Sıkıntı Yok canım çünkü elinde olmayan sebeplerden. Mangalda iyi olmuş.Cumartesi menümü bugün yazıcam arkadaşlar işten çıkmadan .
Cumartesi pazar sporumuda pazartesi yazıcam kısmetse
Evde net yok teldede yeni bitti sıkıntı olmaz umarım @kolera88
Teşekkür ederim tatlımSen dedikleri kadar varsın kız. Amma çok tatlisin. Yaparız spor nolacak ki yeter ki sen iste. ..
Mangala ben de bayılırım,burada hava soğudu birden bire ,mangal yapamayız benim yerime de ye kızMangal zayıf noktam kokusunu duysam canım ister
istanbul soğuk ya canım,bu sıralar yapamayız kiMangali kim sevmez :) ay canim cekti vallayarin bizdemi yapsak bapsak
Amann böyle durumlarda ne diyorduk; eltim itim,görümce .ötümGorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Rakibin bi gaza geldi mi 1000 puanlık spor yapabilme gücünde bir kaplan haberin olsun bebişimCanım valla bilmşyorum eksiye gştme enerjiö yok sanki su sıralar bilmşyorum listeyi de etkilemek istemedigimden korumaya gecmek istiyorum korumadayken eksilirsem ne ala ama arkadaslar cok caba sarfediyor ben onlar kadar olamaZsam üzülürüm yoksa kim istemez 3-4 kilondaha bermeyi
Waaaw dostum sen naptın benim bu aralar hiç eenrjim yok spor yapamya 10 gundur yapmıyprum nerdeyse su totoyu kaldırmam lazım acil yarın yuruyusle mi baslasam bugun ip atladım ama ııı ıhh hiç benlik degildi bıraktım
Allahım allahı olaylar var yine dostum nolii orda
Sıkıntı Yok canım çünkü elinde olmayan sebeplerden. Mangalda iyi olmuş.
Sevgilisi olsa sanirim bisey hissetmem arada resmi bise yok sonucta ama bnm gorumcem esimin eski nisanlisinin dugununede gitti cnm :) ozmnda fotograf paylasmistiiPeki eşinin eski sevgilisinin düğününe gitse görümcen ve kvaliden o zaman ne hissedersin peki merak ettim
sen bilirsin cnm bu hsfta mezun olcan heralde. Konusmalarindan bunumu anlamaliyim :)Canım valla bilmşyorum eksiye gştme enerjiö yok sanki su sıralar bilmşyorum listeyi de etkilemek istemedigimden korumaya gecmek istiyorum korumadayken eksilirsem ne ala ama arkadaslar cok caba sarfediyor ben onlar kadar olamaZsam üzülürüm yoksa kim istemez 3-4 kilondaha bermeyi
Waaaw dostum sen naptın benim bu aralar hiç eenrjim yok spor yapamya 10 gundur yapmıyprum nerdeyse su totoyu kaldırmam lazım acil yarın yuruyusle mi baslasam bugun ip atladım ama ııı ıhh hiç benlik degildi bıraktım
Allahım allahı olaylar var yine dostum nolii orda
Sevgilisi olsa sanirim bisey hissetmem arada resmi bise yok sonucta ama bnm gorumcem esimin eski nisanlisinin dugununede gitti cnm :) ozmnda fotograf paylasmistii
sen bilirsin cnm bu hsfta mezun olcan heralde. Konusmalarindan bunumu anlamaliyim :)
Havalar isinsin zaten babamin sozu var bahce sezonunu acicaz mangalla :)Teşekkür ederim tatlımSporsuz daha zor gidiyor kilolar ,bir de sarkmamak için daha sıkı bir vücut için spor şart.
Bölgesel yapılan hareketler iyi puan getiriyor aklında bulunsun.rakibine üstünlük sağlamak için bunu kullanabilirsin
Mangala ben de bayılırım,burada hava soğudu birden bire ,mangal yapamayız benim yerime de ye kızekmek yeme,et salata,közlenmiş biber vs de olur.ayran da içtin mi miss gibi doymuş olursun
istanbul soğuk ya canım,bu sıralar yapamayız ki
Amann böyle durumlarda ne diyorduk; eltim itim,görümce .ötüm
Rakibin bi gaza geldi mi 1000 puanlık spor yapabilme gücünde bir kaplan haberin olsun bebişim
Sevimsiz tabiki. Ama insanlar anlayisli degiller iste. Yada nispetmi yapiyolar bilemiyorum. Ben olsam gitmem ha cok degerliyse gozumde hediyesini evine gider veririm. Oda zaten anlar gelmeme nedenimi. Ama bazi insanlar degisik dusunebiliyoYinede sevimsiz bence
Sevimsiz tabiki. Ama insanlar anlayisli degiller iste. Yada nispetmi yapiyolar bilemiyorum. Ben olsam gitmem ha cok degerliyse gozumde hediyesini evine gider veririm. Oda zaten anlar gelmeme nedenimi. Ama bazi insanlar degisik dusunebiliyo
Telefondan kalıcı olmuyor canımHavalar isinsin zaten babamin sozu var bahce sezonunu acicaz mangalla :)
Kiz bacim sen her seferinde yazi rengini fln seciyon mu yoksa kalici biseymi var herdefasinfa secmek zor oluyo xnku
Eee be kuzum kızmakla haklısın da sinirlenince kendine ediyorsun boşverrr gitsin.Gorumcek esimin eski nisanlisinin bebek mevludune gitmis. Buraya kadar hersey normal cunku komsusu. Ama cocugun mevlut icin hazirlanan masayi degisik yerlerden foto cekip instgrmda wpda paylasmak nedir.
Benim genel bır spor rutinim yok. Maalesef. Yapabilirsem yürüyüş ve eliptik yapıyorum ama düzenli değil. Bundan sonra daha çok dikkat etmeye çalışıcam ama bakalım. Sende durum nedirSutum su an yeterli bitki cayi pek tukemiyorum dogumdan sonra sutum artsin diye cok tukettim tiksinti geldi. Tamamdir simdi ara yapicam kahve yanina biraz kuruyemis tuketirim
senin spor durumun nasil neler yapiyosun genel olarak :)
DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.
**Cuma gecesi sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Huzurvermeyolunda —-> @cgdmk
2- @AhSen_yarim ————> S smygnc
3- @gitsinkilolar01 ———>becezey
4- @kolera88 ————>fitcivciv
5- @Rzgrece ———->medgic26
6- @belcimim ve @fattylamb94 ->esperenzaa yani bendeniz (her ikinizin spor toplamına karşı yarışacağım.ikiniz beni sporda geçemezseniz yuhhh size
Aklıma geldikçe spor ile ilgili kuralları yazarım ama ana hatları ile bunlar!!!
Sana bilinçli olarakmedgic26 ‘i verdim canım. Rakibin arap atı gibi maşallah açıldıkça açılıyor.Sen de onun temposunu geçmek için laz inadını kullanırsın
Kas ağrısı,ter ,acı ve bol kalori yakmalı sporlar bekliyorum
Arap ati mine beeeennn tazmanya canavariiii o cizgi filmdeki gibi donerek 5 sn 1 km gidiyorum.
Hahaha
İspik,fitne fücur serbestYeter ki sporlarınızı yapın,bol bol kalori yakın spor yapmayan menü paylaşmayan rakibinizi ispiklemeden olmaz
Epey düşündüm ,sinsi sinsi planlar peşindeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?