- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
kiz oyle deme insan evlenince heves ediyo ben igne oyasini cok seviyorum meselaŞuan başladığım kiloya geri döndüm
Niye kız dantelsiz havluyla yüz silinmez mişaka yapıyorum tabi 550 çeşit lifim var havlu kenarı bikac tane var ama kullanmayacağım için hiç birini götürmem ben pek sevmiyorum öyle şeyleri kuzucum.
Keşke ailen izin vermeseydi daha çocuk o çok üzüldüminşallah pişman olmaz mutlu olur
afiyet olsun cnm cok guzrlmiiikemmel bir menü görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
SABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta yagsız tavada + 3 çeridomates + 2 yeşil ve 4 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 armut 3 kasık ev yogurdu 1 tk kasıgı tarcın karıştım yuvarladım mideye :)
ARA: 1 fincan yesılcay
AKSAM:1 çorba kasesi ((pirinçsiz)) ıspanak yemeği + 3 kaşık yogurt + 1 çorba kasesı salata
SON ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
3 lt su ve SIFIR KALORİ SPOR hehehehe
Afiyet olsun cnmBugün ki menüm
Sabah (8.45)
1 kase ezogelin çorbası
1/2 dlm kızartılmış ekmek
Öğlen (12.30)
7 yk fasulye yemeği
3 yk haşlama ıspanaklı yoğurt
Ara (15)
1/2 sb kefir
Akşam (18.45)
Yeşillikli salatalıklı yoğurt
3 yk yumurtalı taze fasulye
Ara (21.00)
1 kupa y.çay
Sıvılar:2,5 lt su, 1 fincan T.kahvesi
Spor : 7300 adım
Sana birazdan uzun uzun yazcam :)Sevgili kaptanım ve takım arkadaslarım ben cuma gunu izine ayrılmak istiyorum musaadenizle biraz kafamı dinlemek sakinleşmek istiyorum takımı kötü etkiliyorum bu gelgitlerimle takımda listedeysek vay söyle vay böyle diye sızlanmaya gerek yok diye dusunuyorum biraz liste dısı takılıp kendime gelmek istiyorum sonra kaldıgım yerden devam ederim inşKanguru_
Ekmek bulgur pilaviSabah kahvaltı
2 dlm ekmek
1 h. Yum.
Kıvırcık
1 zeytin, zeytin kadar küçük parça peynir
Öğlen 15:00
1 porsiyon Tavuklu bulgur pilavı
Kayısı hoşafı (şekeri baya aZdı)
Akşam
1 kase işkembe çorbası
1 kase yoğurt
Birazdan soda içicem bir de
Spor yok bugün
Su 2 lt
Allah razı olsun canım bu aralar kendimi kötü hissediyorum yalnız mutsuz degersiz ..yasam enerjim kalmadı sanki çevremde hiç arkqdasım kalmadı cogu baska sehirde yasıyor okuyor yada evli telefondan bile görğşemiyoruz coguyla ailem uzakta bende gidemiyorum yalnızım yani ev iş cocuk döngüsünden kurtulmustum bşraz burası sayesinde ama simdş tekrar kötü hissedşyoeum böyle cıkmazlardaykennde ne yiyim icim ne yapim sporuydu vs ysi dusunmek listeyi kötğ etkilemek kaygısını tasıyamıyorum malesef
Afiyet olsun su ve spor yokmu :)Sabah
3 galeta 10 zeytin bir parça beyaz peynir
Öğlen
6 top sulu köftenin köftesi
1 kase mercimek çorba
1 kase mevsim salata
Akşam
Yulaf ezmesi yoğurt karışımı
Çilek
Heh soyleeee. Su nerde spor yokmuMenüm
07.30
Yarım elma
1 kivi
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
12.30
Kıymalı karnabahar yemeği
Haydari
Salata ( mor lahana marul havuç)
Patlıcan salatası
16.00
1 y.kaşığı kuru üzüm
5 6 çiğ fındık
19.30
4 adet kasap köfte (ızgara)
Ayran
Afiyet olsum cnmBu arada kahvaltı
Dereotu-maydanoz
Peynir
15 kadar zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Yeşil biber
Akşam
Ciğer
Yoğurtlu Marul salatası
3200 su
900ml bitki çayı
Sporu daha tamamlayacağım
İnanki nazlanmıyorum burdaki herkese cok teşşeekkürediyorum soluklansıgım bir alan oldu benlim icin ama ben kndime kızıyorum cok misal iyi bir anne olayım diyorum cocuklarıma kızarken buluyprum kendimi esime guzel yemek yapayım diyoeum fasulyeleri cig oluyr evin temiz olsun diyorum aksamına koltuklar cikolata halılar kusmuk oluyor kısacası neye elimi atsam elimde kalıyor zayıflıyorum da beni görüp de ne zayflamısson diyecek eşim dostum bile olmuyor((
Bu hafta o ip 1000 olacakkk :)
Gunaydın arkadaslar ben bugun orucluyum.. dunki hafakanlardan somra belkş bşraz manevyat yaparsam yi gelir diye dusundum hem iki öğün beslenmiş olurum hem aklıma hee estiginde birşeyler yeme telaşım olmaz böyle biraz oruclu gecirmeyi dusunuyorum gunlerimi her manada hayırlısı olur inş menülerimi de yazarım size
Dun gorumcem geldi ansizin ya bu sabhsta annem kahvaltoya geldi anca musait oldumHakikaten esra buralar cok sessiz sakin kalmıs nşye olaki temel taslaresperenzaa ve Kanguru_ hiç yok ortalıklar da dur bendenyapayım elif gibi nerde bu takımı geri kalanı !!
Kac kilo verdin de bakim hele :)Kızlar nereye gittiniz((
Daha sık yaZıcam esracım burdan ayrı kalmak da kötü erkiliylr insanı ya ben burakar ne pişirecegimş sasoroyorum evde bazen oglen oluyor hala ne yapcam ben bu eve diyorum önceden listemi hazırlasam ne yapsam ya
aa sumeyyecim kactın gecen hafta dur hep beraber sevinelim cok mutlu oldum biranem ya
canım benim Allalh rqzı olsun ya eksik olmayın şsmen dua edicem inş bu aksam orucu acarken