Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Napmadım ki ben kendime

Kız sorma ya nasil aliyorum anlamiyorum ya 2 gun yesem +3 kg ama 2 hafta yemesem 300 gr anca gidiyo.

Haftaya istanbuldayim takımca bi buluşma ayarlayalım

Kuzum hep söylüyoruz ama buna izin vermememiz gerekiyo

huu huuu tontişkolar napıyonuz bakalım

Napayim kuzu kocisi bekliyorum ve çay iciyom. Sen neler yapaysin balim bu arada seni tebrik ederim çok güzel kilo verdin bu hafta

Napayim kuzu kocisi bekliyorum ve çay iciyom. Sen neler yapaysin balim bu arada seni tebrik ederim çok güzel kilo verdin bu hafta
Doğru diyosun kuzum ama heralde ben çok yönlü odaklanabilen bi insan değilim bunu anladım. Ders iş ev diyet yapamadım hepsini bi arada

Doğru diyosun kuzum ama heralde ben çok yönlü odaklanabilen bi insan değilim bunu anladım. Ders iş ev diyet yapamadım hepsini bi arada

Tabi yoğun bi hayatın var ama sınavların bittiğine göre artık rahat olabilirsin o stres yok artik. eminimki artık herşey daha iyi olur bundan sonra bi beslenme düzeni oturtup biraz spor eklesen harika olur artık kaybedecek vaktimiz kalmadi

sagol tatlım bız yıne gece diş nöbetine başladık aglamalı zırlamalı popomu hıssetmıyorum artık dızımde sallamaktan

Haziranın 2sinde finaller var yoģun bir dönemdeyim gerçekten. Bi taraftan sınavlarım bi taraftan şuan staj yapıyorum her gün en az 2 sayfa yaptigim işle ilgili biseyler yazıp göndermek zorundayım iki elim kandada olsa istiyolar. Çok basitmis gibi duruyo ama her gun biseyler üretmek çok zor. O da bende inanılmaz stres yapıyo. Ama bunlar bahane değil asla olamaz kendime gelmem gerek

Kız niye uyutuyon adamı azcık özlem giderseydiniz keşke
Adamı pert edip yollamışlar,benim de şenlik ateşi yakıp kutlama yaptığım bi durumum vardı ya hani
Bari adam uyusun dinlensin de yarın erkenden oğlanı eylendirip kahvaltıyı hazır etsin diye şey ettiydim

Aa doğru kız o vardı unuttum onu o zama iyi yapmışsın adamcağız dinlensin sende git bi güzel sarılıp uyu

Napmadım ki ben kendime

Kız sorma ya nasil aliyorum anlamiyorum ya 2 gun yesem +3 kg ama 2 hafta yemesem 300 gr anca gidiyo.

Haftaya istanbuldayim takımca bi buluşma ayarlayalım
Oo ist gezisi yapıyorsun he esracım cok sevindim degisiklik olur bşraz sana bari
Valla uygun yerde olursa gelirim ben
İkili rakip olabilir miyiz? Evetse bana uygun rakip bulur musun
ah canıım sen yurek yedin zaar esperenzayla rakip olacagıdın he hadi bakalım izlşyoruz sizi zevkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…