- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
45 gün oldu sanırım ve alıştım inan.Karatay’ın bana uygun olduğunu ve kilo verdirdiğini gördükçe daha da kolay olmaya başladı.
Sen biraz alışma evresini geçir,yapabileceğini düşünürsen bir dene derim.Ama daha yeni başladığın için aşırı zorlanacağın diyetler yapma,ters tepebilir.
Geçmiş olsun canım,oğluşun burun tıkalı sanırım.Oğlunun odasını sık sık havalandır o da iyi gelir.Ben de uyuttum keratayıYoğurt mayalayacağım şimdilik boş boş oturuyorum
Canımm senin listen gördüğüm kadarı ile çok çok iyi.Dediğim gibi yavaş yavaş yürüme ile spora başlarsan devamı gelir.Başlangıçta hafif sporlar ile ilerleValla kuzum az yiyorum pek aramiyorum listmi goruyon sabah tahili kesebilirsrm cok iyi olurda 2 martta basladim bendiyete buraya yni geldim
Amannn ne biçim laf kız o.Hepimizin çocuğu hasta oluyor,böyle böyle büyüyorlar üzme kendini boş yere.Oksuruyo yahuu burun tikali bnden bulasti yavrusuma ana ana degilki bakamiyooooo
Canımm senin listen gördüğüm kadarı ile çok çok iyi.Dediğim gibi yavaş yavaş yürüme ile spora başlarsan devamı gelir.Başlangıçta hafif sporlar ile ilerle
Evet regl yaklaşınca insanda iştah çok açılıyor. Bol su iç canım.Ay ne güzel. Benim Regl ya yarın ya salı o yüzden bi halsizlik ve iştah açıklığı oldu. Haftaşçi anca toparlarım artık
Menun çok iyi gerçekten. Afiyet olsun. Bol bol eksi olsunMenümü yazayım da şuranın biraz tozu gitsin
09:30 limonlu su
10:30 lorlu omlet, 3 ceviz, domates,salatalık, süzme ve burgu peynir,9 siyah zeytin, 3 bardak siyah çay
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
17:00 yeşil çay
19:00 1 tabak kıymalı kapuska( pirinçsiz), salata yoğurt
20:00 beyaz çay
Su:2,5 lt
Spor:
30dk tempolu yürüyüş,
100 vücut döndürme
20x5 squat
Spor bitince puanlarım
Amannn ne biçim laf kız o.Hepimizin çocuğu hasta oluyor,böyle böyle büyüyorlar üzme kendini boş yere.
Burnunu sık sık okyanus suyu vs ile aç,yastığını birazcık yükselt,odası serin olsun,sıcak öksürüğü arttırıyor.
Bir de içiyor mu bilmem ama ıhlamur içir.ben bir yeşil elmanın kabuğunu soyup 5-10 dk haşlıyordum ,sonra bu su ile azıcık ıhlamur demleyip içiriyordum.doktorumuz önermişti.bir yaşını geçtikten sonra da biraz bal ve azıcık zencefil atıyordum.iyi geliyordu
Evet regl yaklaşınca insanda iştah çok açılıyor. Bol su iç canım.
Evde yürümeyi dene canım,inan işe yarıyor.Seni zorlamayacak ve sağlığını riske atmayacak tek spor bana yürüme gibi geliyor.Oğluş uyuyunca azar azar yürü:))şöyle bir sıkıntılarım var
1- oglum ufak ve ben bakıyorum dışarıya yurume yapamıyorum
2-evde eliptik var nasıl başlıycam onuda kestıremıyorum 20 dk mı 10 dk mı hergun mu
3- 1mill 3mill 5 mill varya hanı belımde 2 sırtımda 1 fıtık var sıkıntı çıkartırmı onuda bılmıyorum
yakın zamanda bı kıtlenme yaşadım belımde amelıyatlık durumun ama olursan 2 seneye kalmaz %90 felç olursun dedı korktum ıste dıyete başladım 10 kg kadar dustum agrılarımda eskıye nazaran baya azaldı
Evde yürümeyi dene canım,inan işe yarıyor.Seni zorlamayacak ve sağlığını riske atmayacak tek spor bana yürüme gibi geliyor.Oğluş uyuyunca azar azar yürü:))
Leslie de çok kolaydır aslında ama bence sen evde yürüme işini düşün.Aç telefonun adım sayarını hergün az az yürü ve sonra 500 -500 adım arttır.
İlk gün 1500 yürüdün diyelim sonra 2000 adım yürü.İ
Benim de reglim geliyor,gözüm döndü dönüyor ,suya dayanıyorum yatarken midemden guluk guluk sesler geliyorEvet regl yaklaşınca insanda iştah çok açılıyor. Bol su iç canım.
Menun çok iyi gerçekten. Afiyet olsun. Bol bol eksi olsun
kv lafı o sınır oluyorum ona da zaten... neyse 9 aylık oglum yastık kullanmıyor alıştırmadım oda sıcaklıgı 20-22 ıhalamur bazen ıcıyo bazen ıcmıor suan bırde dısler var ondan sıkıntı artıyor... iştah yok diş etlerinden burnu tıkalı yemek ıstemıo açıyorum burnunu ver yansın ortalık.. kuala gibi yapışıyor sureklı kucagımda ama bu kadar ağırlık tasıyorum ama kollar hala sarkık :):):):)
Bir mili yapabilirsin aslında,Leslie kolay yürüyüş şeklinde zaten.Arada tekmeler var onları da küçük küçük yap ki belin zorlanmasın.Sarkık durumumu yok etmem lazım amelıyat olup toplattırcak param yokanacım evde dubleks bulamadık burayı tuttuk.... kolıdorda yok dıyorum kı 2 kez gunde peş peşe 1 mill mi yapsam sonra yavastan 3 mı gecsem
Ben dün gezide sapittim daBenim de reglim geliyor,gözüm döndü dönüyor ,suya dayanıyorum yatarken midemden guluk guluk sesler geliyor
Teşekkür ederim canım,regl öncesi şişkinlik ve heyheyli ruh hali fazlasıyla bende de mevcut
Kız nerede sen ve @kolera88 in menüleri
Benimki de kullanırdı bi araYılların sabrından sonra neredeyse 2 yıldır konuşmayı kestim.Zaten uzak ohh sesi de gelmiyor kafan rahat
Yastık benimki de kullanmazdı,yatağın baş kısmının altına havlu gibi birşey koyarak baş kısmını alttan yükseltmeyi dene,ben öyle yapıyordum
Bir mili yapabilirsin aslında,Leslie kolay yürüyüş şeklinde zaten.Arada tekmeler var onları da küçük küçük yap ki belin zorlanmasın.
1 hafta 1mil yap,sonra 2’ye geç baktın yapabiliyorsun 3 mile geçersin.
Sakın yanılıp da leslie’nin hızlı(fast) videolarından başlama,perişan olursun annem
aaaa evet olabılır bak havlu deneyeyım... aman valla kuzum 4 yıldır yıldırdı bıktırdı yanı en sonunda bende dışladım öküz modundayım onlara karsı kız en basıtı şöyle soylıyım bana akşam yemeğe gelıyorlar ama benım haberım yok sen dusun artık
hee yaaw hatunlarda gevur anlamıyom dıllerınden kavga eder gıbı konusuyorlar lınk bulamadım bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?