Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 dilim ekmek
2 3 üç dilim peynir
şekeriz çay

ara 4 5 yeşil erik ama küçücük

öğlen
1 kabak dolması
1 kase cacık

ara
yarım muz

akşam
mangal diye plan yaptık bu menüyü pazartesi netleştiririm ete dayanamaz yerim çünkü

su da 1 lt yi geçti 2 lt olmuştur diye tahmin ediyorum bardak bardak gidip gelip içiyorum @kolera88

Sabah az olmus cnm aksam ekmek yeme cnku sabah ekmek oglende dolma yemissin bukadari yeterli olur bi gun icin :)

Tunaydin arkadaslar. Ogle yemegini yedim balkonda cay keyfi yapiyorum. Galiba artik bahar geldi hava cok guzel. Aksam icin bugunde karniyarik var ama yanina pilav yemeyecegim salata ve yogurtla yemeyi dusunuyorum sizce de uygun olurmu
Gayet uygun canım, pilav yerine bol yeşilllik ve yoğurt hatta fazladan karnıyarık güzel süt yapar,bitki çayı olarak da rezene tüket canım
Aksam cayin yanina kuruyemiside bugun birakiyorum. Cig badem findik ve beyaz leblebi tuketiyordum sanirim sadece cig badem uygun diyete onu da ogleden sonra arada meyve ile yemeyi dusunuyorum.
Kuru yemişi akşam yemek yerine ara öğünde yada kahvaltıda yemek daha doğru canım.
Beyaz leblebi de abartılmamak koşulu ile tok tutuyor canım.

Ay çok mutlu oldum. Inşallah bakalım çok güzel bişey bu.@becezey hadi bakalım yarış başlasın o zaman.

Hahaha
İspik,fitne fücur serbestYeter ki sporlarınızı yapın,bol bol kalori yakın spor yapmayan menü paylaşmayan rakibinizi ispiklemeden olmaz
Epey düşündüm ,sinsi sinsi planlar peşindeydim
Sen dedikleri kadar varsın kız. Amma çok tatlisin. Yaparız spor nolacak ki yeter ki sen iste. ..

Sutum su an yeterli bitki cayi pek tukemiyorum dogumdan sonra sutum artsin diye cok tukettim tiksinti geldi. Tamamdir simdi ara yapicam kahve yanina biraz kuruyemis tuketirim
Ay çok mutlu oldum. Inşallah bakalım çok güzel bişey bu.@becezey hadi bakalım yarış başlasın o zaman.
senin spor durumun nasil neler yapiyosun genel olarak :)

Hayrolsun sinirlenme kuzum.Relaks olmak gerekmiş iki gün çıldırıp sonrada sakinleştiriciyle sakinleştikten sonra anladım
Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.

Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.

Peki eşinin eski sevgilisinin düğününe gitse görümcen ve kvaliden o zaman ne hissedersin peki merak ettim

Canım valla bilmşyorum eksiye gştme enerjiö yok sanki su sıralar bilmşyorum listeyi de etkilemek istemedigimden korumaya gecmek istiyorum korumadayken eksilirsem ne ala ama arkadaslar cok caba sarfediyor ben onlar kadar olamaZsam üzülürüm yoksa kim istemez 3-4 kilondaha bermeyi
Waaaw dostum sen naptın benim bu aralar hiç eenrjim yok spor yapamya 10 gundur yapmıyprum nerdeyse su totoyu kaldırmam lazım acil yarın yuruyusle mi baslasam bugun ip atladım ama ııı ıhh hiç benlik degildi bıraktım

Allahım allahı olaylar var yine dostum nolii orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…