Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O zaman 1 hafta iyice yiyim ben

Yapma etme kuzu sonunu düşün derim

Cikti deliginden kacak fareee
bana bak gi artik bildirim yapmicam diye bise yok yolarim saclarini kel kalirsin ptesi cuma bildkrim yapilcek nmenuler paylasilcek aaaa yetti be ver su kilolari artik sisko sisko gezme

Ayy hayatta yoldurmam zar zor uzattım ama haklısın yetti beee yetti.

Ahanda buraya yazıyorum yarından itibaren burada ahsen fırtınası estiricem yapmayan namettir

Kolera kuzum böyle olmaz ya.Çok kaçamak var ve hafta sonu daha da ipin ucu kaçar gibi.yapma kuzum bunu kendine
400 ip bakiye cezan vardı ve üstüne 600 daha ekledim.En geç pazartesi geceye kadar tamamlarsın artık.
O aklımda da hiç vakit olmadı. Bir de ben 2 gün ağır aerobik yapınca bacaklarımda sıkıntı oldu. Biraz dinlendireyim dedim Yani.
O var ya borç gibi sırtımda duruyor.
Tamam yarın yapıcam

Seviyorum kuzum seni,bu kötülüğü kendine yapmana gönlüm razı değil.Sen de biraz kendini sev canım ya,kilo vermeyerek sağlıklı beslenmeyerek kendini cezalandırma.

İyiki varsın bende seni seviyorum çok uğraşıyorsun uğraşıyorsunuz benim için ama biturlu adam olamiyorum, çok haklısın kendimi kendim cezalandırıyorum ama artık son emin olabilirsin

O aklımda da hiç vakit olmadı. Bir de ben 2 gün ağır aerobik yapınca bacaklarımda sıkıntı oldu. Biraz dinlendireyim dedim Yani.
O var ya borç gibi sırtımda duruyor.
Tamam yarın yapıcam
Canım çektiğin aerobik ağrılarını neden çöp ediyorsun?
İki gün hırşın çıktı sonuç ne oldu? Tadı beş dakika bile damağında kalmayan ve daha önceden tadını bildiğin yiyeceklerle takas ettin iki günlük yoğun sporunu.
Alacaklarımı isterim hiç peşini bırakmam bilesin

İyiki varsın bende seni seviyorum çok uğraşıyorsun uğraşıyorsunuz benim için ama biturlu adam olamiyorum, çok haklısın kendimi kendim cezalandırıyorum ama artık son emin olabilirsin
Adam olamıyorum diye kendini şartlandırıp da beynine başarısızlığı kodlama canım.
Yapabilirim,yapacağım de ve mazeret üretmeden yap.

Adam olamıyorum diye kendini şartlandırıp da beynine başarısızlığı kodlama canım.
Yapabilirim,yapacağım de ve mazeret üretmeden yap.

Bu sefer yapicam başka yolu yok. Ben kac kere kiyafet almaya giderken mağazadan ağlayarak ciktim esimde bu duruma cok uzuluyo beni mutsuz gorunce.
dun diyoki çok üzülüyorsun niye böyle yapıyorsun diye biraz daha gayret et vs diye inanki okadar kötü oldumki kendikendime dedimki sonuçta aç kalmıyorum sadece yapmam gereken sağlıklı beslenmek ve ben bunu niye yapmiyorum

O zaman geldiğin ilk bir hafta, ağzını yüzünü iyice bi kırayım ben
Ağzımla yüzümle kalcaksan sevinirim valla canım anamı ağlatacaksın anlaşılan
Insallah ya yoksa liste bos kalacak
neeeeee kac kilosin suan

olur tabiki. Cigkuruyemis sut yesilcay kahve sabah yada oglen meyveee. Kendini tutman icin ac kalmaman lazim. Ac kalirsan saldirirsn
Yalan sölemiyim valla 74

Teşekkür ederim huzurcum çok şükür vizeler bitti finallere daha sıkı geliyorum sen yeter ki iste sana en güzel sepeti yaptırırım sen ne zaman kavuşacağımızdan bahset
Ah bebegim benim bursaya gelmem kısa vadede sor gözüküyor sen ist a gelirsen bekleriz hep berabercenek

Super menü hersamanki gibi esperenzacıım :*)

cok guzel kararlar almssın canım bşraz free takılman cok guzel olacak bencede bırak birileri de seni sıkıstırsın bakalım böyle nasıl olacak bence bu sefer cok şradeli olup verşceksin bosver tsrtıyı martıyı saglıgını dusun

Gune iyi baslayıp kötü bitirmişssin canım misafirlşkler cok zor oluyor bilşyorum ama ben bazen sade cay icip kalktıgım oluyor cok tokum diyeek yemiyem yada ucundan azcık oda cok az yermiş gibi yapıp birz biz kendimiz sıgınıyoruz bahaneye ayıp olur dşye

Canım 62-63 gibi dusunuyorum bakalım bşrz daha ilerleyelim de görcez durumumu ama korumak vermekten daha zor gercekten

80 kilo olarak girecek ama fatty
esrooooow nopirsin sen yıvrım delirmeeee

Yapma etme kuzu sonunu düşün derim

Ayy hayatta yoldurmam zar zor uzattım ama haklısın yetti beee yetti.

Ahanda buraya yazıyorum yarından itibaren burada ahsen fırtınası estiricem yapmayan namettir
vuhhuuuu ahsen cok pis dönüyor sahalara acılınnnnn

Ağzımla yüzümle kalcaksan sevinirim valla canım anamı ağlatacaksın anlaşılan

Yalan sölemiyim valla 74
kız allah senin iyiliğini versin tıg etsin seni ben seni en son 67 işe haorloyorum nettin cok zor verip cok kolay aloyorsun esra bi dıırrrrrrşşşş de kendşne yavrum olmaz böyle valla

Kız sen naptın Esra

Ah ah izne çıkmak mahvetti bizi
Napmadım ki ben kendime
Kız sorma ya nasil aliyorum anlamiyorum ya 2 gun yesem +3 kg ama 2 hafta yemesem 300 gr anca gidiyo.

Haftaya istanbuldayim takımca bi buluşma ayarlayalım

inşallah kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…