Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim oglus kucakci hep kucakta spor yapamiyorum eliptik aldim iste onu yapmaya calisayim diyorum kac kg sonra baslamam lazim ki spora boy 170 kg 110.6 evde nasil yurudun kusum? 1 mill yapim dedim hatta kafam bi milyon cok karisik

Benim oglus kucakci hep kucakta spor yapamiyorum eliptik aldim iste onu yapmaya calisayim diyorum kac kg sonra baslamam lazim ki spora boy 170 kg 110.6 evde nasil yurudun kusum? 1 mill yapim dedim hatta kafam bi milyon cok karisik
Bence sen 1 hafta sonra spora başla canım,spor olarak da önce yürüyüş yap.Her gün yürü.Başta 30dk yürü sonra zamanla süreyi arttır.
Evde canım,uzun bir korüdorum var orada resmen tempolu bir şekilde volta atıyordum.Adım sayarım vardı,ve hergün kendime 500 adım fazla atma kuralı koymuştum
Diyelim ki ilk gün yarım saatte 3.000 adım attım,sonraki gün 3500 olmadan bırakmıyordum.
Oğlum uyurken yada gece uyumadan önce evde oradan buraya yürüyordum.Biraz kondisyonum artınca leslieye geçmiştim.

Arkadaşlar çok yorgunum, Halfeti'den Balıklıgöl'e geçmeye karar verdik. Gittik ama bittim. @Rzgrece cim sporum 10bin adım yazabilirsin 150puan.
Foto yüklemeye çalıştım, olmadı. Yarın denerim iyi geceler hepinize

hic sorma evröpe deki kabalık kesmekes nefes alınamayan binalar dipdpbe yasam asya da yok nasıl olsa

evet ya bende col guzel cay şcerdim ama simdi yanında püskevit kek pogaca olmayınxa icemiyorum

Günaydın kızlar
Gunaydın esracım nasılsın bugun dinlen dicem ama ev öalum

Bugün çok iyi ve dincim dün gece 2de uyudum 9da kalktım ilaç gibi geldi ya uzun zamandır bu kadar uyumamıştım sen nasılsın huzurcum

Günaydın kızlar
Günaydın bebik
Hahaha ben de aynıydımSiyah çayı,yanında gömebileceğim birşey olmayınca terkettim.Bi de çay tiryakisiyim derdim meğerse çayın yanındakilarin tiryakisiymişim
Bugün çok iyi ve dincim dün gece 2de uyudum 9da kalktım ilaç gibi geldi ya uzun zamandır bu kadar uyumamıştım sen nasılsın huzurcum
ohhh sefan olsun,darısı uykuya hasret şu garibana olsun

Dogru diyorsun kuzu biryerden baslamak lazim sarkmamak icin kollarim flan sisko sallanio sarkma var nasil toplancak bilmem ne buyuk kotuluk bu kendimize yaptigimiz

Dogru diyorsun kuzu biryerden baslamak lazim sarkmamak icin kollarim flan sisko sallanio sarkma var nasil toplancak bilmem ne buyuk kotuluk bu kendimize yaptigimiz
Haklısın canım,bi yerden başlamak lazım.Önce minik adımlarla spora alışırsın sonra sonra kol,bacak vs gibi bölgesel ve belini bacağını çok zorlamayacak şekilde sporunu arttırırsın canım
Hello canimmmm hehe
halooo beybiiii nasılsın?
Kahkaha attim ayni ben hhehe

Haklısın canım,bi yerden başlamak lazım.Önce minik adımlarla spora alışırsın sonra sonra kol,bacak vs gibi bölgesel ve belini bacağını çok zorlamayacak şekilde sporunu arttırırsın canım

kız anam zengın olsam gidecem komple ne varsa yagı aldırcam sarkan derımı kestırıp bağışlıycam hahahaha

Evet insan uzun yatınca öyle gercekten dşnc oluyor bende dun 10.30 yattım 3 de bi uyandım 5 ekadar bir sürü iş kahvaltı falan yaotım hatta nohut hasladım dolaba koyarım dşye

Günaydınnnn
Mutlu pazarlar arkadaşlar.
mutlu pazarler canım naberrs evröpeli

Kızlar dedemin ikinci eşini kaybettik.Bugün buralarda olmayabilirim
basınız sagolsun canım mekanı cennet olsun

Basiniz sagolsun benimde esimin ananesi oldu bu sabah oglum hasta gidemedim ben
basınız sagolsun canım sizinde mekanı cennet olsun

sağol canım benım allah razı olsun

fattylamb94 canım ben 2010yilinda Şırnak Cizre'deydim. O zaman hiç televizyonda bahsi geçtiği gibi değildi. Gayet sosyal aktiviteleri olan bi ilceydi tabi bu kişiden kişiye de değişir ama ben Çanakakale'den gittim mesela, beni tatmin ediyordu (Şırnak şartlarını düşünürsek)
Geçen yıl operasyonlar oldu biliyorsun Cizre'de, ve çoğu yer enkaz icinde kalmış, benim çalıştığım.okul falan operasyonlarda yanmış, cam çerçeve kalmamis vs diye öğrendim (operasyonlarin geçtiği bölgedeydi, kiyidaydi)
Kardeşin merkeze mi gidiyor? Neresine? Sanırım asker olarak gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…