- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet esra ya haklısın iyiki burası var ben eskiden burayı okuyunca falan derdim allahım insanlar nekadar samimi konusuyorlar böyle yok artık canımlar cicimler ama insan sanki arkadası dosruyla konuusyor gibi oluyorHuzurcum bende şuan senin gibiyim bi dertleşecek dosta ihtiyaç duyuyorum hepsi uzaklardaama sonra diyorum burası var. Burda aile gibi olduk birbirimizin herşeyini biliyoruz en kötü anlarımızı en güzel anlarımızı herşeyi konuşabiliyoruz
Liste yap pazar ya da market alışverişinden bir gün önce. Ona göre alışveriş yapıp yemek yaparsınDaha sık yaZıcam esracım burdan ayrı kalmak da kötü erkiliylr insanı ya ben burakar ne pişirecegimş sasoroyorum evde bazen oglen oluyor hala ne yapcam ben bu eve diyorum önceden listemi hazırlasam ne yapsam ya
aa sumeyyecim kactın gecen hafta dur hep beraber sevinelim cok mutlu oldum biranem ya
canım benim Allalh rqzı olsun ya eksik olmayın şsmen dua edicem inş bu aksam orucu acarken
Birbirimizi gördükten sonra daha da ısındık bence. Burda çıkar ilişkisi yok birbirimizden bi beklentimiz yok. O yüzden samimiyizEvet esra ya haklısın iyiki burası var ben eskiden burayı okuyunca falan derdim allahım insanlar nekadar samimi konusuyorlar böyle yok artık canımlar cicimler ama insan sanki arkadası dosruyla konuusyor gibi oluyor
Lahmacun ayda bir canımbi ramazanın başında, bi de arefe günü yersen olur iki kez
Başarıcaz biz bu işi
muhakkak canım dosarda kimse kimseye böyle destek olmuyor fesatlık kıskanclık benden olmayan yanımdada olmasın modu herkesteBirbirimizi gördükten sonra daha da ısındık bence. Burda çıkar ilişkisi yok birbirimizden bi beklentimiz yok. O yüzden samimiyiz
Günaydın canım.
Diyetisyenden çıktım şimdi 95,6
Biz suluboya yapıyoz cocuklarla bşr yandada aksama ne pilirsem diye dusunuyorum mantar var et sote pilav mı yapsam acaba yoksa sebzeli buşgur pilavı cacık mıhu huuuu hanımlar kımse yokmu yawww
Biz suluboya yapıyoz cocuklarla bşr yandada aksama ne pilirsem diye dusunuyorum mantar var et sote pilav mı yapsam acaba yoksa sebzeli buşgur pilavı cacık mı
Kız ızgrayı nasıl yapam kiii :)) gel gel bende useniyorum ama mechur yapıcaz aksama coluk cocuk ac kalır yoksaöncelikle orucunu rabbım kabul etsın arkadaşım.. bence ızgara et bulgur pilavı cacık guzel olur :) hatta fazla yapta bızde gelem bır mıskınlık varkı ustumde sorma gıtsın
Huzurcummmm bidenemm kuzumm okudum ama yazamadım canım.Sende demirbaşsın huzurcum arada uğramanı bekliyorum
Kız ızgrayı nasıl yapam kiii :)) gel gel bende useniyorum ama mechur yapıcaz aksama coluk cocuk ac kalır yoksa
Huzurcummmm bidenemm kuzumm okudum ama yazamadım canım.
yanlış düşünüyorsun ,hiçbirimiz mükemmel anne,mükemmel eş yada mükemmel insanlar değiliz.
Sakın izine ayrılma canım.burası sadece kilo verme yarışması değil ki, birbirimizden güç alarak dertleşerek gerçek hayatta bulamadığımız desteği aldığımız içimizi boşaltıp arada gülüp arada sıkıldığımız bir yer.insanız hepimiz tökezleyebiliyoruz inan.
Beni tanıyanlar oğluma mükkemmel anne olduğumu söylerler ama dün ben de oğluma biraz bağırdım(( biliyorum yaptığım çok yanlıştı,çok da pişman oldum.Oğlum dün çok sabrımı zorladı ki genelde pek bağırmam.Gece 1’di uyumamıştı hâlâ ben oğluma sarıldım öptüm hatta özür diledim ondan, o da üzüntüm geçti anne dedi, o öyle dedikçe ağladım epey.içimdeki sıkıntıyı, pişmanlığı birsz attım böylelikle.
Etten,kemikten,sinirden insanlarız ,beşeriz şaşıyoruz hatalar yapıp böyle böyle daha iyi bir insan,anne,eş vs oluyoruz .
Sakinleş biraz, yaz dök içini elimizden geldiğince yardım ederiz birbirimize.
Nasılsın canım,nasıl oldun daha iyisindir inşallah?ay ne guzel yazmıssın arkadasım agzına saglık valla... yok yok gitmiyor bir yere :) arada esiyor hepımıze ıste
Nasılsın canım,nasıl oldun daha iyisindir inşallah?
Ben uzun bir süredir diyet yapıyorum ciddiye aldığım dönemlerde kilo veriyorum.diyetısyen kontrolundemı verıyorsun kılo kaç kılo oldu ne zamandır dıyet yapıon canım :)
Ben uzun bir süredir diyet yapıyorum ciddiye aldığım dönemlerde kilo veriyorum.
Mayıs 2017 de 116,8 ile başladım.Şimdi 95,6 yım.Ama bu dönem için 4-5 ay diyet yapmamıştım.İki defa da bir aylık dönem olarak takıldım.103 de 1-1,5 ay ,97-96 da 1-1,5 ay kaldım.Spor yok birde
Dukan bira yaptım canım ama pek bir fayda göremedim.Şok diyetler yapmıyorum diyetisyenimin verdiği tarifleri uyguluyorum.Zaten kaçamaksız yaparsam haftada 1 kilonun üzerinde veriyorum.Geçmiş hayatımda çok uzun dönem kaldığım için o iki rakamda takıldım.Vücudum direndi.Birde benim PKOS ,İnsüline karşı direnç ve ciddi manada D vitamini eksikliğim var.ayy maşallah arkadasım guzel zayıflamıssın o durma hep oluyo ya yapacak bırsey yok durdugun zaman vucudu kırmak ıcın dukan bıra yapıyorlar bak bı ıncele ıstersen tadı da guzel dedıler ben 2 martta 120.5 ıle başladım suan 110.6 yım durmuyor bakalım ama ılerde ıllakı duracak allah hepımızın yardımcısı olsun
Dukan bira yaptım canım ama pek bir fayda göremedim.Şok diyetler yapmıyorum diyetisyenimin verdiği tarifleri uyguluyorum.Zaten kaçamaksız yaparsam haftada 1 kilonun üzerinde veriyorum.Geçmiş hayatımda çok uzun dönem kaldığım için o iki rakamda takıldım.Vücudum direndi.Birde benim PKOS ,İnsüline karşı direnç ve ciddi manada D vitamini eksikliğim var.
Strese girdiğimde ve sinirlendiğimde yemek arıyorum onun haricinde yemek aramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?