Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla ben gunde bı tane yemeye çalışıyorum varsın olmasın avutuyom belkı ben kendımı hahahaha
Bende yiyorum bi tavuk yerken bide meyve yerken üzülüyorum kendi kendime diyorum şuan kanser yiyosun

al işte yıne patlak verdı hahahah içimde patlıyo bu canan bende
Bende sabah meyve yulaf yiyoruz hazirlamasi basit diye diyetisyen oyle vermisti diyorum kebap yiyorum dukan diyorum lahmacun yiyorum karatay diyorum ama hiç birinin yasaklarina uymak yok sadece serbest bıraktıklarına kulak asıyorum

boşver ya hayat orda guzel amanınn kaptan okumasın bu yazdıgımı heheheh :)

Ismim Esra 24 yaşındayım yarışmaya Bursadan katılıyorum

Esraa 24 yas he vay bee ah bu gıden genclıgım :) :) o zaman 2 gun sonra1 hafta boyunca gunde 15 dk elıptık ve 1mill varmısın? sonra 2.hafta 15 dk elıptık 1mill x2 3. hafta 30 dk eliptık ve 1 mill x2 4. hafta offf buhar olup uçtuk

Varım ama fotoğraf atcaz birbirimize yaptığımıza dair ve yapmayana cezaa

pazartesi başlıyoruz o zaman :) dediğim plana uygun mu sende fikrini soyle ortak karar alalım
Çok uygun öyle yapalım ama eliptik 10 dakika olabilir onemli olan aralıksız ve belli hızın altına düşmeden yapmamız. Dinlene dinlene 15 dk yapacagimiza hızlı 10 dakika yapalım daha etkili. Lesliede başarabilirsem 45 dk yapmak istiyorum sen daha önce yapmadigin icin 1 mille başlasan olur

Evet yapmadim bende 3 tane fıtık var birden yuklenirsem cok sıkıntı olur yavaştan başlamam lazim hadi bakalım kazamiz mübarek olsun :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…