Ayda 1 kere yiyebiliyorsun
Bende yiyorum bi tavuk yerken bide meyve yerken üzülüyorum kendi kendime diyorum şuan kanser yiyosunvalla ben gunde bı tane yemeye çalışıyorum varsın olmasın avutuyom belkı ben kendımı hahahaha
Bende sabah meyve yulaf yiyoruz hazirlamasi basit diye diyetisyen oyle vermisti diyorum kebap yiyorum dukan diyorum lahmacun yiyorum karatay diyorumal işte yıne patlak verdı hahahah içimde patlıyo bu canan bende
Bende yiyorum bi tavuk yerken bide meyve yerken üzülüyorum kendi kendime diyorum şuan kanser yiyosun
Bende sabah meyve yulaf yiyoruz hazirlamasi basit diye diyetisyen oyle vermisti diyorum kebap yiyorum dukan diyorum lahmacun yiyorum karatay diyorumama hiç birinin yasaklarina uymak yok sadece serbest bıraktıklarına kulak asıyorum
Yok kız ben yedikçe o kadar mutsuz oluyorum kiboşver ya hayat orda guzel amanınn kaptan okumasın bu yazdıgımı heheheh :)
Yok kız ben yedikçe o kadar mutsuz oluyorum ki
Başlayalım valla olmaz böyle. 20 kilobence daha da mutsuz ol ve gerı aldıklarınıda biran evvel ver... 2 gun sonra eliptik bisiklete başlıyoruz haberın olsun kaç kg fazlan var ?? de bakam bı :)
Başlayalım valla olmaz böyle. 20 kilo
Ismim Esra 24 yaşındayım yarışmaya Bursadan katılıyorumtamam benden 1 adım ondesın benım 35 kg fazlam var ismimde çiğdem 32 yasındayım senin yaşın kaç kuzum :)
Ismim Esra 24 yaşındayım yarışmaya Bursadan katılıyorum
Varım ama fotoğraf atcaz birbirimize yaptığımıza dair ve yapmayana cezaaEsraa 24 yas he vay bee ah bu gıden genclıgım :) :) o zaman 2 gun sonra1 hafta boyunca gunde 15 dk elıptık ve 1mill varmısın? sonra 2.hafta 15 dk elıptık 1mill x2 3. hafta 30 dk eliptık ve 1 mill x2 4. hafta offf buhar olup uçtuk
Varım ama fotoğraf atcaz birbirimize yaptığımıza dair ve yapmayana cezaa
Pazartesi ben sana anlatırım sen yeter ki yapben bu sitenın yabancısıyım nasıl atcaz öğret bakam bana tamam cezaya varım
Pazartesi ben sana anlatırım sen yeter ki yap
Çok uygun öyle yapalım ama eliptik 10 dakika olabilir onemli olan aralıksız ve belli hızın altına düşmeden yapmamız. Dinlene dinlene 15 dk yapacagimiza hızlı 10 dakika yapalım daha etkili. Lesliede başarabilirsem 45 dk yapmak istiyorum sen daha önce yapmadigin icin 1 mille başlasan olurpazartesi başlıyoruz o zaman :) dediğim plana uygun mu sende fikrini soyle ortak karar alalım
Evet yapmadim bende 3 tane fıtık var birden yuklenirsem cok sıkıntı olur yavaştan başlamam lazim hadi bakalım kazamiz mübarek olsun :) :)Çok uygun öyle yapalım ama eliptik 10 dakika olabilir onemli olan aralıksız ve belli hızın altına düşmeden yapmamız. Dinlene dinlene 15 dk yapacagimiza hızlı 10 dakika yapalım daha etkili. Lesliede başarabilirsem 45 dk yapmak istiyorum sen daha önce yapmadigin icin 1 mille başlasan olur
Lahmacun ayda bir canımramazanda sanırım yapabılırım canan hatunun dedıklerını 2 ogune dusucez ya senden kaparım bırkaç tioo lahmacunun gozune vururum hahaha
Başarıcaz biz bu işiEvet yapmadim bende 3 tane fıtık var birden yuklenirsem cok sıkıntı olur yavaştan başlamam lazim hadi bakalım kazamiz mübarek olsun :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?