Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amann böyle durumlarda ne diyorduk; eltim itim,görümce .ötüm
çok iyimiş bu ya bayıldım valla

yavruceylanım ben bu puanlamayı bılmıyorum nerden nasıl hesapluyorsunuz malum benım cook olucak hsap makınası felan mı alsam yaaawww Kanguru_ hahahahhaha

Evet göstere göstere yapılması hiç hoş değil hele kayınvalide ile hiç gitmemeli bence ne olursa olsun
Katiliyorum canim
Oy kuzum arkadaslarla daha egnelceli geciyo ya helede kafa dengiyse :)
Kanguru_ elifim biz mi kapışacaz şimdi bak yaawww
heee begenemedin mi :)

Peki güzel hatunlar ben de bişey sorayım. 81 kilo boy 163 benim.ip atlama hakkında ne düşünüyorsunuz. Kiloluyken atlamak iyi değil diyorlar sanki ama bi denesem mi acaba
Ben atliyorum canim 82 kg 162 boyum var ve atladigmda 2000 oluyo :) ufak ufak basla 20 30 fln sonra artar zareb
offf rüzgarına kapıldım hehehehehe kuzum haydı bakalım hodrı meydan
Kiz bak cok ucma sonra karsimda ezilirsin. Hodri meydan fln noluyo dicen ki oo elif karsimdayken ben kesin yenilirim. Kaderine razi olcan
bizimki baya kapışmalı olcak hahahah yapanla yapmayanı baglasaydın mıllet bızden gaz alırdı... gerçi hoş Kanguru_ elifciğimde alıcak benden gazı hahahahhaah
Sen brnden alcan gazi spor yaptin mi bugun de bakim
çok iyimiş bu ya bayıldım valla

yavruceylanım ben bu puanlamayı bılmıyorum nerden nasıl hesapluyorsunuz malum benım cook olucak hsap makınası felan mı alsam yaaawww Kanguru_ hahahahhaha
sen yap ben hesaplarim eksik hesaplarim ama he simfiden soylim

SABAH: 2 yumurtayı haşlama + 4 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates + 1 salatalık + 2 sıvrı bıber + 5 badem 5 fındık + cay

1 fincan Beyaz Çay

1 bardak maden suyu

AKSAM1.5 su bardağı haşlama barbunyalı salata + Ayran

1 fincan Turk kahvesi

2-3 bardak kocişle çay

SU : 3 LT

SPOR : plates bantla kol çalışması 5 hareket = 20x5=100 hakreket 100/5*3= 60 poınt
3 mıll hopla zıpla hop hop hop =135 poınt
500 ip atlama= 100 poınt
toplam :295 POINT

14/04/18 CUMARTESİ

ŞİMDİ GEZMEYE GITME ZAMANI

Benim genel bır spor rutinim yok. Maalesef. Yapabilirsem yürüyüş ve eliptik yapıyorum ama düzenli değil. Bundan sonra daha çok dikkat etmeye çalışıcam ama bakalım. Sende durum nedir
bende hafta basindan itibaren eliptik yapmaya baslayacagim bakalim hatta belki yarin bile baslayabilirim simdilik baska birsey yapmiyorum ama onerilere acigim

Yaptığım aletli bölgesel hareketlerin ismini bilmiyorum Kol,iç bacak ,göğüs ve omuz hareketleri yaptım. 7 tane aletten 20 adet yaptım.
Kanguru_ yardımını istiyorum spor puanı hesaplamada.
20 dakika koşu bandında yürüyüş
10 dakika kondisyon bisikleti
10 dakika uzay yürüyüşü
20 mekik
7 farklı alet x 20 = 140 hareket
8973 adım ayrıyeten yürüyüş

Afiyet olsun canım.Karataya alıştın iyice menü çok güzel.

maalesef polikistik overı tetikliyor hamile kalamıyorum adam da haklı :) yoksa görünüşümde şikayeti yok zaten 65 im ama biraz daha salarsam 70 e dogru gidiyordum

Kuzum pek kilon yön ama bazen 3-4 kiloluk fazlalık bazı şeyleri tetikliyo ve eminimki çok kararlı olup kisa sürede fazlalıklarından kurtulup hayırlısıyla bebek müjdesi alırsın canimm

Ahsen ne yapion nasilsin hallettin mi problemeleri

İyi canım çok şükür herşey yolunda evim huzurlu kafam rahat yani herşey duzeldi insallah bidaha yasamam.

Sen neler yapıyosun nasilsin

Benim güzel rakibem nerdeymiişşşş AhSen_2504

Oy oyy rakipmi olduk ohh yakarız ortalığı
Geldim canım bugün dışarı çıktım çarşı pazar gezdim

Sporumu da yaptım
Bugün uzay yürüyüşünü 5 dakikadan 10 dakikaya çıkarttımgerçi ara verdim bisiklet sürdüm 10 dakika sonra 5 dakika daha uzay yürüyüşü yaptım

Harikasın

Afiyet olsun tatlış rakibem

Afiyet olsun canim menu sahane ama sporu begenmedim ne gerek vardi yat dinlensene spor yapmadanda kilo verilir kendini yorma
tmm cnm birazdan hesaplarim

tmm kptncım inşllh yarın başlıyorum.Ay senle biz aynıymışız daha bi tuhaf oldum şimdi.hadi bakalım önce kim verecek kiloları

evet bugünkü menümü de yazayım:
SABAH 2yumurtadan peynirli omlet domates salatalık
ÖĞLE 1kase sütlü tarhana çorbası
ARA çocuğunkinden 2 ısırık sucuk ekmek
AKŞAM 6 7 kaşık türlü cacık
şu anda da duble türk kahvemi aldım sizi okuyorum.
SPOR 2saat kadar parkta çocukların peşinden koşmaca 1 saat de yürüyüş biraz dinleneyim başka bişeyler de yaparsam yazarım
SU 3 litre
becezey sen de menünde etiketlersen bakarım rakibemmm

20 dakika koşu bandında yürüyüş 50 p
10 dakika kondisyon bisikleti 30 p
10 dakika uzay yürüyüşü ( buba puan belirleyelim)
20 mekik
7 farklı alet x 20 = 140 hareket 96
8973 adım ayrıyeten yürüyüş 135 p ( 9000 hesapladim biraz daha yuru ) S smygnc esperenzaa uzay yuruyusune puan belirleyelim efenim

oda soru mu ayol tabiki ben vercem

Saka bi yana insallah ikimizde kisa zmnda veririz kilocuklari hedefin kac senin
ay estağfurullah. Kaptaana böyle demek de tam edepsizlik benimkiinşallah hepimiz veririz. Valla hedef şimdilik 70 sonra 65 sonra bilmem ki o günleri hayal bile edemiyorum zaten

Afiyet olsun cnm aksam neden yemek yemedin birazda spor yaparsan tadindan yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…