- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Ah bebegim benim bursaya gelmem kısa vadede sor gözüküyor sen ist a gelirsen bekleriz hep berabercenek
Super menü hersamanki gibi esperenzacıım :*)
cok guzel kararlar almssın canım bşraz free takılman cok guzel olacak bencede bırak birileri de seni sıkıstırsın bakalım böyle nasıl olacak bence bu sefer cok şradeli olup verşceksin bosver tsrtıyı martıyı saglıgını dusun
Gune iyi baslayıp kötü bitirmişssin canım misafirlşkler cok zor oluyor bilşyorum ama ben bazen sade cay icip kalktıgım oluyor cok tokum diyeek yemiyem yada ucundan azcık oda cok az yermiş gibi yapıp birz biz kendimiz sıgınıyoruz bahaneye ayıp olur dşye
Canım 62-63 gibi dusunuyorum bakalım bşrz daha ilerleyelim de görcez durumumu ama korumak vermekten daha zor gercekten
esrooooow nopirsin sen yıvrım delirmeeee
vuhhuuuu ahsen cok pis dönüyor sahalara acılınnnnn
kız allah senin iyiliğini versin tıg etsin seni ben seni en son 67 işe haorloyorum nettin cok zor verip cok kolay aloyorsun esra bi dıırrrrrrşşşş de kendşne yavrum olmaz böyle valla
Napmadım ki ben kendime
Kız sorma ya nasil aliyorum anlamiyorum ya 2 gun yesem +3 kg ama 2 hafta yemesem 300 gr anca gidiyo.
Haftaya istanbuldayim takımca bi buluşma ayarlayalım
huu huuu tontişkolar napıyonuz bakalım
Kacamaksiz atlattık dimi atlattıkvalla bende bugun yoruldum tukendım daha yenı yanlız kalabıldım canım cıktı
Doğru diyosun kuzum ama heralde ben çok yönlü odaklanabilen bi insan değilim bunu anladım. Ders iş ev diyet yapamadım hepsini bi arada
Kuzum hep söylüyoruz ama buna izin vermememiz gerekiyo
Napayim kuzu kocisi bekliyorum ve çay iciyom. Sen neler yapaysin balim bu arada seni tebrik ederim çok güzel kilo verdin bu hafta
Doğru diyosun kuzum ama heralde ben çok yönlü odaklanabilen bi insan değilim bunu anladım. Ders iş ev diyet yapamadım hepsini bi arada
Napayim kuzu kocisi bekliyorum ve çay iciyom. Sen neler yapaysin balim bu arada seni tebrik ederim çok güzel kilo verdin bu hafta
Kacamaksiz atlattık dimi atlattık
Haziranın 2sinde finaller varTabi yoğun bi hayatın var ama sınavların bittiğine göre artık rahat olabilirsin o stres yok artik. eminimki artık herşey daha iyi olur bundan sonra bi beslenme düzeni oturtup biraz spor eklesen harika olur artık kaybedecek vaktimiz kalmadi
Yarın giricem ama tartı günü bittitabı yaaaa nolacağğdısen ne zaman gırıyon lısteye kuzum
Hayirlisi olsun canim bekleyelim görelimYarın giricem ama tartı günü bitti
Haftaya belki alırlar
Ne soracaktın acaba cınımKaptanicelerden biriniz orda mısınız?
Bişey sorcam
kaynanatör ziyaretin nasıl geçti bebeemmHayirlisi olsun canim bekleyelim görelim
Benim kocacumm da geldi az önce
Uyku mu o da ne
Oğlan uyudu canım,epey bi zaman oldu uyuyalı.Uyku mu o da neesperenzam çiçeğem senin oğlan yoksa uyumadı mı hala
Kız niye uyutuyon adamı azcık özlem giderseydiniz keşkeOğlan uyudu canım,epey bi zaman oldu uyuyalı.
kocacum geç gelecekti onu bekledim.geldi evimin direği gözümün bebeği, onu da uyuttum
Herkesi uyutup seni uyutmaya geldim
Adamı pert edip yollamışlar,benim de şenlik ateşi yakıp kutlama yaptığım bi durumum vardı ya haniKız niye uyutuyon adamı azcık özlem giderseydiniz keşke
Aa doğru kız o vardı unuttum onuAdamı pert edip yollamışlar,benim de şenlik ateşi yakıp kutlama yaptığım bi durumum vardı ya hani
Bari adam uyusun dinlensin de yarın erkenden oğlanı eylendirip kahvaltıyı hazır etsin diye şey ettiydim
İkili rakip olabilir miyiz? Evetse bana uygun rakip bulur musunNe soracaktın acaba cınım
Oo ist gezisi yapıyorsun he esracım cok sevindim degisiklik olur bşraz sana bariNapmadım ki ben kendime
Kız sorma ya nasil aliyorum anlamiyorum ya 2 gun yesem +3 kg ama 2 hafta yemesem 300 gr anca gidiyo.
Haftaya istanbuldayim takımca bi buluşma ayarlayalım
ah canıım sen yurek yedin zaar esperenzayla rakip olacagıdın he hadi bakalım izlşyoruz sizi zevkleİkili rakip olabilir miyiz? Evetse bana uygun rakip bulur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?