Afiyet bal şeker olsun.Allah kabul etsin.Sahur
1 adet salatalık
Bol su
Aksam
Ac karna ılık limonlu su
4 ymk kasıgı yogurtlu semizotu
2 ymk kasıgı fasulye tursusu kavurması
2 yök kasıgı bulgur
Salata
Ama hangi yakadasın?Ayyy @Rzgrece veSumeyye cok iyi olmus canım valla basla bak patır patır gidince kilolar daha da askla istiveksin spor yapmayı bi de evdekinden daha adapte oluyor insan orda hocalar ben gibi tombak tombak kadınlar herkes canhıras spor mpdunda sen de yapıyosun yani illakş
oo al al benim de gözüme kestirdiklerim var da birz daha bekleyip yaz icin alcam biraz daha zayıflarım belki diye
Olur canım gel bulusuruz hem annem de gelir ozmana cocukları bırakırım rahat olurum :))
Ben onun yüzünden kadınlara özel bi yere gittim.Çok beğenmiyorum ama başka yapacak birşey yok
Afiyet olsun canım.Gerçekten aç gezmişsin.
Türk kahvesi tiryakisiyim ama tarçınlısını hiç denemedim.Nasıl yapıyorsun?
Sahur
1 adet salatalık
Bol su
Aksam
Ac karna ılık limonlu su
4 ymk kasıgı yogurtlu semizotu
2 ymk kasıgı fasulye tursusu kavurması
2 yök kasıgı bulgur
Salata
Denemek lazım.sagol canım benım... ben kahveyı duble yapıyorum şekersiz pişirip ustune yarım çay kasığı tarcın atıyorum ustune yolla miğdeye :)
Denemek lazım.
Diyetteyken en çok bende Menengiç Kahvesi içmeyi özledim.
Ben çok seviyorum Menengiç,çedene,çitlembik denen bir bitki var ondan yapılıyor.Pişirirken süt ile pişiriyorsun içimi kokusu çok ferah.Ve birçok faydası var.Denemeni tavsiye ederinhiç içmedim tadını bılmıyorum tatlım
Ben çok seviyorum Menengiç,çedene,çitlembik denen bir bitki var ondan yapılıyor.Pişirirken süt ile pişiriyorsun içimi kokusu çok ferah.Ve birçok faydası var.Denemeni tavsiye ederin
Sadesinde şekerli tadı yok.kokusu çok güzel yada ben sevdiğim için öyle geliyordenemek lazım kuzum şekerli bir tadı mı var ben o tarz kahveler içemiyorum
valla aksam yrmemgimi iyi yemiştim gece 1 gibi yatmadan önce yedim salatalaıgı kötü olmadım valla ama bu aksam yumurta falan haslayıp guzrl yapıcam kahvaltıAfiye olsun canımMenün çok iyi ama sahurda bir salatalık yiyip iftara kadar nasıl dayandın kuzum?
Allah kabul etsin .
ya bende pek guzel yapamıyordum ama trabzonlu bşr arkadasımdan öğrendim tereyagı katıyprmus icine bir karetaycı olarwk hemen denedim ve sonuc superAfiyet bal şeker olsun.Allah kabul etsin.
Şu turşu kavurmasını bir türlü güzel yapamıyorum.
Avröpedeyim ben bebegim evet bulusalıl valla super kafa dagırtırız
durdum kız acıkmadım pek valla sona dogru bşraz halsizlik oldu ramazan alıstırması artıkabowww nasıl irade var sende Allahım maaşallah bir salatayla nasıl durdun kac saat helal olsun
ya bende dibek kahvesinenbayılırım gelince icelim sümeyye valla canım cekti gece geceDenemek lazım.
Diyetteyken en çok bende Menengiç Kahvesi içmeyi özledim.
Dibeği de çok severim ama heryer güzel yapamıyor.İnşallah görüşelim sadece gezmeye geleceğim kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım varvalla aksam yrmemgimi iyi yemiştim gece 1 gibi yatmadan önce yedim salatalaıgı kötü olmadım valla ama bu aksam yumurta falan haslayıp guzrl yapıcam kahvaltı
ya bende pek guzel yapamıyordum ama trabzonlu bşr arkadasımdan öğrendim tereyagı katıyprmus icine bir karetaycı olarwk hemen denedim ve sonuc super
durdum kız acıkmadım pek valla sona dogru bşraz halsizlik oldu ramazan alıstırması artık
ya bende dibek kahvesinenbayılırım gelince icelim sümeyye valla canım cekti gece gece
Yakalarsan muah muaahhKizlar kizlar gelem mi yanagizdan opemmi
Bu çok güzel gelişme canım.Kızlar sonunda gittim spor salonuna.Haftada 6 gün gece 11 e kadar açıkmış.Haftanın 3 günü plates ve zumba grupları varmış.Ben yapmayacağım ama spor hocası eşliğinde cardio hareketleri çalışacağım.Yarın gidip yazılıyorum inşallah.
harikasın kuzummmaç gezenlerde bugun diyip kendımı avutuyorum hehehehe
SABAH: 3 tane tambugday çörek otlu yaprak galeta + 1 haşlama yumurta + 2 çeridomates + 2 sivri biber + 1 salatalık + 3 yeşil ve 2 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA : 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 yeşil elma
ARA : 1 fincan beyaz cay + 1 avuc tatsız tuzsuz leblebi J
AKSAM: 1adet fırında patlıcan köfte kebab + dev bır bardak ayran :)
FİNAL: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi@Rzgrece kaptanciğim gereğini arz ederim
Gel kız gel, inşallah müsait olduğum zamana gelir canım
Ben de evröpeliyimvalla aksam yrmemgimi iyi yemiştim gece 1 gibi yatmadan önce yedim salatalaıgı kötü olmadım valla ama bu aksam yumurta falan haslayıp guzrl yapıcam kahvaltı
ya bende pek guzel yapamıyordum ama trabzonlu bşr arkadasımdan öğrendim tereyagı katıyprmus icine bir karetaycı olarwk hemen denedim ve sonuc super
durdum kız acıkmadım pek valla sona dogru bşraz halsizlik oldu ramazan alıstırması artık
ya bende dibek kahvesinenbayılırım gelince icelim sümeyye valla canım cekti gece gece
Alayim bakayim nasilmis merak ettimSadesinde şekerli tadı yok.kokusu çok güzel yada ben sevdiğim için öyle geliyor
Evet ramazanada az kaldi o zamana kadar alisaym diyetedurdum kız acıkmadım pek valla sona dogru bşraz halsizlik oldu ramazan alıstırması artık
Tesekkur edrim muckkkk :)harikasın kuzummm
İyi geceler
Menüm
09:00 Limonlu Su
10:00 sahanda 2 yumurta,süzme ve bugu peynir,8 siyah zeytin,3 ceviz,nane,maydonoz,tere domates salatalık,3 bardak siyah çay
12:30 Duble türk kahvesi
16:00 Büyük bardak ayran
17:30 Beyaz çay
19:00 Küçük bir içli köfte( haşlama),salata,cacık
Su:2,5 lt
Spor:
20x5 squat =20 puan
Plunk 45 sn =15 puan
30dk tempolu yürüyüş= 75 puan
Toplam= 110 puan
uyumadan biraz daha yaparım ve etiketlerim canım @Rzgrece
Canımmm senin için şuan çok efor sarfedici spor yapmak doğru değil zaten.Hem kilon fazla( ayaklarına binen yük çok olduğu için ,sorun çıkarır), hem de fıtıkların var.Enem masallah sporlara gel ben nasil yapicam bu isi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?