sanırım :)
Menümde çeşit çok ama karnabajar yemeği 3 y.kaşığı haydari ve patlıcan salatası 1 y.kaşığı. ben midem büyümesin diye salatayı bile küçücük yiyorum

Paniklemeye gerek yok ki, bebeğe de yansır, strese girer. Bebiş geliyor işte, ne paniklemesi dimi :) insan sadece seviniyor, heyecanlanıyor. Farklı duygular tabi. Allah isteyen herkese yaşatsın evlat sevgisini.

amın gülüm benım sıkıntılı oldu bıraz cok çabaladık allah yuzumuze guldu de verdı

Sağol canım, karatayda zeytin sınırsız :)
Canan hocam çok sever zeytini, ben de 25 falan oluyor haftasonu kahvaltılarında.
İnşallah hepimize eksi olsun

canan teyzecık çaya tereyag katın dedı benı benden aldı sevmemeye başladım onu nedense mantıgı yatmadı bende 2 ana öğün agırlıklı yıyorum öğlen çok hafıf yıyorum bazen var bazen yok gecıstırıyorum ama karatay dıyetı yapmıyorum ben kendımı dıyet yapıyorum moduna sokmuyorum açıkçası :)

garbimi yaa ben çok severım bılıyormusun havucu dun bana kızdılar havuclu yedım dıye bugun salataya rendelemedım :)
Ama sen dün garnitür yemiştin galiba. Diyette asla olmaması gerekiyor. Diyetisyenler özellikle yazar listelere bezelye havuç patates mısır yenmeyecek diye. Havuç çiğken kaloriside glisemik indekside düşük ama pişinde baya zararlı bi hal alıyo. Havuç istediğin kadar yiyebilirsin çiğken. Ben haftasonu evde kahvaltı yaptigim icin mutlaka havuç yerim sabah sabah çok güzel gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…