Adaşım her gün galeta yiyorsun sanırım dimi, azaltsan, sonra da hiç yemesen daha iyi olur bence. Muz da var öğününde. Bu tür karbonhidratları azaltabilirsinSABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta yagsız tavada +1 domates + 1 sivri biber + 1 salatalık + 2 yeşil ve 2 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA: 1 fincan turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 muz
ARA: 1bardak ayran
AKSAM:ızgara balık salata
SON ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
bugunde böyle olsun bol bol eksi olsun
Oohh valla diyettenolmasam bi guzel yerim ki esracım benim ananem tereyaglı pilavı yapardı bde pişirdikten snra üstüne yag yakar öyle de tereyaglardı of anam of :)Gel sana yapam pilav üstü tavuk
sagol canınımın ici Allah razı olsunHahahahaBiz iflah olmaya çalışan oburlarız.
Tavuklu pilavı o kadar güzel anlatmışsın ki olsa ne hüpletirdim be
Oruç tutuyordun canım değil mi, Allah kabul etsin ve kolaylık versin canım
super menğn bitanem eminimki guzel eksi gelecek yarına hepimiz sevinicez senin adınaSABAH: 3 tane çörek otlu yaprak galeta + 1 yumurta yagsız tavada +1 domates + 1 sivri biber + 1 salatalık + 2 yeşil ve 2 sıyah zeytın + az beyaz peynır ve az otlu peynir + 1 fıncan sallama çay
ARA: 1 fincan turk kahvesi
ÖĞLEN: 1 muz
ARA: 1bardak ayran
AKSAM:ızgara balık salata
SON ARA: 1 fincan tarcınlı turk kahvesi
bugunde böyle olsun bol bol eksi olsun
Adaşım her gün galeta yiyorsun sanırım dimi, azaltsan, sonra da hiç yemesen daha iyi olur bence. Muz da var öğününde. Bu tür karbonhidratları azaltabilirsinakşam yemeğin güzel. Afiyet olsun canım :)
Oohh valla diyettenolmasam bi guzel yerim ki esracım benim ananem tereyaglı pilavı yapardı bde pişirdikten snra üstüne yag yakar öyle de tereyaglardı of anam of :)
sagol canınımın ici Allah razı olsun
super menğn bitanem eminimki guzel eksi gelecek yarına hepimiz sevinicez senin adına
Aaa muz kabız yapmıyor mu seni? Hep öyle bilinir ya ondan dedim. Yakın zamanda unu atacaksan iyi o zamanadaşım yaprak galeta bu tam bugday çok ıncecık ekmek nıyetıne yıyorum 3 tanesı 1 dılım ekmek yapmaz yanı... zaten haftaya nasıpse atıcam komple unu... muzuda çok afedersın wc problemı ıcın yedım...
Aaa muz kabız yapmıyor mu seni? Hep öyle bilinir ya ondan dedim. Yakın zamanda unu atacaksan iyi o zaman
Yengem Samsunlu canım.Aa abinlerde mi burda yoksa gelininiz mi bursalıonların burda evi yok ya bizde yerler sizde payınıza düşeni afiyetle yersiniz
Amin inşallah şırnak çıkınca baya üzüldüm bakalım nasıl geçecek 9 ayÖncelikle Allah tezkeresini hayırlısıyla almasını nasip etsin.
Şırnak merkez dağlıktır. Merkez gibi değil de ilçe gibidir yani o zamanlar cizrenin nüfusu 125bin falandı, merkezin 85bin. Ama şu ara oralar sakin. Sıkıntı olmadan bitirir gelir inşallah. Şırnak'ta çok fazla çatışma falan duymazsiniz ama Hakkari için aynı şey soylenmez mesela. Korkmayın, Allah büyük. Sağ salim bitirir gelir inşallah.
Aminn hiç birinin tırnağına zarar gelmesinrabbım hayırlısı ıle gıdıp gelmek nasıp etsın arkadasım korusun hepsını
Biraz kırparak atmayı deneMerhaba arkadaşlar, nasılsınız pek giremedim iki gündür. Dün gezince bugün de ev işlerini yaptım, pazara falan gittim. Kızım hasta. Ancak girebildim. Foto yüklemeyi denedim ama sıkıntı çıkıyor, sanırım benim telde bi program eksik.
Kız ben evleneyimde size sofralar donatırım ya tavuk baklava ne kiYengem Samsunlu canım.
İyi ki ManisalıymışBiz de nasipleniriz
Canım kırparak da deniyorum olmuyor. Kendi mailime atıp ordan indirip öyle aticam artık. Öyle buranın formatina göre ayarliyor.Amin inşallah şırnak çıkınca baya üzüldüm bakalım nasıl geçecek 9 ay
Aminn hiç birinin tırnağına zarar gelmesin
Biraz kırparak atmayı dene
Kız ben evleneyimde size sofralar donatırım ya tavuk baklava ne ki
Hemen hafif beslenmeyle ve sporla telafi et canım yediklerin yağa donusmeden. Ben bugün sıvı beslendim ve deli gibi spor yapıyorum dünün acısını çıkarmak için.Kızlar iki gündür gezmekten tozmaktan bir de yemekten telefonu elime bile alamadım.
Sil baştan tekrar başlamak zorundayım. Of çok kızıyorum şu an kendime. Ne vardı o kadar yiyecek diye.
Neyse olan oldu, önümüzdeki maçlarda bakıcaz
Ay ne güzel. Benim Regl ya yarın ya salı o yüzden bi halsizlik ve iştah açıklığı oldu. Haftaşçi anca toparlarım artıkHemen hafif beslenmeyle ve sporla telafi et canım yediklerin yağa donusmeden. Ben bugün sıvı beslendim ve deli gibi spor yapıyorum dünün acısını çıkarmak için.
Menümü yazayım da şuranın biraz tozu gitsin
09:30 limonlu su
10:30 lorlu omlet, 3 ceviz, domates,salatalık, süzme ve burgu peynir,9 siyah zeytin, 3 bardak siyah çay
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
17:00 yeşil çay
19:00 1 tabak kıymalı kapuska( pirinçsiz), salata yoğurt
20:00 beyaz çay
Su:2,5 lt
Spor:
30dk tempolu yürüyüş,
100 vücut döndürme
20x5 squat
Spor bitince puanlarım
Iyiyim kusum sen nasilsin oglana 12 de buhar vericemdeuykuya direniyorum cay ile sen ne yapiyorsun tatlim
45 gün oldu sanırım ve alıştım inan.Karatay’ın bana uygun olduğunu ve kilo verdirdiğini gördükçe daha da kolay olmaya başladı.bravoooooo karbonhitrat yememeyi nasil basariyonuz yahuuu
Geçmiş olsun canım,oğluşun burun tıkalı sanırım.Oğlunun odasını sık sık havalandır o da iyi gelir.Ben de uyuttum keratayıIyiyim kusum sen nasilsin oglana 12 de buhar vericemdeuykuya direniyorum cay ile sen ne yapiyorsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?