- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tamam sorun olmaz bencePazar günü menüsünü pazartesi yazıcam
Sabah az olmus cnm aksam ekmek yeme cnku sabah ekmek oglende dolma yemissin bukadari yeterli olur bi gun icin :)Sabah
1 dilim ekmek
2 3 üç dilim peynir
şekeriz çay
ara 4 5 yeşil erik ama küçücük
öğlen
1 kabak dolması
1 kase cacık
ara
yarım muz
akşam
mangal diye plan yaptık bu menüyü pazartesi netleştiririm ete dayanamaz yerim çünkü
su da 1 lt yi geçti 2 lt olmuştur diye tahmin ediyorum bardak bardak gidip gelip içiyorum @kolera88
Sabah az olmus cnm aksam ekmek yeme cnku sabah ekmek oglende dolma yemissin bukadari yeterli olur bi gun icin :)
Simdi ben sinirlenmeyeyimde napayim. Yok zorrrrllaaaa sinirlendiriyolar insani ya zorlaaaa
Hayrolsun sinirlenme kuzum.Relaks olmak gerekmiş iki gün çıldırıp sonrada sakinleştiriciyle sakinleştikten sonra anladımSimdi ben sinirlenmeyeyimde napayim. Yok zorrrrllaaaa sinirlendiriyolar insani ya zorlaaaa
Gayet uygun canım, pilav yerine bol yeşilllik ve yoğurt hatta fazladan karnıyarık güzel süt yapar,bitki çayı olarak da rezene tüket canımTunaydin arkadaslar. Ogle yemegini yedim balkonda cay keyfi yapiyorum. Galiba artik bahar geldi hava cok guzel. Aksam icin bugunde karniyarik var ama yanina pilav yemeyecegim salata ve yogurtla yemeyi dusunuyorum sizce de uygun olurmu
Kuru yemişi akşam yemek yerine ara öğünde yada kahvaltıda yemek daha doğru canım.Aksam cayin yanina kuruyemiside bugun birakiyorum. Cig badem findik ve beyaz leblebi tuketiyordum sanirim sadece cig badem uygun diyete onu da ogleden sonra arada meyve ile yemeyi dusunuyorum.
Ay çok mutlu oldum. Inşallah bakalım çok güzel bişey bu.@becezey hadi bakalım yarış başlasın o zaman.DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.
**Cuma gecesi sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Huzurvermeyolunda —-> @cgdmk
2- @AhSen_yarim ————> S smygnc
3- @gitsinkilolar01 ———>becezey
4- @kolera88 ————>fitcivciv
5- @Rzgrece ———->medgic26
6- @belcimim ve @fattylamb94 ->esperenzaa yani bendeniz (her ikinizin spor toplamına karşı yarışacağım.ikiniz beni sporda geçemezseniz yuhhh size
Aklıma geldikçe spor ile ilgili kuralları yazarım ama ana hatları ile bunlar!!!
Sen dedikleri kadar varsın kız. Amma çok tatlisin. Yaparız spor nolacak ki yeter ki sen iste. ..Hahaha
İspik,fitne fücur serbestYeter ki sporlarınızı yapın,bol bol kalori yakın spor yapmayan menü paylaşmayan rakibinizi ispiklemeden olmaz
Epey düşündüm ,sinsi sinsi planlar peşindeydim
Salatada yap etten zarar gelmez ama yinede cok yemeAkşam ekmek yemem de eti köfteyi fazla kaçırmasam
Salatada yap etten zarar gelmez ama yinede cok yeme
Sutum su an yeterli bitki cayi pek tukemiyorum dogumdan sonra sutum artsin diye cok tukettim tiksinti geldi. Tamamdir simdi ara yapicam kahve yanina biraz kuruyemis tuketirimGayet uygun canım, pilav yerine bol yeşilllik ve yoğurt hatta fazladan karnıyarık güzel süt yapar,bitki çayı olarak da rezene tüket canım
Kuru yemişi akşam yemek yerine ara öğünde yada kahvaltıda yemek daha doğru canım.
Beyaz leblebi de abartılmamak koşulu ile tok tutuyor canım.
senin spor durumun nasil neler yapiyosun genel olarak :)Ay çok mutlu oldum. Inşallah bakalım çok güzel bişey bu.@becezey hadi bakalım yarış başlasın o zaman.
Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.Hayrolsun sinirlenme kuzum.Relaks olmak gerekmiş iki gün çıldırıp sonrada sakinleştiriciyle sakinleştikten sonra anladım
Mangali kim sevmez :) ay canim cekti vallaMangal zayıf noktam kokusunu duysam canım ister
Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Canım valla bilmşyorum eksiye gştme enerjiö yok sanki su sıralar bilmşyorum listeyi de etkilemek istemedigimden korumaya gecmek istiyorum korumadayken eksilirsem ne ala ama arkadaslar cok caba sarfediyor ben onlar kadar olamaZsam üzülürüm yoksa kim istemez 3-4 kilondaha bermeyiGunaydinnnn hanimlaaaarrrr
@fattylamb94 kuzucum sen naptin ne demek 74nenu paylasmiyomusun sen
@AhSen_yarim bu sefer son olsun artik gorelim gercek ahseni
@cgdmk esperenzacigimiz zaten eslesme yapacakti cnm :)
Huzurvermeyolunda evet korumak daha zor o yuzden 62 de kalmak istiyosan 60 a kadar inmeni tavsiye ederim 1 2 kilo kilo alma hakkin olsun en azindan baktin tarti 62 63 gosterdi dikkat eder kisa surede toparlarsih
Waaaw dostum sen naptın benim bu aralar hiç eenrjim yok spor yapamya 10 gundur yapmıyprum nerdeyse su totoyu kaldırmam lazım acil yarın yuruyusle mi baslasam bugun ip atladım ama ııı ıhh hiç benlik degildi bıraktımDİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.
**Cuma gecesi sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Huzurvermeyolunda —-> @cgdmk
2- @AhSen_yarim ————> S smygnc
3- @gitsinkilolar01 ———>becezey
4- @kolera88 ————>fitcivciv
5- @Rzgrece ———->medgic26
6- @belcimim ve @fattylamb94 ->esperenzaa yani bendeniz (her ikinizin spor toplamına karşı yarışacağım.ikiniz beni sporda geçemezseniz yuhhh size
Aklıma geldikçe spor ile ilgili kuralları yazarım ama ana hatları ile bunlar!!!
Allahım allahı olaylar var yine dostum nolii ordaGorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?