- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
O zaman 1 hafta iyice yiyim ben
Cikti deliginden kacak fareee
bana bak gi artik bildirim yapmicam diye bise yok yolarim saclarini kel kalirsin ptesi cuma bildkrim yapilcek nmenuler paylasilcek aaaa yetti be ver su kilolari artiksisko sisko gezme
O aklımda da hiç vakit olmadı. Bir de ben 2 gün ağır aerobik yapınca bacaklarımda sıkıntı oldu. Biraz dinlendireyim dedim Yani.Kolera kuzum böyle olmaz ya.Çok kaçamak var ve hafta sonu daha da ipin ucu kaçar gibi.yapma kuzum bunu kendine
400 ip bakiye cezan vardı ve üstüne 600 daha ekledim.En geç pazartesi geceye kadar tamamlarsın artık.
Seviyorum kuzum seni,bu kötülüğü kendine yapmana gönlüm razı değil.Sen de biraz kendini sev canım ya,kilo vermeyerek sağlıklı beslenmeyerek kendini cezalandırma.
Burada ahsen fırtınası estirmeyen ne olsunYapma etme kuzu sonunu düşün derim
Ayy hayatta yoldurmam zar zor uzattım ama haklısın yetti beee yetti.
Ahanda buraya yazıyorum yarından itibaren burada ahsen fırtınası estiricem yapmayan namettir
Canım çektiğin aerobik ağrılarını neden çöp ediyorsun?O aklımda da hiç vakit olmadı. Bir de ben 2 gün ağır aerobik yapınca bacaklarımda sıkıntı oldu. Biraz dinlendireyim dedim Yani.
O var ya borç gibi sırtımda duruyor.
Tamam yarın yapıcam
Adam olamıyorum diye kendini şartlandırıp da beynine başarısızlığı kodlama canım.İyiki varsın bende seni seviyorum çok uğraşıyorsun uğraşıyorsunuz benim için ama biturlu adam olamiyorum, çok haklısın kendimi kendim cezalandırıyorum ama artık son emin olabilirsin
Adam olamıyorum diye kendini şartlandırıp da beynine başarısızlığı kodlama canım.
Yapabilirim,yapacağım de ve mazeret üretmeden yap.
Ağzımla yüzümle kalcaksan sevinirim vallaO zaman geldiğin ilk bir hafta, ağzını yüzünü iyice bi kırayım ben
Yalan sölemiyim valla 74Insallah ya yoksa liste bos kalacak
neeeeeekac kilosin suan
olur tabiki. Cigkuruyemis sut yesilcay kahve sabah yada oglen meyveee. Kendini tutman icin ac kalmaman lazim. Ac kalirsan saldirirsn
Sonunu düşünen kahraman olamazYapma etme kuzu sonunu düşün derim
Ahanda buraya yazıyorum yarından itibaren burada ahsen fırtınası estiricem yapmayan namettir
Ağzımla yüzümle kalcaksan sevinirim vallacanım anamı ağlatacaksın anlaşılan
Yalan sölemiyim valla 74
Ah bebegim benim bursaya gelmem kısa vadede sor gözüküyor sen ist a gelirsen bekleriz hep berabercenekTeşekkür ederim huzurcum çok şükür vizeler bitti finallere daha sıkı geliyorumsen yeter ki iste sana en güzel sepeti yaptırırım sen ne zaman kavuşacağımızdan bahset
Super menü hersamanki gibi esperenzacıım :*)İyi geceler...
Menü
09:30 1 haşlanmış yumurta,peynir,domates salatalık,3 bardak siyah çay
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
16;00 yeşil çay
19:30 az kuru fasulye,ayran aşı çorbası,salata
Su:2,5 lt
Spor :yok ama
9.000 adım attım= 135 puan
cok guzel kararlar almssın canım bşraz free takılman cok guzel olacak bencede bırak birileri de seni sıkıstırsın bakalım böyle nasıl olacak bence bu sefer cok şradeli olup verşceksin bosver tsrtıyı martıyı saglıgını dusunSelam hanimlar. Bu kadar tatil yeter diyerek artik araniza donmeye karar verdim yohsam yiye yiye 90 i gorcem yine. Ama bunu ben milat sayiyorum. Sanki diyetw yeni baslamisim gibi farzediyorum
Doncem dediysemesperenzaa cim birazcik daha kaptanlik yine sende kalsin azcikda free takilayim arada bende gereken yerlerde devreye girerim.
Oncelikle aldigim bir karar bugunden itibaren 15 gun tartilmicam. 15 gun sonunda tarti bana guler umarim. Elimden geldigince spor yapicam. Aetij cocuklar erken uyuyo onlari uyutinca yarim saat de olsa spormu yapicam. 15 gun sonunda sonuc ne olur yasayip gorcez :)
Gune iyi baslayıp kötü bitirmişssin canım misafirlşkler cok zor oluyor bilşyorum ama ben bazen sade cay icip kalktıgım oluyor cok tokum diyeek yemiyem yada ucundan azcık oda cok az yermiş gibi yapıp birz biz kendimiz sıgınıyoruz bahaneye ayıp olur dşyeesperenzaa
Sabah 07:00
Pastırmalı peynirli omlet, zeytin peynir. Salatalık, doğal tereyağ ve bal 1 çay kaşığı kadar
10:30 bir armut
18:00
1 kuru dolma
2 kaşık Kereviz salatası
Patates salatası biraz
Ekler
Biliyorum akşam menüsü olmadı ama arkadaşa gitmiştim, daha tabakta da 4 çeşit geri gönderdim.
Spor da 1 saat göbek attım, düğündeydim
Canım 62-63 gibi dusunuyorum bakalım bşrz daha ilerleyelim de görcez durumumu ama korumak vermekten daha zor gercektenYok arrik tartilmamanin caresini buldumkalkar kalmaz su iciyorum ozmn tartilmiyorun fazla cikar diye
Menu isinde birini gorevlendirelim ozmn. Sen daha iyi bilirsin kimin yapip yapamayacagini yeni gelenler oldu cunku. Ben geride kaldim. Birini gorevlendirelim hergu kontrol etsin paylasmayani uyarsin cezasini verirsin :)fattylamb94 napti az kaldi oda 23 nisanda listeye girecek. Huzurvermeyolunda cnm sen insta acmissin beni eklemedin kilo isini naptin 60 a incen mi korumayami geccen medgic26 canim sende cok guzel kilo verdin ama haftaya daha guzrl olsun taammi
esrooooow nopirsin sen yıvrım delirmeeee80 kilo olarak girecek ama fatty
vuhhuuuu ahsen cok pis dönüyor sahalara acılınnnnnYapma etme kuzu sonunu düşün derim
kız allah senin iyiliğini versin tıg etsin seni ben seni en son 67 işe haorloyorum nettin cok zor verip cok kolay aloyorsun esra bi dıırrrrrrşşşş de kendşne yavrum olmaz böyle vallaAğzımla yüzümle kalcaksan sevinirim vallacanım anamı ağlatacaksın anlaşılan
Yalan sölemiyim valla 74
Napmadım ki ben kendimeKız sen naptın Esra
Ah ah izne çıkmak mahvetti bizi
Kız sorma ya nasil aliyorum anlamiyorum ya 2 gun yesem +3 kg ama 2 hafta yemesem 300 gr anca gidiyo.Ah bebegim benim bursaya gelmem kısa vadede sor gözüküyor sen ist a gelirsen bekleriz hep berabercenek
Super menü hersamanki gibi esperenzacıım :*)
cok guzel kararlar almssın canım bşraz free takılman cok guzel olacak bencede bırak birileri de seni sıkıstırsın bakalım böyle nasıl olacak bence bu sefer cok şradeli olup verşceksin bosver tsrtıyı martıyı saglıgını dusun
Gune iyi baslayıp kötü bitirmişssin canım misafirlşkler cok zor oluyor bilşyorum ama ben bazen sade cay icip kalktıgım oluyor cok tokum diyeek yemiyem yada ucundan azcık oda cok az yermiş gibi yapıp birz biz kendimiz sıgınıyoruz bahaneye ayıp olur dşye
Canım 62-63 gibi dusunuyorum bakalım bşrz daha ilerleyelim de görcez durumumu ama korumak vermekten daha zor gercekten
esrooooow nopirsin sen yıvrım delirmeeee
vuhhuuuu ahsen cok pis dönüyor sahalara acılınnnnn
kız allah senin iyiliğini versin tıg etsin seni ben seni en son 67 işe haorloyorum nettin cok zor verip cok kolay aloyorsun esra bi dıırrrrrrşşşş de kendşne yavrum olmaz böyle valla
inşallah kuşumYok arrik tartilmamanin caresini buldumkalkar kalmaz su iciyorum ozmn tartilmiyorun fazla cikar diye
Menu isinde birini gorevlendirelim ozmn. Sen daha iyi bilirsin kimin yapip yapamayacagini yeni gelenler oldu cunku. Ben geride kaldim. Birini gorevlendirelim hergu kontrol etsin paylasmayani uyarsin cezasini verirsin :)fattylamb94 napti az kaldi oda 23 nisanda listeye girecek. Huzurvermeyolunda cnm sen insta acmissin beni eklemedin kilo isini naptin 60 a incen mi korumayami geccen medgic26 canim sende cok guzel kilo verdin ama haftaya daha guzrl olsun taammi
İyi kuzum. Yoğun bir gündü. Gündüz ve gece ayrı misafirlerim vardıhuu huuu tontişkolar napıyonuz bakalım
İyi kuzum. Yoğun bir gündü. Gündüz ve gece ayrı misafirlerim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?