İkisini de yemesen iyi olurdu ama birini tercih edeceksen, iki dolma yiyebilirsin bulgurluysaaRKADAŞLAR ÖĞLEN DOLMA şehriye çorbası cacık var ne kadar yemeliyim
İkisini de yemesen iyi olurdu ama birini tercih edeceksen, iki dolma yiyebilirsin bulgurluysa
sagol tatlım bız yıne gece diş nöbetine başladık aglamalı zırlamalı popomu hıssetmıyorum artık dızımde sallamaktan
Haziranın 2sinde finaller varyoģun bir dönemdeyim gerçekten. Bi taraftan sınavlarım bi taraftan şuan staj yapıyorum her gün en az 2 sayfa yaptigim işle ilgili biseyler yazıp göndermek zorundayım iki elim kandada olsa istiyolar. Çok basitmis gibi duruyo ama her gun biseyler üretmek çok zor. O da bende inanılmaz stres yapıyo. Ama bunlar bahane değil asla olamaz kendime gelmem gerek
Benim kocacumm da geldi az önceÖzlemişim keratayı
Tünaydın hanımlar mutlu hafta sonları
Zor tatlim valla uzuldukce agladikca icim yanıyor kahir oluyorumAllahım kolaylık versin kUzum dış zor çocuklar için
Benimde eşimin sesi kulağımda tatlı yeme , doktor yeme dedi sana kaç yaşındasın iradeli ol dedi inan miladım oldu akşam zaten kararlıyım 2 3 gündür de şimdi hepten
Çalışmalı haftasonu benimkisi
Zor tatlim valla uzuldukce agladikca icim yanıyor kahir oluyorum
Kuzum onlarda sagliklarimiz için ugrasiyorlar böyle devam edersek sagligimizdan olucaz. Ama kararlı olmana çok sevindim bu işin üstesinden gelicez inşallah
Yaa keşke dinlenme günü olsaydı
Evlat öyle kuzum rabbim hepimiz için başka kötü bişey vermesin
Aksam cayin yanina kuruyemiside bugun birakiyorum. Cig badem findik ve beyaz leblebi tuketiyordum sanirim sadece cig badem uygun diyete onu da ogleden sonra arada meyve ile yemeyi dusunuyorum.
Yaa keşke dinlenme günü olsaydı
Mrblar guzel olurTunaydin arkadaslar. Ogle yemegini yedim balkonda cay keyfi yapiyorum. Galiba artik bahar geldi hava cok guzel. Aksam icin bugunde karniyarik var ama yanina pilav yemeyecegim salata ve yogurtla yemeyi dusunuyorum sizce de uygun olurmu
Mrblar ben kacirdim bu ara yogunum hos geldin sendeAmin canim benim... rabbim bizi bunlarla sinasin ne zor durumda olan yavrular var allahim yardimcilari olsun
1 dolma 1.kase corba 1 kase cacik yiyebilirsinaRKADAŞLAR ÖĞLEN DOLMA şehriye çorbası cacık var ne kadar yemeliyim
Ahsen ne yapion nasilsin hallettin mi problemeleriYaa keşke dinlenme günü olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?