Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anlamıyorum gelmeden haber veremeleri çokmu zor acaba çat kapı pat diyee

Sinir olunmayacak gibi de değilmiş canım. Görümcen çok düşüncesizmiş , ben olsam ben de sinirden deliye dönerdim.
Neyse geçmiş olsun atlatmışsın.

Teşekkür ederim canımsın..♡♡♡

Dantel yapıyorum canım kız kardeşime, düğününe az kaldı ve ben hepsini sona bıraktım yetiştirme derdindeyim şimdi...
Bence öğrenmelisin çok keyifli hele orgu yapmaya bayılırım..

lutfin esperenzaama biciriksiz demeyiniz o harika bir KADIN

Kiz bende orguye bayiliyorum :) firsat buldukca patik oruyorum. Simdi havluya kanavice isliyolar ya o cok hosuma gidiyo havlu alip onu yapcam :)

Kızlar çok kötü bişey oldu za önce bacağıma tığ battı hemde çok kötü şimdi eşimi bekliyorum

hanımlar tarcınlı süt yapan varmı içinizde işe yarıyormu? çok merak edıyorum

Evet bazen pişmanlıkların en dibine girip girip cıkıyorım daralıyprum bunalıyprum dayanamadıgım cok sey oluyır uzun yıllar calıstım sşmdş evde oturuyorum hersey ustume ustume geliyor sevmiyorum boyle ev hayatını ama birsüre böyle yasamak zorundayım kabullenmeliyim kuzularımı büyütene kadar elimizden gelenşn en iyisini yapıp guzel hatıralar bırakmaya calısıypruz ama bAzen okadar etken bşr araya geliyorki sukunetimizi koruyamıyoruz demekki bogulacakmısım gbi hissediyorum bazen ama sizin gibi arkadasların sayesinde toparlarım inş canım benim Cok cok teşekkürederim destegin icin
ne desem bilemedim elifcim cok teşekkürederim esekten dusenş esekten dusen anlar. Cocuklarımı canımı verecek kadar ckk seviyorum ama insan en ckk da sevdiklerini üzüyor galiba icimde öyle burukluk oluyor onları kötü davrwndıgımda ama bazen fiziki sartları öyle zorluyorlarki dayanamyorum tehlikeli seylere hastaolacakları seylere oladar duskunlerki birini bşrseyden kurtarırken öteki bsska birseye bulasıyor . evin temizliği duzeni hiç durmuyor yerşnde takmicam takmicam ama bazen yapabilen insanları görüyprum da ben neden yaoamıyprum oluyor ne bilim gereksiz seylere takılıyorum işte böyle yaa böyle bazen geliyor heyheylerim elif icimi dökecek bir eş dost arıyorum işte nebilim karısık kafam buarlar böyle Allah razı olsun tekrardan canım

Suoer canım menün yine heleki aksam yemegi ayrı harşka hafif de gecmiş

Vay vay vay esperenza totoyu kaldırmıs işe guce el atacakmıs yap anacım yap önğne gelir temiz temiz duzenli duzenli bende yemekleri koyduk simdi aksama da guzel taktik kesinlikle uygula
Amann ev işi bitmez ki kuzum bende bugün doğru düzgün bişey yapamadım sadece camasir sardim aha şimdi bende oturmuş çay içip el isi yapıyorum
Canım hayırlı olsun kardesinin dugunu kolay gelsin sana da maharetli kız
amanıın habersşz bşr mşsafir daha bizimkide ucgundur gelecek gelecek gelmşyor muhtmeeken sen gibi baskın yaoacak evdeki gerginliğim de bundan gwlşba her an gelirler belki diye duzenli tutmaya calısıyorum ama hakgetire nerdee

aaa estegfrullah bebegim sen istesen oda takımı bilem yaoarsın zincir de neymiş

Kızlar çok kötü bişey oldu za önce bacağıma tığ battı hemde çok kötü şimdi eşimi bekliyorum
aa nazar degdi kız sana nasıl oldun simdş

Huzurvermeyolunda canım hepimiz üç aşağı beş yukarı aynıyız.sosyal medyanın sözüm ona mükemmel anneleri, mutlu fit kadınlarına yada etrafımızdaki güya dünyanın en hamarat,düzenli ve mutlu insanlarına bakıp acaba sorun bizde mi,neden hiçbir şeye yetmiyoruz diye kendimize gereksiz yükleniyoruz ya ondan bu bunalımlar.
Sen iki çocukla tek başına yetemiyorum diye kendini boş yere heder ediyorsun canım.
Tek çocuk,bakıcı ve belli periyotta gelen temizlikçi,evde olduğu zamanlarda yardımcı olan bir eş var bende ama gel gör ki benim de evim de darma duman :) Evim sadece geceden ,sabah oğlum uyandıktan beş dakika sonraya kadar düzenli olur:))
Yerinde hiç durmayan, sürekli enerjisini atacak tehlikeli oyunlarda bulunan bir çocuk ,üstelik uykuyu da annesinin tersine hiç sevmeyen bir çocuk var bende de
Yetebildiğine yetersin yetmeyen bırak kusur kalsınAllah sağlık sıhhat versin ,
çocuklarımıza, ailemize ve tabi ki kendimize. Gerisi öyle yada böyle halloluyor.
3 yıldır ben de çalışmıyorum ve bu durum tabi ki benim de canımı çok sıkıyor ama diyorum bu geçici bir süreç ve zamanı gelince tekrar işe başlarım.İşe başlayana kadar miniğime doyabildiğim kadar doyayım ki çalışırken bugünleri düşünerek mutlu olurum diye teselli ediyorum kendimi.

Kolay gelsin cnm cok yorma kendini ustten ustten yap. Cok yipratiyosun kendini ev isi yaparken
Offf perişan ettim yine kendimiDuvarlara kadar sildim ,ama değdi Hızımı alamayıp tavanı bile ayna gibi yaptım
Çok haklısın canım, ama yapı meselesi sanırım .bu kadar titiz olmay
hanımlar tarcınlı süt yapan varmı içinizde işe yarıyormu? çok merak edıyorum
Ben arada yaparım tatlı isteğimi biraz frenler.

kız benım tatlı ıstegım hıc yokkı ben kılo verırım dıye ıceyım dıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…