Canımmm senin için şuan çok efor sarfedici spor yapmak doğru değil zaten.Hem kilon fazla( ayaklarına binen yük çok olduğu için ,sorun çıkarır), hem de fıtıkların var.
Benim sana önerim diyetinin ilk 10 günü spor yapma ,sonra hergün tempolu yarım saat yürü.
Zamanla kondisyonun artar,sporun da süresi artar.Küçük bebeğin olduğu için dışarda tempolu yürüyemem dersen,bebiş uyuduğunda evde yürü.Ben ilk dönemler öyle yapıyordum.Tempolu müzik açıyordum kulaklıkla. Evde bol bol yürüyordum. Sonra sonra kondisyonum artınca leslieye geçtim.Şimdi biraz daha bölgesel hareket yapmaya gayret ediyorum.
Ben diyete başlar başlamaz spor yapmadım ki sporsuz başta nasıl kilo verdiğimi görmek için.
Sen azimli ve iradelisin kuzum.Yaparsın
Bence sen 1 hafta sonra spora başla canım,spor olarak da önce yürüyüş yap.Her gün yürü.Başta 30dk yürü sonra zamanla süreyi arttır.Benim oglus kucakci hep kucakta spor yapamiyorum eliptik aldim iste onu yapmaya calisayim diyorum kac kg sonra baslamam lazim ki spora boy 170 kg 110.6 evde nasil yurudun kusum? 1 mill yapim dedim hatta kafam bi milyon cok karisik
hic sorma evröpe deki kabalık kesmekes nefes alınamayan binalar dipdpbe yasam asya da yok nasıl olsa
Yakalarsan muah muaahh
Bu çok güzel gelişme canım.
Spor gelirse menülerin zaten şahane,çok güzel eksilmen olur ve çok sıkılsşı
harikasın kuzummm
Gel kız gel, inşallah müsait olduğum zamana gelir canım
Ben de evröpeliyimbiz evröpeliler asyalılar ile görüşmesek mi
evet ya bende col guzel cay şcerdim ama simdi yanında püskevit kek pogaca olmayınxa icemiyorumKahve muhabbeti dönmüş.Ben diyete başlayana tam bir çay tiryakisiydim.Diyetle birlikte günde bir duble türk kahvesi içmeden duramıyorum.
Günde içtiğim siyah çayın sayısını hatırlamayan ben,şimdi hafta sonu haricinde siyah çay içmeyi bıraktım.
Diyetin kattıkları kahve,yeşil çay ve beyaz çay alışkanlığı oldu
Gunaydın esracım nasılsın bugun dinlen dicem ama ev öalumGünaydın kızlar
Bugün çok iyi ve dincim dün gece 2de uyudum 9da kalktımhic sorma evröpe deki kabalık kesmekes nefes alınamayan binalar dipdpbe yasam asya da yok nasıl olsa
evet ya bende col guzel cay şcerdim ama simdi yanında püskevit kek pogaca olmayınxa icemiyorum
Gunaydın esracım nasılsın bugun dinlen dicem ama ev öalum
Günaydın bebikGünaydın kızlar
Hahaha ben de aynıydımhic sorma evröpe deki kabalık kesmekes nefes alınamayan binalar dipdpbe yasam asya da yok nasıl olsa
evet ya bende col guzel cay şcerdim ama simdi yanında püskevit kek pogaca olmayınxa icemiyorum
Gunaydın esracım nasılsın bugun dinlen dicem ama ev öalum
ohhh sefan olsun,darısı uykuya hasret şu garibana olsunBugün çok iyi ve dincim dün gece 2de uyudum 9da kalktımilaç gibi geldi ya uzun zamandır bu kadar uyumamıştım sen nasılsın huzurcum
Bence sen 1 hafta sonra spora başla canım,spor olarak da önce yürüyüş yap.Her gün yürü.Başta 30dk yürü sonra zamanla süreyi arttır.
Evde canım,uzun bir korüdorum var orada resmen tempolu bir şekilde volta atıyordum.Adım sayarım vardı,ve hergün kendime 500 adım fazla atma kuralı koymuştum
Diyelim ki ilk gün yarım saatte 3.000 adım attım,sonraki gün 3500 olmadan bırakmıyordum.
Oğlum uyurken yada gece uyumadan önce evde oradan buraya yürüyordum.Biraz kondisyonum artınca leslieye geçmiştim.
Kimsecikler yok
Hahaha ben de aynıydımSiyah çayı,yanında gömebileceğim birşey olmayınca terkettim.Bi de çay tiryakisiyim derdim meğerse çayın yanındakilarin tiryakisiymişim
Basiniz sagolsun benimde esimin ananesi oldu bu sabah oglum hasta gidemedim benKızlar dedemin ikinci eşini kaybettik.Bugün buralarda olmayabilirim
Haklısın canım,bi yerden başlamak lazım.Önce minik adımlarla spora alışırsın sonra sonra kol,bacak vs gibi bölgesel ve belini bacağını çok zorlamayacak şekilde sporunu arttırırsın canımDogru diyorsun kuzu biryerden baslamak lazim sarkmamak icin kollarim flan sisko sallanio sarkma var nasil toplancak bilmem ne buyuk kotuluk bu kendimize yaptigimiz
halooo beybiiii nasılsın?Hello canimmmm hehe
Kahkaha attim ayni ben hhehe
Başınız sağolsun canım.Allah öncelikle dedene sabır versin sonra sizlere.Kızlar dedemin ikinci eşini kaybettik.Bugün buralarda olmayabilirim
Haklısın canım,bi yerden başlamak lazım.Önce minik adımlarla spora alışırsın sonra sonra kol,bacak vs gibi bölgesel ve belini bacağını çok zorlamayacak şekilde sporunu arttırırsın canım
Evet insan uzun yatınca öyle gercekten dşnc oluyor bende dun 10.30 yattım 3 de bi uyandım 5 ekadar bir sürü iş kahvaltı falan yaotım hatta nohut hasladım dolaba koyarım dşyeBugün çok iyi ve dincim dün gece 2de uyudum 9da kalktımilaç gibi geldi ya uzun zamandır bu kadar uyumamıştım sen nasılsın huzurcum
mutlu pazarler canım naberrs evröpeliGünaydınnnn
Mutlu pazarlar arkadaşlar.
basınız sagolsun canım mekanı cennet olsunKızlar dedemin ikinci eşini kaybettik.Bugün buralarda olmayabilirim
basınız sagolsun canım sizinde mekanı cennet olsunBasiniz sagolsun benimde esimin ananesi oldu bu sabah oglum hasta gidemedim ben
Evet insan uzun yatınca öyle gercekten dşnc oluyor bende dun 10.30 yattım 3 de bi uyandım 5 ekadar bir sürü iş kahvaltı falan yaotım hatta nohut hasladım dolaba koyarım dşye
mutlu pazarler canım naberrs evröpeli
basınız sagolsun canım mekanı cennet olsun
basınız sagolsun canım sizinde mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?