Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kiz oyle deme insan evlenince heves ediyo ben igne oyasini cok seviyorum mesela misafir geldimi encguzrl havlularimi ciksriyorum

afiyet olsun cnm cok guzrl

Afiyet olsun cnm
Sana birazdan uzun uzun yazcam :)
Ekmek bulgur pilavi sabah ekmekcyediysen oglen pilav yememen lazim ki dengeleyesin. Afiyet olsun

Sabah
3 galeta 10 zeytin bir parça beyaz peynir

Öğlen
6 top sulu köftenin köftesi
1 kase mercimek çorba
1 kase mevsim salata

Akşam
Yulaf ezmesi yoğurt karışımı
Çilek
Afiyet olsun su ve spor yokmu :)
Heh soyleeee. Su nerde spor yokmu
Bu arada kahvaltı
Dereotu-maydanoz
Peynir
15 kadar zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Yeşil biber

Akşam
Ciğer
Yoğurtlu Marul salatası

3200 su
900ml bitki çayı
Sporu daha tamamlayacağım
Afiyet olsum cnm

Kanguru_
10bin adım tek seferde
750 atlama
Başka yok
Herkese iyi geceler
Bu hafta o ip 1000 olacakkk :)

Hakikaten esra buralar cok sessiz sakin kalmıs nşye olaki temel taslar esperenzaa ve Kanguru_ hiç yok ortalıklar da dur bendenyapayım elif gibi nerde bu takımı geri kalanı !!
Dun gorumcem geldi ansizin ya bu sabhsta annem kahvaltoya geldi anca musait oldum
Kızlar nereye gittiniz ((
Kac kilo verdin de bakim hele :)

Günaydın canım.İyi gezmeler.En çok merak ettiğim şehirlerden biri.Umarım banada görmek nasip olur.
Urfa gerçekten çok güzel bir şehir. Kimi gezmeye götürsem memleketten, bayılıyor. Güneydoğu Anadolu şehirleri çok güzel. Ben 2010 yılından beri Şırnak/Cizre, Mardin, Adıyaman'da yaşadığım için bol bol gezme fırsatım oldu bu tarafları ama Urfa'yı tek geçerim Antep, Diyarbakır'dan bile güzel Urfa. Halfeti'ye ilk kez gidiyorum, güzele benziyor netten baktığım kadarıyla.
İnşallah sizler de gezersiniz

Simdiiii
Huzurvermeyolunda huzurcum. Oncelikle bir kaptan olarak izine cikmana izin vermiyorum.
Bir arkadas dost olarakda sana sunlari soyluyorum
Izine cikarsan hersey sarpa saracak ve sen listede degilim nasilsa diye yiyeceksin. O yuzden listeden ayrilmani istemem. Sen sorumluluk sahibi bi kadinsin o yuzden listede oldgun muddetce kacamak yapmazsin❤ seni okadaaaaaarr iyi anliyorum ki 2 kucuk cocuk annesi olarak. Ayni seyleri yasiyoruz. Bende mukkemmel bir anne deilim. Bazen bagriyorum cocuklara. Evi bazen b.k goturuyo bazen yemek yapamiyorum bazen yaptigim yemege tuz koymayi unutuyorum. Tek degilsin bu konuda. Ama ne yapalim Allah bize 2 tane saglikli evlat nasip etmis onlarin getirisi bunlar. Ne diyoruz onlar saglikli olsun yeter. Burasi olmasa bende cok bunaliyorum. Benimde surwkli gorustugun arkadasim yok. Ailem yakinda ama haftada 1 defa goruyorum onlarida. Biyere Gittigimde 2 cocukla rahat edemiyorum. O yuzden surekli evdeyim. Bizim en yakin arkadasimiz cocuklarimiz. Bazen bagiriyoruz ama sonradan ozur diliyoruz. Onlar cok affedici degil mi zaten :) hemen unutuyolar. Kimse 4 4 luk degil cnm. Heryere yetismeye calisma. Biyer eksik kalsin.

Sen inanilmaz kisa surede cok guzel kilo verdin ve bak biz senin arkadasin degil miyiz sana soyluyoruz HUZUR SEN COK KILO VERDIN COK GUZEL OLDUN . Sen aynaya bakinca faeki goruyosun ya gerisi onemli degil❤ buralardan kopma. Sen ne kadar inanmasanda seninle 59 u gorcez daha

Dünkü menüm
09:30 Limonlu su
10:00 İki haşlanmış yumurta,süzme ve burgu peynir,zeytin,3 ceviz,domates salatalık,ıhlamur
12:00 Duble türk kahvesi
16:00 büyük bardak ayran
19:00 2 kepçe tarhana çorbası,salata ve yoğurtlu kereviz
Su:2,5 lt
Spor:30 dk tempolu yürüyüş 150 puan
20x5=100 squat =20 puan
45 sn plunk = 15 puan
200 bölgesel =120
Toplam=305 puan
Kanguru_

Afiyet olsun cnm nasilsin?
inşallah Allahım utandırmasın rabbım hepımıze yardımcı olsun :) ay ıyıkı geldım buraya ne guzel kalpler tanıdım buldum ne guzelsınız hepınız yaa
amin canim :) bizde seni tanidigimiza cok mutlu olduk. Iyi ki geldin. :)

Kahve keyfi yaparken biraz fırsat buldum da yazabildim.
Siz de inanmayacaksınız ama ev işi yapacağım birazdanDip köşe değil tabi ki, üstten üstten temizleyip fırsat ve zaman kalırsa spor yaparım akşama da ne yemek yapacağım meçhul
Eşim sabah geldi ona iki cilve yapıp dışarda yemeğe gitmeyi düşünüyorumKısmet artık
fattylamb94 esramm kuzum nasılsın bebeemm

C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p
Belcimim 300 p
Pazar
Belcimim 160 p
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan

Ptesi
Slnkhrmn 251 p
Cgdmk 508 p
Huzur 530p
Kolera 55p
Esperenzaa 410 p
Tugce 185 p

Sali

Kolera 163
Slnkhrmn 160
Huzur 1250
Tugce 150
Tamara 5 km yuruyus???
Esprenza 135
Cigdemk 204
Rzgrece 75 p[

Crsmb
Slmkhrmn 165 p
Cgdmk 250 p
Kolera 60 p
Esperenza 200 p

Pwrsmb
Esperenzaa 288 p
Cigdem 175
Kolera 234

Cuma

Esperenzaa 305 p

Afiyet olsun cnm nasilsin?
amin canim :) bizde seni tanidigimiza cok mutlu olduk. Iyi ki geldin. :)
Teşekkür ederim Elif’immm Bugün daha iyiyim.Dün çok heyheyliydimSinirden kendimi boğacak kıvamdaydım.Adetim yaklaşıyor, tabi gecikmezse onun alametleri.
Sen nasılsın canım,datlumm kuzum

Temizlik yapmayı bende sevmiyorum.İyi ki çalışıyorum.Annem saolsun bırakmıyor bana.Ama evlenince ne halt yiycem bilmiyorum.Kaynana yaparmı ki?

Temizlik yapmayı bende sevmiyorum.İyi ki çalışıyorum.Annem saolsun bırakmıyor bana.Ama evlenince ne halt yiycem bilmiyorum.Kaynana yaparmı ki?
Hahaha kaynana yapmaz mı canımHatta kayınpeder cam silerken kayınvalide halı yıkar
Ben de temizlik yapmayı oldum olası sevmedim.
Kızkardeşim temizlik yapmaktan zevk alan biriydi onun sayesinde ailemle yaşarken yırtardım
Ben temizlik için kadın alıyorum.10 günde bir geliyor.Evlenince durumun elverdiği ölçüde büyük temizlikler için kadın gelirse çocuk yokken rahat edersin.

Amann ev işi bitmez ki kuzum bende bugün doğru düzgün bişey yapamadım sadece camasir sardim aha şimdi bende oturmuş çay içip el isi yapıyorum

S smygnc canım güzel kilo vermişsin .Tebriklerr kuzum.Artık ufak ufak spor yapsan daha kısa sürede taş gibi olursun canım.Artık başla biraz,biraz.
Nasılsınnn bi denem

Teşekkür ederim Elif’immm Bugün daha iyiyim.Dün çok heyheyliydimSinirden kendimi boğacak kıvamdaydım.Adetim yaklaşıyor, tabi gecikmezse onun alametleri.
Sen nasılsın canım,datlumm kuzum
Ay bende dun cok sinirliydim. Gorumcem geldi habersizm insan bi arar geliyirum diyem kapiyi bi actim karsimda gorumxem. Arkami dondum eve bi baktim engelli kosu alani gibo oyuncaklar heryerde . Evde bi gr yemek yok. Sinir stres ustume bindi neyseki esime dedim de izgara aldi geldi.

Buun iyim cok sukur canim tatlum balim kaymagim recelim cikolatam

C.tesi spor puanlari
Esprenzaa 135 puan
Rzgrece 120 puan
Melmuss 7 puan[]
Huzur 1530
Tugce1325 -195 p
Belcimim 300 p
Pazar
Belcimim 160 p
Tugce 112 puan
Cgdmk 75 puan

Ptesi
Slnkhrmn 251 p
Cgdmk 508 p
Huzur 530p
Kolera 55p
Esperenzaa 410 p
Tugce 185 p

Sali

Kolera 163
Slnkhrmn 160
Huzur 1250
Tugce 150
Tamara 5 km yuruyus???
Esprenza 135
Cigdemk 204
Rzgrece 75 p[

Crsmb
Slmkhrmn 165 p
Cgdmk 250 p
Kolera 60 p
Esperenza 200 p

Pwrsmb
Esperenzaa 288 p
Cigdem 175
Kolera 234

Cuma

Esperenzaa 305 p
Smygnc 105 p
Cgdmk 300[/QUOTE]

Amann ev işi bitmez ki kuzum bende bugün doğru düzgün bişey yapamadım sadece camasir sardim aha şimdi bende oturmuş çay içip el isi yapıyorum
Afiyet olsun,keyfin de bol olsun
El işi olarak ne yapıyorsun? (Sanki anlarmışım gibi sordum) Bi zincir çekmeyi bilirim bi de düz örgüAyy buraya yazdıkça ne kadar tembel, beceriksiz bir sefa pezevengi olduğumu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…