Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen dedikleri kadar varsın kız. Amma çok tatlisin. Yaparız spor nolacak ki yeter ki sen iste. ..
Teşekkür ederim tatlım Sporsuz daha zor gidiyor kilolar ,bir de sarkmamak için daha sıkı bir vücut için spor şart.
Bölgesel yapılan hareketler iyi puan getiriyor aklında bulunsun.rakibine üstünlük sağlamak için bunu kullanabilirsin
Mangal zayıf noktam kokusunu duysam canım ister
Mangala ben de bayılırım,burada hava soğudu birden bire ,mangal yapamayız benim yerime de ye kız ekmek yeme,et salata,közlenmiş biber vs de olur.ayran da içtin mi miss gibi doymuş olursun
Mangali kim sevmez :) ay canim cekti valla yarin bizdemi yapsak bapsak
istanbul soğuk ya canım,bu sıralar yapamayız ki
Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Amann böyle durumlarda ne diyorduk; eltim itim,görümce .ötüm
Rakibin bi gaza geldi mi 1000 puanlık spor yapabilme gücünde bir kaplan haberin olsun bebişim

Peki eşinin eski sevgilisinin düğününe gitse görümcen ve kvaliden o zaman ne hissedersin peki merak ettim
Sevgilisi olsa sanirim bisey hissetmem arada resmi bise yok sonucta ama bnm gorumcem esimin eski nisanlisinin dugununede gitti cnm :) ozmnda fotograf paylasmistii
sen bilirsin cnm bu hsfta mezun olcan heralde. Konusmalarindan bunumu anlamaliyim :)

Sevgilisi olsa sanirim bisey hissetmem arada resmi bise yok sonucta ama bnm gorumcem esimin eski nisanlisinin dugununede gitti cnm :) ozmnda fotograf paylasmistii
sen bilirsin cnm bu hsfta mezun olcan heralde. Konusmalarindan bunumu anlamaliyim :)

Yinede sevimsiz bence

Havalar isinsin zaten babamin sozu var bahce sezonunu acicaz mangalla :)
Kiz bacim sen her seferinde yazi rengini fln seciyon mu yoksa kalici biseymi var herdefasinfa secmek zor oluyo xnku

Yinede sevimsiz bence
Sevimsiz tabiki. Ama insanlar anlayisli degiller iste. Yada nispetmi yapiyolar bilemiyorum. Ben olsam gitmem ha cok degerliyse gozumde hediyesini evine gider veririm. Oda zaten anlar gelmeme nedenimi. Ama bazi insanlar degisik dusunebiliyo

Sevimsiz tabiki. Ama insanlar anlayisli degiller iste. Yada nispetmi yapiyolar bilemiyorum. Ben olsam gitmem ha cok degerliyse gozumde hediyesini evine gider veririm. Oda zaten anlar gelmeme nedenimi. Ama bazi insanlar degisik dusunebiliyo

Evet göstere göstere yapılması hiç hoş değil hele kayınvalide ile hiç gitmemeli bence ne olursa olsun

Havalar isinsin zaten babamin sozu var bahce sezonunu acicaz mangalla :)
Kiz bacim sen her seferinde yazi rengini fln seciyon mu yoksa kalici biseymi var herdefasinfa secmek zor oluyo xnku
Telefondan kalıcı olmuyor canım kafama göre seçiyorum her defasındaBilgisayarda kalıcı renk seçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam
Ohh yaz gelsin o zaman,ne güzel olur ailecek mangal keyfi
Benim ve eşimin ailesinden pek kimse yok istanbulda biz de ya oturduğumuz yerin mangal yeri var orada yaparız çekirdek ailecek ya da bi kaç arkadşımız gelir
Geniş büyük aile olarak mangal keyfine hep özenirim ben de...

Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Eee be kuzum kızmakla haklısın da sinirlenince kendine ediyorsun boşverrr gitsin.

Sporumu da yaptım
Bugün uzay yürüyüşünü 5 dakikadan 10 dakikaya çıkarttımgerçi ara verdim bisiklet sürdüm 10 dakika sonra 5 dakika daha uzay yürüyüşü yaptım

Bolgesel diye bahsettiginiz seyler neler arkadaslar. Benim mesela basen kismim fazla ne onerirsiniz veya dogumdan kalma azicik bi gobegim var onun icin

Sutum su an yeterli bitki cayi pek tukemiyorum dogumdan sonra sutum artsin diye cok tukettim tiksinti geldi. Tamamdir simdi ara yapicam kahve yanina biraz kuruyemis tuketirim
senin spor durumun nasil neler yapiyosun genel olarak :)
Benim genel bır spor rutinim yok. Maalesef. Yapabilirsem yürüyüş ve eliptik yapıyorum ama düzenli değil. Bundan sonra daha çok dikkat etmeye çalışıcam ama bakalım. Sende durum nedir

bismillahırrahmanirrahim.... noluyoruzzz yawww abowwwww bak hele bak kımle denk gelmısım
Abooooowwww doktor bu ne korktum medgic26 sende benden kork bacim ezicem seni

allah allah kımlerı görüyorum karsımda abowwwwwwwwww

gün geçmiyor kı yenı bır aksıyon olmasın hahahahaha

Kanguru_ elifim biz mi kapışacaz şimdi bak yaawww

Peki güzel hatunlar ben de bişey sorayım. 81 kilo boy 163 benim.ip atlama hakkında ne düşünüyorsunuz. Kiloluyken atlamak iyi değil diyorlar sanki ama bi denesem mi acaba

Hahaha
İspik,fitne fücur serbestYeter ki sporlarınızı yapın,bol bol kalori yakın spor yapmayan menü paylaşmayan rakibinizi ispiklemeden olmaz
Epey düşündüm ,sinsi sinsi planlar peşindeydim

bizimki baya kapışmalı olcak hahahah yapanla yapmayanı baglasaydın mıllet bızden gaz alırdı... gerçi hoş Kanguru_ elifciğimde alıcak benden gazı hahahahhaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…