Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendini nasıl rahat ve motive hissediyorsan öyle ilerle canım. Ama ilerleyen zamanlarda karatayi da dene derim, onda da diyet psikolojisi olmuyor. İzinlileri istediğin kadar yiyorsun.

ivit oyle yedım vallahı :):) mısırıda cok severım patır patır koca kase yerdım takı 2 marta kadar hehehe

Kendini nasıl rahat ve motive hissediyorsan öyle ilerle canım. Ama ilerleyen zamanlarda karatayi da dene derim, onda da diyet psikolojisi olmuyor. İzinlileri istediğin kadar yiyorsun.

kitabını alıp okumak lazım detaylı bılmıyorum bı ara dukan favorıydı benım arkadas onunla 3 ayda 37 kg verdı öküz gibi yıyordu aldım kıtabını okudum kafama yatmadı gecen ay gördum arkadasımı 44 kg almış çok uzuldum halıne

Ben şok diyet de yapsam karatayin leptinini illa calistiririm. Bende oruç gibi oldu :) aman leptin bozulmasın modundayim :) 2014 ten beri yapiyorum, çok alıştım.
Bende karatay yapmak istiyorum ama 5 6 saat yemeden duruyorum. Çünkü işyerinde karatay kahvaltısı yapılmıyo. Onu yapabilsem kesinlikle karatay yapardım en güzel beslenme şekli

Annemde dukanla 32 kilo verdi ama 5 sene içinde 15ini geri aldi şimdi tekrar başladı. Abartılınca ister karatay yapılsın ister dukan alınıyo kilo

Ben 2012-2014 arası da dukan yaptım. Kitabını alıp okudum, onun evrelerini tamamlamazsan kilo alıyorsun geri ki hangi diyeti yaparsan yap önüne çıkanı istediğin kadar yersen yani beslenme düzenini degistirmezsen illa kilo alırsın. Dukan 2 yıl sonra sıktı, tabi aralıklı yapmıştım. Hep aynı tarz besleniyorsun. Sonra karataya geçince rahatladim. Az kiloyla çok inceliyorsun sporsuz. O güzelliği var onun da. Karatayin kitabını da okudum. Karatay yaşam tarzı haline getirilebilir ama dukan getirilemez. Hayatın boyunca karbonhidrati sadece yulaf kepeginden alamazsın ama karatayda türlü izinli karbonhidratlar var. Ve bizim kültürümüzde.

İnanki nazlanmıyorum burdaki herkese cok teşşeekkürediyorum soluklansıgım bir alan oldu benlim icin ama ben kndime kızıyorum cok misal iyi bir anne olayım diyorum cocuklarıma kızarken buluyprum kendimi esime guzel yemek yapayım diyoeum fasulyeleri cig oluyr evin temiz olsun diyorum aksamına koltuklar cikolata halılar kusmuk oluyor kısacası neye elimi atsam elimde kalıyor zayıflıyorum da beni görüp de ne zayflamısson diyecek eşim dostum bile olmuyor ((

Annemde dukanla 32 kilo verdi ama 5 sene içinde 15ini geri aldi şimdi tekrar başladı. Abartılınca ister karatay yapılsın ister dukan alınıyo kilo

3 evrelı bır dıyettı ama hasar bırakıyormus vucuda çok sıkıntılıymış hemen anlamıyormussun bi kaç sene sonra patlak verıyormussun mesela meyve yoktu hıc hep proteyın ekmegını kendın yapıon felan saçma geldi bana

lahmacun bılem var desene :):):)

Bende karatay yapmak istiyorum ama 5 6 saat yemeden duruyorum. Çünkü işyerinde karatay kahvaltısı yapılmıyo. Onu yapabilsem kesinlikle karatay yapardım en güzel beslenme şekli
Kesinlikle.
Ben hep iki öğün yemek yerim, cocukken de, gençken de evlenince de. Aileden öyle yetiştik, bizde öğle yemeği pek olmaz. Karatay da bu yüzden tam bana uyuyor.
Kahvaltıda yumurta, peynir olsun cebine de at bi cay bardağı kadar çiğ kuruyemiş, yeter. Ben erken kahvaltı da edemem. Okula giderken cebime dolduruyordum, teneffüslerde bitiririm mesela ona kadar. Arkadaşlarlar artık alıştı, fazla götürürüm beraber yeriz :) bana akşama kadar o kuruyemiş yetiyor.

Huzurcum bence sen iyi değilsin. Senin kadar içimizde kilo veren bir kişi bile yok. Kaç aydır tökezlemeden gitti kilolar maşallah. Ve çok ama çok güzel bir kadınsın. Sen robot değilsin ki çocuklar naparsa yapsın kızmayacak mükemmel yemekler yapacak hem 2 tane küçük çocuğa mükemmel şekilde bakıp hem evi pırıl pırıl olacak. Sen bu şartlar altında spor yapan kendine bakan bi kadınsın. Silkelen kendine gel. Yakınımda olsan gelir yanına ne kadar güzel olduğunu anlatırdım

merhaba tatlım sanırım senınle konusmadım hıc... şimdi herşeyıı mukemmel yapabılen bireyler değiliz bunu unutma herseyde bu hayatta olacagına varıyor... senın psıkon ıyı olcakkı ıyı bır anne ıyı bır es olabılesın... gelde benım koltukları gor mama lekesı kusuyor sılıyorum cıkmıyor ama koca gözleriyle şebek şebek guluyo olay bıtıyor... kendı kendını sıkıyorsun sen bırak hayatını kendın zından etme... varsın sana demesınler kımse zayıflamısın dıye sen aynaya bakınca gurur duycaksın ne bılım kıyafetlerın felan daha fıtsın onlara odaklan... strese çekme kendını yaa

Bana göre kahvaltıdaki en önemli şey yumurta. Ben de onu işyerinde yiyemiyorum. Normalde bizde hep 2 öğün yeriz ama ben okuldayken hep geç kalkardım kalkmam 7yi 8i bulurdu o yüzden 2 öğün çok rahat yeterdi ama şimdi 5.50 gibi kalkıp gece 1 e kadar aktifim. 2 öğün yetmiyor. 7.30da kahvaltı yapınca 1 gibi çok acıkıyorum

Bana hiç saçma gelmiyor ekmekleri gayet sağlıklı. Sebzede var ama meyveyi zaten çoğu diyetisten önermiyo. Hep gdolu içine şeker basılmış şeyler. Eskisi gibi vitamin deposu değil. Eskiden 1 portakaldan aldığımız vitamini şimdi 50 portakal yesek alamazmışız. Yani sadece şeker yesek ne olur yemesek nolur. Tabi bende o toto yok yapamam orası ayrı

valla ben gunde bı tane yemeye çalışıyorum varsın olmasın avutuyom belkı ben kendımı hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…