Bu sabah yarım dilim ekmek
şekersiz çay
1 dilim peynir
YARIM dilim ekmek
ara
bir lokma peynir
öğlen
1 kase yoğurt
6 7 kaşık ıspanak
ara
bir avuç üzüm fınfık
akşam
süt
su 1,5 2 litre olmuştur bardak bardak içiyorum sporu bilmiyorum akşam yapmaya çalışıcam
Günaydın herkeslere;
Sabah kuşu bi ben miyim ya?
Ben kahvaltımı bile yaptım, bugün temizlik günü, ne kadar yapabilirsem yapıcam. Hava güzel, çocuk da dışarı ister..
Gününüz güzel geçsin kuzular
Menü paylaşmayan şayet takımda listede yer alıyorsa ,spor,sağlıklı tarifler,sohbeti hareketlendirme fıkra anlatma ,menü,su,spor takibi,mecburiyeti olabilir.
Menü paylaşmayan şayet deneme süresinde ise; takımın kapısında bekletme olabilir ve menü,su,spor takibi de menü paylaşmayana kitlenebilir
Bu sefer yapicam başka yolu yok. Ben kac kere kiyafet almaya giderken mağazadan ağlayarak ciktim esimde bu duruma cok uzuluyo beni mutsuz gorunce.
dun diyoki çok üzülüyorsun niye böyle yapıyorsun diye biraz daha gayret et vs diye inanki okadar kötü oldumki kendikendime dedimki sonuçta aç kalmıyorum sadece yapmam gereken sağlıklı beslenmek ve ben bunu niye yapmiyorum
Bende yarın ve pazarı ip atlama gunu şlan edşyorum sizde varmısınkz bacılar birlikte yapalım
Ben öğretmenim canım. Bugün tatil yani. Ama çocuk erken kalktı, kalktım bendeBende yaptım canım kahvaltımı işteyim zor kalktım iyice yorulmuşum sen çalışıyor muydun
400 oldu bile benim.Ben varım ip atlamaya
kaynanatör ziyaretin nasıl geçti bebeemm
Günaydın herkeslere;
Sabah kuşu bi ben miyim ya?
Ben kahvaltımı bile yaptım, bugün temizlik günü, ne kadar yapabilirsem yapıcam. Hava güzel, çocuk da dışarı ister..
Gününüz güzel geçsin kuzular
Galibiyetle ayrildim sahadan hahahahasen ne yapıyorsun tatlım
Ay cook geçmiş olsunKolay geldin canım ben 8den beri ayaktayim dis sancimiz var keyifler bozuk oglusta
Ay cook geçmiş olsun[/QUOTEsagol tatlim 9 ay bitecek dis durumları istahsizlik uykusuzluk hepsini taşıyoruz suan
Naptın kızçe hatuna
Napicam yaa birsey yapmadim benim bakisim yeter heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?