Diyoruz ki Karatay candır8 mi duyduğım en minik rakam gebeyken kilo alma konusunda! :)
Ben de kizimda yaşadım benzer durumu :)benım 39 week de nts vardı ordan çarsıya gıdecektım dr dedıkı çocuk aşağıya ınmemıs sezeryanla alıcam şok oldum nası ya dedım çarsıya gıtcektım ben :) annemler dıyordu bı otur artık dıye son gune kadar zök zök gezdım tozdum hahaha
Çok güzel ya zaten benim kadın doğumcu arkadaşım var. O hep der bi kadın hamileyken 6 - 11 kilo alınır. Gerisi yemekten tembellikten hamilelikle ilgisi yokEvet canım, kizimda 10.5 kilo aldım. Oğlumda 8. Oğlumun kilolarini verdim, -4.5tayim. kiziminkilere de 6.5 kaldı. Sonra da evlendigim kilo50-51 e inmek istiyorum inşallah.
Hamileliğin hafif geçerse sen de huzurlu oluyorsun, bebek de. Çok daha aktif oluyorsun. Ben doğuma 3 hafta kala duvar temizligimi falan yaptım sildim yani. Bahar, hamilelik temizliklerim bitti, cam sildim vs. Zorlanmadim, rahattim çünkü.
Kesinlikle canım. Bebek de en fazla doğacağı 4-4.5 kilo zaten. Boşuna o kilo alsın diye cevredekilerin baskısına uyup da yemeyin sakın.Çok güzel ya zaten benim kadın doğumcu arkadaşım var. O hep der bi kadın hamileyken 6 - 11 kilo alınır. Gerisi yemekten tembellikten hamilelikle ilgisi yok
O eskidendi zaten hamilesin ye emziriyosun ye süt olur. Allah izin verirse normalden 10 kat daha fazla dikkat ederim hamilelik falan olursaKesinlikle canım. Bebek de en fazla doğacağı 4-4.5 kilo zaten. Boşuna o kilo alsın diye cevredekilerin baskısına uyup da yemeyin sakın.
Kesinlikle canım pişman olmazsın. Çok canın çektiğinde çok ye ama kaliteli yeO eskidendi zaten hamilesin ye emziriyosun ye süt olur. Allah izin verirse normalden 10 kat daha fazla dikkat ederim hamilelik falan olursa
Ben de kizimda yaşadım benzer durumu :)
Pazardan doktora gittim, çatı muayenesi yapicam dedi. Bakti 3cm açılma vardoğum başlamış dedi, hemen yatırıyorum. Yatamam, benim daha ağrım falan yok dedim. İzinli eve gittim, ertesi gün de doğdu kızım :)
Bu arada kahvaltı
Dereotu-maydanoz
Peynir
15 kadar zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Yeşil biber
Akşam
Ciğer
Yoğurtlu Marul salatası
3200 su
900ml bitki çayı
Sporu daha tamamlayacağım
Güzel bildi bunu bildiğim iyi oldu :))Çok güzel ya zaten benim kadın doğumcu arkadaşım var. O hep der bi kadın hamileyken 6 - 11 kilo alınır. Gerisi yemekten tembellikten hamilelikle ilgisi yok
Havuç çiğse hiç sorun yok ama pişmişse tehlikehavuç mu ??? oh my gotafiyet olsun bol eksi olsun kuzum
Paniklemeye gerek yok ki, bebeğe de yansır, strese girer. Bebiş geliyor işte, ne paniklemesi dimi :) insan sadece seviniyor, heyecanlanıyor. Farklı duygular tabi. Allah isteyen herkese yaşatsın evlat sevgisini.ya benım cok komıktı dedıkı nts baktı sonra alttan muayene ettı dedıkı çiğdem kafasını hıssetmıyorum ınmemış kılosuda yuksek normal donum sıkıntı olabılır dedı saat 12 sen dedı bı dusun karar ver ona gore yapalım dedı bızde gıttık esımle yemek yedık felan 3 de gıttım dr dedıkı aksam 6 da alıcam ne yedın dedı dedım fırında meşamel soslu et makarna yuh dedı heheheh sonra kızdı yıne bana 6.40 da oğlum oldu bız o 3 saat ıcınde ben ıkramlık cup keklerımı yaptım esım lousa şerbetı yaptı çok komıktık ya annem dıyor onlarıda kusur kalmadı yanı hıcmı panıklemedın dıyo :)
Menümde çeşit çok ama karnabajar yemeği 3 y.kaşığı haydari ve patlıcan salatası 1 y.kaşığı. ben midem büyümesin diye salatayı bile küçücük yiyorumHafif görünüyor ama gün içinde ben bu kadar çok yemek yersem diyet psikolojisinde olamam sanırım :)
Havuç çiğse hiç sorun yok ama pişmişse tehlike
Paniklemeye gerek yok ki, bebeğe de yansır, strese girer. Bebiş geliyor işte, ne paniklemesi dimi :) insan sadece seviniyor, heyecanlanıyor. Farklı duygular tabi. Allah isteyen herkese yaşatsın evlat sevgisini.
Sağol canım, karatayda zeytin sınırsız :)15 zeytın mı kız ben 6 tane yıyomda fazla gelıyor gozume :) afıyet olsun bol bol eksi olsun insallah
Olmuş çok şükür, Allah evlatlarımıza uzun, sağlıklı ve mutlu ömür versin.amın gülüm benım sıkıntılı oldu bıraz cok çabaladık allah yuzumuze guldu de verdı
Sağol canım, karatayda zeytin sınırsız :)
Canan hocam çok sever zeytini, ben de25 falan oluyor haftasonu kahvaltılarında.
İnşallah hepimize eksi olsun
Ama sen dün garnitür yemiştin galiba. Diyette asla olmaması gerekiyor. Diyetisyenler özellikle yazar listelere bezelye havuç patates mısır yenmeyecek diye. Havuç çiğken kaloriside glisemik indekside düşük ama pişinde baya zararlı bi hal alıyo. Havuç istediğin kadar yiyebilirsin çiğken. Ben haftasonu evde kahvaltı yaptigim icin mutlaka havuç yerim sabah sabah çok güzel gidiyogarbimi yaa ben çok severım bılıyormusun havucu dun bana kızdılar havuclu yedım dıye bugun salataya rendelemedım :)
çok şükür canım ya AMIN RABBIM HERKESIN YARDIMCISI OLSUN ALLAHIM OMURLERINI GUZEL EYLESIN HEPİMİZİN EVLADININOlmuş çok şükür, Allah evlatlarımıza uzun, sağlıklı ve mutlu ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?