1 dolma 1.kase corba 1 kase cacik yiyebilirsin
Merhaba hosbuldum canımMrblar ben kacirdim bu ara yogunum hos geldin sende
Bende up atlamaya donmek istiyorumBende yarın ve pazarı ip atlama gunu şlan edşyorum sizde varmısınkz bacılar birlikte yapalım
kaptan nerelerdesin senFistiklat napiyosunuz
Fistiklat napiyosunuz [/QUOTb
Fistiklat napiyosunuz
Ben yeni öğrenci hangi sıraya geçeyim kaptan
iyim ben canin sen nasiksinMerhaba kızlar.Nasılsınız?
1 hafta tatil yapip dondumBende up atlamaya donmek istiyorum
kaptan nerelerdesin sen
Abooooowwww doktor bu neDİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.
**Cuma gecesi sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Huzurvermeyolunda —->cgdmk
2- @AhSen_yarim ————> S smygnc
3- @gitsinkilolar01 ———>becezey
4- @kolera88 ————>fitcivciv
5- @Rzgrece ———->medgic26
6- @belcimim ve @fattylamb94 ->esperenzaa yani bendeniz (her ikinizin spor toplamına karşı yarışacağım.ikiniz beni sporda geçemezseniz yuhhh size
Aklıma geldikçe spor ile ilgili kuralları yazarım ama ana hatları ile bunlar!!!
Kız Esra sen ne fenasın. Rakibi ispiklemek oldu mu şimdi? Ben de diyorum nerelerde, ne hainlikler düşünmüş baksana..DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.
**Cuma gecesi sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
FİTNE’S & FESAT’S
6- @belcimim ve @fattylamb94 ->esperenzaa yani bendeniz (her ikinizin spor toplamına karşı yarışacağım.ikiniz beni sporda geçemezseniz yuhhh size
Sana bilinçli olarak
DİKKAT DİKKAT
FİTNE’S & FESAT’S
Kız Esra sen ne fenasın. Rakibi ispiklemek oldu mu şimdi? Ben de diyorum nerelerde, ne hainlikler düşünmüş baksana..güzel olmuş ama çok beğendim.
fitcivciv sen spor yapıyor muydun
HahahaKız Esra sen ne fenasın. Rakibi ispiklemek oldu mu şimdi? Ben de diyorum nerelerde, ne hainlikler düşünmüş baksana..güzel olmuş ama çok beğendim.
fitcivciv sen spor yapıyor muydun
Rakibinle anlaşırsanız, hafta sonu için sorun olmaz ama hafta içi düzenli menü paylaşımı istiyorum.Cumartesi menümü bugün yazıcam arkadaşlar işten çıkmadan .
Cumartesi pazar sporumuda pazartesi yazıcam kısmetse
Evde net yok teldede yeni bitti sıkıntı olmaz umarım @kolera88
Başla canım,senin rakibin spor yapıyor ama sonra gidip bir iki abur cubura yiyip caaanım sporunu heder ediyor. Öyle değil mi canım @kolera88Yok hiç yapmıyordum geçen yıl bir ara ip atlama yaptım oda en fazla 150 başlarda 50 ile başlıyorum sen yapıyor musun
Rakibinle anlaşırsanız, hafta sonu için sorun olmaz ama hafta içi düzenli menü paylaşımı istiyorum.
Başla canım,senin rakibin spor yapıyor ama sonra gidip bir iki abur cubura yiyip caaanım sporunu heder ediyor. Öyle değil mi canım @kolera88
Arap ati miSana bilinçli olarakmedgic26 ‘i verdim canım. Rakibin arap atı gibi maşallah açıldıkça açılıyor.Sen de onun temposunu geçmek için laz inadını kullanırsın
Kas ağrısı,ter ,acı ve bol kalori yakmalı sporlar bekliyorum
Seni biliyorum canım,ve bildiğim için kıyasıya rekabet olsun diye özellikle böyle eşleştirdim siziArap ati mine beeeennn tazmanya canavariiii o cizgi filmdeki gibi donerek 5 sn 1 km gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?