Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa
Sabah 07:00
Pastırmalı peynirli omlet, zeytin peynir. Salatalık, doğal tereyağ ve bal 1 çay kaşığı kadar

10:30 bir armut

18:00
1 kuru dolma
2 kaşık Kereviz salatası
Patates salatası biraz
Ekler
Biliyorum akşam menüsü olmadı ama arkadaşa gitmiştim, daha tabakta da 4 çeşit geri gönderdim.
Spor da 1 saat göbek attım, düğündeydim

Yok arrik tartilmamanin caresini buldum kalkar kalmaz su iciyorum ozmn tartilmiyorun fazla cikar diye
Menu isinde birini gorevlendirelim ozmn. Sen daha iyi bilirsin kimin yapip yapamayacagini yeni gelenler oldu cunku. Ben geride kaldim. Birini gorevlendirelim hergu kontrol etsin paylasmayani uyarsin cezasini verirsin :) fattylamb94 napti az kaldi oda 23 nisanda listeye girecek. Huzurvermeyolunda cnm sen insta acmissin beni eklemedin kilo isini naptin 60 a incen mi korumayami geccen medgic26 canim sende cok guzel kilo verdin ama haftaya daha guzrl olsun taammi

Menü paylaşmayan şayet takımda listede yer alıyorsa ,spor,sağlıklı tarifler,sohbeti hareketlendirme fıkra anlatma ,menü,su,spor takibi,mecburiyeti olabilir.
Menü paylaşmayan şayet deneme süresinde ise; takımın kapısında bekletme olabilir ve menü,su,spor takibi de menü paylaşmayana kitlenebilir

Hmmm guzel fikir tamam boyle yapalim bu hafta takip edelim anacim listede kimse kalmadi ki zaten deneme suresindekiler paylasmazsa beni bi hafta gec aliriz listeye :)

Yapmadim canim regli günlerindeyim aşırı şişim tartilmadim ama tartil saydım 83 üstü gorurdum kesin bu hafta hiç spor yapamadim, zaten esperenzaa yazdım bu hafta bildirim yapmicam ama haftaya guzel eksiyle gelicem diye

Canım ciğerim AhSen_2504 bildirim yapmadıİspiklemek gibi olmasın ama yapmadı.
Onu çok pis ezikleyelim

Ezikleme giiii ezikleme (bak şimdi nasıl kedi gibi olucam)

Senin menulerin eger yanlis hatirlamiyosam cogu kacamakli boyle kilo veremezsin ki
Bal tereyag patates salatasi dolma ekler hep karbonhidrat almissin.

O zaman 1 hafta iyice yiyim ben

Hmmm guzel fikir tamam boyle yapalim bu hafta takip edelim anacim listede kimse kalmadi ki zaten deneme suresindekiler paylasmazsa beni bi hafta gec aliriz listeye :)
Hahaha listede 3 kişiyiz üstelik üçümüzün de mezuniyeti yakın
S smygnc izinden döner,ve deneme süresinde olan 3 cengaver kurallara uyup güzel güzel eksilerle gelirse Pamuk prensesin 7 hormonlu cücesi oluruz

80 kilo olarak girecek ama fatty

Okuyor beğeniyor meydana çıkmıyor kerata
Cikti deliginden kacak fareee
bana bak gi artik bildirim yapmicam diye bise yok yolarim saclarini kel kalirsin ptesi cuma bildkrim yapilcek nmenuler paylasilcek aaaa yetti be ver su kilolari artik sisko sisko gezme

Senin menulerin eger yanlis hatirlamiyosam cogu kacamakli boyle kilo veremezsin ki
Bal tereyag patates salatasi dolma ekler hep karbonhidrat almissin.
Aynen haklısın. Bi disipline girmem şart. Kendimi tutamadığım zaman ne yiyebilirim acaba. Önerin var mı? Çiğ kuruyemiş meseLa olur mu

Ahhh bu ahsen yok muuu koptu gittti onun gorumcesini bi gorsem sac bas yolcam bi geldi kiz kilo aldi onun yuzunden AhSen_2504 neresin gii okuyup okuyup gacma gariee gel buraaa

Evet yaa illaki birileri comak sokuyo yoksa şimdiye kadar 6lari görmüştüm bile. Aldım aldığımda veremiyorum

AhSen_2504 bebişim seni ispiklemiş olabilirimYaptım ama sor bi neden yaptım

Neden anammm

Okuyor beğeniyor meydana çıkmıyor kerata

Insallah ya yoksa liste bos kalacak
80 kilo olarak girecek ama fatty
neeeeee kac kilosin suan

Aynen haklısın. Bi disipline girmem şart. Kendimi tutamadığım zaman ne yiyebilirim acaba. Önerin var mı? Çiğ kuruyemiş meseLa olur mu
olur tabiki. Cigkuruyemis sut yesilcay kahve sabah yada oglen meyveee. Kendini tutman icin ac kalmaman lazim. Ac kalirsan saldirirsn

Kolera kuzum böyle olmaz ya.Çok kaçamak var ve hafta sonu daha da ipin ucu kaçar gibi.yapma kuzum bunu kendine
400 ip bakiye cezan vardı ve üstüne 600 daha ekledim.En geç pazartesi geceye kadar tamamlarsın artık.

Evet yaa illaki birileri comak sokuyo yoksa şimdiye kadar 6lari görmüştüm bile. Aldım aldığımda veremiyorum

Neden anammm

Seviyorum kuzum seni,bu kötülüğü kendine yapmana gönlüm razı değil.Sen de biraz kendini sev canım ya,kilo vermeyerek sağlıklı beslenmeyerek kendini cezalandırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…