Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar aksama yphurtlu semzotu akdeniz salatası sebzeli bulgur pilavı ve fasulyetırsusu kavurması var bılgurdan 2 kasık yemeyi dusunuyorum ne diyorsunuz
Canım bulgur pilavı belli aralıklarla çok olmamak kaydı ile yenebilir bence.
Afiyet olsun şimdiden gayet güzel menü olmuş:)
Ben de bu sıralar yoğurtlu kerevizle aşk yaşıyorum

Kiz bende orguye bayiliyorum :) firsat buldukca patik oruyorum. Simdi havluya kanavice isliyolar ya o cok hosuma gidiyo havlu alip onu yapcam :)

Yelekler kazaklar patik ler harika oluyo orgu başkadır ya

Bende bu havluya kanavice çok merak ediyorum netten baktım çok güzeller

hanımlar tarcınlı süt yapan varmı içinizde işe yarıyormu? çok merak edıyorum

Benimde olmazsa olmazım kan şekerini dengeler ve tatlı isteğini bastırır
Bende şuan içiyorum

çok geçmiş olsun... kanama varmı?

Teşekkür ederim canımm. Yok hiç kanama olmadı çok sasirdim

Kızlar aksama yphurtlu semzotu akdeniz salatası sebzeli bulgur pilavı ve fasulyetırsusu kavurması var bılgurdan 2 kasık yemeyi dusunuyorum ne diyorsunuz

Şimdiden afiyet olsun gayet güzel Huzurcum. .♡♡♡

Canım doğal ev yapımı ve az tuzlu turşu karatayda serbest.Çok tuzlu ise tabi ki ödem yapar:)
Evet canım ev yapımı suya kıymustum zaten yicem valla bi degişiklik olur

karataycılar sızı en sonunda benıde başlatcanız hehe
gel gel karatay cok guzel uygulanabilirliğincok iyi bence canım alısınca gidiyor iyi ben diyeti bitirrsem de sekere ekmege dönmeyi dusunmuyorum inş

Bugün işteydim şimdi eve geçiyorum.Sabahtan beri genel müdürüme küfrediyorumOnun yüzünden gitti cumartesim.
Merkeze geçtiğimde spor salonuna gideceğim burada gidebileceğim bayanlara özel 1 tane var
Örgü örebilenlere gıptayla bakıyorum.Örgü örerken insanlar sakinleşir ben deliriyorum.Tersim zaar
Amaaaa güzel etamin,kanaviçe ve panc işlerim

ya sen o cocuklu ve duzenli evlere be bakiyosun. Onlar ev dagilmasin diye cocuklara oyunca vermiyo oturtuyo tv basina cocuk asalak gibi tv izliyo butun gun. Cocuk olan ev duzenli olmaz. Onmli olan temiz olmasi temizsr gerisi sikinti degil. Daginiklik 10 dkkda toplanir. Sen bunlar icin canini sikma. Tek degilsin butun normal cocuklu anneler ayni.

ah ah okdr yorma kendini dedim sana dimi duvar silme demisken bitane mop gibi bise cikmis onla duvarlar siniliyomus instagramda artik her kadin duvar silerken foto cekiyo
Gecmis olsun kuzum.

mantıgını hıc bılmıyorum kı kuzum fikrim yok tek bildiğim ayda 1 kez lehmeeecunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…