- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
1 yaşında canım. Ben de tanımaya çalışıyorum daha.bir de 6 yaşında var benim.yazdiklarinda bir an kendimi gordum sordum mu bilmiyorum yeni yeni tanimaya calisiyorum sizleri o yuzden karismis olabilir kusura bakma simdiden. Bebegin ne kadarlik kiz mi erkek mi ?
Bizde seni seviyoruz canım iyiki geldinolsun bklım sğlıklı olsunlr dA.ama hepinize çok teşekkür ederim.buradaa olmak çok iyi geldi bana. Aradaa bakıyorum neler yazmışlar diye sizleri tanımaya çalışıyorum. ve hesap verme duygusu da iyi geldi.kendimi yaalnız hissetmiyorum.yaniiii sizleri seviyorum.
Kv candır çok sevilir çokiyiyim canım aksama burda olmayacgım kv gıdecem heheheh
Hayranlıkla bakıyorum sanaAKŞAM KV GİDECEĞİM ŞİMDİDEN YAZAYIM CANLARIM CİĞERLERİM KUZULARIM
SABAH: 2 yumurtayı haşlama + 4 siyah 4 yesıl zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 2 yesıl biber +1 salatalık + 5 badem 5 fındık + cay
1 fincan tarcınlı turk kahvesi
1 bardak sade maden suyu
AKSAM: ızgara 5 köfte + inek salatası hehehehe + 1 bardak ayran
1 fincan Turk kahvesi
1 fıncan beyaz cayspor sonrası içeceğim
SU : 3 LT
SPOR :annemın evını temızledım bahar temizliği....1.5 saat surdu molasız dip köşe cam kapı vb...
çarşıya gıttım 4000 adım işimi hallettim donuste 4000 adım daha sanırım ölüyorum
akşamda yatmadan 1 mill yapacagım
13/04/18 cuma
Tatlisim sizede olan saygimdan daha cok dikkat ediyorum muckkkkHayranlıkla bakıyorum sana
Hastasiyiz dede CANavar hahahahaKv candır çok sevilir çok
Tatlim seninde kandilin mubarek olsun bende seviyem seni muckkkKızlar kandiliniz mübarek olsun tum guzel dualarınız kabul olsun inş.. sizleri seviyorum
Selam canim hosgeldin :)Selammm :)))
Aksamlari pek giren olmuyor galiba foruma sabah daha hareketli oluyor bazen konusmalarinza yetisemiyorum :) simdide kizimi uyuttum bende yatacagim. Herkese iyi geceler
Kahvaltida. Yarim haslanmis yumurta,1 kk peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi,yarim salatalik, 1 bardak sekersiz cay
Ogle. 1 tabak mantarli tavuk sote, 1 kase yogurt, 1 dilim tam bugday ekmegi
Arada az sekerli turk kahvesi ve 3 kare Bitter
Aksam. 1 kucuk karniyarik, 2 kasik pilav, 1 kase cacik
Sekersiz cayin yanina 1 avuc karisik kuruyemis
Afiyey olsun güzelim muckkkSabah 9.30
1 haslanmıs yumurta
Peynir
10 szeytin
Domates salatalık
Ceyrek simit
Yarım cay bardagı portakal suyu
Oglen 13
Kahve
3 hurma
Bir avuc kabak cekşrdegi
Aksam 18
2 ymk kasıgı tavuk döner
Bşr bardak ayran
4 ymkkasıgı yogurtlu cevizlş kabak
2 litre su
3 kare bitter,pilav ve karışık kuruyemiş şayet çiğ değilse olmamış canım.Keşke pilav yerine bir karnıyarık daha yeseydin canım.yanında bol yeşillikli salata olsa daha da güzel olurdu.Kahvaltida. Yarim haslanmis yumurta,1 kk peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi,yarim salatalik, 1 bardak sekersiz cay
Ogle. 1 tabak mantarli tavuk sote, 1 kase yogurt, 1 dilim tam bugday ekmegi
Arada az sekerli turk kahvesi ve 3 kare Bitter
Aksam. 1 kucuk karniyarik, 2 kasik pilav, 1 kase cacik
Sekersiz cayin yanina 1 avuc karisik kuruyemis
Canımmmm çok sevindim kararlarına,daha relaks bi şekilde ve kafa olarak rahat ve tartıdan mümkün mertebe uzak kalarak sağlıklı beslenerek inan çok iyi sonuç alırsın.Selam hanimlar. Bu kadar tatil yeter diyerek artik araniza donmeye karar verdim yohsam yiye yiye 90 i gorcem yine. Ama bunu ben milat sayiyorum. Sanki diyetw yeni baslamisim gibi farzediyorum
Doncem dediysemesperenzaa cim birazcik daha kaptanlik yine sende kalsin azcikda free takilayim arada bende gereken yerlerde devreye girerim.
Oncelikle aldigim bir karar bugunden itibaren 15 gun tartilmicam. 15 gun sonunda tarti bana guler umarim. Elimden geldigince spor yapicam. Aetij cocuklar erken uyuyo onlari uyutinca yarim saat de olsa spormu yapicam. 15 gun sonunda sonuc ne olur yasayip gorcez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?