Ben tatlı düşkünüydüm.cips kola vs sevmedim hiçbir zaman.Hepimizin zaafları ayrı ayrı ama derdimiz aynı işte
Kız bursada o kadar güzel çeyizler var ki hazır ama muhteşemler öyle şeyler almayı düşünüyorum sadecekiz oyle deme insan evlenince heves ediyo ben igne oyasini cok seviyorum meselamisafir geldimi encguzrl havlularimi ciksriyorum
Ayy şırnak nasıl ya kardeşimde şimdi şırnağa gidiyoUrfa gerçekten çok güzel bir şehir. Kimi gezmeye götürsem memleketten, bayılıyor. Güneydoğu Anadolu şehirleri çok güzel. Ben 2010 yılından beri Şırnak/Cizre, Mardin, Adıyaman'da yaşadığım için bol bol gezme fırsatım oldu bu tarafları ama Urfa'yı tek geçerim Antep, Diyarbakır'dan bile güzel Urfa. Halfeti'ye ilk kez gidiyorum, güzele benziyor netten baktığım kadarıyla.
İnşallah sizler de gezersiniz
Iyiyim esperenzacım geziyorum sabahtan beri inanılmaz yoruldum. şimdi koştura koştura eve gidiyorum ustalar dolapları bazaları boşaltın dedi. Akşamda en yakın arkadaşım çeyizlerini toplayıp gidecek ona yardıma gidicem. Sen napıyosun kocişine kavuşmuşsun ne temizlik aşkı buKahve keyfi yaparken biraz fırsat buldum da yazabildim.
Siz de inanmayacaksınız ama ev işi yapacağım birazdanDip köşe değil tabi ki, üstten üstten temizleyip fırsat ve zaman kalırsa spor yaparım akşama da ne yemek yapacağım meçhul
Eşim sabah geldi ona iki cilve yapıp dışarda yemeğe gitmeyi düşünüyorumKısmet artık
fattylamb94 esramm kuzum nasılsın bebeemm
Ayy ne güldüm ya yineAfiyet olsun,keyfin de bol olsun
El işi olarak ne yapıyorsun? (Sanki anlarmışım gibi sordum)Bi zincir çekmeyi bilirim bi de düz örgü Ayy buraya yazdıkça ne kadar tembel, beceriksiz bir sefa pezevengi olduğumu farkettim
Kızlar çok kötü bişey oldu za önce bacağıma tığ battı hemde çok kötü şimdi eşimi bekliyorum
aa sumeyye etamin de sabır işi öyle deme bence o da zor yerine göre hem cok degisik seyler cıktı simdi cok moda yap kendine bilac taneBugün işteydim şimdi eve geçiyorum.Sabahtan beri genel müdürüme küfrediyorumOnun yüzünden gitti cumartesim.
Merkeze geçtiğimde spor salonuna gideceğim burada gidebileceğim bayanlara özel 1 tane var
Örgü örebilenlere gıptayla bakıyorum.Örgü örerken insanlar sakinleşir ben deliriyorum.Tersim zaar
Amaaaa güzel etamin,kanaviçe ve panc işlerim
nörüyon kız carsılaaada pazarlaaada anlatıve heleSabah 8den beri dışardayım otobüse binicem şimdi geçmiş yapıp geliyorum :)
Oo sen işin en zevkli kısmını ögrenip kalmıssın canımss zeki kıs seniimantıgını hıc bılmıyorum kı kuzum fikrim yok tek bildiğim ayda 1 kez lehmeeecunnn
Valla gezmeye gitmek bile işkence banaaa sumeyye etamin de sabır işi öyle deme bence o da zor yerine göre hem cok degisik seyler cıktı simdi cok moda yap kendine bilac tane
nörüyon kız carsılaaada pazarlaaada anlatıve hele
Oo sen işin en zevkli kısmını ögrenip kalmıssın canımss zeki kıs seniibence yap canım cok saglıklı verşyoesun ve iyi veriyosun bence bak simdş herturlu hamur işi yasak uçherturlu un yasak yani ekmek hiç yok pilavv makarna yok seker herturlu yasal sadece sanahkarı kurulayısı vs seklinde alınıyor
Var bişeyler zamanında yapmışım.Annem zorla tutuşturuyorduaa sumeyye etamin de sabır işi öyle deme bence o da zor yerine göre hem cok degisik seyler cıktı simdi cok moda yap kendine bilac tane
Oo sen işin en zevkli kısmını ögrenip kalmıssın canımss zeki kıs seniibence yap canım cok saglıklı verşyoesun ve iyi veriyosun bence bak simdş herturlu hamur işi yasak uçherturlu un yasak yani ekmek hiç yok pilavv makarna yok seker herturlu yasal sadece sanahkarı kurulayısı vs seklinde alınıyor
super yapmıssın canım benşm de öyle birşey yapmam lazım bosnol gşymeye öyle alısmısımki gecen hafta aldıgım etekler dusuuor yine belimden guvenmemişim kendime kucuk almyaTerzideyim bi tane gömlek bi tane tunik verdim
Ölçüleri 4-5 cm az aldırdım.O zamana en az 3 kilo vermem lazım.
Okuduklarını özümseyip,önemli gördüğün noktalara cevap vermişsinBugün işteydim şimdi eve geçiyorum.Sabahtan beri genel müdürüme küfrediyorumOnun yüzünden gitti cumartesim.
Merkeze geçtiğimde spor salonuna gideceğim burada gidebileceğim bayanlara özel 1 tane var
Örgü örebilenlere gıptayla bakıyorum.Örgü örerken insanlar sakinleşir ben deliriyorum.Tersim zaar
Amaaaa güzel etamin,kanaviçe ve panc işlerim
Spor tek eksiğin canım.Bir başlasan hem çok daha iyi kilo verirsin hem de vücudun iyi sıkılaşır.Terzideyim bi tane gömlek bi tane tunik verdim
Ölçüleri 4-5 cm az aldırdım.O zamana en az 3 kilo vermem lazım.
aa sumeyye etamin de sabır işi öyle deme bence o da zor yerine göre hem cok degisik seyler cıktı simdi cok moda yap kendine bilac tane
Çoklu alıntı yapınca karışır birbirine bide kısa yolları severimOkuduklarını özümseyip,önemli gördüğün noktalara cevap vermişsinKolaycılık biz tembellerin en sevdiği şey zaten.
Spor tek eksiğin canım.Bir başlasan hem çok daha iyi kilo verirsin hem de vücudun iyi sıkılaşır.
Kızlar sonunda gittim spor salonuna.Haftada 6 gün gece 11 e kadar açıkmış.Haftanın 3 günü plates ve zumba grupları varmış.Ben yapmayacağım ama spor hocası eşliğinde cardio hareketleri çalışacağım.Yarın gidip yazılıyorum inşallah.
Dur daha bitmedi netten de alacaklarım var.Onlarıda hafta içi halletcem.Yenilenmek gerek.super yapmıssın canım benşm de öyle birşey yapmam lazım bosnol gşymeye öyle alısmısımki gecen hafta aldıgım etekler dusuuor yine belimden guvenmemişim kendime kucuk almya
Ben onun yüzünden kadınlara özel bi yere gittim.Çok beğenmiyorum ama başka yapacak birşey yokay ben gecen sene gazla yazıldım 1 ay zor dayandım leş gibi ter kokuyor erkekler pis pis bakıyor herkes kız dusurme derdınde degısık batak bır ortam sevmedım ve eskısehırın en populer pahalı bır mekanıydı...
Afiyet olsun canım.Gerçekten aç gezmişsin.aç gezenlerde bugun diyip kendımı avutuyorum hehehehe
SABAH: 3 tane tambugday çörek otlu yaprak galeta + 1 haşlama yumurta + 2 çeridomates + 2 sivri biber + 1 salatalık + 3 yeşil ve 2 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA : 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 yeşil elma
ARA : 1 fincan beyaz cay + 1 avuc tatsız tuzsuz leblebi J
AKSAM: 1adet fırında patlıcan köfte kebab + dev bır bardak ayran :)
FİNAL: 1 fincan tarcınlı turk kahvesiKanguru_ kaptanciğim gereğini arz ederim
Sumeyye cok iyi olmus canım valla basla bak patır patır gidince kilolar daha da askla istiveksin spor yapmayı bi de evdekinden daha adapte oluyor insan orda hocalar ben gibi tombak tombak kadınlar herkes canhıras spor mpdunda sen de yapıyosun yani illakşKızlar sonunda gittim spor salonuna.Haftada 6 gün gece 11 e kadar açıkmış.Haftanın 3 günü plates ve zumba grupları varmış.Ben yapmayacağım ama spor hocası eşliğinde cardio hareketleri çalışacağım.Yarın gidip yazılıyorum inşallah.
oo al al benim de gözüme kestirdiklerim var da birz daha bekleyip yaz icin alcam biraz daha zayıflarım belki diyeDur daha bitmedi netten de alacaklarım var.Onlarıda hafta içi halletcem.Yenilenmek gerek.
Zaten İstanbula geleceğim 21 de ve seninle tanışmayı çok istiyorum.Tabiki istersen
Afiye olsun canımSahur
1 adet salatalık
Bol su
Aksam
Ac karna ılık limonlu su
4 ymk kasıgı yogurtlu semizotu
2 ymk kasıgı fasulye tursusu kavurması
2 yök kasıgı bulgur
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?