Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huzurvermeyolunda cümlenin devamında bana uygun rakip bulur musun demiştim, sen orayı okumadın sanırım
Ama isterse olurum tabi neden olmasın, bana göre zor yoktur, cabalamamak vardır

sagol tatlım bız yıne gece diş nöbetine başladık aglamalı zırlamalı popomu hıssetmıyorum artık dızımde sallamaktan

Allahım kolaylık versin kUzum dış zor çocuklar için

Allah kolaylık versin canım gerçekten baya yogunsun hep stres stres inşallah daha hafifler

Benim kocacumm da geldi az önceÖzlemişim keratayı

özlemek güzeldir kocalarimiz candır cann

Benimde eşimin sesi kulağımda tatlı yeme , doktor yeme dedi sana kaç yaşındasın iradeli ol dedi inan miladım oldu akşam zaten kararlıyım 2 3 gündür de şimdi hepten

Kuzum onlarda sagliklarimiz için ugrasiyorlar böyle devam edersek sagligimizdan olucaz. Ama kararlı olmana çok sevindim bu işin üstesinden gelicez inşallah

Kuzum onlarda sagliklarimiz için ugrasiyorlar böyle devam edersek sagligimizdan olucaz. Ama kararlı olmana çok sevindim bu işin üstesinden gelicez inşallah

maalesef polikistik overı tetikliyor hamile kalamıyorum adam da haklı :) yoksa görünüşümde şikayeti yok zaten 65 im ama biraz daha salarsam 70 e dogru gidiyordum

Tunaydin arkadaslar. Ogle yemegini yedim balkonda cay keyfi yapiyorum. Galiba artik bahar geldi hava cok guzel. Aksam icin bugunde karniyarik var ama yanina pilav yemeyecegim salata ve yogurtla yemeyi dusunuyorum sizce de uygun olurmu

Aksam cayin yanina kuruyemiside bugun birakiyorum. Cig badem findik ve beyaz leblebi tuketiyordum sanirim sadece cig badem uygun diyete onu da ogleden sonra arada meyve ile yemeyi dusunuyorum.

Aksam cayin yanina kuruyemiside bugun birakiyorum. Cig badem findik ve beyaz leblebi tuketiyordum sanirim sadece cig badem uygun diyete onu da ogleden sonra arada meyve ile yemeyi dusunuyorum.

Aslında insan az yedikten sonra herşeyden vitamin almalı hiçbir yiyeceği tamamen bırakmayı düşünmüyorum şahsım adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…