- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Ay bende dun cok sinirliydim. Gorumcem geldi habersizm insan bi arar geliyirum diyem kapiyi bi actim karsimda gorumxem. Arkami dondum eve bi baktim engelli kosu alani gibo oyuncaklar heryerde . Evde bi gr yemek yok. Sinir stres ustume bindi neyseki esime dedim de izgara aldi geldi.
Buun iyim cok sukur canim tatlum balim kaymagim recelim cikolatam
Bende hicvizmn anlayamadimAnlamıyorum gelmeden haber veremeleri çokmu zor acaba çat kapı pat diyee
Ay bende dun cok sinirliydim. Gorumcem geldi habersizm insan bi arar geliyirum diyem kapiyi bi actim karsimda gorumxem. Arkami dondum eve bi baktim engelli kosu alani gibo oyuncaklar heryerde . Evde bi gr yemek yok. Sinir stres ustume bindi neyseki esime dedim de izgara aldi geldi.
Afiyet olsun,keyfin de bol olsun
El işi olarak ne yapıyorsun? (Sanki anlarmışım gibi sordum)Bi zincir çekmeyi bilirim bi de düz örgü Ayy buraya yazdıkça ne kadar tembel, beceriksiz bir sefa pezevengi olduğumu farkettim
Atlattim cok sukur. :)
Sinir olunmayacak gibi de değilmiş canım. Görümcen çok düşüncesizmiş , ben olsam ben de sinirden deliye dönerdim.
Neyse geçmiş olsun atlatmışsın.
Kiz bende orguye bayiliyorum :) firsat buldukca patik oruyorum. Simdi havluya kanavice isliyolar ya o cok hosuma gidiyo havlu alip onu yapcam :)Teşekkür ederim canımsın..♡♡♡
Dantel yapıyorum canım kız kardeşime, düğününe az kaldı ve ben hepsini sona bıraktım yetiştirme derdindeyim şimdi...
Bence öğrenmelisin çok keyifli hele orgu yapmaya bayılırım..
lutfin esperenzaama biciriksiz demeyiniz o harika bir KADIN
Kolay gelsin cnm cok yorma kendini ustten ustten yap. Cok yipratiyosun kendini ev isi yaparkenGideyim de iş yapayımÖpüyorummm hepinizi,iyi ki varsınız canlarım
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok kötü bişey oldu za önce bacağıma tığ battı hemde çok kötü şimdi eşimi bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar çok kötü bişey oldu za önce bacağıma tığ battı hemde çok kötü şimdi eşimi bekliyorum
Evet bazen pişmanlıkların en dibine girip girip cıkıyorım daralıyprum bunalıyprum dayanamadıgım cok sey oluyır uzun yıllar calıstım sşmdş evde oturuyorum hersey ustume ustume geliyor sevmiyorum boyle ev hayatını ama birsüre böyle yasamak zorundayım kabullenmeliyim kuzularımı büyütene kadar elimizden gelenşn en iyisini yapıp guzel hatıralar bırakmaya calısıypruz ama bAzen okadar etken bşr araya geliyorki sukunetimizi koruyamıyoruz demekkiHuzurcummmm bidenemm kuzumm okudum ama yazamadım canım.
yanlış düşünüyorsun ,hiçbirimiz mükemmel anne,mükemmel eş yada mükemmel insanlar değiliz.
Sakın izine ayrılma canım.burası sadece kilo verme yarışması değil ki, birbirimizden güç alarak dertleşerek gerçek hayatta bulamadığımız desteği aldığımız içimizi boşaltıp arada gülüp arada sıkıldığımız bir yer.insanız hepimiz tökezleyebiliyoruz inan.
Beni tanıyanlar oğluma mükkemmel anne olduğumu söylerler ama dün ben de oğluma biraz bağırdım(( biliyorum yaptığım çok yanlıştı,çok da pişman oldum.Oğlum dün çok sabrımı zorladı ki genelde pek bağırmam.Gece 1’di uyumamıştı hâlâ ben oğluma sarıldım öptüm hatta özür diledim ondan, o da üzüntüm geçti anne dedi, o öyle dedikçe ağladım epey.içimdeki sıkıntıyı, pişmanlığı birsz attım böylelikle.
Etten,kemikten,sinirden insanlarız ,beşeriz şaşıyoruz hatalar yapıp böyle böyle daha iyi bir insan,anne,eş vs oluyoruz .
Sakinleş biraz, yaz dök içini elimizden geldiğince yardım ederiz birbirimize.
ne desem bilemedim elifcim cok teşekkürederim esekten dusenş esekten dusen anlar. Cocuklarımı canımı verecek kadar ckk seviyorum ama insan en ckk da sevdiklerini üzüyor galiba icimde öyle burukluk oluyor onları kötü davrwndıgımda ama bazen fiziki sartları öyle zorluyorlarki dayanamyorum tehlikeli seylere hastaolacakları seylere oladar duskunlerki birini bşrseyden kurtarırken öteki bsska birseye bulasıyor . evin temizliği duzeni hiç durmuyor yerşnde takmicam takmicam ama bazen yapabilen insanları görüyprum da ben neden yaoamıyprum oluyor ne bilim gereksiz seylere takılıyorum işte böyle yaa böyle bazen geliyor heyheylerim elif icimi dökecek bir eş dost arıyorum işte nebilim karısık kafam buarlar böyle Allah razı olsun tekrardan canımSimdiiii
Huzurvermeyolunda huzurcum. Oncelikle bir kaptan olarak izine cikmana izin vermiyorum.
Bir arkadas dost olarakda sana sunlari soyluyorum
Izine cikarsan hersey sarpa saracak ve sen listede degilim nasilsa diye yiyeceksin. O yuzden listeden ayrilmani istemem. Sen sorumluluk sahibi bi kadinsin o yuzden listede oldgun muddetce kacamak yapmazsin❤ seni okadaaaaaarr iyi anliyorum ki 2 kucuk cocuk annesi olarak. Ayni seyleri yasiyoruz. Bende mukkemmel bir anne deilim. Bazen bagriyorum cocuklara. Evi bazen b.k goturuyo bazen yemek yapamiyorum bazen yaptigim yemege tuz koymayi unutuyorum. Tek degilsin bu konuda. Ama ne yapalim Allah bize 2 tane saglikli evlat nasip etmis onlarin getirisi bunlar. Ne diyoruz onlar saglikli olsun yeter. Burasi olmasa bende cok bunaliyorum. Benimde surwkli gorustugun arkadasim yok. Ailem yakinda ama haftada 1 defa goruyorum onlarida. Biyere Gittigimde 2 cocukla rahat edemiyorum. O yuzden surekli evdeyim. Bizim en yakin arkadasimiz cocuklarimiz. Bazen bagiriyoruz ama sonradan ozur diliyoruz. Onlar cok affedici degil mi zaten :) hemen unutuyolar. Kimse 4 4 luk degil cnm. Heryere yetismeye calisma. Biyer eksik kalsin.
Sen inanilmaz kisa surede cok guzel kilo verdin ve bak biz senin arkadasin degil miyiz sana soyluyoruz HUZUR SEN COK KILO VERDIN COK GUZEL OLDUN . Sen aynaya bakinca faeki goruyosun ya gerisi onemli degil❤ buralardan kopma. Sen ne kadar inanmasanda seninle 59 u gorcez daha
Suoer canım menün yine heleki aksam yemegi ayrı harşka hafif de gecmişDünkü menüm
09:30 Limonlu su
10:00 İki haşlanmış yumurta,süzme ve burgu peynir,zeytin,3 ceviz,domates salatalık,ıhlamur
12:00 Duble türk kahvesi
16:00 büyük bardak ayran
19:00 2 kepçe tarhana çorbası,salata ve yoğurtlu kereviz
Su:2,5 lt
Spor:30 dk tempolu yürüyüş 150 puan
20x5=100 squat =20 puan
45 sn plunk = 15 puan
200 bölgesel =120
Toplam=305 puan
Kanguru_
Vay vay vay esperenza totoyu kaldırmıs işe guce el atacakmıs yap anacım yap önğne gelir temiz temiz duzenli duzenli bende yemekleri koyduk simdi aksama da guzel taktik kesinlikle uygulaKahve keyfi yaparken biraz fırsat buldum da yazabildim.
Siz de inanmayacaksınız ama ev işi yapacağım birazdanDip köşe değil tabi ki, üstten üstten temizleyip fırsat ve zaman kalırsa spor yaparım akşama da ne yemek yapacağım meçhul
Eşim sabah geldi ona iki cilve yapıp dışarda yemeğe gitmeyi düşünüyorumKısmet artık
@fattylamb94 esramm kuzum nasılsın bebeemm
Canım hayırlı olsun kardesinin dugunu kolay gelsin sana da maharetli kızAmann ev işi bitmez ki kuzum bende bugün doğru düzgün bişey yapamadım sadece camasir sardimaha şimdi bende oturmuş çay içip el isi yapıyorum
amanıın habersşz bşr mşsafir daha bizimkide ucgundur gelecek gelecek gelmşyor muhtmeeken sen gibi baskın yaoacak evdeki gerginliğim de bundan gwlşba her an gelirler belki diye duzenli tutmaya calısıyorum ama hakgetire nerdeeAy bende dun cok sinirliydim. Gorumcem geldi habersizm insan bi arar geliyirum diyem kapiyi bi actim karsimda gorumxem. Arkami dondum eve bi baktim engelli kosu alani gibo oyuncaklar heryerde . Evde bi gr yemek yok. Sinir stres ustume bindi neyseki esime dedim de izgara aldi geldi.
aaa estegfrullah bebegim sen istesen oda takımı bilem yaoarsın zincir de neymişAfiyet olsun,keyfin de bol olsun
El işi olarak ne yapıyorsun? (Sanki anlarmışım gibi sordum)Bi zincir çekmeyi bilirim bi de düz örgü Ayy buraya yazdıkça ne kadar tembel, beceriksiz bir sefa pezevengi olduğumu farkettim
aa nazar degdi kız sana nasıl oldun simdşKızlar çok kötü bişey oldu za önce bacağıma tığ battı hemde çok kötü şimdi eşimi bekliyorum
Offf perişan ettim yine kendimiKolay gelsin cnm cok yorma kendini ustten ustten yap. Cok yipratiyosun kendini ev isi yaparken
Ben arada yaparım tatlı isteğimi biraz frenler.hanımlar tarcınlı süt yapan varmı içinizde işe yarıyormu? çok merak edıyorum
aa nazar degdi kız sana nasıl oldun simdş
Canım hayırlı olsun kardesinin dugunu kolay gelsin sana da maharetli kız
Kızlar aksama yphurtlu semzotu akdeniz salatası sebzeli bulgur pilavı ve fasulyetırsusu kavurması var bılgurdan 2 kasık yemeyi dusunuyorum ne diyorsunuz
Offf perişan ettim yine kendimiDuvarlara kadar sildim ,ama değdi Hızımı alamayıp tavanı bile ayna gibi yaptım
Çok haklısın canım, ama yapı meselesi sanırım .bu kadar titiz olmay
Ben arada yaparım tatlı isteğimi biraz frenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?