Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Adaşım her gün galeta yiyorsun sanırım dimi, azaltsan, sonra da hiç yemesen daha iyi olur bence. Muz da var öğününde. Bu tür karbonhidratları azaltabilirsin akşam yemeğin güzel. Afiyet olsun canım :)

Gel sana yapam pilav üstü tavuk
Oohh valla diyettenolmasam bi guzel yerim ki esracım benim ananem tereyaglı pilavı yapardı bde pişirdikten snra üstüne yag yakar öyle de tereyaglardı of anam of :)

HahahahaBiz iflah olmaya çalışan oburlarız.
Tavuklu pilavı o kadar güzel anlatmışsın ki olsa ne hüpletirdim be
Oruç tutuyordun canım değil mi, Allah kabul etsin ve kolaylık versin canım
sagol canınımın ici Allah razı olsun

super menğn bitanem eminimki guzel eksi gelecek yarına hepimiz sevinicez senin adına

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız pek giremedim iki gündür. Dün gezince bugün de ev işlerini yaptım, pazara falan gittim. Kızım hasta. Ancak girebildim. Foto yüklemeyi denedim ama sıkıntı çıkıyor, sanırım benim telde bi program eksik.

Adaşım her gün galeta yiyorsun sanırım dimi, azaltsan, sonra da hiç yemesen daha iyi olur bence. Muz da var öğününde. Bu tür karbonhidratları azaltabilirsin akşam yemeğin güzel. Afiyet olsun canım :)

adaşım yaprak galeta bu tam bugday çok ıncecık ekmek nıyetıne yıyorum 3 tanesı 1 dılım ekmek yapmaz yanı... zaten haftaya nasıpse atıcam komple unu... muzuda çok afedersın wc problemı ıcın yedım...

inşallah kuzum gercekten çok ugrasıyorum yarın sabah gorucez bakalım nolucak

Aaa muz kabız yapmıyor mu seni? Hep öyle bilinir ya ondan dedim. Yakın zamanda unu atacaksan iyi o zaman

Amin inşallah şırnak çıkınca baya üzüldüm bakalım nasıl geçecek 9 ay
rabbım hayırlısı ıle gıdıp gelmek nasıp etsın arkadasım korusun hepsını
Aminn hiç birinin tırnağına zarar gelmesin
Biraz kırparak atmayı dene
Yengem Samsunlu canım.
İyi ki ManisalıymışBiz de nasipleniriz
Kız ben evleneyimde size sofralar donatırım ya tavuk baklava ne ki

Kızlar iki gündür gezmekten tozmaktan bir de yemekten telefonu elime bile alamadım.
Sil baştan tekrar başlamak zorundayım. Of çok kızıyorum şu an kendime. Ne vardı o kadar yiyecek diye.
Neyse olan oldu, önümüzdeki maçlarda bakıcaz

Canım kırparak da deniyorum olmuyor. Kendi mailime atıp ordan indirip öyle aticam artık. Öyle buranın formatina göre ayarliyor.

Hemen hafif beslenmeyle ve sporla telafi et canım yediklerin yağa donusmeden. Ben bugün sıvı beslendim ve deli gibi spor yapıyorum dünün acısını çıkarmak için.

Hemen hafif beslenmeyle ve sporla telafi et canım yediklerin yağa donusmeden. Ben bugün sıvı beslendim ve deli gibi spor yapıyorum dünün acısını çıkarmak için.
Ay ne güzel. Benim Regl ya yarın ya salı o yüzden bi halsizlik ve iştah açıklığı oldu. Haftaşçi anca toparlarım artık

Menümü yazayım da şuranın biraz tozu gitsin
09:30 limonlu su
10:30 lorlu omlet, 3 ceviz, domates,salatalık, süzme ve burgu peynir,9 siyah zeytin, 3 bardak siyah çay
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
17:00 yeşil çay
19:00 1 tabak kıymalı kapuska( pirinçsiz), salata yoğurt
20:00 beyaz çay
Su:2,5 lt
Spor:
30dk tempolu yürüyüş,
100 vücut döndürme
20x5 squat
Spor bitince puanlarım

bravoooooo karbonhitrat yememeyi nasil basariyonuz yahuuu

bravoooooo karbonhitrat yememeyi nasil basariyonuz yahuuu
45 gün oldu sanırım ve alıştım inan.Karatay’ın bana uygun olduğunu ve kilo verdirdiğini gördükçe daha da kolay olmaya başladı.
Sen biraz alışma evresini geçir,yapabileceğini düşünürsen bir dene derim.Ama daha yeni başladığın için aşırı zorlanacağın diyetler yapma,ters tepebilir.

Iyiyim kusum sen nasilsin oglana 12 de buhar vericemdeuykuya direniyorum cay ile sen ne yapiyorsun tatlim
Geçmiş olsun canım,oğluşun burun tıkalı sanırım.Oğlunun odasını sık sık havalandır o da iyi gelir.Ben de uyuttum keratayıYoğurt mayalayacağım şimdilik boş boş oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…