- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Günaydın canım, günaydınlar herkeslereGünaydın kızlar
Size iyi gezmeler bol bol fotoğraf çekin belki bizde nasiplenirizGünaydın canım, günaydınlar herkeslere
Bugün Şanlıurfa Halfeti'ye gidicez gezmeye. Gece geliriz sanırım. Yazamam sanırım. Bilgin olsun keptın
Sende demirbaşsın huzurcum arada uğramanı bekliyorumHakikaten esra buralar cok sessiz sakin kalmıs nşye olaki temel taslaresperenzaa ve @Rzgrece hiç yok ortalıklar da dur bendenyapayım elif gibi nerde bu takımı geri kalanı !!
Allah kabul etsin canım.Gunaydın arkadaslar ben bugun orucluyum.. dunki hafakanlardan somra belkş bşraz manevyat yaparsam yi gelir diye dusundum hem iki öğün beslenmiş olurum hem aklıma hee estiginde birşeyler yeme telaşım olmaz böyle biraz oruclu gecirmeyi dusunuyorum gunlerimi her manada hayırlısı olur inş menülerimi de yazarım size
Yesem de diyete Uygun şeyler yemeye calisicam. Malum buraların yemek kültürleri harika. Ve genelde et ve bulgur üzerine olunca pek diyetten uzak şeyler yememis olurum. Tamam yine de dikkat edicemSize iyi gezmeler bol bol fotoğraf çekin belki bizde nasiplenirizÇok yeme lütfen
Heyecanla bekliyoruzYesem de diyete Uygun şeyler yemeye calisicam. Malum buraların yemek kültürleri harika. Ve genelde et ve bulgur üzerine olunca pek diyetten uzak şeyler yememis olurum. Tamam yine de dikkat edicem
Bol bol foto çekip buraya da bi tane atarım
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Günaydın canım.Gunaydın arkadaslar ben bugun orucluyum.. dunki hafakanlardan somra belkş bşraz manevyat yaparsam yi gelir diye dusundum hem iki öğün beslenmiş olurum hem aklıma hee estiginde birşeyler yeme telaşım olmaz böyle biraz oruclu gecirmeyi dusunuyorum gunlerimi her manada hayırlısı olur inş menülerimi de yazarım size
Günaydın canım.İyi gezmeler.En çok merak ettiğim şehirlerden biri.Umarım banada görmek nasip olur.Günaydın canım, günaydınlar herkeslere
Bugün Şanlıurfa Halfeti'ye gidicez gezmeye. Gece geliriz sanırım. Yazamam sanırım. Bilgin olsun keptın
Sende demirbaşsın huzurcum arada uğramanı bekliyorum
biliyorum yalnız degilim bunu yasıyan yuzlerce kadın vardır belki ama basen hersey okadar ust uste geliyorki elim kolum bahlanıyor bi derdimi anlatacagım kimseyi bşle bulamamak uzuyor cok beni anne babama da anlatamıyorum uzaktalar uzulurler zaten bir evladını kaybettiler bşde beni dusunmesinler diye.. nebilim herkein bir imtihanı var bizimkide uzaklık sanırım sabırdan baska cıkıs yolu yok galiba.. col tesekkürederim destegin icin canım sagolasın iyi geldiAllah kabul etsin canım.
Bence izne ayrılırsan daha kötü olabilir. Sana iyi gelmez. Ben se senin gibiyim. Ailemden çok uzaktayım, hiç arkadaşım yok. Apqermandakilerle en son ne zaman görüştüğümü hatırlamıyorum. Herkes kendi derdinde. Eşim de buralı değil, yani kimsemiz yok burda. Ama öyle ya da böyle geçiyor hayat.
Evde çocuklar olunca yaptığın temizlik hiç bir zaman görünmez. Fark edilmiyor bile, hemen arkandan dağıtarak geliyorlar.
Burada en azından sohbet muhabbet oluyor, hem de zayıflamak için motive oluyorsun. Bence iyi gidiyorsun. Çok azimlisin.
aa mutlaka at bizde görelim halfetiyi simdş tam gezme zamanıdır sıcaklar tam baslamadanYesem de diyete Uygun şeyler yemeye calisicam. Malum buraların yemek kültürleri harika. Ve genelde et ve bulgur üzerine olunca pek diyetten uzak şeyler yememis olurum. Tamam yine de dikkat edicem
Bol bol foto çekip buraya da bi tane atarım
Çok ama çok sevindimmmGünaydın canım.
Diyetisyenden çıktım şimdi 95,6
Çok saol canım 96-97 yi bir aydır kıramıyordum.Çok ama çok sevindimmm
Huzurcum bende şuan senin gibiyim bi dertleşecek dosta ihtiyaç duyuyorum hepsi uzaklardabiliyorum yalnız degilim bunu yasıyan yuzlerce kadın vardır belki ama basen hersey okadar ust uste geliyorki elim kolum bahlanıyor bi derdimi anlatacagım kimseyi bşle bulamamak uzuyor cok beni anne babama da anlatamıyorum uzaktalar uzulurler zaten bir evladını kaybettiler bşde beni dusunmesinler diye.. nebilim herkein bir imtihanı var bizimkide uzaklık sanırım sabırdan baska cıkıs yolu yok galiba.. col tesekkürederim destegin icin canım sagolasın iyi geldi
aa mutlaka at bizde görelim halfetiyi simdş tam gezme zamanıdır sıcaklar tam baslamadan
Evet artık gerisi çorap söküğü gibi gelirÇok saol canım 96-97 yi bir aydır kıramıyordum.
Daha sık yaZıcam esracım burdan ayrı kalmak da kötü erkiliylr insanı ya ben burakar ne pişirecegimş sasoroyorum evde bazen oglen oluyor hala ne yapcam ben bu eve diyorum önceden listemi hazırlasam ne yapsam yaSende demirbaşsın huzurcum arada uğramanı bekliyorum
aa sumeyyecim kactın gecen hafta dur hep beraber sevinelim cok mutlu oldum biranem yaGünaydın canım.
Diyetisyenden çıktım şimdi 95,6
canım benim Allalh rqzı olsun ya eksik olmayın şsmen dua edicem inş bu aksam orucu acarkenGünaydın canım.
Allah kabul etsin.Dua istiyorum ben.
Sen sadece menülerini yazma buralarda ol bence.Seni görünce mutlu oluyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?