- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım ciğerimAhSen_2504 bildirim yaptimi
Yok arrik tartilmamanin caresini buldumCanımmmm çok sevindim kararlarına,daha relaks bi şekilde ve kafa olarak rahat ve tartıdan mümkün mertebe uzak kalarak sağlıklı beslenerek inan çok iyi sonuç alırsın.
1 hafta yada 10 günde tartıl ve tartıyı kilitle anahtarı eşine ver şu tarihten önce de verme bana diye tembihle
Canım sen tam olarak dönene kadar takımı dediğim gibi elimden geldiğinin en iyi şekilde idare ederim
Menü,spor biraz sıkıntılı .
Menü paylaşımının sistematiği biraz dağınık durumda ama toparlarız.
Menü paylaşmayanın çırasını yakmaya karar vermiştim zaten
1 hafta sonrafattylamb94 senin de kafanda boza pişireceğim
Menü paylaşmayan şayet takımda listede yer alıyorsa ,spor,sağlıklı tarifler,sohbeti hareketlendirme fıkra anlatma ,menü,su,spor takibi,mecburiyeti olabilir.Bide menu paylasiminda menuyu aksam yada ertesi sabah toplu sekilde paylasirsaniz daha guzel yorumlanir.
Ornek menu paylasimi
Sabah 10.00
Xxxx
Ogle 13.00
Xxxx
Ara 16.00
Xxx
Aksam 19.00
Xxx
Su xlt
Spor x dk leslis vb
X dk bolgesel egzersiz
Toplam puan xxx
Esperenzaa zaten size bugun gerekli uyariyi yapmis. Menuler tam paylasilsin ve yorum yapilsin. Azcik canlanin. Bahar geldi cicekler acti. Atin su olu topragini ustunuzdennn :)
Ne yapsak ki yine menu takibi spor takibi icin birilerini mj gorevlendirsek
Uzak kaldim bayaga aklimda bi fikir var ama tam oturtmaya calisiyor7mesperenzaa
Ahhh bu ahsen yok muuuCanım ciğerimAhSen_2504 bildirim yapmadı İspiklemek gibi olmasın ama yapmadı.
Onu çok pis ezikleyelim
Hmmm guzel fikirMenü paylaşmayan şayet takımda listede yer alıyorsa ,spor,sağlıklı tarifler,sohbeti hareketlendirme fıkra anlatma ,menü,su,spor takibi,mecburiyeti olabilir.
Menü paylaşmayan şayet deneme süresinde ise; takımın kapısında bekletme olabilir ve menü,su,spor takibi de menü paylaşmayana kitlenebilir
Okuyor beğeniyor meydana çıkmıyor kerataAhhh bu ahsen yok muuukoptu gittti onun gorumcesini bi gorsem sac bas yolcam bi geldi kiz kilo aldi onun yuzunden AhSen_2504 neresin gii okuyup okuyup gacma gariee gel buraaa
AhSen_2504 bildirim yaptimi
Canım ciğerimAhSen_2504 bildirim yapmadı İspiklemek gibi olmasın ama yapmadı.
Onu çok pis ezikleyelim
Senin menulerin eger yanlis hatirlamiyosam cogu kacamakliesperenzaa
Sabah 07:00
Pastırmalı peynirli omlet, zeytin peynir. Salatalık, doğal tereyağ ve bal 1 çay kaşığı kadar
10:30 bir armut
18:00
1 kuru dolma
2 kaşık Kereviz salatası
Patates salatası biraz
Ekler
Biliyorum akşam menüsü olmadı ama arkadaşa gitmiştim, daha tabakta da 4 çeşit geri gönderdim.
Spor da 1 saat göbek attım, düğündeydim
O zaman 1 hafta iyice yiyim benCanımmmm çok sevindim kararlarına,daha relaks bi şekilde ve kafa olarak rahat ve tartıdan mümkün mertebe uzak kalarak sağlıklı beslenerek inan çok iyi sonuç alırsın.
1 hafta yada 10 günde tartıl ve tartıyı kilitle anahtarı eşine ver şu tarihten önce de verme bana diye tembihle
Canım sen tam olarak dönene kadar takımı dediğim gibi elimden geldiğinin en iyi şekilde idare ederim
Menü,spor biraz sıkıntılı .
Menü paylaşımının sistematiği biraz dağınık durumda ama toparlarız.
Menü paylaşmayanın çırasını yakmaya karar vermiştim zaten
1 hafta sonrafattylamb94 senin de kafanda boza pişireceğim
Hahaha listede 3 kişiyiz üstelik üçümüzün de mezuniyeti yakınHmmm guzel fikirtamam boyle yapalim bu hafta takip edelim anacim listede kimse kalmadi ki zaten deneme suresindekiler paylasmazsa beni bi hafta gec aliriz listeye :)
80 kilo olarak girecek ama fattyYok arrik tartilmamanin caresini buldumkalkar kalmaz su iciyorum ozmn tartilmiyorun fazla cikar diye
Menu isinde birini gorevlendirelim ozmn. Sen daha iyi bilirsin kimin yapip yapamayacagini yeni gelenler oldu cunku. Ben geride kaldim. Birini gorevlendirelim hergu kontrol etsin paylasmayani uyarsin cezasini verirsin :)fattylamb94 napti az kaldi oda 23 nisanda listeye girecek. Huzurvermeyolunda cnm sen insta acmissin beni eklemedin kilo isini naptin 60 a incen mi korumayami geccen medgic26 canim sende cok guzel kilo verdin ama haftaya daha guzrl olsun taammi
Cikti deliginden kacak fareeeOkuyor beğeniyor meydana çıkmıyor kerata
bana bak gi artik bildirim yapmicam diye bise yok yolarim saclarini kel kalirsin ptesi cuma bildkrim yapilcek nmenuler paylasilcek aaaa yetti be ver su kilolari artikYapmadim canim regli günlerindeyim aşırı şişim tartilmadim ama tartil saydım 83 üstü gorurdum kesin bu hafta hiç spor yapamadim, zaten esperenzaa yazdım bu hafta bildirim yapmicam ama haftaya guzel eksiyle gelicem diye
Ezikleme giiii ezikleme (bak şimdi nasıl kedi gibi olucam)
O zaman geldiğin ilk bir hafta, ağzını yüzünü iyice bi kırayım benO zaman 1 hafta iyice yiyim ben
Aynen haklısın. Bi disipline girmem şart. Kendimi tutamadığım zaman ne yiyebilirim acaba. Önerin var mı? Çiğ kuruyemiş meseLa olur muSenin menulerin eger yanlis hatirlamiyosam cogu kacamakliboyle kilo veremezsin ki
Bal tereyag patates salatasi dolma ekler hep karbonhidrat almissin.
Ahhh bu ahsen yok muuukoptu gittti onun gorumcesini bi gorsem sac bas yolcam bi geldi kiz kilo aldi onun yuzunden AhSen_2504 neresin gii okuyup okuyup gacma gariee gel buraaa
Okuyor beğeniyor meydana çıkmıyor kerata
Insallah ya yoksa liste bos kalacak
neeeeee80 kilo olarak girecek ama fatty
olur tabiki. Cigkuruyemis sut yesilcay kahve sabah yada oglen meyveee. Kendini tutman icin ac kalmaman lazim. Ac kalirsan saldirirsnAynen haklısın. Bi disipline girmem şart. Kendimi tutamadığım zaman ne yiyebilirim acaba. Önerin var mı? Çiğ kuruyemiş meseLa olur mu
Kolera kuzum böyle olmaz ya.Çok kaçamak var ve hafta sonu daha da ipin ucu kaçar gibi.yapma kuzum bunu kendineesperenzaa
Sabah 07:00
Pastırmalı peynirli omlet, zeytin peynir. Salatalık, doğal tereyağ ve bal 1 çay kaşığı kadar
10:30 bir armut
18:00
1 kuru dolma
2 kaşık Kereviz salatası
Patates salatası biraz
Ekler
Biliyorum akşam menüsü olmadı ama arkadaşa gitmiştim, daha tabakta da 4 çeşit geri gönderdim.
Spor da 1 saat göbek attım, düğündeydim
Seviyorum kuzum seni,bu kötülüğü kendine yapmana gönlüm razı değil.Sen de biraz kendini sev canım ya,kilo vermeyerek sağlıklı beslenmeyerek kendini cezalandırma.
Evet yaa illaki birileri comak sokuyo yoksa şimdiye kadar 6lari görmüştüm bile. Aldım aldığımda veremiyorum
Neden anammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?