Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet esra ya haklısın iyiki burası var ben eskiden burayı okuyunca falan derdim allahım insanlar nekadar samimi konusuyorlar böyle yok artık canımlar cicimler ama insan sanki arkadası dosruyla konuusyor gibi oluyor

Liste yap pazar ya da market alışverişinden bir gün önce. Ona göre alışveriş yapıp yemek yaparsın

Evet esra ya haklısın iyiki burası var ben eskiden burayı okuyunca falan derdim allahım insanlar nekadar samimi konusuyorlar böyle yok artık canımlar cicimler ama insan sanki arkadası dosruyla konuusyor gibi oluyor
Birbirimizi gördükten sonra daha da ısındık bence. Burda çıkar ilişkisi yok birbirimizden bi beklentimiz yok. O yüzden samimiyiz

Biz suluboya yapıyoz cocuklarla bşr yandada aksama ne pilirsem diye dusunuyorum mantar var et sote pilav mı yapsam acaba yoksa sebzeli buşgur pilavı cacık mı

öncelikle orucunu rabbım kabul etsın arkadaşım.. bence ızgara et bulgur pilavı cacık guzel olur :) hatta fazla yapta bızde gelem bır mıskınlık varkı ustumde sorma gıtsın

öncelikle orucunu rabbım kabul etsın arkadaşım.. bence ızgara et bulgur pilavı cacık guzel olur :) hatta fazla yapta bızde gelem bır mıskınlık varkı ustumde sorma gıtsın
Kız ızgrayı nasıl yapam kiii :)) gel gel bende useniyorum ama mechur yapıcaz aksama coluk cocuk ac kalır yoksa

Sende demirbaşsın huzurcum arada uğramanı bekliyorum
Huzurcummmm bidenemm kuzumm okudum ama yazamadım canım.
yanlış düşünüyorsun ,hiçbirimiz mükemmel anne,mükemmel eş yada mükemmel insanlar değiliz.
Sakın izine ayrılma canım.burası sadece kilo verme yarışması değil ki, birbirimizden güç alarak dertleşerek gerçek hayatta bulamadığımız desteği aldığımız içimizi boşaltıp arada gülüp arada sıkıldığımız bir yer.insanız hepimiz tökezleyebiliyoruz inan.
Beni tanıyanlar oğluma mükkemmel anne olduğumu söylerler ama dün ben de oğluma biraz bağırdım(( biliyorum yaptığım çok yanlıştı,çok da pişman oldum.Oğlum dün çok sabrımı zorladı ki genelde pek bağırmam.Gece 1’di uyumamıştı hâlâ ben oğluma sarıldım öptüm hatta özür diledim ondan, o da üzüntüm geçti anne dedi, o öyle dedikçe ağladım epey.içimdeki sıkıntıyı, pişmanlığı birsz attım böylelikle.
Etten,kemikten,sinirden insanlarız ,beşeriz şaşıyoruz hatalar yapıp böyle böyle daha iyi bir insan,anne,eş vs oluyoruz .
Sakinleş biraz, yaz dök içini elimizden geldiğince yardım ederiz birbirimize.

ay ne guzel yazmıssın arkadasım agzına saglık valla... yok yok gitmiyor bir yere :) arada esiyor hepımıze ıste

diyetısyen kontrolundemı verıyorsun kılo kaç kılo oldu ne zamandır dıyet yapıon canım :)
Ben uzun bir süredir diyet yapıyorum ciddiye aldığım dönemlerde kilo veriyorum.
Mayıs 2017 de 116,8 ile başladım.Şimdi 95,6 yım.Ama bu dönem için 4-5 ay diyet yapmamıştım.İki defa da bir aylık dönem olarak takıldım.103 de 1-1,5 ay ,97-96 da 1-1,5 ay kaldım.Spor yok birde

ayy maşallah arkadasım guzel zayıflamıssın o durma hep oluyo ya yapacak bırsey yok durdugun zaman vucudu kırmak ıcın dukan bıra yapıyorlar bak bı ıncele ıstersen tadı da guzel dedıler ben 2 martta 120.5 ıle başladım suan 110.6 yım durmuyor bakalım ama ılerde ıllakı duracak allah hepımızın yardımcısı olsun

Dukan bira yaptım canım ama pek bir fayda göremedim.Şok diyetler yapmıyorum diyetisyenimin verdiği tarifleri uyguluyorum.Zaten kaçamaksız yaparsam haftada 1 kilonun üzerinde veriyorum.Geçmiş hayatımda çok uzun dönem kaldığım için o iki rakamda takıldım.Vücudum direndi.Birde benim PKOS ,İnsüline karşı direnç ve ciddi manada D vitamini eksikliğim var.
Strese girdiğimde ve sinirlendiğimde yemek arıyorum onun haricinde yemek aramam.

vitamın eksıklıgı yuzunden kılo vermemız duruyor dıyetısyenlerın her ay duzenlı kan tahlılıne bakması lazım vıtamınler degerler virüsler vb.. gibi ben 2-3 gunde 1 farmaton içiyorum düşmesin dıye takvıye yanı hem modumda dusmuyor :) oğlum ufak poposunda gezıom aksama kadar ee dıyet yapıyoz az yıyoruz halsız kalmayayım dıye fayda gordum dıyetısyene bı sor ıstersen takvıye ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…