Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

becezey canım leslie 1 mil yaz google oradan çıkar.15 dklık civarında sürüyor ,temelde yürüme hareketi oluyor ve gayet kolay aslında.Bence ilk 2-3 gün 1 mil ile başla sonra duruma göre 2 mil yada 3 mile geçersin bence alışmak için bi kaçgün bir mil yapıp sonra yavaş yavaş arttırabilirsin.
Happy yada fast mil yazıyorsa biraz daha hızlı olur önce standart leslie ile başlamanı tavsiye ederim.

Bizde seni seviyoruz canım iyiki geldin hesap vermenin ya da menüleri bi deftere bile yazmanın çok etkisi oluyo
iyiyim canım aksama burda olmayacgım kv gıdecem heheheh
Kv candır çok sevilir çok
Hayranlıkla bakıyorum sana

Sabah 9.30
1 haslanmıs yumurta
Peynir
10 szeytin
Domates salatalık
Ceyrek simit
Yarım cay bardagı portakal suyu

Oglen 13

Kahve
3 hurma
Bir avuc kabak cekşrdegi

Aksam 18
2 ymk kasıgı tavuk döner
Bşr bardak ayran
4 ymkkasıgı yogurtlu cevizlş kabak

2 litre su

Kahvaltida. Yarim haslanmis yumurta,1 kk peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi,yarim salatalik, 1 bardak sekersiz cay

Ogle. 1 tabak mantarli tavuk sote, 1 kase yogurt, 1 dilim tam bugday ekmegi

Arada az sekerli turk kahvesi ve 3 kare Bitter

Aksam. 1 kucuk karniyarik, 2 kasik pilav, 1 kase cacik

Sekersiz cayin yanina 1 avuc karisik kuruyemis

Kahvaltıda yarım yediklerin tam olmasi seni daha cok tok tutar yumurta salata... her ogun ekmek diyetini yavaslatir... kuruyemis çiğ mi normal mi onu belirtmemissin birsey diyemiycem ama gec saate birakma istersen kalorisi yüklü onlarin tatlim afiyet olsun

Selam hanimlar. Bu kadar tatil yeter diyerek artik araniza donmeye karar verdim yohsam yiye yiye 90 i gorcem yine. Ama bunu ben milat sayiyorum. Sanki diyetw yeni baslamisim gibi farzediyorum

Doncem dediysem esperenzaa cim birazcik daha kaptanlik yine sende kalsin azcikda free takilayim arada bende gereken yerlerde devreye girerim.

Oncelikle aldigim bir karar bugunden itibaren 15 gun tartilmicam. 15 gun sonunda tarti bana guler umarim. Elimden geldigince spor yapicam. Aetij cocuklar erken uyuyo onlari uyutinca yarim saat de olsa spormu yapicam. 15 gun sonunda sonuc ne olur yasayip gorcez :)

Afiyey olsun güzelim muckkk

Bide menu paylasiminda menuyu aksam yada ertesi sabah toplu sekilde paylasirsaniz daha guzel yorumlanir.

Ornek menu paylasimi
Sabah 10.00
Xxxx

Ogle 13.00
Xxxx

Ara 16.00
Xxx

Aksam 19.00

Xxx

Su xlt
Spor x dk leslis vb
X dk bolgesel egzersiz
Toplam puan xxx

Esperenzaa zaten size bugun gerekli uyariyi yapmis. Menuler tam paylasilsin ve yorum yapilsin. Azcik canlanin. Bahar geldi cicekler acti. Atin su olu topragini ustunuzdennn :)

Ne yapsak ki yine menu takibi spor takibi icin birilerini mj gorevlendirsek

Uzak kaldim bayaga aklimda bi fikir var ama tam oturtmaya calisiyor7m esperenzaa

3 kare bitter,pilav ve karışık kuruyemiş şayet çiğ değilse olmamış canım.Keşke pilav yerine bir karnıyarık daha yeseydin canım.yanında bol yeşillikli salata olsa daha da güzel olurdu.
Kuruyemişin de saati uygun değil gibi.gün içerisinde yesen daha da iyi olurdu aslında

Canımmmm çok sevindim kararlarına,daha relaks bi şekilde ve kafa olarak rahat ve tartıdan mümkün mertebe uzak kalarak sağlıklı beslenerek inan çok iyi sonuç alırsın.
1 hafta yada 10 günde tartıl ve tartıyı kilitle anahtarı eşine ver şu tarihten önce de verme bana diye tembihle

Canım sen tam olarak dönene kadar takımı dediğim gibi elimden geldiğinin en iyi şekilde idare ederim
Menü,spor biraz sıkıntılı .
Menü paylaşımının sistematiği biraz dağınık durumda ama toparlarız.
Menü paylaşmayanın çırasını yakmaya karar vermiştim zaten
1 hafta sonra fattylamb94 senin de kafanda boza pişireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…