Simdi ben sinirlenmeyeyimde napayim. Yok zorrrrllaaaa sinirlendiriyolar insani ya zorlaaaa
çok iyimiş bu ya bayıldım vallaAmann böyle durumlarda ne diyorduk; eltim itim,görümce .ötüm
Teşekkür ederim tatlımSporsuz daha zor gidiyor kilolar ,bir de sarkmamak için daha sıkı bir vücut için spor şart.
Bölgesel yapılan hareketler iyi puan getiriyor aklında bulunsun.rakibine üstünlük sağlamak için bunu kullanabilirsin
Katiliyorum canimEvet göstere göstere yapılması hiç hoş değil hele kayınvalide ile hiç gitmemeli bence ne olursa olsun
Oy kuzum arkadaslarla daha egnelceli geciyo ya helede kafa dengiyse :)Telefondan kalıcı olmuyor canımkafama göre seçiyorum her defasında Bilgisayarda kalıcı renk seçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam
Ohh yaz gelsin o zaman,ne güzel olur ailecek mangal keyfi
Benim ve eşimin ailesinden pek kimse yok istanbulda biz de ya oturduğumuz yerin mangal yeri var orada yaparız çekirdek ailecek ya da bi kaç arkadşımız gelir
Geniş büyük aile olarak mangal keyfine hep özenirim ben de...
heee begenemedin mi :)
Ben atliyorum canim 82 kg 162 boyum var ve atladigmda 2000 oluyo :) ufak ufak basla 20 30 fln sonra artar zarebPeki güzel hatunlar ben de bişey sorayım. 81 kilo boy 163 benim.ip atlama hakkında ne düşünüyorsunuz. Kiloluyken atlamak iyi değil diyorlar sanki ama bi denesem mi acaba
Kiz bak cok ucma sonra karsimda ezilirsin. Hodri meydan fln noluyo dicen ki oo elif karsimdayken ben kesin yenilirim. Kaderine razi olcanofff rüzgarına kapıldım hehehehehe kuzum haydı bakalım hodrı meydan
Sen brnden alcan gazibizimki baya kapışmalı olcak hahahah yapanla yapmayanı baglasaydın mıllet bızden gaz alırdı... gerçi hoşKanguru_ elifciğimde alıcak benden gazı hahahahhaah
çok iyimiş bu ya bayıldım valla
yavruceylanım ben bu puanlamayı bılmıyorum nerden nasıl hesapluyorsunuz malum benım cook olucak hsap makınası felan mı alsam yaaawwwKanguru_ hahahahhaha
bende hafta basindan itibaren eliptik yapmaya baslayacagim bakalim hatta belki yarin bile baslayabilirim simdilik baska birsey yapmiyorum ama onerilere acigimBenim genel bır spor rutinim yok. Maalesef. Yapabilirsem yürüyüş ve eliptik yapıyorum ama düzenli değil. Bundan sonra daha çok dikkat etmeye çalışıcam ama bakalım. Sende durum nedir
Afiyet olsun canım.Karataya alıştın iyice menü çok güzel.SABAH: 2 yumurtayı haşlama + 4 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 1 salatalık + 2 sıvrı bıber + 5 badem 5 fındık + cay
1 fincan Beyaz Çay
1 bardak maden suyu
AKSAM1.5 su bardağı haşlama barbunyalı salata + Ayran
1 fincan Turk kahvesi
2-3 bardak kocişle çay
SU : 3 LT
SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
3 mıll hopla zıpla hop hop hop =135 poınt
500 ip atlama= 100 poınt
toplam :295 POINT
14/04/18 CUMARTESİ
ŞİMDİ GEZMEYE GITME ZAMANI
maalesef polikistik overı tetikliyor hamile kalamıyorum adam da haklı :) yoksa görünüşümde şikayeti yok zaten 65 im ama biraz daha salarsam 70 e dogru gidiyordum
Ahsen ne yapion nasilsin hallettin mi problemeleri
Benim güzel rakibem nerdeymiişşşşAhSen_2504
Sporumu da yaptım
Bugün uzay yürüyüşünü 5 dakikadan 10 dakikaya çıkarttımgerçi ara verdim bisiklet sürdüm 10 dakika sonra 5 dakika daha uzay yürüyüşü yaptım
Bugün ki menüm
Sabah (10.45)
Menemen 3 yk
1/2 kk peynir
5 zeytin
1/4 haşhaşlı katmer
Ara (15.00)
1/2 sb kefir
Akşam ( 18.30)
1 kase mercimek çorbası
4 yk patlıcan yemeği
1 dlm ekmek
Sıvılar: 1,5 lt su 2,5 lt tamamlıycam inşallah.2 kupa çay.
AhSen_2504 canım
Afiyet olsun canim menu sahane ama sporu begenmedimSABAH: 2 yumurtayı haşlama + 4 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 1 salatalık + 2 sıvrı bıber + 5 badem 5 fındık + cay
1 fincan Beyaz Çay
1 bardak maden suyu
AKSAM1.5 su bardağı haşlama barbunyalı salata + Ayran
1 fincan Turk kahvesi
2-3 bardak kocişle çay
SU : 3 LT
SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
3 mıll hopla zıpla hop hop hop =135 poınt
500 ip atlama= 100 poınt
toplam :295 POINT
14/04/18 CUMARTESİ
ŞİMDİ GEZMEYE GITME ZAMANI
tmm cnm birazdan hesaplarimYaptığım aletli bölgesel hareketlerin ismini bilmiyorum Kol,iç bacak ,göğüs ve omuz hareketleri yaptım. 7 tane aletten 20 adet yaptım.
Kanguru_ yardımını istiyorum spor puanı hesaplamada.
20 dakika koşu bandında yürüyüş
10 dakika kondisyon bisikleti
10 dakika uzay yürüyüşü
20 mekik
7 farklı alet x 20 = 140 hareket
8973 adım ayrıyeten yürüyüş
tmm kptncım inşllh yarın başlıyorum.Ay senle biz aynıymışız daha bi tuhaf oldum şimdi.hadi bakalım önce kim verecek kilolarıKatiliyorum canim
Oy kuzum arkadaslarla daha egnelceli geciyo ya helede kafa dengiyse :)
heee begenemedin mi :)
Ben atliyorum canim 82 kg 162 boyum var ve atladigmda 2000 oluyo :) ufak ufak basla 20 30 fln sonra artar zareb
Kiz bak cok ucma sonra karsimda ezilirsin. Hodri meydan fln noluyo dicen ki oo elif karsimdayken ben kesin yenilirim. Kaderine razi olcan
Sen brnden alcan gazispor yaptin mi bugun de bakim
sen yap ben hesaplarim eksik hesaplarim ama he simfiden soylim
tamam tatlım bakalım neler yapabilicez şu hafta boyu.yarış bi yana ne yapabilsek kardır diye düşünüyorum.bende hafta basindan itibaren eliptik yapmaya baslayacagim bakalim hatta belki yarin bile baslayabilirim simdilik baska birsey yapmiyorum ama onerilere acigim
oda soru mu ayoltmm kptncım inşllh yarın başlıyorum.Ay senle biz aynıymışız daha bi tuhaf oldum şimdi.hadi bakalım önce kim verecek kiloları
Senin rakiben eger yanlis bilmiyosam ispartadaydi en son ordan sevdiceg8nin yanina gitmistir kesin :)Benim rakibem nerde
ay estağfurullah. Kaptaana böyle demek de tam edepsizlik benimkioda soru mu ayoltabiki ben vercem
Saka bi yana insallah ikimizde kisa zmnda veririz kilocuklari hedefin kac senin
Afiyet olsun cnm aksam neden yemek yemedin birazda spor yaparsan tadindan yenmezevet bugünkü menümü de yazayım:
SABAH 2yumurtadan peynirli omlet domates salatalık
ÖĞLE 1kase sütlü tarhana çorbası
ARA çocuğunkinden 2 ısırık sucuk ekmek
AKŞAM 6 7 kaşık türlü cacık
şu anda da duble türk kahvemi aldım sizi okuyorum.
SPOR 2saat kadar parkta çocukların peşinden koşmaca 1 saat de yürüyüş biraz dinleneyim başka bişeyler de yaparsam yazarım
SU 3 litre
becezey sen de menünde etiketlersen bakarım rakibemmm
ay estağfurullah. Kaptaana böyle demek de tam edepsizlik benimkiinşallah hepimiz veririz. Valla hedef şimdilik 70 sonra 65 sonra bilmem ki o günleri hayal bile edemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?