Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün kocişin evdeyse uyu bol bol
Kızlar dedemin ikinci eşini kaybettik.Bugün buralarda olmayabilirim
Başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin
Basiniz sagolsun benimde esimin ananesi oldu bu sabah oglum hasta gidemedim ben
Sizinde başınız sağolsun canım
Gece gece gelmişler sana heralde

Kardeşim merkeze asker olarak gidiyo

fattylamb94 ben de söylemesi ayıptır saat 9’da kalktım iyi geldi uyku ama yetmedi
Buna da şükür dedim tabi
Kociş evde,sağolsun hazır kahvaltıya uyandım yineBen de insanlık yapıp oğluma ve adama krep yaptım

9 da kalkmışsın daha ne olsun bugün evin her köşesinde uyu bol bol uykunu al. Uykusuz bi hafta seni bekliyo

9 da kalkmışsın daha ne olsun bugün evin her köşesinde uyu bol bol uykunu al. Uykusuz bi hafta seni bekliyo
Saat 9’da da uyanmaya şükrettim canım,ama neden bir 10 değil demekten de kendimi alamadım
Bir daha uyumadım canım,bugün insanlıkta sınır tanımadım.Saat 11’de oğlumu alıp gezmeye çıktım,eşime dinlenme fırsatı verdim
Ne olacak benim bu yufkacık yüreğim bilemiyorum
Sen neler yapıyorsun.Arkadaşın çeyizi çok muydu

Çok ne kelime yememiş içmemiş eşya almış adamlar koca kamyoneti doldurdu üstünede kendi arabalarının bagajlarına bir şeyler koydular Gereksiz şeyleri çıkarttırdım tabi saçma sapan patikler dantelli havlular onun bunun aldığı fincan takımları... Öyle biraz azaldı

Arkadaşın ana rahmine düştü düşeli çeyize başlamışlar demek ki

Aklıma geldi kız,siz tavuk alma yapıyor musunuzYapacaksanız senin kınana gelip tavuklu pilavdan hüpletirim belki
Gerçi ben tavuk yemem ama olsun,senin hatırına tavuklu pilavı kaşıklarım kız

Yapmaz mıyız kız en eğlenceli kısmı o gel sen ben organik tavuk yaptırcam gerçi onlar manisalı ya nasıl alcaz tavukları ordan

Çay tiryakiliğim zamanlarındaki ben

Eki Görüntüle 2134455
Allah iyiligini versin emi senin valla ne guzel olurdu simdi bi caya banaydık biskremmi ısıraydık eticini üstüne guzel dıcak bi cayı ayy ayy

Doğru ya Manisalıydı Bi hal çaresi bulmaya bakıcan mecbur
Yap kız organik olmasa da yerim ki ben
valla organik morganik söyle tereyaglı guzel bşr pilavın üwtğne teltel tavuk olaydı yerdik bugun acıktım valla gencler

Gel sana yapam pilav üstü tavuk

HahahahaBiz iflah olmaya çalışan oburlarız.
Tavuklu pilavı o kadar güzel anlatmışsın ki olsa ne hüpletirdim be
Oruç tutuyordun canım değil mi, Allah kabul etsin ve kolaylık versin canım

Burdan bi ev ayarlarız oraya gideriz tavuk almaya ama gelip bağırcaksın isteriz isteriz tavuğumuzu isteriz diye sen nerden biliyon kız tavuk almayı falan
Ay şimdiden bağıracak kıvama geldim
İSTERİZ İSTERİZ TAVUĞUMUZU İSTERİZ
Çok yakın arkadaşlarımdan biri Bursalıydı,bir Bursada abimler var canım,onlardan biliyorumGerçi erkek tarafına da baklava gidiyorduİki tarafta da yeme hakkım olaydı iyiydi

@Rzgrece kuzumm neredesin
Hiç sesin sedan çıkmadı.Bu sessizlik hayra alamet olsunYeni yeni icatlarla geleceksin diye çok korkuyorum

Aa abinlerde mi burda yoksa gelininiz mi bursalı onların burda evi yok ya bizde yerler sizde payınıza düşeni afiyetle yersiniz

SABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta yagsız tavada +1 domates + 1 sivri biber + 1 salatalık + 2 yeşil ve 2 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay

ARA: 1 fincan turk kahvesi

ÖĞLEN: 1 muz

ARA: 1bardak ayran

AKSAM:ızgara balık salata

SON ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi

bugunde böyle olsun bol bol eksi olsun

Kardeşim merkeze asker olarak gidiyo
Öncelikle Allah tezkeresini hayırlısıyla almasını nasip etsin.
Şırnak merkez dağlıktır. Merkez gibi değil de ilçe gibidir yani o zamanlar cizrenin nüfusu 125bin falandı, merkezin 85bin. Ama şu ara oralar sakin. Sıkıntı olmadan bitirir gelir inşallah. Şırnak'ta çok fazla çatışma falan duymazsiniz ama Hakkari için aynı şey soylenmez mesela. Korkmayın, Allah büyük. Sağ salim bitirir gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…