- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım bulgur pilavı belli aralıklarla çok olmamak kaydı ile yenebilir bence.Kızlar aksama yphurtlu semzotu akdeniz salatası sebzeli bulgur pilavı ve fasulyetırsusu kavurması var bılgurdan 2 kasık yemeyi dusunuyorum ne diyorsunuz
Vayyy seni şanslı hınzır vayykız benım tatlı ıstegım hıc yokkı ben kılo verırım dıye ıceyım dıyordum
Canım doğal ev yapımı ve az tuzlu turşu karatayda serbest.Çok tuzlu ise tabi ki ödem yapar:)turşu ödem yapmazmı kuzum?
Vayyy seni şanslı hınzır vayy
Kiz bende orguye bayiliyorum :) firsat buldukca patik oruyorum. Simdi havluya kanavice isliyolar ya o cok hosuma gidiyo havlu alip onu yapcam :)
hanımlar tarcınlı süt yapan varmı içinizde işe yarıyormu? çok merak edıyorum
çok geçmiş olsun... kanama varmı?
Kızlar aksama yphurtlu semzotu akdeniz salatası sebzeli bulgur pilavı ve fasulyetırsusu kavurması var bılgurdan 2 kasık yemeyi dusunuyorum ne diyorsunuz
Canım doğal ev yapımı ve az tuzlu turşu karatayda serbest.Çok tuzlu ise tabi ki ödem yapar:)
aman olmasın... belkı tetenoz vururlar her ıhtımale karsıTeşekkür ederim canımm. Yok hiç kanama olmadı çok sasirdim
Ben tatlı düşkünüydüm.cips kola vs sevmedim hiçbir zaman.Hepimizin zaafları ayrı ayrı ama derdimiz aynı iştehiç şeker tuketmıyorum ben hıhhhhbenım düşmanım abur cubur cips kuruyemıs neyım hehehe
aman olmasın... belkı tetenoz vururlar her ıhtımale karsı
Evet canım ev yapımı suya kıymustum zaten yicem valla bi degişiklik olurCanım doğal ev yapımı ve az tuzlu turşu karatayda serbest.Çok tuzlu ise tabi ki ödem yapar:)
gel gel karatay cok guzel uygulanabilirliğincok iyi bence canım alısınca gidiyor iyi ben diyeti bitirrsem de sekere ekmege dönmeyi dusunmuyorum inşkarataycılar sızıen sonunda benıde başlatcanız hehe
Bu öpücük bi harika dostumdu r dur gitmeden bi tene öpem
.
Bu öpücük bi harika dostumçok iyi geldi
Tekrar geçmiş olsun canım
ya sen o cocuklu ve duzenli evlere be bakiyosun. Onlar ev dagilmasin diye cocuklara oyunca vermiyo oturtuyo tv basina cocuk asalak gibi tv izliyo butun gun. Cocuk olan ev duzenli olmaz. Onmli olan temiz olmasi temizsr gerisi sikinti degil. Daginiklik 10 dkkda toplanir. Sen bunlar icin canini sikma. Tek degilsin butun normal cocuklu anneler ayni.Evet bazen pişmanlıkların en dibine girip girip cıkıyorım daralıyprum bunalıyprum dayanamadıgım cok sey oluyır uzun yıllar calıstım sşmdş evde oturuyorum hersey ustume ustume geliyor sevmiyorum boyle ev hayatını ama birsüre böyle yasamak zorundayım kabullenmeliyim kuzularımı büyütene kadar elimizden gelenşn en iyisini yapıp guzel hatıralar bırakmaya calısıypruz ama bAzen okadar etken bşr araya geliyorki sukunetimizi koruyamıyoruz demekkibogulacakmısım gbi hissediyorum bazen ama sizin gibi arkadasların sayesinde toparlarım inş canım benim Cok cok teşekkürederim destegin icin
ne desem bilemedim elifcim cok teşekkürederim esekten dusenş esekten dusen anlar. Cocuklarımı canımı verecek kadar ckk seviyorum ama insan en ckk da sevdiklerini üzüyor galiba icimde öyle burukluk oluyor onları kötü davrwndıgımda ama bazen fiziki sartları öyle zorluyorlarki dayanamyorum tehlikeli seylere hastaolacakları seylere oladar duskunlerki birini bşrseyden kurtarırken öteki bsska birseye bulasıyor . evin temizliği duzeni hiç durmuyor yerşnde takmicam takmicam ama bazen yapabilen insanları görüyprum da ben neden yaoamıyprum oluyor ne bilim gereksiz seylere takılıyorum işte böyle yaa böyle bazen geliyor heyheylerim elif icimi dökecek bir eş dost arıyorum işte nebilim karısık kafam buarlar böyle Allah razı olsun tekrardan canım
Suoer canım menün yine heleki aksam yemegi ayrı harşka hafif de gecmiş
Vay vay vay esperenza totoyu kaldırmıs işe guce el atacakmıs yap anacım yap önğne gelir temiz temiz duzenli duzenli bende yemekleri koyduk simdi aksama da guzel taktik kesinlikle uygula
Canım hayırlı olsun kardesinin dugunu kolay gelsin sana da maharetli kız
amanıın habersşz bşr mşsafir daha bizimkide ucgundur gelecek gelecek gelmşyor muhtmeeken sen gibi baskın yaoacak evdeki gerginliğim de bundan gwlşba her an gelirler belki diye duzenli tutmaya calısıyorum ama hakgetire nerdee
aaa estegfrullah bebegim sen istesen oda takımı bilem yaoarsın zincir de neymiş
aa nazar degdi kız sana nasıl oldun simdş
Offf perişan ettim yine kendimiDuvarlara kadar sildim ,ama değdi Hızımı alamayıp tavanı bile ayna gibi yaptım
Çok haklısın canım, ama yapı meselesi sanırım .bu kadar titiz olmay
Ben arada yaparım tatlı isteğimi biraz frenler.
Gecmis olsun kuzum.Yelekler kazaklar patik ler harika oluyo orgu başkadır ya
Bende bu havluya kanavice çok merak ediyorum netten baktım çok güzeller
Benimde olmazsa olmazım kan şekerini dengeler ve tatlı isteğini bastırır
Bende şuan içiyorum
Teşekkür ederim canımm. Yok hiç kanama olmadı çok sasirdim
Şimdiden afiyet olsun gayet güzel Huzurcum. .♡♡♡
Aslinda kanasaydi iyi olurdu battığı yeri temizlerdi ama tetenoz vurdurmam gerekiyor
Evet canım ev yapımı suya kıymustum zaten yicem valla bi degişiklik olur
gel gel karatay cok guzel uygulanabilirliğincok iyi bence canım alısınca gidiyor iyi ben diyeti bitirrsem de sekere ekmege dönmeyi dusunmuyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?