- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bugün kocişin evdeyse uyu bol bolGünaydın bebik
Hahaha ben de aynıydımSiyah çayı,yanında gömebileceğim birşey olmayınca terkettim.Bi de çay tiryakisiyim derdim meğerse çayın yanındakilarin tiryakisiymişim
ohhh sefan olsun,darısı uykuya hasret şu garibana olsun
Başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsinKızlar dedemin ikinci eşini kaybettik.Bugün buralarda olmayabilirim
Sizinde başınız sağolsun canımBasiniz sagolsun benimde esimin ananesi oldu bu sabah oglum hasta gidemedim ben
Gece gece gelmişler sana heraldeEvet insan uzun yatınca öyle gercekten dşnc oluyor bende dun 10.30 yattım 3 de bi uyandım 5 ekadar bir sürü iş kahvaltı falan yaotım hatta nohut hasladım dolaba koyarım dşye
mutlu pazarler canım naberrs evröpeli
basınız sagolsun canım mekanı cennet olsun
basınız sagolsun canım sizinde mekanı cennet olsun
Kardeşim merkeze asker olarak gidiyofattylamb94 canım ben 2010yilinda Şırnak Cizre'deydim. O zaman hiç televizyonda bahsi geçtiği gibi değildi. Gayet sosyal aktiviteleri olan bi ilceydi tabi bu kişiden kişiye de değişir ama ben Çanakakale'den gittim mesela, beni tatmin ediyordu (Şırnak şartlarını düşünürsek)
Geçen yıl operasyonlar oldu biliyorsun Cizre'de, ve çoğu yer enkaz icinde kalmış, benim çalıştığım.okul falan operasyonlarda yanmış, cam çerçeve kalmamis vs diye öğrendim (operasyonlarin geçtiği bölgedeydi, kiyidaydi)
Kardeşin merkeze mi gidiyor? Neresine? Sanırım asker olarak gidiyor.
9 da kalkmışsın daha ne olsunfattylamb94 ben de söylemesi ayıptır saat 9’da kalktım iyi geldi uyku ama yetmedi
Buna da şükür dedim tabi
Kociş evde,sağolsun hazır kahvaltıya uyandım yineBen de insanlık yapıp oğluma ve adama krep yaptım
Saat 9’da da uyanmaya şükrettim canım,ama neden bir 10 değil demekten de kendimi alamadım9 da kalkmışsın daha ne olsunbugün evin her köşesinde uyu bol bol uykunu al. Uykusuz bi hafta seni bekliyo
Çok ne kelimeSaat 9’da da uyanmaya şükrettim canım,ama neden bir 10 değil demekten de kendimi alamadım
Bir daha uyumadım canım,bugün insanlıkta sınır tanımadım.Saat 11’de oğlumu alıp gezmeye çıktım,eşime dinlenme fırsatı verdim
Ne olacak benim bu yufkacık yüreğim bilemiyorum
Sen neler yapıyorsun.Arkadaşın çeyizi çok muydu
Arkadaşın ana rahmine düştü düşeli çeyize başlamışlar demek kiÇok ne kelimeyememiş içmemiş eşya almış adamlar koca kamyoneti doldurdu üstünede kendi arabalarının bagajlarına bir şeyler koydular Gereksiz şeyleri çıkarttırdım tabi saçma sapan patikler dantelli havlular onun bunun aldığı fincan takımları... Öyle biraz azaldı
Yapmaz mıyız kız en eğlenceli kısmı oArkadaşın ana rahmine düştü düşeli çeyize başlamışlar demek ki
Aklıma geldi kız,siz tavuk alma yapıyor musunuzYapacaksanız senin kınana gelip tavuklu pilavdan hüpletirim belki
Gerçi ben tavuk yemem ama olsun,senin hatırına tavuklu pilavı kaşıklarım kız
Doğru ya ManisalıydıYapmaz mıyız kız en eğlenceli kısmı ogel sen ben organik tavuk yaptırcam gerçi onlar manisalı ya nasıl alcaz tavukları ordan
Allah iyiligini versin emi senin valla ne guzel olurdu simdi bi caya banaydık biskremmi ısıraydık eticini üstüne guzel dıcak bi cayı ayy ayy
valla organik morganik söyle tereyaglı guzel bşr pilavın üwtğne teltel tavuk olaydı yerdik bugun acıktım valla genclerDoğru ya ManisalıydıBi hal çaresi bulmaya bakıcan mecbur
Yap kız organik olmasa da yerim ki ben
Burdan bi ev ayarlarız oraya gideriz tavuk almayaDoğru ya ManisalıydıBi hal çaresi bulmaya bakıcan mecbur
Yap kız organik olmasa da yerim ki ben
Gel sana yapam pilav üstü tavukAllah iyiligini versin emi senin valla ne guzel olurdu simdi bi caya banaydık biskremmi ısıraydık eticini üstüne guzel dıcak bi cayı ayy ayy
valla organik morganik söyle tereyaglı guzel bşr pilavın üwtğne teltel tavuk olaydı yerdik bugun acıktım valla gencler
HahahahaAllah iyiligini versin emi senin valla ne guzel olurdu simdi bi caya banaydık biskremmi ısıraydık eticini üstüne guzel dıcak bi cayı ayy ayy
valla organik morganik söyle tereyaglı guzel bşr pilavın üwtğne teltel tavuk olaydı yerdik bugun acıktım valla gencler
Ay şimdiden bağıracak kıvama geldimBurdan bi ev ayarlarız oraya gideriz tavuk almayaama gelip bağırcaksın isteriz isteriz tavuğumuzu isteriz diye sen nerden biliyon kız tavuk almayı falan
Aa abinlerde mi burda yoksa gelininiz mi bursalıAy şimdiden bağıracak kıvama geldim
İSTERİZ İSTERİZ TAVUĞUMUZU İSTERİZ
Çok yakın arkadaşlarımdan biri Bursalıydı,bir Bursada abimler var canım,onlardan biliyorumGerçi erkek tarafına da baklava gidiyordu İki tarafta da yeme hakkım olaydı iyiydi
Öncelikle Allah tezkeresini hayırlısıyla almasını nasip etsin.Kardeşim merkeze asker olarak gidiyo
Kardeşim merkeze asker olarak gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?